Rugaciune catre Sf. Marta (novena)

Această rugăciune se spune în 9 zile de marți la rând, având o lumânare sfințită aprinsă. Rugăciunea este atât de puternică, încât înainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricât de greu ar părea.

Sf. Marta, mă îndrept către tine plină de încredere, cerându-ți ajutor. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini când mi-e greu. Spre a-ți arăta recunoștința mea, iți făgăduiesc că o voi face cunoscută și altora aceasta rugăciune. Te rog cu umilință să îmi aduci alinare în suferințele și necazurile mele. În numele negrăitei bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimi, astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (aici se spune dorintța).
Te implor, ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutate, precum ai înfrânt balaurul care zace la picioarele tale. Apoi se spune o dată rugăciunea Tatăl nostru și de 3 ori Născătoarea: Bucură-te Marie cea plină de har, Domnul este cu tine! Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul trupului tău, Iisus! Sfântă Marie, roagă-te pentru noi păcătoșii, acum și în ceasul morții noastre. Amin.
Sf. Marta, roagă-te pentru mine și familia mea.
garbo159660
Postat pe 27 Septembrie 2015 15:28
Rugăciune puternică.
Și dacă eu mă rog altfel, nu mă ascultă? Nu Marta, Dzeu.
Axl_R
Postat pe 27 Septembrie 2015 19:26
Draga Axl, fii sigura ca te asculta. Recent cineva mi-a spus un lucru foarte frumos: "Dumnezeu nu rezista cand omul este sincer si intotdeauna Se lasa convins" si am impresia ca avea dreptate. O zi buna sa ai.
angel_forever
Postat pe 28 Septembrie 2015 10:02
Subiectul a mai fost discutat.
Revin cu niste intrebari:
1. de ce martea si nu miercurea sau vinerea sau in orice alta zi;
2. de ce de 9 ori si nu de 3 sau 7 sau 12;
3. banuiesc ca luminarile se iau din biserica si atunci trebuie sfintite suplimentar si mai ales cum se sfinteste o luminare;
4. si daca eu ii cer sfintei sa moara cineva, ma asculta numai pt. ca am indeplinit ritualul?

Si ar mai fi o gramada dar m-am saturat de toate reluarile astea.
Tommy_Boy
Postat pe 28 Septembrie 2015 15:15
Da Tommy, rugaciunea asta mai are un topic. Cu scuzele de rigoare, dar mie imi cam suna a ritual pagan.
Ziua buna tie.
Rotty
Postat pe 28 Septembrie 2015 16:27
Off, Angel, tu chiar nu intelegi postarile mele!
Axl_R
Postat pe 28 Septembrie 2015 16:53
Asai Rottysi mie "imi cam suna a ritual "Da si chiar este ,am fost invatata si eu cindva sa zic o rugaciune facind si semnul cruci ..dar era o vrajitorie .
In primul rind in Biblie scrie ca singurul mijlocitor intre om si Dumnezeu este Isus Hristos " Si nu alti ..de parca Domnul Isus e plecat in concediu ..o spun cu parere de rau si scuze de rigoare.
Dinditiva cum ar fi;sa mergi la asistenta ,sai dai ei cinstea si meritul de dorctor si sa astepti de la ea sati faca bine ?Iar Doctorul priveste aceasta de parca nar fi .
Iuda 1
25, ,"singurului Dumnezeu, Mântuitorul nostru, prin Isus Hristos, Domnul nostru, să fie slavă, măreţie, putere şi stăpânire, mai înainte de toţi vecii, şi acum şi în veci. Amin."
Orice ritual nu este de la Dumnezeu ,EL ,Dumnezeu ,Domnul Isus asculta orice inima zdrobita si sincera care il striga ,findca este scris in Biblie.
garbo_411677
Postat pe 3 Octombrie 2015 22:25
677, eu mi-am dat silinta si am inteles ce ai scris si ai dreptate cu citatul ala, dar de vine 429, sa vezi ce "corectura" iti baga...
Rotty
Postat pe 4 Octombrie 2015 07:51
Sfintii mijlocesc rugăciunile noastre catre Dumnezeu.
677, nu stiu daca citesti vreo rugăciune sau care este habarul tau despre asta,insa daca vei citi vreo rugăciune a vreunui sfânt,vei vedea ca se cere ca sfântul respectiv sa duca ruga ta la Dumnezeu, atâta tot.Nu te rogi ca sfântul sa ti dea ce ai nevoie,ci ca el să se roage impreuna cu tine lui Dumnezeu.Cel putin in ortodocdism, la alte religii nu ma bag.Fiecare este liber sa se roage cum si cui doreste. Ia Biblia si pricepe ceea ce iti este tie de folos, lasa predarea sa pe forumuri.
Voie bună si multa minte!


