Sunt insarcinata si sotul meu vrea sa divorteze

Buna. Îmi pare rău ptr ceea ce ti se întâmpla ! Asa suntem noi femeile gândim cu inima si ne ardem pe urma! Dar nu-i nimic ! O femeie devine întotdeauna mai puternica atunci când este ranita! Dak v.ati despărțit nu-i asta problema! Si ceea ce ți-a făcut cu prietena aia ... Asta înseamnă ca nu te respecta face ce vrea din tine ! Mi-a spus cineva o vorba : ce vomiți nu mai înghiți înapoi ! da-l incolo de prost ca nu ai cum sa il numești altfel. Nu știe ce pierde! Cel mai important acum este sarcina ! Părerea mea este ca nu ar trebui sa o păstrezi ! Este f greu sa crești copilul singura ! Cum muncești ? Cum ai grija de el ? Cum ii dai toată atenția pe care are nevoie? Știu ca ți-l dorești f mult dar mai așteaptă! Câți ani ai? Te-ai gândit vreodată ca daka păstrezi sarcina si întâlnești alt băiat care îți place, când copilul va creste cum o sa fiți împreuna ? dak fata sau băiatul care il vei avea nu o să-l accepte sau dacă băiatul de care îți place nu prea ii vine sa te accepte cu un copil? O sa fii între ciocan si nicovala ! Nu-i mai bine sa " scapi" de sarcina si muncești , îți strângi bani, cu siguranța o sa moara vreunu dupa tine faceți copil împreuna si trăiți Fericiți ! Si asa copilul are si mama si tata! Când o creste copilul daka il pastrEzi o sa te întrebe? Mami eu de ce nu am tata? Tu ce o sa spui? E greu sa crești un copil singura! Gandeste te bine!
garbo_408129
Postat pe 12 Septembrie 2015 13:33
Ma alatur si eu celor ce si-au dat parerea si sfatul dea a lua hotărîrea ,de a păstra copilu .Acest copil te va face să te simnti împlinită,să simnti cita dragoste ,cita bucurii îți va da acest gem de om care numai printr-un zîmbet nevinovat și sincer te va face să uiti de tot necazul tău.Fi puternică ca Dumnezeu cel ce ia dat viață ,îți va purta de grijă.Nu vei regreta niciodată findca în inimă mamei Dumnezeu pune o dragoste și o răbdare care numai o mama o are.Mamele care eu luat hotărîrea să avorteze ,vor simnti mereu vinovatia ,gasul copilului care care o condamna,strigind.. criminala!, și regretu,si lacrimile no va mai ajuta niciodată.Tu să nu guști nu ciodata din amărăciunea asta.Fi puternică ,dăruiește viață și vei primi dragoste.
garbo_411677
Postat pe 12 Septembrie 2015 13:34
Iti trebuie multa putere sa treci prin ce treci acum.Poate ca in astfel de momente nimic din ce spunem noi toti/toate nu iti va alina suferinta.
Sper ca ai luat decizia de a pastra copilul pentru ca este un ingeras pe care Dzeu ti l.a dat ca semn al dragostei lui pentru tine si poate si ca sa te intareasca pentru incercarile ce vor urma.
Toti am suferit din dragoste,altii au pus mai mult la suflet,altii nu,dar stiu ca dupa vremea rea, cu credinta in Dzeu si in faptul ca va fi bine ,cu siguranta vei fi si tu implinita.Cu cat multumesri mai mult pentru ce ai,cu atat vei primi mai mult.Si sa nu crezi vreodata ca nu prea ai nimic,pentru c ai...ai 2 maini,2 picioare,2 ochi cu care sa vezi frumusetea de pe acest pamant si faptul ca esti sanatoasa si aduci pe lume cel mai frumos lucru,o fiinta care te va iubi neconditionat.
Ti.as sugera sa citesti despre Legea Atractiei,gandirea pozitiva si tehnica ho'oponopono.eu incerc sa aplic si sa stii ca am aplicat la lucrui minore(loc de parcare,venirea liftului la spital mai rpd...😆.e distractiv.Incearca.
