ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Relatii cuplu

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Buna. Toata povestea vine de la o discutie cu un prieten comun care mi-a povestit destule chestii legate de munca, job si printre care si cateva lucruri legate de prietenul meu (l-a cam jignit, l-a cam facut tampit, bou).

Am vorbit apoi cu prietenul meu si i-am spus despre vorbele auzite.
Intr-o discutie urmatoare pe care au avut-o ei doi, al meu prieten i-a spus ceva de genu:" ce mai, pai eu sunt bou, ce eu stiu sa fac chestiile astea?!".
Pare asa ciudat ca i-a spus. Acum ma gandesc cum pare oare fata de prietenul acesta comun; sa ti se spuna ceva ce tu ai discutat cu altcineva, e nasol.
Nu trebuia prietenul meu sa nu-i spuna nimic. In felul asta m-a pus pe mine intr-o situatie nasoala. voi ce spuneti ?
  citeaza   raspunde

Noi spunem ca esti mult prea ... nesimtzita si timpita din moment ce crezi - duminica dimineatza la ora 07:40 - ca toti userii de pe-aici sint chiar atit de ... idiotzi pe cit isi imagineaza o ... imbecila ca tine!


Enjoy?!?


P.S. Vezi ca de regula duminica incep pe la 09:00 ... slujbele pe la biserici.
Pe la orele 12 sau 13, cind se termina, stai de vorba cu preotul si spune-i si lui ce tocmai ne-ai ... baliverne-risit noua pe-aici.

Sa ne ... 'impartasesti' apoi si noua ce ti-a zis omul lui Dumnezeu ... in teritoriu!
...Sintem tare curioase...

  citeaza   raspundeEu nu spun nimic pentru ca n-am inteles nimic din ce si cum ai scris ! Nici sensul intrebarii nu ma duce nicaieri... ! Daca si la o discutie penibila si puerila se deschide un topic... eu imi iau traista si plec de aici...
  citeaza   raspunde

De la: barboneli, la data 2016-06-26 08:52:49

Eu nu spun nimic pentru ca n-am inteles nimic din ce si cum ai scris ! Nici sensul intrebarii nu ma duce nicaieri... ! Daca si la o discutie penibila si puerila se deschide un topic... eu imi iau traista si plec de aici...


Buna dimi, @barbo...

Sa-ti dau ceva ... de-ale gurii sa ai si tu in traista aia pt. drumul lung pe care-l ai de facut?

Sau treci tu singurel pe la ... crishma binecunoscuta si te aprovizioneaza fetele, dragele de ele, cu tot ce-ai nevoie la asemenea 'incercare'?!?


Vezi ai grija macar sa-ti pui pe cap o palarioara, ca nu mai ai 20 de ani si pe zaduful asta risti - Doamne fereste! - sa-ti crape vreo vena!

Oricum, drum bun si ... cale batuta!


Acu', daca tot te-arati asa de dimineatza atit de intrigat si de nemultumit de calitatea topicelor, de ce nu esti tu barbat de barbat - si inteligent pe deasupra, nu? -, cit sa deschizi chiar tu un topic, mai de Doamne-ajuta?!?


Iar daca o sa fie unul serios si interesant, atunci promit sa fac si eu comentarii frumoase, sanatoase, ne-artzagoase si ne-malitzioase si cu cit mai multa ... valoare adaugata!

Fara ironii, mistocareli sau grobianisme...


Parol!

  citeaza   raspunde

Daca nu zicea nimik i si batea joc in continuare de el ! Tu cu cine tii ? Daca tii la el tine pana la capat ! Cum rade de el poate rade si de tine ! Personajul trebui inlaturat ,,,,,oricine deranjeaza , nu face parte din viata mea , asa trebui sa gandesti,,,ignor total !!!
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: