Dieta lui Catalin Crisan

eu azi am faqt o sapt am slabit 3,8 kg
alte rezultate?
garbo263876
Postat pe 20 Februarie 2012 20:36
Bravo, te felicit din tot sufletul! Eu din pacate abia ieri m-am apucat de dieta, pt ca am avut niste experiente foarte neplacute in viata mea in ultima vreme si nu am reusit sa ma apuc atunci cand am zis. dar de ieri....CU TOATA VITEZA INAINTE!
Ma uitam mai in urma pe forum si sincer incurajarile pe care si le faceau alte utilizatoare m-au facut sa am determinare sa incep si eu. Pacat ca nu mai e aceeasi "zarva" pe forum cum era candva....cred ca era mai usor inainte sa te tii de cura cu toate incurajarile...In fine, va doresc mult succes tuturor celor care ati inceput deja cura si ...poate ma incurajati si pe mine cand voi avea nevoie (pt ca sigur voi avea la un moment dat!) Va pup si va tin la curent, chiar daca voi vorbi singura
Angellina32
Postat pe 28 Februarie 2012 20:13
sper sa intrii mai des sa vb...la mn e a16 zi de dieta an slabit 5 kg si cv:P
e mai greu 1 sapt dupa e usor
sa ma anunti kt slabesti:*
garbo263876
Postat pe 28 Februarie 2012 21:58
Bravo, e bine. Eu am facut un calcul aproximativ din ceea ce am vazut pe forum si am ajuns la concluzia ca se slabeste in medie 2 kg pe saptamana, iar din ceea ce ai spus tu, se confirma.
As vrea sa imi spui un nume, ca nu stiu cum sa ma adresez, draga mea. :) Eu dupa a doua zi ma simt destul de ok, e un pic mai greu cu tentatiile, dar deocamdata ma tin bine.
Mai vb maine, te pup si mult succes in continuare! ( sa nu cumva sa cedezi tentatiei, da? )
Angellina32
Postat pe 29 Februarie 2012 19:34
buna, numele meu este madalina:*,am19 ani aqm sper datorita varstei sa slabesc mai repede,am treqt iar la perioada aia de 6 zile carne azi e1 zi sa vedem pana la sfarsit....;)....vreau sa o duc pana la capat:). nu te supara cati ani ai?
garbo263876
Postat pe 1 Martie 2012 11:56
Buna, Mada!
Wow...ce varsa frumoasa ai eu sunt mai coapta, asa...mai pe la 30 :D
Eu azi n-am mai rezistat si m-am urcat pe cantar, am slabit 1.5 kg dupa primele 3 zile. E bine, oricum nu ma astept la mai mult de 2 kg dupa prima saptamana. Anyway, sunt optimista si mai hotarata ca niciodata sa tin cura asta pana la capat, pentru ca nu mi se pare grea deloc (deocamdata). Te pup si ma bucur mult ca am prietena de .."suferinta" O primava frumoasa tuturor, by the way!
Angellina32
Postat pe 1 Martie 2012 15:37
Buna! De ieri am reinceput si eu cura. Prima data am rezistat o saptamna tinand regimul f strict si am dat jos 5 kg. Acum am revenit, sunt mai ambitioasa si sper sa rezist pana la capat! bafta fetelor

ammy21bz
Postat pe 4 Martie 2012 17:09
Buna, fetele!

Ammy, ma bucur mult ca ai revenit, ti-am citit postarile si sper ca ne vei incuraja si pe noi cand vom avea nevoie. Voiam sa te intreb daca tu dupa ce ai scapat de cele cateva kg le-ai pus inapoi.
Eu pana acum am slabit fix 3 kilograme in 7 zile. Tin sa precizez ca nu am facut foarte multa miscare, doar 20-30 de abdomene si in jur de 1 km jogging pe zi si nu am trisat deloc.
Pupicei!
Angellina32
Postat pe 5 Martie 2012 14:29
Buna!
Angelina ma bucur ca nu abandonezi dieta si nici pe noi aici! E foarte importanta sustinerea asta pe forum.
Referitor la intrebarea pe care mi-ai adresat-o... da eu am pus la loc kg date jos in timpul regimului (acum 5 luni) dar mi se pare si normal sa se intample asta din moment ce nu doar ca nu m-am abtinut de la nimic ci am facut si multe excese... deci nu din cauza dietei m-am ingrasat si am luat inca 2 kg in plus.
Asta nu e o problema... le dau eu jos. Cu ambitie se poate si avem exemplul celor 2 care au postat primii pe acest forum (zeul ra si silviadana).


