Avort

Pentru doamnele / domnisoarele care au trecut prin cel putin un avort cu un barbat , au putut ramane cu el ? Indiferent de raspuns ,da sau nu , as putea primi si motivele care au sustinut relatia sau au distrus-o . Va multumesc tuturor femeilor !
Cristina_5
Postat pe 12 Iulie 2016 01:00
Dumnezeule Mare!...
Topice din ce in ce mai 'inteligente'...


Ce sa mai spunem de exprimarea si logica unei femei de 20 de ani:
"...au trecut prin cel putin un avort ... cu un barbat..." !!!


Sa mai argumenteze careva cum ca nu e buna eugenetica sau macar ... ligaturarea de trompe uterine!


Daca pina l-a 20 de ani n-a avut bunul simtz sa se informeze de cele mai potrivite si neagresive metode de contraceptie macar de pe net si are deja la 'activ ... CEL PUTZIN (?!?) un avort, nu pot sa nu ma intreb - si ingrozesc deopotriva! - oare cum, Doamne iarta-ma, o arata pe la 45 de ani vaginul si uterul unei asemenea inconstiente?!?!?



garbo101426
Postat pe 12 Iulie 2016 09:47
Nu va inteleg frustrarea ce ati exprimat o in mesajul anterior , dar in mesaj nu scrie nimic desore persoana mea . Este o intrebare . Daca nu ati facut asa ceva nu scrieti nimic . E mai frumos sa taci din gura decat sa deschizi gura si sa spui ceva nu tocmai adecvat subiectului . Va multumesc si apreciez timpul acordat de a scrie destul de mult si pe langa subiect . O zi buna va doresc !
Cristina_5
Postat pe 12 Iulie 2016 10:50

Ati inceput sa aveti 'maniere' ... securisto-comuniste si sa CENZURATI comentariile care nu va convin 'ideologic' in redactie, mai garbovistelor?!?

garbo101426
Postat pe 12 Iulie 2016 15:17
Cristina, nu dai suficiente detalii privind subiectul, asa ca eu am sa-ti raspund doar dintr-un punct de vedere. Da, exista nenumarate cupluri care au ramas impreuna dupa ce sotia/ prietena a trebuit sa faca un avort. Eu cunosc foarte multe. Fiind o generatie mai "veche", cu putine mijloace de contraceptie cunoscute, cu putina educatie sexuala, se intampla destul de des. O data sau chiar de mai multe ori in viata, in timpul relatiei. Avortul putea sa fie de comun acord cu partenerul sau cateodata chiar fara sa stie el. Sau fara ca femeia sa fie prea convinsa ca vrea asta. "Si-au trait fericiti (sau nu) pana la adanci batraneti (a fost o gluma). Acum, la varsta asta imi permit sa glumesc. Dar nu este de gluma. Este un moment traumatizant in viata unei femei iar daca partenerul nu este alaturi de tine drama este aproape de nesuportat. Acum stii, exista bolnavi, nu boli. Asa ca fiecare cum simte.
Miafarow
Postat pe 12 Iulie 2016 15:29
Partenerul tau trebuie sa aiba grija de tine in perioada asta.
Foloseste pe viitor metode de contraceptie. Ai grija de tine si sa ai copii sanatosi, destepti si civilizati.
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 12 Iulie 2016 16:25
omul prost e si fudul . nu esti in nici o masura sa jignesti pe cineva , mai presus sa judeci . nu stiu ce viata ai avut sau cati ani ai domnisoara . NU ATI CITIT CORECT CE AM SCRIS ! poate nu stii limba romana si nu ai putere de a intelege . NU AM SPUS NIMIC DESPRE MINE !
cred ca ai prea mult timp liber te de te ai obosit si cheltuit timp pretios din viata sa imi scrii mie atata . din prietenie ? nu stii acest termen . un om cu multa carte nu raspunde in astfel de maniera pe un site! putin respect pentru cei din jur !
se cunoaste omul care are bun simt si diplomatie fata de omul care nu a trecut pe la scoala vreodata . ai grija de tine si de viata ta ! am cerut o parere . daca eram eu in aceasta postura m as fii referit la mine ! nu stiu daca ai prieteni sau o viata de familie formata si nu ma intereseaza . daca te simti tu mai bine asa , nu cred ca rade lumea de mine , ci de tine ca nu stii sa comunici civilizat si cu cei 7 ani de acasa ! o zi buna !
Cristina_5
Postat pe 13 Iulie 2016 08:38
Nu judec persoana in cauza, nu ma intereseaza cate avorturi are. Interactiunea civilizata intre oameni insa, e necesara.
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 13 Iulie 2016 10:36
Sincera sa fiu cred ca esti mult prea proasta si nepermis de obraznica ca sa mai raspund unei ... parashute inconstiente de 20 de ani!