Schmetterling
Postat pe 4 Octombrie 2015 15:02
De la: Rotty, la data 2015-10-04 07:51:46677, eu mi-am dat silinta si am inteles ce ai scris si ai dreptate cu citatul ala, dar de vine 429, sa vezi ce "corectura" iti baga...


Ai dreptate Rotty, numai ca frei_herr misuna prin mai multe locuri carind si vazila cu "limbaj colocvial".
Stai sa vezi cind isi termina turul si ajunge iar aici.
Tommy_Boy
Postat pe 4 Octombrie 2015 17:01
Da,Tommy,recunosc ca am gresit la scris ,asa-i cind te grabesti ,si mai ai si tastatura vechie,imi cer scuze si ma bucur ca mai inteles.
garbo_411677
Postat pe 4 Octombrie 2015 20:34
"Sfintii mijlocesc rugăciunile noastre catre Dumnezeu."?Unde ai gasit tu scris asa?Cum de nu scrie in Sfinta carete Biblia lucru acesta?Oare sint alte carti mai inportante ca Biblia ?Artrebui sati pui aceaste intrebarii. Trebuie sa-ti spun ca am citit destule carti de rugaciune dar cel mai minunat lucru care lam descoperit este sa te rogi cu cuvintele tale ,cum sti tu si cum Duhul Sfint ti le da.Paminteste vorbind; ..Cind vi inaintea tataului tau sal rogi ceva sa-ti dea ..incepi sa spui poezi,cuvinte invatate ,sau incepi a plinge sil rogi sa te intelega si sa-ti dea ce ai nevoie?Imi pare rau ca pentru tine Biblia nu este o calauza sa te invete in tot Adevarul.

"Ia Biblia si pricepe ceea ce iti este tie de folos, lasa predarea sa pe forumuri."Serios ,am mai auzit oameni care dadeau asemenea sfaturi de pe vremea unenicilor lui Domnului Isus

Bibila este de folos si tie si la totii care vor sa fie cu adevarat Fericitii,
Voie bună si multa minte! "si tie
Schmetterling
garbo_411677
Postat pe 4 Octombrie 2015 21:02
De la: garbo_411677, la data 2015-10-04 20:34:10Da,Tommy,recunosc ca am gresit la scris ,asa-i cind te grabesti ,si mai ai si tastatura vechie,imi cer scuze si ma bucur ca mai inteles.



Lasa, am inteles ca cu mine vorbeai.
Rotty
Postat pe 5 Octombrie 2015 07:07
Draga Axl, nu mi-am putut retine zambetul cand am citit ce-ai scris, chiar daca iti pare ca nu te-am inteles. Sunt cu totul de acord cu tine. Dar poate ar trebui sa o incerci si sa ceri sa castigi marele premiu la Loto. Daca tie iti iese, cine stie, poate incerc si eu.
angel_forever
Postat pe 6 Octombrie 2015 09:55
Știi, era bine când puteam să mă rog.
Prea multă povară m-a făcut să nu mai pot.

Banii ar fi ultimul lucru pt care m-aș ruga.