ammy21bz
Postat pe 5 Martie 2012 15:29
Nuuu abandonez Ammy, nici gand! Insa ma cam gandesc sa fac o miscare nu prea inteleapta, adica sa prelungesc perioada de carne cu vreo 3 zile, pentru a nu nimeri Pastele exact cu legume si fructe, ca nu cred ca as rezista atunci tentatiei drobului O fi grav...n-o fi....? Habar nu am , dar oricum cred ca asa voi face pentru a putea duce cura asta la bun sfarsit fara greseala ( pardon, fara "alta" greseala :D )
Si ai dreptate, Zeul ar si Silvia au fost super misto, pacat ca vazusem mai tarziu ca zeul a avut niste probleme si a luat din nou toate kg pierdute
In rest......sper sa slabim exact cat ne dorim ! Oricum eu nu as vrea sa ma cantaresc zilnic pentru ca vezi rezultate mai bune la o saptamana (dar e cam greu sa rezist ).
Angellina32
Postat pe 5 Martie 2012 17:14
Am calculat si eu sa vad pe ce pic de Paste si... tot pe verdeturi sunt ( 2 zile legume, 1 zi lactate si iar 2 zile de legume din care una e Pastele) cam aiurea dar ... Mai e pana atunci asa k ma concentrez deocamdata pe etapele de dinaintea Pastelui.
In legatura cu Zeul...poi el stia ceva in legatura cu diferenta dintre inaltime si greutate dar nu atat de bine. El avea 1.80 m si 96 de kg si credea ca trebuie sa aiba -10 kg fata de inaltime adica 70 de kg, ceea ce nu e corect.
La fete e valabila chestia asta cu -10 (prin urmare eu la 1.68 ar trebui sa am 58 kg) , baietii, in schimb, trebuie sa aiba atatea kilograme cati centimetri au peste 1 metru.
Zeul la 1.80 trebuia sa aiba tot 80 de kg insa el a ajuns la 70 si ceva ceea ce insemna ca devenise subnutrit. Cu cele 9 kg pe care le-a luat dupa cura nu a facut altceva decat sa ajunga la greutatea ideala ptr el.
ammy21bz
Postat pe 5 Martie 2012 19:51
Inteleg ce vrei sa spui legat de Zeul ar, Ammy (si ai dreptate legat de raportul inaltime - greutate), dar eu citisem o postare de-a lui de prin octombrie 2009 parca, in care a spus ca se ingrasase din nou pana la 100 KG in urma unei perioade mai dificile pentru el.
Sper sa nu fie general valabila treaba asta cu efectul yoyo.
Angellina32
Postat pe 5 Martie 2012 20:24
Da am cautat si eu si am gasit postarea lui Zeul... ce sa zic... a avut omul probleme si na...
La tine cum merge dieta? Ce ai mai papat?
ammy21bz
Postat pe 5 Martie 2012 22:58
Neata Ammy!

