UN SFAT VA ROG!!!!

De la: Axl_R, la data 2017-01-12 09:35:20Déjà vu.

A mai fost aici, un ''bărbat'', care se pricepea la tot și toate.
Sfaturi cum să naști, să faci răcitură, ce să faci când ai crampe la ciclu...etc.

Nihil sub sole novum.


E bine să fie și un bărbat, pt trafic.
Vb din experiență. Pe secție au apărut doi rezidenți, să vezi zâmbete, pe fețe.


*** A mai fost aici, un ''bărbat'', care se pricepea la tot și toate.
Sfaturi cum să naști, să faci răcitură, ce să faci când ai crampe la ciclu...etc. ***

cine dom'le, cine?
ca's foarte curios
nu de alta dar sunt foarte interesat si eu de niste sfaturi despre
cum sa nasc la ciclu sau ciclu cu racitura, racituri cu crampe...
mi se par niste combinatii foarte interesante si utile!
heartbit
Postat pe 14 Ianuarie 2017 04:42
ca sa nu fiu doar off topic...

avem aici o poveste cat de interesanta, atat de amuzanta.

mi-a prezentat pe gigel dar am ramas cu vasile...
nu l-am vrut, nu am fost convinsa, nu am fost de acord ... (ca o femeie, de 30 si ceva de ani, foarte stabila emotional!) dar a fost ok... dar am facut si ... si ... desi nu mai vroiam dar am continuat...

Errare humanum est, perseverare diabolicum...
(pentru cunoscatori nu e nevoie de traducere, pentru ceilalti nu folositi google translate ca da erori )

sa ai circa 33 de ani... si sa te comporti ca la 17... (nu e rau, ci doar un exemplu de imaturitate emotionala)... dar sa apari pe un forum si sa-ti expui povestea cerand si sfaturi... tind sa cred ca ceva e in neregula!
e adevarat ca poate nu ai pe cineva apropiat cu care sa iti impartasesti problemele intime ( nu doar cele sexuale ci si cele sufletesti! ) dar totusi, nimeni nu iti poate spune ce sa faci sau ce sa nu faci, mai ales ca nu te-a fortat nimeni pana acum sa faci ceea ce ai povestit aici ...
fiecare iti poate prezenta o perspectiva persoanala, insa doar tu ar trebui sa stii cu adevarat ce vrei de la viata si cu cine iti vrei viata mai departe!

faptul ca nu prea stii ce vrei nici de la tine si nici de la viata, vine chiar de la inceputul povestii tale si continua pana la finalul ei...
nu te judec si nu te condamn, unii au momente de rataciri din astea in viata, altii traiesc din cand in cand in rataciri din astea temporare, altii raman toata viata rataciti... - tu cam unde vrei sa te incadrezi?

cand reusesti sa iti raspunzi la intrebarea de mai sus, atunci o sa ai si raspunsurile la intrebarile pe care le-ai pus in mesajul tau!
heartbit
Postat pe 14 Ianuarie 2017 05:19
...cat despre dumnealui, chiar mi-a placut Oedipiana lui poveste de viata! insa nu am inteles ce s-a intamplat cu tatal lui?

si ca sa fiu sincer, cred ca esti a doua dupa fosta sotie a tatalui lui, nu de alta, dar camasa ii e mai aproape de corp decat haina(!) si avand in vedere ca el sta in Roma, in aceeasi casa cu fosta mama vitrega, actuala fosta amanta (pe care, cel putin din ce am inteles a impartit-o la un moment dat cu taica-su... si nu pentru one stand night ci pentru niste ani...!) n-am timp sa cred ca de un an si ceva fix intre ei nu mai e nimic!
el nu este (nu sta) in Romania, nu cred ca are casa lui in Roma, ea nu stiu ce nationalitate are si nici tatal lui nu stiu ce nationalitate are, dar dumneaei fiind cu el in aceeasi casa si stiind trecutul lor nu am nici un motiv sa cred ca nu mai este nimic intre ei!

nu sunt in masura sa judec de ce mai stau in aceeasi casa, el cu fosta iubita a tatalui sau, fosta actuala lui amanta, dar nu cred ca l-ar fi tinut nimic sa mai stea cu ea in casa, mai ales daca lucrurile erau incheiate intre ei!