Si multa putere iti doresc,alaturi de o sarcina cat mai usoara si un bebe frumos si sanatos😋
garbo_396316
Postat pe 12 Septembrie 2015 13:35
De la: garbo_408129, la data 2015-09-12 13:33:50Buna. Îmi pare rău ptr ceea ce ti se întâmpla ! Asa suntem noi femeile gândim cu inima si ne ardem pe urma! Dar nu-i nimic ! O femeie devine întotdeauna mai puternicurmi când este ranita! Dak v.ati despărțit nu-i asta problema! Si ceea ce ți-a făcut cu prietena aia ... Asta înseamnă ca nu te respecta face ce vrea din tine ! Mi-a spus cineva o vorba : ce vomiți nu mai înghiți înapoi ! da-l incolo de prost ca nu ai cum sa il numești altfel. Nu știe ce pierde! Cel mai important acum este sarcina ! Părerea mea este ca nu ar trebui sa o păstrezi ! Este f greu sa crești copilul singura ! Cum muncești ? Cum ai grija de el ? Cum ii dai toată atenția pe care are nevoie? Știu ca ți-l dorești f mult dar mai așteaptă! Câți ani ai? Te-ai gândit vreodată ca daka păstrezi sarcina si întâlnești alt băiat care îți place, când copilul va creste cum o sa fiți împreuna ? dak fata sau băiatul care il vei avea nu o să-l accepte sau dacă băiatul de care îți place nu prea ii vine sa te accepte cu un copil? O sa fii între ciocan si nicovala ! Nu-i mai bine sa " scapi" de sarcina si muncești , îți strângi bani, cu siguranța o sa moara vreunu dupa tine faceți copil împreuna si trăiți Fericiți ! Si asa copilul are si mama si tata! Când o creste copilul daka il pastrEzi o sa te întrebe? Mami eu de ce nu am tata? Tu ce o sa spui? E greu sa crești un copil singura! Gandeste te bine!


Deci mamele singure ar trebui sa scape de copii ca va aparea cineva in viata lor si vor fi complicatii. Nu ma asteptam ca o femeie sa priveasca sarcina ca pe un bun de schimb sau negot, desi multe asa trateaza problema. Daca copilul mai avea putin sa se nasca ce sfat ii dadeai? Pina la urma se poate chinui sa creasca copilul si cu tatal linga ea daca acesta nu se implica mai mult o incurca. Nu conteaza varsta care o are din moment ce a mai pierdut doua sarcini exista riscul sa nu mai poata avea altii daca avorteaza si in acest caz vorba ta cineva lesinat dupa ea o va parasi ca orgoliul lui masculin doreste urmasi. Ideea e ca nu tratam copiii ca pe obiecte care le ascundem ca sa dea bine la o alta relatie. Eu am un copil de 1 an care nu mai are tata din aceleasi motive, ce sfat imi dai in legatura cu copilul unde sa il pun in caz ca apare altcineva in viata mea?
Tu ce varsta ai de ai aceasta gandire ?
ioana1305
Postat pe 12 Septembrie 2015 13:58
Sunt crestina practicanta, catolica! Ceea ce scriu acum este teribil de grav dar iti spun draga mea, daca esti in perioada potrivita, sa ...nu faci copilul. Dragostea tatilor pentru copii, in majoritatea cazurilor, trece prin sotia lor! Daca relatiile sunt deteriorate, tatal, in cazul tau, nu are cum sa-l iubeasca daca nu-l creste impreuna cu tine. Va fi o povara, mai mult ca, va strica relatia cu sotul ei si doamna cealalta si cel mai probabil ii va creste ei copilul/va face unul cu ea, iar copilul tau, va fi doar un incasator de pensie. Vei fi nefericita sa vezi ca are un alt copil iar al tau, nu are tata. Nu vei putea cu un copil sa-ti refaci viata si copilul va creste cu gandul ca tatal l-a refuzat, ca toti copiii au un tata iar el nu; ca un alt copil beneficiaza de bucuria de a avea tata iar pe el, tatal lui scriptic, nu-l baga in seama. Nu merg mai departe, cred ca ai inteles ideea. Nu face un copil care va fi nefericit, frustrat, fara tata, etc! Este cel mai dureros sfat pe care l-am dat si nu numai pentru credinta mea ci si pentru o viata pierduta.
garbo340690
Postat pe 12 Septembrie 2015 14:16
Eu zic ca sa bin naști ddacă tot lari conceput, șisa Iîlpui Iîn coșuleț la ușă.
