experiente in sfera ORL in Brasov

Buna mamici, sunt noua pe aici si rog pe oricine a avut vreo experienta cu copilul sau in sfera ORL sa ma indrume spre un medic ORL-ist bun din Brasov.
Fetita mea de 2 ani care a fost in colectivitate, a suferit o ruptura de timpan: iata traseul ei medical( poate a avut cineva aceeasi experienta si ma poate indruma):
- otita medie bilaterala acuta(fara febra): am ajuns la spitalul pediatrie imediat dupa ce mi-am dat seama ca o doare urechea( plangea in somn dar nu-mi indica clar ce o doare).Tratament: 7 zile augumentin, nurofen si otocalm.
- a fost OK, am retrimis-o la gradinita de unde am retras-o dupa 2 zile ptr. ca venise din nou infundata si sa evit scurgerea de secretii spre urechi.
- la 10 zile de la incheierea tratamentului cu augumentin a inceput sa planga toata noaptea( fara alte simptome in acest interval de 10 zile) iar a doua zi i-a curs din ureche un lichid galben vascos(fara urme de sange)si durerea a cedat . am banuit ca infectia a perforat timpanul si asa a si fost;
- a doua zi am ajuns la cabinet privat doctor Alice Mercas , s-a uitat doar cu otoscopul, mi-a confirmat( nu era sigura ce s-a intamplat incat a perforat timpanul si mi-a dat in continuare Zinnat cu picaturi de Betabioptal in ambele urechi si in aerosoli(10zile).
- M-am intors acasa nemultumita de faptul ca nu i-a curatat urechea de puroi si nu i-a prelevat o proba ptr. a sti ce microb a provocat infectia ptr. a -mi prescrie antibiotic corect.
Dupa 5 zile cu acest al doilea antibiotic, am fost la Cluj ptr. ca nu eram linistita ; deja timpanul vibra(adica fisura s-a inchis)si era in curs de vindecare.
-evident ca am retras-o de la gradinita
- dupa 2 luni acuma se plange din nou de aceeasi ureche undea fisurat prima data
-suntem din Fagaras si nu mai am incredere in doctori.
Voi ? Ceva recomandari?
Multumesc


garbo_422928
Postat pe 13 Decembrie 2015 15:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Familia multietnica si deficitul de limbaj la copil 1 De la: vickiion 20 Iunie 2010 23:49
Dresuri pentru mamici, confort pentru ele si bebe 1 De la: Laura_Baldini 19 Februarie 2011 17:44
ANUNT UMANITAR! 1 De la: alehandra 1 Noiembrie 2009 12:01
Recoltare celule stem 12 De la: zina03 26 Aprilie 2011 14:02
vopsea pentru camera copilului 3 De la: Yenu 23 Februarie 2016 10:10
Setari Cookie-uri