Sunt insarcinata si sotul meu vrea sa divorteze

De unde stii ca alt tata nu il va creste ca pe copilul lui? Daca un barbat o va vrea,o va iubi cu tot cu copil. Eu sunt crescuta de al doilea tata,de cand eram mica,si am cel mai bun tata din lume,asta pt ca mi a spus ca a iubit-o pe mama atat de mult incat a fost de acord sa ma creasca ca pe copilul lui. Si iata-ma,o femeie crescuta si educata de un tata care m a iubit si ma iubeste incat plange si acum ca imi cresc cei doi copii singura. Il iubesc enorm pe tata pt ca a fost langa mine cand am avut nevoie de tata. Si sunt fericita ca am doi copii si sunt cea mai fericita mama din lume,iar pt asta ii multumesc lui Dumnezeu. Si inca ceva,cine te vrea,niciodata nu te va pune sa alegi
garbo236097
Postat pe 31 Octombrie 2015 08:24
as dori sa ne cun mai bn daca vrei si nu te deranjeaza te astept pe mess id-ul meu norby_soos
garbo_11175
Postat pe 31 Octombrie 2015 08:48
Stiu prin ce treci ptr ca asa am patit si eu, diferenta e ca eu eram însărcinată in 7 luni. Am decis ca mai bine ptr mine si copil e sa divortez, si sunt multumita de decizia făcută, baietelul a crescut si suntem bine. E greu la început însă iti vei da seama mai târziu ca nimic nu e întâmplător. Putere si încredere iti doresc!
Hodea_Andreea_1
Postat pe 31 Octombrie 2015 10:32
Draga mea , am avut ocazia sa vad tot felul de cazuri cu femei , prin prisma seviciului pe care l-am avut(am lucrat la maternitate ,iar acum is pensionara ) si prin situatia mea personala .
Te rog din tot sufletul sa pastrezi sarcina , ca ea va fi singura alinare pe care o vei avea in viata.
Barbati sunt pe toate drumurile, nu toti care au copii trebuie sa si ii creasca.
Eu am doi copii si au fost crescuti de cel care a vrut sa fie alaturi de mine si de ei.
Nu te uita inapoi, mergi mai departe cu fruntea sus si dedica-te sarcinei pe care o ai si cu timpul , sunt sigura ce vei cunoaste persoana care sa-ti fie alaturi de tine si copil.
Nu este exclus sa mai faci si alti copii.
Sa fi ca o leoaica pentru copilul tau !
BAFTA !
iulia_darie_55
Postat pe 31 Octombrie 2015 10:46
Trista situatie ca intre atatea mii de cazuri.
Unii vad ca arunca cu piatra spunand ca luam decizii rapide de despartiri,sigur trebuie sa fie un barbat care are experienta luí nefericita.
Daca un barbat ameninta ca pleaca.. Tu deschide-i usa.
Dragoste cu sila si copii nu vor face unirea intre doua persoane.
Toate sunt date cu un scop in viata deschizand alte porti ale destinului tau.Ai incredere in El, toate ne sunt date CAND El crede nu cand noi vrem sau credem ca avem nevoie.Mi-e mi-a aratat si afirm cu convingere ca suferintele ce le-am avut acum imi dau seama ca trebuiau sa fie ca sa apreciez ce mi-a pregatit de fapt pt mine.
garbo_405550
Postat pe 31 Octombrie 2015 11:07
semneaza actele de divort, e alegerea cea mai buna.oricum relatia cu el nu mai mergea,el este indragostit de prietena aceea.Faptul ca esti insarcinata e o minune si trebuie sa te bucuri de ea.Si sa nu te sperii de faptul ca o sa-ti cresti copilul singura,nu esti nici prima si nici ultima.Esti puternica si poti.ai grija de tine !
isis_gabius
Postat pe 31 Octombrie 2015 14:18
Buna

Am trecut si eu prin asa ceva.
Aveam 23 de ani si tocmai terminasem facultatea.
Eram casatorita si stateam la socri.
Am plecat de acasa de la ei, gravida in 6 luni si foarte bolnava.
Am avut noroc de parinti care m-au salvat si mi-au dat tot sprijinul.
Ei m-au ajutat sa cresc copilul

Copilul l-am pastrat , e baiat si acum e singurul meu sprijin.E barbat in toata legea.

Sfatul meu e sa pastrezi copilul daca ai un ajutor si posibilitate materiala, Concentreaza-te pe ce vrei sa faci in viata , intr-o munca onesta si lasa-l pe el sa plece, sa faca ce vrea. ...nu va merita !
Cum spun batranii - nu a fost sa fie ..
Daca ai copil, el ( tatal ) trebuie sa plateasca pensie alimentara pana cand face copilul 25 de ani + ai si pensia de la stat.