Si destul de anal-fabeta...


Si specialista in facut sex fara prezervativ sau protectie corespunzatoare si self-suficienta prin intrebari ... 'retorice'!




garbo101426
Postat pe 13 Iulie 2016 15:14
nu stiu care din noi este proasta . imi permit sa te jignesc si sunt sigura ca spun adevarul . chiar sunt impresionata cat ati putut sa va injositi in fata mea si in fata celor care citesc ce scrieti . sper sa procedati asa mereu . nu cred ca aveti copil si nici familie si nu cred ca un barbat ar putea sta cu o asemenea ciudatenie de fiinta cu un asemenea vocabular si ipocrizie . cred ca aveti foarte multe remuscari de constiinta .va rog sa consultati un specialist si peste putin timp veti fii normala din punct de vedere mental . as fii vrut sa stiu daca aveti o facultate . sper ca v am fost de ajutor . nu va mai pierdeti timpul pentru ca imi dati senzatia ca sunteti obsedata sa discutati cu mine .
Cristina_5
Postat pe 13 Iulie 2016 15:55
Bai, **ioata mapamondului, n-ai tu cu tot neamu' tau atita vacantza cita shcoala am facut eu doar in primii 40 de ani de viata!


Mai bine pune mina si invata sa scrii cu majuscula, **tardato, decit sa vrea o ***dicapata mintal ca tine sa stie ea ce facultati au userii cu vreo citeva ... galaxii in fatza ta, eugelena bok-o-trofa **becila!



P.S. Marsh dracului de-aici si du-te de mai pune de inca un avort, indolenta stupida!

Imi permit sa vorbesc asa doar cu sub-specimenele de homunculi a-speciosi cu lobotomia esuata, 'dragutzo'!

Din fericire voi astea cu capul mic, patrat si-n A4 formatat, n-aveti viata prea lunga.

...Si categoric nu din cauza chiuretajelor!
garbo101426
Postat pe 13 Iulie 2016 20:16
Cristinuto maica, nu te enerva ca n-are rost.
Rotty
Postat pe 14 Iulie 2016 06:05
Da, mai Cristinutzo, 'maica', chiar asa sa faci...

Nu te enerva, relaxeaza-te total, fii chiar ... zen daca se poate si mai fa, draga, linistita in continuare cite chiuretaje de duce uteru' ala!

Asa sa faci, 'maica'...


Aaaaa, si sa nu uit:
...Da-l dracului pe idiotul ala de nemernic - nu-i asa ca astfel sint cam toti barbatii? - care n-a avut bunul simtz sa-si traga si el ... o 'gluga' pe cap macar la momentul ... 'hot'!

Ca doar ... porcii de barbati 'e' vinovatzi si responsabili cind raminem noi, ca proastele, gravide, nu-i asa?

Si asta pt. ca noi sintem toa(n)te numai o...

...NEPRIHANEALA CONTINUA !




Amin!

garbo101426
Postat pe 14 Iulie 2016 08:41
De la: Rotty, la data 2016-07-14 06:05:10Cristinuto maica, nu te enerva ca n-are rost.


Corect. Mai ales pentru o intelectuala care admira pina la juisare o pustoaica de 16 ani (copila f.f.f.f. dotata din toate punctele de vedere )care facea la greu sex si chiar o incuraja si ii gasea si scuza suprema, "copila" era eminenta in toate cele - scoala, muzica e.t.c.- tot ce ii mai lipsea fiind o diploma de excelenta la "materia" sex.
Cred ca fiind puternic incurajata de o mare intelectuala si formatoare de noi constiinte fata a absolvit cu brio.
Tommy_Boy
Postat pe 14 Iulie 2016 08:58
Iar (i) s-a 'sculat' kre(sh)tin(a)ei forumului!
Cum o mai maninca pe ea blanitza aia mizerabila...
Sa fii maritata de 10 ani si tot ... ***ututa - intelectual si moral, desigur! - sa te arati, asta-i deja boala intratabila!
Pe care nici electrosocurile sau lobotomia parietala n-o mai rezolva...