La mine merge bine dieta, ce sa zic...ieri dimineata aveam cu 3 kg in minus, dar azi nu m-am cantarit.
De mancat, mananac pui fiert( cu sare, piper si foi de dafin) si il las sa scada apa aproape de tot. Iese foarte bun. Am mai cumparat pui la rotisor de la Carrefour, am mai facut si la punga magica si piept pe grill. De porc am mancat o singura data, ca am iesit in oras si mi-am luat o ceafa la gratar simpla, fara nimic. Zilele astea vreau sa imi fac si niste peste la gratar si ficatei.
Din categoria mezeluri: crenwusti, salam victoria, pastrama de pui -piept si pulpe (desi stiu ca pulpele sunt mai calorice decat pieptul, sunt muult mai bune), lebar.
Lactate: cascaval,branza topita hochland, telemea de vaca.
Beau in jur de 3 litri de apa pe zi cu 2 lamai.
La 7 de regula mananac mezeluri, la 10 cascaval (50 gr), la 13 branza topita (50 gr), la 16 ceva carnita si la 18 tot carnita ( sau conserva de ton in suc propriu).
In rest.....dau 'nainte cu tupeu, ca merge treaba!
Tu, tu...?
Angellina32
Postat pe 6 Martie 2012 08:19
Buna!
Aproape a trecut si cea de-a patra zi :sml-sign0173
Eu, de obicei, mananc dimineata ou, la umatoare masa sunca presata, apoi carne 2 mese (peste caras si cod, ficatei, copane si piept de pui) si telemea sau cascaval seara.
Acum ma duc la market si imi iau niste crenvrusti, conserva de peste si zaharina sa pun in ceai ca simt nevoia de dulce.
In rest ce sa iti ma povestesc... nu m-am cantarit pana acum asa k iti spun sambata cat am slabit. Astep sa se topesca zapada asta de tot si si sa merg pe stadion sa alerg din nou poate scap mai rpd de surplus.
ammy21bz
Postat pe 6 Martie 2012 19:00
Buna Ammy,

Eu sunt un pic dezamagita, ca azi aveam cu 300 gr in plus fata de luni si nu inteleg de ce... Ma gandesc ca intr-o seara am mancat pe la 9 in loc de 7, pt ca am fost la cumparaturi si m-am intors foarte tarziu....oare din cauza asta sa fie? Ca eu nu am trisat deloc, nu inteleg ce se intampla....
Maine voi iesi in oras cu fetele si pe bune ca imi vine sa comand doar apa..
In fine, de renuntat nici nu ma gandesc sa renunt, doar ca mi-e ciuda ca trece inca o saptamana si cine stie daca voi mai slabi vreun pic. Eu sper ca luni dimineata sa fie macar 1 kg jos fata de lunea trecuta , astfel incat sa fiu in "grafic" .
La tine cum mai merge treaba?
Angellina32
Postat pe 7 Martie 2012 20:34
buna fetelor!ma bucur ca sunteti asa de active pe forum,desigur in felul acesta ma voi ambitiona si eu.m-am hotarat sa incep de maine aceasta dieta.va voi tine la curent cu rezultatele mele.va pup si bafta in continuare
cristina2290
Postat pe 7 Martie 2012 20:53
bine ai venit cristina si sa ai multa bafta!
Angelina, nu fi dezamagita! Nu cred ca ai gresit cu ceva si iti spun asta ptr ca imi amintesc ca la sfarsitul primei saptamani nici eu nu am mai slabit chiar daca am respectat regimul ( dadusem jos 3 kg in vreo 4 zile si nu am mai slabit prea mult apoi pana in a 8 a zi). Aveam la fel ca tine mustrari de constiinta cum ca am mancat ceva gresit ... respectiv niste prepelite la gratar cu tot cu piele
Eu cred ca am slabit ceva dar nu vreau sa ma cantaresc in fiecae zi pentru a nu fi dezamagita cum am patit 1 data... o sa astept sa treaca o saptamana si o sa vad ce am realizat. Oricum eu ma simt bine cu regimul asta... ieri m-am rasfatat un pic cu niste branzeturi fine ;) , mi-am luat din market si alte chestii care mi-au fct cu ochiul pe acolo branza topita, peste conserva si marinat cu indulcitor.
ammy21bz
Postat pe 7 Martie 2012 21:15
buna ! ce faceti, ati mai slabit ceva?

eu zic ca da, azi nu prea am mancat ...sincer nici nu mi-a fost foame. Ce-i drept am baut ceai in timpul meselor (desi dieta interzice asta sunt si voci care spun ca ajuta digestia) si m-am ridicat de la masa mai satula.

Astept vesti de la voi. va pup

p.s. sper ca v-ati dezmatzat bine de ziua gagicilor
ammy21bz
Postat pe 9 Martie 2012 00:29
buna eu am probat cu 7-8 ani in urma si este foarte buna dupa ce am terminato pot spune nu mai m-am ingrasat timp de 2 ani pana cand am venit in italia , acum vreau sa o incerc din nou
garbo268312
Postat pe 9 Martie 2012 12:41
Buna fetele!