in afara de propunerea ta de-a pleca impreuna in Anglia, cred ca ar fi putut sa ia in considerare sa se mute cu tine in Malta... mai ales ca e la doi pasi de Italia, malteza are destule in comun cu italiana (poate i-ar fi venit pe dos cu condusul, pentru ca se conduce ca in Anglia, dar s-ar fi obisnuit repede mai ales ca nu e cine stie ce trafic in insula aia care e cat un cartier din Bucuresti)... si-ar fi gasit ceva de lucru acolo asa cum ai si tu de lucru si asa cum sunte destui romani care traiesc si muncesc in Malta...
heartbit
Postat pe 14 Ianuarie 2017 05:23
Bubulina gospodina..... hai mai mai da-o-ncolo, erai tu catwoman si ti-au murit laudatorii hai sictir. voi barbatoaselor (care va cresteti mustata) le faceti pe toate si stii cum? de-a moaca. Wonder woman nu exista draguto, sunteti doar niste frustrate ca altele au avut mai mult noroc (bani, frumusete, o viata mai usoara) si va roade invidia. Daca ai impresia ca a avea o viata grea, muncita din greu e vreo virtute, te inseli amarnic. Orice psiholog cat de cat, o sa-ti spuna ca viata nu trebuie sa fie chin, sacrificiu si durere, ca viata poate fi frumoasa si nu tre sa le faci tu pe toate, ca nu-ti face nimeni statuie nici fundita nu primesti pe Garbo. Asa ca las-o mai usor si nu te mai ocupa cu judecata altora, ca la viata ta "extraordinara" n-ar trebui sa ai timp de garbo si "papushici sensibilioase" Ia vezi ce mai face Angela Merkel? nu vrem sa-ti furam din "pretiosul" timp
garbo059727
Postat pe 14 Ianuarie 2017 10:22
Faptul ca ai ajuns in pat cu un bărbat după 24 de ore de când v-ați cunoscut spune multe despre tine. Si ceea ce ați facut acolo se numește sex nu dragoste. Părerea me e sa nu te legi la cap fara sa te doară. Ce caracter infect are si el care a trăit atâta timp cu soția tatălui sau. Eu zic sa uiți toata povestea si sa îți vezi de viața ta ca sa nu mai citim apoi un alt topic cu titlul ,, mi-a luat banii si s-a dus".
pirania_1960
Postat pe 14 Ianuarie 2017 10:26
O lista care te ajuta:
1. Are 29 de ani si deja are datorii
2. locuieste cu fosta?!?!?!?!
3. ti s-a plans tie ca are probleme cu banii
4. e mai tanar (poate e un avantaj ....)
5. doar o noapte ati facut sex! nu ati avut mai mult contact fizic
6. chiar nu mai este nimeni sa-ti starneasca interesul?


Eu m-as opri la One night stand! Next!
Relatia cu el nu promite mult
garbo_407018
Postat pe 14 Ianuarie 2017 11:12
De la: pirania_1960, la data 2017-01-14 10:26:29Faptul ca ai ajuns in pat cu un bărbat după 24 de ore de când v-ați cunoscut spune multe despre tine. Si ceea ce ați facut acolo se numește sex nu dragoste. Părerea me e sa nu te legi la cap fara sa te doară. Ce caracter infect are si el care a trăit atâta timp cu soția tatălui sau. Eu zic sa uiți toata povestea si sa îți vezi de viața ta ca sa nu mai citim apoi un alt topic cu titlul ,, mi-a luat banii si s-a dus".






N-ai inteles, el era printul, cu palosul gros.

Ehehe, cate povesti nu-s asa, i-am dat "dragoste", mi-a dat bani- si "barbatul" din topic tot pe cararea asta-, i-am dat un rost in viata, adica l-am trezit din visurile lui (mama lui/ei de ratacit/a, i-am facut copii, sa mi-i creasca...


Boii tot boi, vacile tot vaci.....
Camil5y8
Postat pe 14 Ianuarie 2017 11:13
...uita totul, purifica-te, cauta cartea lui J.Vitale "Zero Limite'...SI VEI INTELEGE SIMPLITATEA BUCURIEI INFINITE !
edin
Postat pe 14 Ianuarie 2017 15:13
te-ai exprimat bine: " ai ramas roata de rezerva", a simtit ca te poate manevra cum doreste. Sfatul este: renunta nu te mai amari
mv521016mv
Postat pe 14 Ianuarie 2017 17:32
De la: heartbit, la data 2017-01-14 04:42:19
De la: Axl_R, la data 2017-01-12 09:35:20Déjà vu.