Cum sa-i explici motanashului asta *ligofren - care are aproape o placere ... orgasmica sa si-o ia peste bot pt. ca o maninca mai mereu NEPROVOCATA kooruletzu' ala de demi-demoazela ... 'genitoare' de birou -, ca una e sa fii olimpica, sa ai un IQ care nu poate decit sa umileasca orice mitza tembela de net, sa stii citeva (vreo 5!) limbi straine, sa faca coada la usa ta printre cele mai exclusiviste facultatzi din Europa ca sa te aiba in gradina lor ca studenta, sa mai faci si sport la nivel de performantza si - Ooops! - sa faci si sex ABSOLUT PROTEJAT cu iubitul tau (pe deplin responsabila pt. corpul si ... viitorul tau), si alta e sa fii o **tardata de 20 de ani care pui (inteligent crede ea) intrebari 'retorice' aiuritoare despre ... ce-ar trebui sa faca ea sarmana cu bipedul testosteronic de-a lasat-o - cu COMPLICITATEA ei vadit **becila! - ... profund gravida!
Si, si mai lipsit de ratiune, sa ajungi sa faci un chiuretaj la o asemenea virsta!
Cel putzin unu', din cite ni se 'sugereaza'...

Asa ca banuiesc ca nu putem cere absolut nimic de la ... stergatoarea prafului din biroul ... sfincterial. Nimic intelectual, moral sau de bun simtz...
Da' am eu o vaga banuiala ca aberanta ***gofrena a forumului are chiar ea la 'activ' destule chiuretaje! De care sint convinsa ca balalaul ala cu care cica-i maritata, nici n-are habar...
Asa ca, evident, e foarte 'empatica' si serios non-combat cu stupida anal-fabeta ... avortoare!
Pe principiul ... chiuretata la chiuretata nu face morala!
Nuuu?!?...

P.S. Pisi, mama, tu ai nevoie doar deee...
...CHIURETAJ PE CREIEER, draga!
Asta-i singurul si absolutul panaceu universal la dementza de care continui sa dai dovada cu atita determinare de homuncul de mahala...

Parol!
garbo101426
Postat pe 14 Iulie 2016 09:50
P.P.S. Am uitat sa mentionez (pt. cei care-si mai aduc aminte vechea discutie) ca cea despre care vorbeam ca faceau facultatzile din Europa coada la usa ei pe cind era inca in liceu, a ajuns intre timp, 'sarmana' de ea, studenta chiar laaaa - Woooow! -...

...M - I - T !!!

Adica MIT Boston, USA.
Si nu e vorba deee ...MIT(za) din Rahova, Katanga sau Zabrauti!

Da' la mintea unei euglene bok-o-trofe blanoase care se scoala dis de dimineatza cu - Ooops! - juisarea in gura, nu trebuie sa ne mire absolut deloc daca biatza MITza e atit de ... decortexata intelectual cit si sexual...
garbo101426
Postat pe 14 Iulie 2016 10:00
Mai citeste si tu niste statistici: cei inteligenti nu-si incep viata sexuala in frageda adolescenta.
Asa ca, la ce "olimpiade" o fi fost asta, pe vara sau la niste judetene jalnice la care a tocit si ea cateva zile, sa demonstreze ca e in stare si de altceva, nu doar de hatza-hatza? Ca din ce relatezi, studenta lu' peste nu face sex doar cu "iubitul", ca altfel nu i s-ar duce buhul de acrobata ce-i, in pat.
Iar limbile straine, 5 la numar or fi limbile ce i s-au ratacit ... cand, in sculare si-n culcare, a ramas cu "idiomul" in gat
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 14 Iulie 2016 10:28
Barvos, mai @Bilane, mama!
Bravos!...
Te-ai gasit tocmai tu sa treci cu ... arme si bagaje taman in 'tabara' descreieratei blanoase cu afirmatiile astea absolut puerile!?!
Detectez cumva niscaiva ... frustrari ne-reg(u)late corespunzator odata cu virsta?
Sau poate vreo fosta ... sefa de clasa din liceu, f. frumoasa si f. inteligenta, cu care ... nu prea ti-a 'mers'?!?
Ca de la mine cam asa se vede...

Ia da-ne tu, ma' maestre, linkurile' ala carteziene ca sa se lamureasca si boboru' asta cum e cu sexul si inteligentza! Ca nu mai asa cu asertiuni mistocaresti din virfu' limbii facute doar sa-ti serveasca 'logica' de circumstantza, e satula lumea, nu crezi?

Din pacate pt. tine - da' si pt. multele euglene de pe-aici -, lucrez de ceva ... decenii in domeniul neuro-stiintzelor. Si sa vezi chestie, studiile, experimentele si cercetarile in 'materie' afirma cu tarie...

...EXACT CONTRARIUL!