Bine ati venit, Cristina si Garbo312! Ce mult ma bucur ca se mareste gashca
Ammy, multumesc pt incurajari si ai avut dreptate, totul a revenit la normal acum, desi ma speriasem cam tare, pt ca si alaltaieri si ieri aveam cu 300 gr in plus fata de ziua precedenta ( adica 600 g in total ieri!!! ) dar azi dimineata cand m-am cantarit mi-a venit sufletul la loc : am slabit 3.5 kg in 11 zile.
Oricum am inceput sa mananc f putin : dimineata un crenwust, la 10 un ou fiert tare, la 13 vreo 2-3 triunghiuri de branza topita, iar la 16 si la 18 carnita la gratar sau fiarta.
Oricum, ma simt foarte bine ca deja se aranjeaza altfel hainele pe mine
Va pup si baaaafta la slabit!
Angellina32
Postat pe 9 Martie 2012 14:53
Bravo Angelina! Nu-i rau pentru o batranica In stilul asta o sa slabesti 21 de kg pana la sfarsit. Maine o sa va comunic greutatea mea insa stiu sigur ca am slabit ptr ca se vede la hainutze.
Ce ati mai papat? Nu imi faceti si mie pofta de ceva? (bineinteles papa de regim ...)
Pupici
ammy21bz
Postat pe 9 Martie 2012 16:08
De la: ammy21bz, la data 2012-03-09 16:08:40Bravo Angelina! Nu-i rau pentru o batranica In stilul asta o sa slabesti 21 de kg pana la sfarsit. Maine o sa va comunic greutatea mea insa stiu sigur ca am slabit ptr ca se vede la hainutze.
Ce ati mai papat? Nu imi faceti si mie pofta de ceva? (bineinteles papa de regim ...)
Pupici


Eeeee, draci 21 kg Daca slabesc 10 sunt shefa Si oricum, stiu perfect ca la inceput se slabeste mai mult, iar in a doua luna din ce in ce mai putin.
Eu ti-am zis ce mananc.... branza topita, oua si carnita, iar in weekend ma gandeam sa fac niste ficatei la gratar sau sa-mi iau niste fileuri de peste afumat si condimentat. Ce imi place mie mult e lebarul de la Carrefour, desi nu cred ca e cea mai buna optiune, pt ca dupa gust eu cred ca are destula ceapa. Oare un gratar de mici am avea voie? Ca tare e frumos afara si m-ar bate un gand sa scoatem gratarul la interval.
Aaa, si...mersi pentru compliment, simpatico!
Angellina32
Postat pe 9 Martie 2012 16:25
Neatza!

Dupa 7 zile am slabit 5 kg (am pornit cu 77 iar acum am 72) Yupiiiiiii! Pana la vara imi fac beach body

Partea aiurea este ca mai am o sapt de carne Exista si o parte buna azi fac peste caras la gratar (care imi place f mult) iar maine ma gandeam sa imi permit un gratar cu carne slaba de purcel

P.S. Cu placere Angelina , tinerica cum sunt (26 de ani) stiu ca sunt simpatica






ammy21bz
Postat pe 10 Martie 2012 10:29
5 KG???? in 7 zile??? Wowww, felicitari, draga mea! Pai asta inseamna ca tu pana la sfarsit ar trebui sa dai jos..cat? 40 -50 kile??
Glumeam, oricum la inceput se da mai mult jos si mai repede, numai sa ai grija sa nu patesti ca mine, care ma ingrasesem din nou cu 600 gr in 2 zile desi nu gresisem cu nimc. Organismul asta, bata-l vina....
Bravo, sa stii ca ma bucur foarte mult pentru tine. Si noi azi o punem de-un gratar afara, asa ca...weekend placut si grija la kilograme!
Angellina32
Postat pe 10 Martie 2012 10:43
Angelinaaa... ia mana de pe micii aia! Stii ca nu ai voie mai mult de 15 mari =))

Acum pun si eu de gratar


ammy21bz
Postat pe 11 Martie 2012 14:11
Buna, fetele!