Axl_R
Postat pe 6 Octombrie 2015 20:01
Un preot chinuit in inchisorile comuniste (imi scapa numele acum, dar daca tii neaparat ma voi documenta si ti-l voi spune) pentru credinta lui a povestit inainte de a muri ca a incercat sa ajute un necredincios sa se converteasca la crestinism. Interlocutorul lui era aproape ateu si preotul l-a provocat sa rosteasca o rugaciune. Acesta a raspuns "Nu pot sa ma rog". Preotul i-a "intins o mana de ajutor" si i-a spus asa: "Considera ca pe scaunul asta sta Dumnezeu. Ce I-ai spune?". Dupa o clipa de gandire, celalalt a raspuns ca i-ar spune ca nu crede in existenta Lui. La care preotul foarte incantat a ripostat: "Asta e bine, fiindca spusele tale dovedesc ca esti sincer. Si ce I-ai mai spune?". "Pai, I-as cere sa imi dovedeasca contrariul". "Perfect. Si daca iti raspunde vei crede?". la care celalalt a raspuns codindu-se: "Pai cred ca da". "In cazul asta Iti sugerez sa Ii ceri un lucru care iti vine acum in minte si ai mare nevoie". Dupa scurt timp de gandire omul privind in directia scaunului spune: "Dumnezeule, daca esti acolo si ma auzi, as vrea sa scap de bataia cu nuielele ude la talpi 3 zile la rand". (Asta in conditiile in care bataia la talpi era ceva la ordinea zilei, foarte dureroasa, provoca umflarea talpilor si celui batut ii era aproape imposibil sa mai umble pe picioare). Si chiar asa a fost. Dupa 3 zile l-a intrebat pe preot: "Pot sa mai incerc o data sa vorbesc cu Dumnezeu acolo unde ai spus tu ca este?" , "Bineinteles, chiar te rog". Si acestea au continuat si zilele urmatoare (si multe dintre cele ce le cerea el chiar asa se si intamplau), lunile urmatoare si de atunci nu a mai dat nimanui voie sa stea pe "scaunul pe care sedea Dumnezeu". Iar in ziua in care a parasit aceasta lume a facut-o cu ochii larg deschisi inspre scaunul cu pricina. Acest preot a spus cuvintele pe care ti le-am scris eu mai sus. Pe mine cuvintele lui m-au pus pe ganduri. Este o intamplare adevarata din inchisoarea de la Periprava. Am ajuns la concluzia ca fiecare trebuie doar sa fie sincer in ce cere, fara cuvinte pompoase sau o teologie inalta.
angel_forever
Postat pe 6 Octombrie 2015 20:58
corect:)
Mr_Li
Postat pe 9 Octombrie 2015 12:03
De la: Tommy_Boy, la data 2015-10-04 17:01:41
De la: Rotty, la data 2015-10-04 07:51:46677, eu mi-am dat silinta si am inteles ce ai scris si ai dreptate cu citatul ala, dar de vine 429, sa vezi ce "corectura" iti baga...


Ai dreptate Rotty, numai ca frei_herr misuna prin mai multe locuri carind si vazila cu "limbaj colocvial".
Stai sa vezi cind isi termina turul si ajunge iar aici.


Vezi cum te bagi singura in ... koorul vacii?

Itzi place mirosul si atmosfera, nu? Probabil e chiar modul tau de viatza...

Parol!
garbo101426
Postat pe 22 Octombrie 2015 16:42
De la: Tommy_Boy, la data 2015-09-28 15:15:18Subiectul a mai fost discutat.
Revin cu niste intrebari:
1. de ce martea si nu miercurea sau vinerea sau in orice alta zi;
2. de ce de 9 ori si nu de 3 sau 7 sau 12;
3. banuiesc ca luminarile se iau din biserica si atunci trebuie sfintite suplimentar si mai ales cum se sfinteste o luminare;
4. si daca eu ii cer sfintei sa moara cineva, ma asculta numai pt. ca am indeplinit ritualul?

Si ar mai fi o gramada dar m-am saturat de toate reluarile astea.


Exista un singur raspuns la toate intrebarile astea ale tale:
...CA SA SE MIRE PROASTA !!!
garbo101426
Postat pe 22 Octombrie 2015 16:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Motive pentru care m-asi insura in 2010 ! 176 De la: preciouss 3 Ianuarie 2010 15:53
vreau urgent o parere 1 De la: sebylovegyrls 22 Ianuarie 2011 22:03
ma simt singura ce sa fac? 8 De la: iasomia 22 Iulie 2010 09:54
feng shui 19 De la: Micass 8 Iunie 2009 19:49
Iubesc un barbat cu 29 de ani mai mare decat mine! 57 De la: Melanie 3 Octombrie 2009 12:30
Setari Cookie-uri