Da' poate ai facut tu personal niscaiva 'cercetari' ... underground, nu-i asa?
Ca altfel nu-mi explic cum de stii ca sexu' de tinar ... prosteste!?!
Sau ca aia mai rasaritzi la cerebel sint tocmai asa de inteligenti pt. ca, Vezi Doamne, ... ar fi fentat sexul la virsta adolescentzei!
Sau o fi cumva fi vorba DOAR deee ... experientza ta personala, huh?!?

Eu am mai auzit cum ca nici ... masturbarea n-ar fi ea prea sanatoasa si ca de fapt chiar ar cam ... timpi pe inconstientzii onanisti, nu-i asa?
Aproape ca-i de mare mirare cum, mama naibii, cam 85% dintre adolescenti si cam ... 75% dintre adolescente n-au ajuns la casele de nebuni avind in vedere ca toti astia obisnuiau sa practice frecvent ... 'lucrul manual'!
Iar procentele astea, inestimabile, provin tot din statistici.
Evident insa ca altele decit alea de le urmaresti matale...

No offence, da' azi si exact aici te-ai trezit sa vorbesti ca sa n-adormi sau doar pt. ca n-aveai altceva mai bun de facut.
Datul cu opinia, atunci cind doar presupui si nu detii si datele tehnice corecte si adevarate, sa stii ca-i un semn teribil de ingrijorator. Ar trebui sa te mai gindesti la aspectul asta. O fi el internetu' liber si prea democrat, da' nici vehicularea cu titlu de 'evanghelie' a lui ... "stiu eu, c-am vazut pe net!" a unor spuse aiurea-n tramvai, nu face casa buna taman cu ... inteligentza de-o invocasi!
Si, in plus, exista permanent riscul sa dai peste cineva mai destept ca tine sau cu adevarat mai informat si sa te faci astfel singur-singurel de tot...
...bok-ul!
Ori poate or fi doar ... niscaiva frustari din perioada pubertatzii si/sau adolescentzei, mai stii?..

P.S. Poti sa ne destainuiesti si noua - nu te sfii, sintem doar noi intre noi, muierile! - cind ti-ai inceput taman tu viatza aia sexuala? Ca sa putem evalua si noi im mod cit se poate de corect si cit mai stiintzific cu putintza chiar ... IQ-ul tau, nu-i asa?!?
Cam nashpa, huh?
Si vezi ai grija sa ... nu ne minti, dragule!
Ca ne prindem imediat!
Fete destepte, doar stii lucrul asta...

P.P.S. Le linie de consecintza logica a vorbelor tale, sintem carevasazica toata omenirea actuala intr-un ... PARADOX IMPOSIBIL, nu crezi?
Nu de alta da' milenii si milenii de-a rindul Umanitatea asta a facut in draci plozi de pe la virste care in ziua de azi ar friza aproape ... pedofilia!
Adica, mai pe intzelesul tau, sintem urmarea genetica a mii si mii de generatzii care au procreat cu mult de tot sub virsta 'legala' de 18 ani!...

Acu', daca tot te-a mincat ... blanitza sa te bagi in lucruri pe care nu le stapinesti, explica si tu onoratului auditoriu, cum se face ca in ciuda EVIDENTZELOR istorice a ceea ce tocmai am afirmat eu mai sus, nivelul de inteligentza al bipezilor planetei (luati ca indivizi, nu ca gloata!) nu pare sa se fi diminuat prin continuul ... 'exercitziu' sexual multi-secular cu finalitate prematura/precoce?
Dupa vorbele-ti scapate, fara voie cred, as putea sa ma gindesc ca - ooo, ce mai 'fericire'! - tu esti exact urmasul unor - Ooops! - ancestori extraordinari deee ... abstinentzi la virsta deplinelor lor 'posibilitati' sexuale, nuuu???
Sau ca nici unu', da' absolut nici unu' dintre bunicii si strabunicii tai, n-au facu sex si copii inainte de sa zicem ... 16 ani, da?

Tu chiar glumesti sau doar faci mishto de noi ?!?

In oricare dintre variante iti recomand cu caldura sa-ti intrebi personal proprii bunici despre chestiunile astea delicate din viatza lor.
Sau macar sa te uiti prin arhive si sa vezi la ce virste au facut ei sau inaintasii lor primii copii.
Ca sex prin lanurile de porumb ale patriei te asigur c-au facut chiar si de cind nu erau maturi sexual, deci erau cam ... incompetenti sexual pt. procreere!
Ma rog, nu prea era ala sex de-adevaratelea si nici chiar joaca de-a ... domnu' doctor(sic!), da' sint convinsa ca daca tu ai astazi niscaiva 'probleme' - de orice fel, ca sa nu fiu intzeleasa in mod gresit! -, atunci toate aceste mici ... incongruentze contemporane nu se datoreaza in nici un fel ... 'degenerarii' genetice cu posibile 'dereglari' intelectuale ale viitorilor urmasi, datorate sexului ... intempestiv facut de generatiile de dinaintea ta!

