ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Tuse de la gradi

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Buna tuturor,
Baietelul meu Luca, insistand sa mearga la gradi saptamana asta, a luat raceala de la ceilalti copii din grupa, desi i-am zis ca prietenii lui sunt bolnavi... :(
Asa ca acum...tuseste cu expectoratie, isi sufla nasucul incontinuu...iar eu nu stiu cu ce sa-l ajut mai bine...
Stiti vreun sirop pentru tuse eficient pentru copii asa micuti?
  citeaza   raspunde

Incearca cu sirop de brad si lamaie cu miere.Sau...ridiche neagra cu miere.Multa sanatate
  citeaza   raspunde

Fir-ar sa fie de tuse de gradinita. Am trecut si noi prin asa ceva. Din toamna si pana in primavara, de cum incepea gradinita si pana se termina, baiatul meu tusea. Chiar asa ii ziceam, tuse de gradinita. Poti sa-i faci un ceai de nuci, speli bine 3-4 nuci si o ceapa cu foi cu tot (ii dai jos doar moatele), le pui la fiert intr-un ibric de 500 ml apa, pana scade apa la jumatate, indulcesti cu miere, il strecori si-l pui intr-o sticluta curata si-i dai 4-5 lingurite pe zi. Sanatate!!!!!
  citeaza   raspunde

De la: Anideli, la data 2012-03-20 18:43:06Fir-ar sa fie de tuse de gradinita. Am trecut si noi prin asa ceva. Din toamna si pana in primavara, de cum incepea gradinita si pana se termina, baiatul meu tusea. Chiar asa ii ziceam, tuse de gradinita. Poti sa-i faci un ceai de nuci, speli bine 3-4 nuci si o ceapa cu foi cu tot (ii dai jos doar moatele), le pui la fiert intr-un ibric de 500 ml apa, pana scade apa la jumatate, indulcesti cu miere, il strecori si-l pui intr-o sticluta curata si-i dai 4-5 lingurite pe zi. Sanatate!!!!!


Ai dreptate Anideli...e foarte stresant cu bolile-astea contagioasa de la gradi :(
Dar...asta e...trebuie sa ii invatam sa socializeze inca de mici...
Am fost la pediatru si ne-a dat un sirop foarte bun - Fluimucil 2% pediatric - cate 10ml de 2 ori pe zi, timp de max 5 zile.
As zice ca aproape face minuni intr-un timp atat de scurt...si combinat cu ceaiuri calde si multe portocale, kiwi si orice mai are vitamina C...e solutia perfecta pentru "tusea de gradinita" :))
O sa tot raspandesc vestea...poate o sa aplice si ceilalti parinti solutia asta si o sa avem copii sanatosi la gradi :)
Sanatate tuturor!
  citeaza   raspunde

eu i-am dat lamaie cu zahar,si vitamine pentru copii.
l-a intarit,si a tusit de patru ori pe iarna.
iar astmul s-a ameliorat considerabil.
i-am mai dat si laptisor de matca.
orice intareste organismul.
  citeaza   raspunde

Si eu am fetita la gradi, tuse, raceli etc. Sirop de brad (facut in casa) cu ceapa coapta si crema brad, e foarte eficient.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: