Buna. Toata povestea vine de la o discutie cu un prieten comun care mi-a povestit destule chestii legate de munca, job si printre care si cateva lucruri legate de prietenul meu (l-a cam jignit, l-a cam facut tampit, bou). Am vorbit apoi cu prietenul meu si i-am spus despre vorbele auzite. Intr-o discutie urmatoare pe care au avut-o ei doi, al meu prieten i-a spus ceva de genu:" ce mai, pai eu sunt bou, ce eu stiu sa fac chestiile astea?!". Pare asa ciudat ca i-a spus. Acum ma gandesc cum pare oare fata de prietenul acesta comun; sa ti se spuna ceva ce tu ai discutat cu altcineva, e nasol. Nu trebuia prietenul meu sa nu-i spuna nimic. In felul asta m-a pus pe mine intr-o situatie nasoala. voi ce spuneti ? |
||
viata_mea_faina Postat pe 26 Iunie 2016 07:40 |
||
---|---|---|
Noi spunem ca esti mult prea ... nesimtzita si timpita din moment ce crezi - duminica dimineatza la ora 07:40 - ca toti userii de pe-aici sint chiar atit de ... idiotzi pe cit isi imagineaza o ... imbecila ca tine! Enjoy?!? P.S. Vezi ca de regula duminica incep pe la 09:00 ... slujbele pe la biserici. Pe la orele 12 sau 13, cind se termina, stai de vorba cu preotul si spune-i si lui ce tocmai ne-ai ... baliverne-risit noua pe-aici. Sa ne ... 'impartasesti' apoi si noua ce ti-a zis omul lui Dumnezeu ... in teritoriu! ...Sintem tare curioase... |
||
garbo101426 Postat pe 26 Iunie 2016 08:50 |
||
Eu nu spun nimic pentru ca n-am inteles nimic din ce si cum ai scris ! Nici sensul intrebarii nu ma duce nicaieri... ! Daca si la o discutie penibila si puerila se deschide un topic... eu imi iau traista si plec de aici... |
||
|
||
barboneli Postat pe 26 Iunie 2016 08:52 |
||
De la: barboneli, la data 2016-06-26 08:52:49 Buna dimi, @barbo... Sa-ti dau ceva ... de-ale gurii sa ai si tu in traista aia pt. drumul lung pe care-l ai de facut? Sau treci tu singurel pe la ... crishma binecunoscuta si te aprovizioneaza fetele, dragele de ele, cu tot ce-ai nevoie la asemenea 'incercare'?!? Vezi ai grija macar sa-ti pui pe cap o palarioara, ca nu mai ai 20 de ani si pe zaduful asta risti - Doamne fereste! - sa-ti crape vreo vena! Oricum, drum bun si ... cale batuta! Acu', daca tot te-arati asa de dimineatza atit de intrigat si de nemultumit de calitatea topicelor, de ce nu esti tu barbat de barbat - si inteligent pe deasupra, nu? -, cit sa deschizi chiar tu un topic, mai de Doamne-ajuta?!? Iar daca o sa fie unul serios si interesant, atunci promit sa fac si eu comentarii frumoase, sanatoase, ne-artzagoase si ne-malitzioase si cu cit mai multa ... valoare adaugata! Fara ironii, mistocareli sau grobianisme... Parol! |
||
garbo101426 Postat pe 26 Iunie 2016 09:27 |
||
Daca nu zicea nimik i si batea joc in continuare de el ! Tu cu cine tii ? Daca tii la el tine pana la capat ! Cum rade de el poate rade si de tine ! Personajul trebui inlaturat ,,,,,oricine deranjeaza , nu face parte din viata mea , asa trebui sa gandesti,,,ignor total !!! | ||
Adrian101 Postat pe 25 August 2016 16:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
casatorita, fericita, iubesc un barbat insurat | 234 | De la: clopotica 10 Mai 2012 21:54 |
relatie (banuiesc) emotionala extraconjugala | 96 | De la: garbo_423602 13 Decembrie 2018 11:37 |
sexy interviu | 18 | De la: Vidar 25 Iunie 2009 23:00 |
|
||
Ce este prietenia........????????? | 2 | De la: dune 19 Iulie 2009 13:42 |
salut va rog sa imi dati un raspuns | 21 | De la: simonika88 1 Mai 2013 13:44 |
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani
Un cabinet de avocat din Iași vă va ajuta să înființați o societate în deplină legalitate!
Cum te simți cu adevărat? – un experiment psihologic inedit