Parol si pe bune!...

N.B. Intimplator - sau poate nu? - aflam to(n)ti cu maxima ... 'stupoare' si oripilare ca in chiar zilele astea o fatuca de nici 18 ani a absolvit BAC-ul la cel mai elitist (si te asigur extrem de dur si high level!) liceu din Vaslui cu "magna cum laudae", cu nota 9,96.
Adica 'doar' a treia din amaritul ala de judetz sau ce-o mai fi el dupa moartea ... prea timpurie a Marelui Voievod Stefan cel Mare!

Liceul cu pricina este Liceul "Mihail Kogalniceanu"...

Ceea ce insa face stupoarea si oripilarea de care vorbeam, da' si nota excelent demostratzionala a tot ce-am indrugat eu aici pt. urechile vadit infundate, este faptul - deloc pilduitor sau cumva demn de urmat si de 'multiplicat'! - ca aceasta fatuca a absolvit atit de bine liceul cu pricina fiind in incredibila postura deee...

...MAMA A UNEI FETITZE DE 7 LUNI !!!

Da, da, da, mai @Bilanasu' mamii, ai auzit cit se poate de bine!
Maria Elisa Palimaru a devenit mama la ... 17 ani, chiar in decembrie 2015, cind abia implinise 17 ani!!!
Si din cite putem constata din tot ce a urmat, eleva a continuat dupa nastere sa mearga zi de zi la liceu, a continuat sa invete cu o daruire greu de imaginat pt. cineva care trebuia sa mai si ... alapteze cind se intorcea acasa, dar, evident, cu neputintza de ... 'ingaduit' de catre sceleratii pseudo-moralizatori, de catre 'vajnicii' pastratori ai unei false moralitatzi ...victoriene a unei omeniri aflate pe marginea prapastiei din cu totul alte motive sau de catre chiar intreaga societate atit de demantelata incit eu nu mai reusesc nici macar sa-i recunosc atributele morale...

Pot sa-ti mai spun si ca in mod 'incalificabil', tinara mama a facut - spre deosebire de TOATE celelalte colege ale sale - drumul zilnic pina la liceu mergind dus-intors cu ... autobuzul dinspre si inspre comuna de resedintza, Laza, aflata la nu mai putzin de ... 20km distantza?!?
Si, ca sa inteleaga si 'rafinatul' de tine, Elisa e in fond si la urma urmei doar...

...O SIMPLA TZARANCA !

Asa cum au fost milenii de-a rindul ... TOTI INAINTASII NOSTRI !!!
Adica o tzaranca din alea cu mizeria sub unghii cind e la ea casa si munceste din greu in gospodaria parintzilor! Si nu o prea ... minunata oraseanca, care fereasca Dumnezu sa aiba altfel decit unghiile date cu cea mai shic oja! Sau altceva sub taplile prea fine decit asfaltul 'izbavitor' al strazilor sau gresia si marmura inalt 'elevatoare' ale discotecilor sau cluburilor!

Pricepi macar acum ceva, 'eminentza' ?!?!?

Nota ... notelor:
Daca tot am adus in discutie Vasluiul atit de 'bine' cunoscut datorita saraciei perene cit si a ... violatorilor de la Valeni, atunci e bine sa stiti ca ... MIT-ista exceptionala si atit de ... dezinhibata de care vorbeam, a fost cu doar f. putzini ani in urma nimic altceva decit...

...sefa de promotie la exact acelasi liceu vasluian!

Liceu care a dat numai in ultimii 40-50 de ani mai multi studenti eminentzi, masteranzi, doctoranzi, laureati de olimpiade internationale, profesori universitari, inventatori, IT-isti de topul-topurilor in State si aiurea cit si creatori de inteligentza, cultura si spiritualitate romaneasca si globala in mai toata Europa si peste tot in lume!
Si asta chiar intr-un numar neverosimil mai mare decit al celor de la cele mai importante si renumite licee din capitala sau din marile orase!
Atit de bine si profesionist ... 'marketate' in presa si pe la televiziunile romanesti.