Iti doresc mult noroc si sfatul meu este sa nu te mai uiti in urma.



garbo104909
Postat pe 2 Noiembrie 2015 09:16
d zeu sa ti ajute sa duci sarcina la bun sfirsit,,,,fiinta care are viata in pintecul tau trebuie sa se nasca ca asa a fost hotarit de d zeu,,,pe ,,tatal,,,lasa l in grija prietenii lui si tu multumeste cerului ca ai aflat acum ce fel de cretin este acest om si nu ti a facut viata un calvar tie si sufletelului pe care il astepti,,,mult noroc,,,,fi fericita ,,,viata este frumoasa daca sti sa o traesti,,,ai grija de tine si de copil,,,divorteaza mai repede,,,,
garbo_420970
Postat pe 24 Noiembrie 2015 18:54
Cred că persoanele care au trecut prin astfel de încercări sunt cele în măsură să ofere sfaturi cele mai potrivite.
Îți doresc putere și voință.
Totuși constat că bărbații sunt din ce în ce mai mult lipsiți de responsabilitate, un fel de marionete fără motor propriu, pe care nu te poți baza și pe care-i duce vântul unde vrea el!!!
TRIST!!!!
angelica42
Postat pe 25 Noiembrie 2015 10:09
se sterg diferentele dintre sexe, barbatii sunt din ce in ce mai pampalai, mai lasi si femeile mai barbate si nu neaparat responsabile.
pinkrainbow
Postat pe 25 Noiembrie 2015 12:11
Paradoxul aparent este ca iresponsabilitatea a venit 'la pachet' odata cu asa-zisul ... feminism.

Din nefericire femeile, seduse de un concept caruia nu par a-i intelege adevarata semnificatie, au cazut prada superficialitatii manipularii acestui 'vehicul' atit de ... incintator. Si atente foarte la 'binefacerile' sale, au neglijat complet pericolele aduse de acesta.

Pericole care se pot vedea cu ochiul liber in degenerarea personala si colectiva din ce in ce mai acuta in societatea contemporana...

Iar numitorul comun al celor doua sexe (?!?) - absolut firesc in contextul disolutiei volorilor educationale si familiale traditionale cit si a demantelarii sociale tot mai pregnante -, este nimic altceva decit...
...LIPSA CARACTERULUI!
garbo101426
Postat pe 25 Noiembrie 2015 15:37
Asa-i, dar prostii, feministele nu stie si political correctness "nu stie". Si e multi si usor de
pinkrainbow
Postat pe 25 Noiembrie 2015 15:53
De la: angelica42, la data 2015-11-25 10:09:01Cred că persoanele care au trecut prin astfel de încercări sunt cele în măsură să ofere sfaturi cele mai potrivite.
Îți doresc putere și voință.
Totuși constat că bărbații sunt din ce în ce mai mult lipsiți de responsabilitate, un fel de marionete fără motor propriu, pe care nu te poți baza și pe care-i duce vântul unde vrea el!!!
TRIST!!!!


Serios?!?...

Si eu care credeam ca iresponsabilitatea barbatilor vine de la falsa incredintare ca desi stiu la ce foloseste ... prezervativul, ei continua totusi sa se incapatinaze sa nu-l foloseasca, in timp ce lipsa de reponsabilitate a femeilor rezida in simplul fapt ca nu vor sa invete sub nici un chip cind trebuie sa spuna, in ciuda 'determinarii' neurohormonale de a se impreuna, si teribilul si izbavitorul...
..."NU"!

In rest, iresponsabilitatea nu tine in nici un caz cont de virsta, rasa, cultura, educatie sau ... sex.

Ci doar de ignorantza dobitocului/dobitoacei de a se crede mai presus de legile naturii, ale moralei, ale societatii sau chiar ale firii. Ori chiar ... imun/a la acestea!
garbo101426
Postat pe 25 Noiembrie 2015 16:49
Dragii mei ,