Ammy, vad ca numai noi doua am ramas fidele forumului. Cristina, Madalina, Garbo...unde sunteti , fetele?? Si eu care ma bucuram ca s-a marit gashca...
Anyway, eu sunt happy ca te am pe tine, Ammy, si pot sa-ti zic ca nu am luat mana de pe micii aia, ca prea au fost buni. Mai mult, ieri am facut si pulpe si peste pe gratar afara, ca prea imi placusera micii aia de sambata... Bine ca a dat caldura, ca de-acum in fiecare zi imi pun scumpul sa se afume pe-afara
Asa....si ca sa ambitionez si pe altii, va spun ca dupa 14 ZILE am slabit fix 4 KG! , deci sunt in grafic.
Azi am mancat la 7 un crenwust, la 10 un ou fiert tare, la 13 branza topita (3 triunghiuri), iar la 16 si la 18 voi manca..........ai ghicit: gratar!
Te pup!
Angellina32
Postat pe 12 Martie 2012 14:49
De la: Angellina32, la data 2012-03-12 14:49:41Buna, fetele!

Ammy, vad ca numai noi doua am ramas fidele forumului. Cristina, Madalina, Garbo...unde sunteti , fetele?? Si eu care ma bucuram ca s-a marit gashca...
Anyway, eu sunt happy ca te am pe tine, Ammy, si pot sa-ti zic ca nu am luat mana de pe micii aia, ca prea au fost buni. Mai mult, ieri am facut si pulpe si peste pe gratar afara, ca prea imi placusera micii aia de sambata... Bine ca a dat caldura, ca de-acum in fiecare zi imi pun scumpul sa se afume pe-afara
Asa....si ca sa ambitionez si pe altii, va spun ca dupa 14 ZILE am slabit fix 4 KG! , deci sunt in grafic.
Azi am mancat la 7 un crenwust, la 10 un ou fiert tare, la 13 branza topita (3 triunghiuri), iar la 16 si la 18 voi manca..........ai ghicit: gratar!
Te pup!


Aaaa, uitasem sa precizez ca azi ar fi trebuit sa incep etapa II, dar prelungesc etapa 1 cu 3 zile, ca sa nu cedez de Paste (cand ar fi trebuit sa am doar legume si fructe, si nu cred ca as fi putut rezista drobului ) .
Angellina32
Postat pe 12 Martie 2012 14:53
Buna! Si eu ma bucur ca te tii de dieta si intri aici sa mai lasi cate un mesaj.

Inseamna ca a fost bun tare gratarul ala de te-ai hotarat sa prelungesti perioada de carne O sa fii inaintea mea cu 2 zile la dieta.

Eu abia astept sa o termin (vineri) desi pot spune ca am rezistat mai bine decat ma asteptam. Sper ca pana la Paste sa ma apropii de greutatea dorita sa nu fiu nevoita sa "sufar" atunci

Tu cat vrei sa dai jos?

Te pup

P.S. am niste nelamuriri in legatura cu ce-a de-a 3-a etapa... si vroiam sa ma consult cu tine dar mai este pana atunci
ammy21bz
Postat pe 12 Martie 2012 18:28
Inca un succes: am reusit sa intru in niste blugi (masura W 28, L 32) pe care nu i-am imbracat de 3 ani si care acum 3 saptamani nu ma cuprindeau cu vreo 10 cm.

Ma strang si nu a fost usor sa inchei nasturele dar... m-au incaput.

Oricum nu asta este obiectivul meu... am alta pereche "minuscula", echivalenta cu marimea 38, luata din madrid si purtata de cateva ori de care imi pare f rau ca nu ii pot imbraca. Va anunt eu cand o sa intru si in aceia.
ammy21bz
Postat pe 13 Martie 2012 16:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
DIETA SCARSDALE....NE BAGAM? 15 De la: CrossX 2 Februarie 2010 13:39
dieta cu banane 46 De la: letitia1 15 Aprilie 2014 17:36
cat de importanta e grupa sangvina pentru dieta? 8 De la: Terapii_Naturiste 20 August 2012 11:01
despre terapia gerson.. 12 De la: relu_eu2001 18 Iunie 2012 15:51
buna 8 De la: vero9009 7 August 2010 20:12
Setari Cookie-uri