Asa ca, dragul meu @Bilanel, sfatul meu categoric este ca atunci cind mai vrei sa abordezi vreun subiect la care nu prea esti ... toba de carte, pune mina si apeleaza laaa...
...'baba' garbo 101426!
Ca sa te consilieze, draga de ea, ... ante-portas, cum se zice.

In rest, multa sanatate, ratziune si virtute!
garbo101426
Postat pe 14 Iulie 2016 12:56
Aaaaa, si sa nu uit, mai draga @Cristinutza-Cre(sh)tinutza:

Nu-mi mai trimite 'mesaje', via Garbo, ca nu obisnuiesc sa lecturez sub nici o forma chiar toate *ligofrenele de 20 de ani de pe net!

Sfatul meu sincer?
Ia-ti 'bunatatea' de epistole, fa-le cit mai strins sul si apoi impregneaza-le citeva ore in cit mai mult ... spermicid de f. buna calitate.
Dupa care ar fi bine sa le ai intotdeauna la indemina ca sa le bagi cit mai adinc in ... *aginu' ala atit de 'pofticios' si de nestapinit!
Garantat vei obtine un mult mai bun efect ... anti-sarcina decit stind ca *roasta si incercind ca **simtzita sa aburesti credulii si naivele cu intrebari 'retorice' *retinoide!

P.S. Pune si tu la treaba minusitzele alea - care din cite observ sint tare 'profesioniste' la ... 'intors' masculii - si incearca sa mai rasfoiesti macar cite o carte!
Din cind in cind, dragutzo.
Garantat n-o sa te mushte, n-o sa te doara, da' in mod sigur nici nu vei ramine gravida!
E-adevarat insa ca nici prea multa placere ... sexuala nu provoaca cartile astea, mama lor de hirtii mizgilite de tot felul de bosorogi care-au uitat demult tare cum mai e cu ... sexu' ala neinfrinat si dezlantzuit!

...Parol!
garbo101426
Postat pe 14 Iulie 2016 13:35
N-am trecut in nici o tabara! Dimpotriva, faptul ca am facut unele precizari, nu inseamna ca nu vad minusurile lui tommy_boy.
Imi mentin afirmatiile pana in panzele albe, pt ca am n exemple de prostovani si prostovance care si-au inceput viata sexuala la varsta la care ar trebui sa copilaresti in cel mai strict sens biologic si au avut o viata de tot rasul. Eliza Palimaru e doar o exceptie. Cine nu-si traieste copilaria, cu frumusetea si neprihanirea ei, distruge o etapa esentiala in formarea sa.
Cat despre faptul ca mi-a dat cu flit vreo fata, fie ea si frumoasa si desteapta sau doar buna la invatatura, te inseli. O femeie desteapta, ma provoaca in a dialoga cu ea, dar nimic mai mult. Nu-mi doresc sa-i dau fustele peste cap, oricat de frumoasa ar fi. Pt. ca ma respect si nu ma tulbura orice fetita ridicola cu pretentii de femeie fatala, care m-ar distribui in rolul amantului neghiob si imberb, ca sa nu spun imbecil ...

Bilan_Matkotvschi
Postat pe 14 Iulie 2016 13:37
N-ai inteles ESENTZA mesajului meu, prietene...

Din pacate, absolut deloc!

Iar genu' asta de ASUMATA incapatzinare ... pina-n pinzele albe pe principiul "stiu eu o gramada de...", face EXACT 'elogiul' lipsei de intzelepciune.


...NO OFFENCE !

Tocmai pt. ca etaloanele moralitatzii nu sintem noi, ca indivizi ... 'per se', in mahalaua, oraselul sau chiar capitala noastra!...




garbo101426
Postat pe 14 Iulie 2016 14:30
A, nu suntem noi etaloanele moralitatii? Ca asa-mi dadusei senzatia, nu de alta...
Mai ales ca motivul, actiunile dezinhibate ale unei liceene sportive si olimpice, ar trebui sa dea pe spate pe aia care n-au mai vazut koorve teribiliste, nici macar pe la tv.
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 14 Iulie 2016 14:34
A, nu suntem noi etaloanele moralitatii? Ca asa-mi dadusei senzatia, nu de alta...
Mai ales ca motivul, actiunile dezinhibate ale unei liceene sportive si olimpice, ar trebui sa dea pe spate pe aia care n-au mai vazut koorve teribiliste, care viseaza sa-si atarne diploma in cui la MIT(omanie) nici macar pe la tv.
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 14 Iulie 2016 14:51
Dumnezeule Mare, tu te auzi ce vorbesti?!?


Teribil te mai incapatzinezi!
Nu vrei sa iesi absolut deloc din paradigmele propriilor obisnuintze, dorintze, nazuintze si neputintze...