A mai fost aici, un ''bărbat'', care se pricepea la tot și toate.
Sfaturi cum să naști, să faci răcitură, ce să faci când ai crampe la ciclu...etc.

Nihil sub sole novum.


E bine să fie și un bărbat, pt trafic.
Vb din experiență. Pe secție au apărut doi rezidenți, să vezi zâmbete, pe fețe.


*** A mai fost aici, un ''bărbat'', care se pricepea la tot și toate.
Sfaturi cum să naști, să faci răcitură, ce să faci când ai crampe la ciclu...etc. ***

cine dom'le, cine?
ca's foarte curios
nu de alta dar sunt foarte interesat si eu de niste sfaturi despre
cum sa nasc la ciclu sau ciclu cu racitura, racituri cu crampe...
mi se par niste combinatii foarte interesante si utile!


Îți șoptesc la ureche, când pot.
Axl_R
Postat pe 14 Ianuarie 2017 19:43
Bitule tocmai pt asta e Oglinda.

Errare humanum est, perseverare diabolicum...
Axl_R
Postat pe 14 Ianuarie 2017 19:46
heartbit
Postat pe 16 Ianuarie 2017 00:05
INTRE NOI, PROSTII...

"Mă enervează clișeele care-mi interzic să-i fac pe oameni proști. Eu mă fac pe mine proasta, ok? Și cred asta. Cred asta din rărunchi, o simt, o știu. Sunt proasta, n-am nici o îndoială. Da' ghici ce! Asta îmi DĂ DREPTUL să-i recunosc pe ăia mai proști decât mine.

'Gusturile nu se discută', zic proștii cu o strâmbătură prostească din gura aia proastă pe care ies multe prostii. Să moooori tu?! Coaie, uite ce e. Cineva te-a mințit. Gusturile se discută foarte tare. Bă, dar știi cum? Se discută intens. La dracu, cu greu poți găsi chestii de discutat mai valabile decât gusturile oamenilor. Sigur, n-o să te fac prost dacă ție îți place Bach și mie Mozart. Nu despre asta este vorba. Ci despre LIPSA gustului, de fapt. Uite, de exemplu, tu ai pe Facebook, la cărți preferate, Twilight, la filme preferate Twilight și la formații preferate… Twilight… sau Robin and the Backstabbers, sau ceva. Și la citate preferate Paler, Tudor Chirilă și nouăgag și Puric. Tu nu cred că realizezi; zău, am impresia că nu-ți dai seama cât de dobitoc te fac toate astea. Atât de dobitoc încât nu-mi pasă să te cunosc mai bine. Am CONVINGEREA că nu ascunzi NIMIC interesant. Nu ai avea ce să-mi arați, faci sau spui ca să mă determini să mă mai gândesc, măcar. La dracu, dacă ai citate din Paler la profil, poți să fi inventat teoria relativității și tot nu mă impresionezi. Aha, ai descoperit călătoria în timp, dar îți place Paler și te uiți la mai mult de un serial pe an? Hahahaha! Mamă, cât de prost ești! Nu știu dacă să râd de cât de dobitoc poți fi sau să plâng că cineva atât de cretin a inventat călătoria în timp. La dracu, m-am întristat. Ar trebui să ți se ia călătoria în timp! Să se dezinventeze, dacă chiar tu ai fost autorul, nu-mi pasă. Nimeni să nu mai călătorească în timp până când n-o inventează un om serios.

Pentru că proștii mari sunt fuduli. Asta e problema cu ei. Sunt al dracului de aroganți și de convinși că nu sunt proști. Deloc! Că, dacă ar ști că sunt proști măcar un pic, ar fi ca noi, restul: oameni normali care evoluează. Dar nu, FRATE! Proștii supremi SE SUPĂRĂ când cineva îi face proști. Ați remarcat? Dumnezeule, nici măcar nu-și dau seama că așa se dau de gol! Nu le-a zis nimeni până acum că pe oamenii care sunt împăcați cu prostia lor nu-i deranjează să fie făcuți proști. 'Ești un dobitoc, Gelule!'. Iar Gelu pufnește în râs, se scarpină la coaie și mai bea din bere: 'Dăăăh!'...