Divortul s-a incheiat de curand . Sarcina are acum 5 luni si 2 saptamani . Deja simt bebele cum misca si ma gandesc la el din ce in ce mai mult . Am aflat ca fostul sot a inceput sa isi dea intalniri cu alte femei inca dinainte sa se pronunte divortul , lucru care ...ah.....a durut.dar sunt convinsa ca asa a fost mai bine pentru mine si copilul meu .ramane sa ma mai gandesc daca il voi trece ca tata pe certificatul de nastere . inca ma mai gandesc la asta . Nu vreau sa fie toxic si pentru copil. Voi ce spuneti ?
garbo_415173
Postat pe 21 Decembrie 2015 13:44
Cred ca ai o responsabilitate fata de copil.
Daca as fi in locul tau nu as accepta ca in certificatul de nastere al copilului sa scrie "tata natural" sau o liniuta.
L-as trece ca tatal copilului si l-as mai da si in judecata pt. pensia alimentara legala. In definitiv nu ai facut singura acest copil, ba mai mult erai casatorita legal cu tatal lui.
Indiferent ca ii place sau nu, are si el o responsabilitate (cel putin materiala) fata de bebe.
Mult succes pe mai departe.
Tommy_Boy
Postat pe 21 Decembrie 2015 18:18
Eu sunt de acord cu Tommy.
173, ma bucur ca ai trecut cu bine peste "hopul" asta. Acum prioritatea ta e copilul. Sarcina usoara iti doresc.
Rotty
Postat pe 21 Decembrie 2015 18:34


Si eu sunt de acord cu Tommy. Nu vreau sa insir acum motivele, dar e mai bine asa. Acum esti intr-o perioada grea, nu te lasa si gandeste-te pozitiv.
La viata ta de acum incolo si la copil. Eu ii urasc pe acesti indivizi care lasa in urma lor victime. Daca la proces o sa obtii pensie ptr. copil, bine, daca nu, nu te agita prea mult sa nu-ti strice la sanatate. Si iti doresc ca copilul tau sa-ti fie ca un premiu pentru curajul tau, orice rau e spre bine ! Cu un asa om nu ai fi putut fi fericita in viitor si copilul ar fi suferit. Sa ai o sarcina cat mai usoara si sa ai grija de amandoi... !!!! Ne inviti la botez ?
barboneli
Postat pe 21 Decembrie 2015 19:49
Sigur ca da ! Cu mare mare drag!
garbo_415173
Postat pe 23 Decembrie 2015 10:54
Din păcatefemeile ttinere mai au încă mentalitatea sa tacă sși sa îndure.
Și plus ca femeile nu sunt unite ele nu țin unele cu altele de aceea le este sși frica sa se impună ca le sar în cap și alte femei , zic din proprie experiență
ingerasulluptor1
Postat pe 23 Decembrie 2015 19:51
Parerea mea este sa-l lasi s-o faca, nu te merita nici pe tine si nici copilul. Cu durere in suflet iti spun ca am trecut si eu printr-o situati similara acum vreo 20 de ani, cand am optat sa lupt ca sa ramanem impreuna, in principal deoarece am crezut ca nu-mi pot creste singura copilul din motive materiale. Cred ca am gresit si ca m-ar fi ajutat Dumnezeu cumva sa-l cresc singura, acum copilul este mare, dar din pacate sufera de o boala cronica pe care sunt convinsa ca o are datorita tensiunii psihice in care a fost nevoit sa traiasca alaturi de noi in toti acesti ani. Copii sunt foarte sensibili, trebuie sa ai in vedere asta! Te pup si iti doresc sa ai curaj, in nici un caz sa nu intrerupi sarcina.
garbo008706
Postat pe 23 Decembrie 2015 23:55
Divortul s-o fi incheiat el, da' pt. tine de-abia acum incepe partea cea mai chinuitoare.

Asa ca te asigur nu prea ai motive de mare ... fericire!
garbo101426
Postat pe 24 Decembrie 2015 15:12
De la: garbo_415173, la data 2015-12-23 10:54:34Sigur ca da ! Cu mare mare drag!


Auzi la euglenele mapamondului, 'sfat' ... autorizat:
"...Simte-te fericita ca tocmai ai scapat de dobitok!"...

'Fericirea' asta o s-o simti cu adevarat incepind cam cu virsta scolara a copilului. Adica fix atunci cind incep sa apara problemele identitare ale copiilor din familiile ... mono-parentale! Nici c-ar trebui sa mai amintesc de enormitatea groteasca a acestui termen timpit inventat de oligo psihologiei, sociologiei si cei ai... dezvoltarii personale!...

Iar dezastrul o sa vina 100%, ca un tavalug, taman atunci cind, incepind de pe la virsta adolescentzei, 'problemutza' identitara pe care o s-o 'tratezi' in primii ani cu ... 'pansamente' de mama si sotie ranita in dragoste (Ooops!), o sa se intoarca chiar impotriva ta si o sa devina o grava si tragica problema existentialista a viitorului adult!