Sintem absolut orice in afara de a fi etaloane!
Sintem moralizatori/moralizantzi, chiar demo-raliza(n)tzi, i-morali, a-morali si deseori extrem de u-morali, da' in nici un caz ... etalaloane ale moralitatzii!
Mai ales asa, la gramada, cum o facem de obicei pe principiul ... "majoritatea are intodeauna dreptate" pt. ca statistic vorbind faptele si actiunile majoritatzii...

...PREVALEAZA !

Serios???
Nu zau?!?...

Ti-ai pus vreodata problema ca statistica se bazeaza doar pe lucrurile cunoscute, declarate, si nu pe ce facem noi de fapt in...

...REALITATEA INTIMITATZII NOASTRE ?!?

Asa, sordida, cum o judeci tu punctual, acum...

E bine sa stii ca nu intimplator marele Nicole Iorga spunea:

..."Statistica?
O stiintza pe care am creat-o special - cu scopul real de a incerca sa ne simtim cit mai 'confortabil' uman cu putintza atunci cind n-avem incotro si trebuie sa suportam consecintzele adevarurilor durerose -, am creat-o deci exact ca sa putem sa ascundem cu ... media aia aritmetica, toata...

...MIZERIA CONDITIEI UMANE !"

Asa caaa ... mai reflecteaza, mai reflecteaza...
garbo101426
Postat pe 14 Iulie 2016 15:06
Reflectez, inclusiv la faptul ca normele morale nu se schimba. Doar motivatiile si raportarea indivizilor ...
Dar stiind deja, nu prea am la ce reflecta, pe subiectul asta, nu?
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 14 Iulie 2016 15:14
Ai mult prea multe si evindente frustari, de o natura pe care nu pot sa mi-o explic logic...

Observ - cu mare regret si intristare - ca in mintea ta e absolut 'dezirabil' sa fii o ... proasta 'normala', adica cam de mijlocul clasamentului local, da' macar sa nu iesi pe 'sticla' celorlaltor mediocri cu ceva care ar putea ... 'oripila' exact ... mizeria de conditie umana de care vorbea si Iorga!

Nasol...
De tine chiar imi pare sincer rau...
Adica de incrincenarea asta absurda si absolut inutila.
Si - no offence again! - teribil de ipocrita...

Nu de alta da fatuca aia e la MIT, omule, nu 'freaca' prin Romania bordurile sau centurile patriei!...

Nashpa tare, cum se zice...
garbo101426
Postat pe 14 Iulie 2016 15:21
Citeodata ma si mir cum, mama naibii, n-a aparut ... Inchizitzia aia din Dark Age-ul Evului Mediu mai intii pe la noi!


Ca la ce 'meseriasi' inchizitori avem pina si in zilele noastre pe plaiurile Mioritzei, mai c-ai zice ca Tomas Torguemada e get-beget de undeva de prin ... Bolintin sau Afumati!...

garbo101426
Postat pe 14 Iulie 2016 15:41
De la: garbo101426, la data 2016-07-14 15:21:11Ai mult prea multe si evindente frustari, de o natura pe care nu pot sa mi-o explic logic...

Observ - cu mare regret si intristare - ca in mintea ta e absolut 'dezirabil' sa fii o ... proasta 'normala', adica cam de mijlocul clasamentului local, da' macar sa nu iesi pe 'sticla' celorlaltor mediocri cu ceva care ar putea ... 'oripila' exact ... mizeria de conditie umana de care vorbea si Iorga!

Nasol...
De tine chiar imi pare sincer rau...
Adica de incrincenarea asta absurda si absolut inutila.
Si - no offence again! - teribil de ipocrita...

Nu de alta da fatuca aia e la MIT, omule, nu 'freaca' prin Romania bordurile sau centurile patriei!...

Nashpa tare, cum se zice...


Si daca e la MIT daca e, bravo ei. Pt. MIT. Pt sex inca de la varsta pubertatii, vax.
Si nu-s nicicum mediocru sau frustrat, doar pe drumul cel bun, de cand ma stiu.
Da' promit sa-mi reconsider pozitia daca-mi spui care-i natura adulatiei fata de d-ra swaiter si nu de la avort.
Celor care au incredere in tine, le datorezi ceva ...
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 14 Iulie 2016 15:45
Si zi asa, ..."normele morale nu se schimba"..., huh?!?


Adica cumva cele de pe vremea cind ... Tata Noe tocmai ce salvase animalele si pasarile alea si, de plictiseala, incepuse sa scrie ... 'dupa dictare'???