Dacă Gelu ar fi cu adevărat nebunește de prost și, în plus, mai puternic, i-ar crăpa capul insultătorului. Asta ar face un prost veritabil. Ar ține-o pe-a lui până când cineva moare. Și proștii mor mai greu.

E drept, uneori poți să fii confuz în legătură cu care-i mai prost dintre tine și un interlocutor oarecare. Dar rar. E cam ca la șah. În 90% din cazuri, știi foarte bine când cineva cu care joci șah e mai bun și nu-l vei bate niciodată sau e mai slab și-l vei bate mereu. Tot așa și la proști. În rarele situații când chiar nu-ți dai seama, în general te iei după vârstă. E mai mare? Atunci cel mai probabil tu ești mai prost. Vârsta e un criteriu. Pentru că aroganța și incapacitatea de autoapreciere corectă sunt direct proporționale cu tinerețea. Copiii de 3 ani sunt cei mai aroganți. Iar studentele sunt incredibiiiiil de arogante. Nici un pic de simț al ridicolului, de decență, de umilință, de dubiu. Dar haideți că deja astea-s frustrări personale. Să încheiem până nu mă înfurii cu adevărat, da? Bine…

Nu știu exact-exact ce înseamnă să fii prost. Știu că tu ești și că eu sunt. Toți suntem, okay? Pentru asta suntem aici, să fim din ce în ce mai puțin proști, după care să murim. Doar că unii sunt inacceptabil de proști. Și cel mai grav este că tocmai ei sunt ăia care nu-și dau seama de asta. E un cerc vicios. Cu patru laturi, pentru că-i cerc de proști."...
garbo101426
Postat pe 16 Ianuarie 2017 06:49
http://25.media.tumblr.com/tumblr_ltqud5mO5k1qchnh6o1_500.gif

Rotty
Postat pe 16 Ianuarie 2017 08:41
Rotty, ce-ai patit mamicule de te minunezi asa?
'neata buna si zi calda sa ai
heartbit
Postat pe 16 Ianuarie 2017 08:51
ce sfat ? oricum crezi ca tot ce zboara se maninca! pune-ti ordine in gindire si fi cu picioarele pe pamint !
lllorena
Postat pe 16 Ianuarie 2017 09:30
ce sfat ? oricum crezi ca tot ce zboara se maninca! pune-ti ordine in gindire si fi cu picioarele pe pamint !
lllorena
Postat pe 16 Ianuarie 2017 09:31
De la: garbo101426, la data 2017-01-16 06:49:04INTRE NOI, PROSTII...

"Mă enervează clișeele care-mi interzic să-i fac pe oameni proști. Eu mă fac pe mine proasta, ok? Și cred asta. Cred asta din rărunchi, o simt, o știu. Sunt proasta, n-am nici o îndoială. Da' ghici ce! Asta îmi DĂ DREPTUL să-i recunosc pe ăia mai proști decât mine.

'Gusturile nu se discută', zic proștii cu o strâmbătură prostească din gura aia proastă pe care ies multe prostii. Să moooori tu?! Coaie, uite ce e. Cineva te-a mințit. Gusturile se discută foarte tare. Bă, dar știi cum? Se discută intens. La dracu, cu greu poți găsi chestii de discutat mai valabile decât gusturile oamenilor. Sigur, n-o să te fac prost dacă ție îți place Bach și mie Mozart. Nu despre asta este vorba. Ci despre LIPSA gustului, de fapt. Uite, de exemplu, tu ai pe Facebook, la cărți preferate, Twilight, la filme preferate Twilight și la formații preferate… Twilight… sau Robin and the Backstabbers, sau ceva. Și la citate preferate Paler, Tudor Chirilă și nouăgag și Puric. Tu nu cred că realizezi; zău, am impresia că nu-ți dai seama cât de dobitoc te fac toate astea. Atât de dobitoc încât nu-mi pasă să te cunosc mai bine. Am CONVINGEREA că nu ascunzi NIMIC interesant. Nu ai avea ce să-mi arați, faci sau spui ca să mă determini să mă mai gândesc, măcar. La dracu, dacă ai citate din Paler la profil, poți să fi inventat teoria relativității și tot nu mă impresionezi. Aha, ai descoperit călătoria în timp, dar îți place Paler și te uiți la mai mult de un serial pe an? Hahahaha! Mamă, cât de prost ești! Nu știu dacă să râd de cât de dobitoc poți fi sau să plâng că cineva atât de cretin a inventat călătoria în timp. La dracu, m-am întristat. Ar trebui să ți se ia călătoria în timp! Să se dezinventeze, dacă chiar tu ai fost autorul, nu-mi pasă. Nimeni să nu mai călătorească în timp până când n-o inventează un om serios.