'Problema' care de altfel o sa-i marcheze intreaga personalitate, devenire si viatza in moduri atit de grave cum nici macar nu-ti trece macar prin cap! Si cu consecintze, f. bine statuate de literatura de specialitate, chiar atunci cind copilul tau va ajunge si el, la rindul sau, sa fie parinte...

Sa te tii bine atunci, 'bunico', ca n-or sa te ajute la virsta senectutii nici cele mai bune si mestesugite explicatii!...

...Da' tu, desigur, simte-te ... fericita ACUM ca ti-ai pus, chipurile, ordine in viatza!

Bafta!
garbo101426
Postat pe 27 Decembrie 2015 12:24
Din păcate femeile nu tun unele cu altele, pt ca barbatii le instiga pe femei, le învață că femeile sunt rele și ele nu trebuie sa a fie en unite, ele trebuie sa se urască pt ca asa sunt mai ușor de dominat,
dezbină și cucerește
ingerasulluptor1
Postat pe 30 Decembrie 2015 21:25
De la: ingerasulluptor1, la data 2015-12-30 21:25:25Din păcate femeile nu tin unele cu altele, pt ca barbatii le instiga pe femei, le învață că femeile sunt rele și ele nu trebuie sa a fie unite, le fac sa se urasca , si sa asculte de barbati sa se lase umilite de barbatii sa isi descarce ura pe, altii,ele trebuie sa se urască pt ca asa sunt mai ușor de dominat,
dezbină și cucerește

ingerasulluptor1
Postat pe 30 Decembrie 2015 21:28
La bărbați le place cearta. Pt ca doar asta au facut de mii de ani,Și război, pt ca sa isi poată elibera emoțiile negative ura și sa nu mai fie controlați de reguli.

ingerasulluptor1
Postat pe 30 Decembrie 2015 21:31
Draga mea 173 iti urez un an nou fericit multa sanatate tie si bebe-ului
si fii convinsa ca atit tie cit si copilului va va fii mult mai bine impreuna fara "prezenta" unui "sot" caruia ii fug ochii dupa alta fusta decit a ta.
Oricum esti o femeie puternica daca ai ales acest drum care nu e usor deloc.
Am sa-ti spun o intimplare adevarata.
Am o prietena f. buna care de la virsta de 4 ani a crescut fara un tata de tipul sotului tau.
Nici ea si nici sora ei mai mare nu a judecat-o nici o clipa pe mama ei pt. alegerea facuta, iar acum cind s-a maritat si are la rindul ei copil o respecta si mai mult pt. puterea ei de a fi o femeie demna si nu a acceptat ca atitea alte femei o "casnicie" jalnica numai pt. a avea un "tata" pt fetele ei.
Sa auzim numai de bine.
Tommy_Boy
Postat pe 31 Decembrie 2015 10:30
Un copil nu trebuie făcut așa repede.
Ingerasulluptor
Postat pe 31 Decembrie 2015 20:52
Un copil nu trebuie făcut așa repede.
Un copil este o responsabilitate enorma
Ingerasulluptor
Postat pe 31 Decembrie 2015 20:56
Fetele nu trebuie sa se ia după mame care doar copii au în cap,
pt ca ele suporta consecințele,
un copil se face doar atunci când tu consideri ca este partenerul cu care te potrivești, și te simți fericita, nu trebuie faci copil ca sa ții pe barbat lângă tine, la bărbați nu le pasa de copii.poate la unii barbati da , dar nu la mulți,
Ingerasulluptor
Postat pe 31 Decembrie 2015 21:01
La femeile mai în vârstă le învață pe fetele tinere sa facă ce au facut ele, ele vor sa fie luate ca exemplu de fetele tinere chiar dacă nu sunt un bun exemplu,
un copil se face doar cu un partener cu care te simți fericita, care poți vorbi deschis cu el de la început, și Iîi pasa șide ceea ce sși pe tine te face fericita, Intro relație trebuie comunicare, înțelegere, respect, doar asta poate întreține bunele sentimente, și ccei doi barbatul și femeia sa fie uniți,
Ingerasulluptor
Postat pe 31 Decembrie 2015 21:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Diazepamul 39 De la: tutankhamon 12 Mai 2009 23:11
probleme in cuplu 34 De la: Ioana007 1 Ianuarie 2009 20:39
Trece! 2 De la: tutankhamon 24 Aprilie 2009 12:50
despartire sau nu? 28 De la: garbo_433118 6 Martie 2016 22:37
prieteni sau cunoscuti? 19 De la: Ioana007 6 Februarie 2009 18:09
Setari Cookie-uri