Am facut o greseala mare.

Buna ziua!
Mi-am facut si eu cont deoarece am nevoie de un sfat.
Am facut o greseala care m-a constat mult si imi vine sa-mi dau cu capul de pereti.
Am vorbit cu o fata cateva luni,totul era frumos.E frumoasa,manierata si foarte matura pentru varsta ei.Plus simteam ca avem o potrivire destul de buna.Cand am intalnit-o si am stat cu ea ceva timp,mi-am dat seama ca sentimentele mele pentru ea sunt profunde.
Problema grava este acum.In aceste luni cand am vorbit,am avut cateva iesiri destul de urate.Care ajungeau si la ea.Nu vroiam asta dar involuntar.Tot mi-a iertat aceste greseli.
Dupa aceasta,totul a revenit la normal.
Pana acum o saptamana.Cand am trecut printr-o perioada destul de urata,am avut ceva probleme si de sanatate si atunci ea nu a fost acolo si nici nu m-a sunat sa ma intrebe daca sunt bine.Deoarece in saptamana aia nu am vorbit deloc cu ea.
Am sunat eu dupa aproape o saptamana si am luat-o putin la intrebari.Ca pur si simplu a uitat de mine.Deoarece ma simteam dezamagit ca a fost nepasatoare.Ea si-a cerut scuze,eu am avut o iesire urata.I-am spus ca e mincinoasa,ca ma ignora si cel mai urat lucru,i-am spus ca nici nu mai vreau sa vorbesc cu ea! Asta a fost cel mai urat.Dupa ce am meditat putin cateva ore,am regretat enorm ce am spus.Chiar daca omul la nervi spune multe,nu am constientizat fapta.
Am mers ieri la ea la munca,si mi-am cerut scuze si iertare.Am vazut in ochii ei durerea pe care I-am provocat-o.Erau luciosi si mi-am dat seama ca a plans.Inima mi-a fost rupta atunci in doua si imi vinea sa ma dau cu capul de pereti atunci.
Mi-am cerut scuze si iertare,am rugat-o frumos sa ma ierte.Dar se pare ca acest lucru nu s-a mai intamplat.Mi-a spus ca nu mai poate sa ma ierte.M-a tot iertat si am tot spus ca nu mai fac iesiri de genul.I-am promis solemn ca nu mai fac explicand de ce s-a intamplat asta.A spus exact lucrul cu omul spune totul la nervi dar erau lucruri total false.Nu am avut intentia asta.A fost o scapare necontrolata.I-am spus ca o apreciez si ea tot timpul a fost sincera cu mine(si chiar a fost),cat de mult o plac,cat de mult tin la ea.Mi-a spus ca sunt vrajeli.
Am tot stat pe acolo trist,am intrebat-o frumos daca vrea sa plec?
Mi-a spus frumos:"Nu,dar sunt ocupata" deoarece era la munca.
Pana la urma,am plecat.I-am trimis si ieri mesaje si aseara,ca regret.
Stiu ca am fost un bou,si ca am ranit-o,dar nu am facut-o intentionat.
As face orice sa ma ierte si sa trecem peste acest hop.
Ma doare rau,cand stiu cat am gresit si daca as putea sa dau timpul inapoi,l-as da fara sa stau pe ganduri.Dar nu pot.
Nu stiu ce sa mai fac.Cum sa indrept lucrurile? Ce pot sa fac in cazul acesta?

Postat pe 2 August 2019 13:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
SALARIUL DE BUGETAR 128 De la: liaiedera 10 Decembrie 2010 09:03
STADIUL OMENIRII IN PREZENT 2 De la: elisabeta_boia 22 Ianuarie 2012 14:09
E POSIBILA O RELATIE INTRE DOUA PERSOANE CARE S-AU CUNOSCUT PE NET 37 De la: Helen29 26 Noiembrie 2009 16:21
un sfat va rog 26 De la: sunsset 29 Iulie 2011 17:50
Sunteti de acord cu casatoria dintre un roman si o tiganca,care are si un copil pe deasupra? 10 De la: kyra 17 August 2009 22:53
Setari Cookie-uri