Sau alea de pe vremea cind Dumnezeu ii cerea lui Moise sacrificiul ... 'mielului' sau cel mai mic?!?


Ori poate astea de le 'propovaduieste' mai aproape de zilele noastre ... demantelutza Cristinutza cea cu uteru' numai bun de ... dat pe razatoare, nuuu?!?!?!?


Sorry, da' eu m-am ... 'pocait' cu mult timp in urma!


Cam de pe vremea cind scinteia aia divina - cica pusa in fiecare dintre noi -, mi-a relevat extraordinarul fapt cum ca singurul lucru adevarat si autentic dat omului drept 'mostenire' a superioritatzii constiintzei asupra materiei - si lasat acestuia de catre natura, de catre evolutie, de Mama Gea, de hazard sau de Bunul Dumnezeu -, este doar...

...RATZIUNEA !!!


Din nefericire insa pt. specia asta si pt. uluitorul ROL care i-a fost atribuit - cu prea mare larghetze sau chiar inconstientza in opinia mea -, mult prea multzi dintre bipezii planetei prefera fara nici un fel de remushcari sa ramina toata existentza lor, profund deee...

...'SARACI' !!!
garbo101426
Postat pe 14 Iulie 2016 16:08
Degeaba ai 40 de ani , nu scrii corect ! scrii " pt" in loc de " pentru " si "tz " ?!?!?! ... ai facut" facultatea " cu femeia de serviciu sau parinti tai ( daca mai traiesc ) nu au fost capabili sa te educe , sa scrii macar corect !
Nu credeam ca mai sunt femei atat de slabe ... care au 40 de ani si nu au facut nimic in viata asta !
Ati maturat bine la animale sa invatati macar ca au mai multa minte decat dumneavoastra ?
Nu aveti copii , nu ati putut face ! Imi pare bine ca cine stie ce educatie primeau .
Nu trebuie sa va para rau ! Va cred ca nu ati avut parte de fericire si cred ca asteptati painea cu mana intinsa ...
si in 40 de ani ati "*upt 'ula" destul si v-a calarit destui barbati !
de ce spun asta ?
Daca aveati familie , copii si sa fiti asistent medical sau doctor ... dar sunt sigura ca un doctor nu si-ar permite sa vorbeasca asa ,sau doamne fereste ce boli o sa avem de acum pe pamant .... ca sigur ati avut parte de p*la in 40 de ani si ati experimentat destul !
Da aveti multa experienta sa sugeti si sa lingeti!
Pentru ca daca aveti timp sa scrieti prostiile astea pe un site ... inseamna ca v a dat afara daca ati spalat vreodata o podea :)) ...
Nu mai fiti MAHALA .. ca nu s-au scris carti in romania la cata inconstienta in viata ai avut tu!
Ma bucur ca am invatat sa nu fiu ca tine asa IN ASEMENEA HAL la 40 de ani ...
sunteti PROASTA FACUTA GRAMADA, pe cuvantul meu .. ati invatat limbi straine la prostitutie cred .
topicul meu s a transformat intr o Educatia doamnei Garbo DE LA ZAVOAIA !
imi place sa vad oameni mai destepti ca mine , dar " plang " cand vad inculti , analfabeti ... la 40 de ani !! :)) ce sa mai ceri la mine de 20 cand ma_ta** nu a avut caruta la ea cand te-a nascut :)) ! bafta multa si sa aiba cine te hrani cand o sa vii baba si vai de capul tau .... !
Sa nu te prind prin Bucuresti pe la clinica mea ! Sunt sigura ca am invatat multe de la tine , paraschivo ... :)) .
Ciao , dute si mai ceartate si cu alcineva ca deja m am plictisit DE PERSOANA TA ...M A SCARBIT ..
Te rog sa nu fii suparata si sa plangi... esti prea barltrana acum , ai riduri ... te cred si e prea tarziu sa indrepti ceva ... chiar te compatimesc .... hahah. Succes doamna trecuta " prin viata" . !
Cristina_5
Postat pe 14 Iulie 2016 16:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Buna, vreau un sfat sincer 88 De la: garbo161879 29 August 2010 15:45
nu pot traii fara tine dar nu stiu ce sa fac !!! ma ajuta si pe mine cineva plsss 14 De la: si_totusi 7 Martie 2010 22:16
NU CRED IN DESTIN. 102 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:00
aceleasi scopuri doar cai diferite de a le exprima... 36 De la: gmpa 26 Aprilie 2010 01:54
Fantezii 13 De la: cea_mica 23 Iulie 2009 00:16
Setari Cookie-uri