Pentru că proștii mari sunt fuduli. Asta e problema cu ei. Sunt al dracului de aroganți și de convinși că nu sunt proști. Deloc! Că, dacă ar ști că sunt proști măcar un pic, ar fi ca noi, restul: oameni normali care evoluează. Dar nu, FRATE! Proștii supremi SE SUPĂRĂ când cineva îi face proști. Ați remarcat? Dumnezeule, nici măcar nu-și dau seama că așa se dau de gol! Nu le-a zis nimeni până acum că pe oamenii care sunt împăcați cu prostia lor nu-i deranjează să fie făcuți proști. 'Ești un dobitoc, Gelule!'. Iar Gelu pufnește în râs, se scarpină la coaie și mai bea din bere: 'Dăăăh!'...

Dacă Gelu ar fi cu adevărat nebunește de prost și, în plus, mai puternic, i-ar crăpa capul insultătorului. Asta ar face un prost veritabil. Ar ține-o pe-a lui până când cineva moare. Și proștii mor mai greu.

E drept, uneori poți să fii confuz în legătură cu care-i mai prost dintre tine și un interlocutor oarecare. Dar rar. E cam ca la șah. În 90% din cazuri, știi foarte bine când cineva cu care joci șah e mai bun și nu-l vei bate niciodată sau e mai slab și-l vei bate mereu. Tot așa și la proști. În rarele situații când chiar nu-ți dai seama, în general te iei după vârstă. E mai mare? Atunci cel mai probabil tu ești mai prost. Vârsta e un criteriu. Pentru că aroganța și incapacitatea de autoapreciere corectă sunt direct proporționale cu tinerețea. Copiii de 3 ani sunt cei mai aroganți. Iar studentele sunt incredibiiiiil de arogante. Nici un pic de simț al ridicolului, de decență, de umilință, de dubiu. Dar haideți că deja astea-s frustrări personale. Să încheiem până nu mă înfurii cu adevărat, da? Bine…

Nu știu exact-exact ce înseamnă să fii prost. Știu că tu ești și că eu sunt. Toți suntem, okay? Pentru asta suntem aici, să fim din ce în ce mai puțin proști, după care să murim. Doar că unii sunt inacceptabil de proști. Și cel mai grav este că tocmai ei sunt ăia care nu-și dau seama de asta. E un cerc vicios. Cu patru laturi, pentru că-i cerc de proști."...


Si cu ce te incalzeste ca recunosti prostii si le desenezi patratul, sa dea cu capul in colturi? Da-i dracului. Iar gusturile, varsta necoapta, nu sunt criterii. Poti prefigura, de mic, prostul care va deveni prost "de pute" chiar daca va absolvi magna cum laude. Autosuficienta contribuie si ea la prostie, e necesara, dar nu suficienta.

Recte, unul nu poate da vina pe tineretea unei "proaste". Daca a vrut sa agate si i s-a "dat" peste moaca, fii sigura ca altu-i motivul, in nici un caz aroganta. Poate chiar cel real?!
Camil5y8
Postat pe 16 Ianuarie 2017 12:26


Ai si tu in felul tau dreptate...



garbo101426
Postat pe 16 Ianuarie 2017 14:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sper sa va fie de folos ...Sufletului! 42 De la: Mihaela_Tudora_1 21 Iulie 2013 13:56
Marea mea iubire 301 De la: garbo107589 15 Septembrie 2010 18:21
Nelamuriri... 1 De la: garbo088421 16 Octombrie 2011 14:50
violenta 53 De la: Alina_30 30 Iulie 2013 23:55
vreau parerile voastre sincere! 11 De la: iasomia 26 Ianuarie 2010 15:17
Setari Cookie-uri