Sa îispui ssoțului ca dacănu te ssprijină financiar îl pui Iînccoșuleț la parintii lui la ușă, ca sa îl creascăsa Iîi sămânță lui, dar sa îlomori este ppăcat
ingerasulluptor1
Postat pe 12 Septembrie 2015 14:27
Numai ca se atașează emotional de copii, după ce îi naște, dar nu au puterea sa îl lase la soțla uușă dar au puterea sa facă avort.eu din contra as aveaputerea sa Iîlfac cadou ddecât sa iîl omor, îi sămânță lui sa și fcrească
ingerasulluptor1
Postat pe 12 Septembrie 2015 14:30
De la: ingerasulluptor1, la data 2015-09-12 14:30:56Numai ca se atașează emotional de copii, după ce îi naște, dar nu au puterea sa îl lase la soț la ușă dar au puterea sa facă avort.eu din contra as avea puterea sa il lfac cadou decât sa iîl omor, îi sămânță lui sa și crească quote]
ingerasulluptor1
Postat pe 12 Septembrie 2015 14:33
Ioana 1305 - Ai intr-un fel dreptate, dar la viitor nu te gandesti? Cine o sa-l iubeasca asa cum l-ar iubi tatal lui daca si l-ar fi dorit? Un tata nou poate fi un om grozav si...sa-l abuzeze! S-au sa fie indiferent si copilul va simti cu siguranta..... Ce viata de copil si mama, este aceea in care tatal natural refuza copilul care este sange din sangele lui si noul tata nu poate fi un tata bun pentru copilul altuia dar apar si alti copii, fratii lui de mama, care vor fi iubiti?? Faptul ca nu va avea pe tatal lui natural, ii va schimba copilului destinul!!!
Sunt pentru avort! Am prea multa experienta ca sa cred ca un copil v-a fi fericit doar pentru ca nu a facut avort mama. Cat te poate durea cand iti spune un copil: mai bine nu ma faceai, pentru ca eu, nu am tata ca alti copii?!! Ce va fi el acasa, la gradinita, la scoala? Un copil frustrat, timid, va suferi, se va simti vinovat ca nu are tata, ca nu este suficient de bun sa fie iubit de tatal lui care, are un alt copil! Cu ce este el mai prejos decat celalalt, ceilalti?
garbo340690
Postat pe 12 Septembrie 2015 14:34
Eu nu am inteles de ce ai postat chestia. Vrei ca toata Romania sa-si dea cu parerea? Avem probleme mai importante, cum ar fi problema imigrantilor, dupa ce trece, poate face cineva o petitie on line sa nu mai vrea sotul sa divorteze.
AnnaLyse
Postat pe 12 Septembrie 2015 14:52
Hi,inteleg ca suferi,dar trebuie sa intelegi ca sotul tau este un nemernic nenorocit,un curvacios jalnic, de care trebuie sa te desparti daca vrei sa nu suferi in viitor tu si copilul tau.............crezi ca copilul ii va schimba comportamentul?? Categoric NU. Asa ca divorteaza tu in liniste si obliga-l la pensie alimentara,deoarece viitor bun cu el nu vei avea nicicand....din contra poate va deveni si agresiv........timpul rezolva totul
garbo_409465
Postat pe 12 Septembrie 2015 15:02
De sa faca avort ?Sa regrete toata viata apoi? Da e mare pacat sa faca avort-daca nu e hotarata inca, sa citeasca ce spune(spunea) parintele Arsenie Boca despre acest "subiect".Sigur va fii hotarata sa-l pastreze apoi si va vedea ca va fii bine!!!!
O dovada e chiar despre aceasta este si ce a scris cineva mai sus adica:nu poti stii dinainte pentru ce e harazit acest copil ce urmeaza sa se nasca ,dar daca el a fost ALES sa devina preot-cu atat mai mult e mai mare pacatul si cea care trebuia sa-i devina mama ,sa-l creasca,va fii vinovata!!!si care va fi aspru pedepsita.Arsenie Boca spunea ca pt femeia care face avorturi se va cere ori "capul mamei" ori daca se va putea indrepta dar asta in multi ani.. sa" puna "in locul fiecarui "suflet ucis"alt copil(adica sa nasca alti copii) sau sa boteze si sa creasca un suflet sarman pana cand creste mare....(da,e foarte tulburator ce spune ARSENIE BOCA dar si foarte adevarat-pentru ca oricumar fi l uat femeia aceea e "mutilata"sufleteste pe viata psihic oride cate ori face acest lucru...-avort)
garbo337700
Postat pe 12 Septembrie 2015 15:15
Multumeste-i viitorului tau fost sot ca ti-a aratat cat de las, mitocan si iresponsabil este si lasa-l in plata Domnului. Nu ai ce regreta si ce astepta in privinta lui. Vezi-ti demna si puternica de drumul tau si de sarcina si toate o sa se rezolve. Iti doresc fericire si un bebe sanatos si voios !
deliana
Postat pe 12 Septembrie 2015 15:41
In viata se pot intampla multe. Orice om poate gresi, datorita unei firi slabe, datorita rautatii, datorita situatiilor in care este pus si pe care nu stie sa le gestioneze corect.
Cea mai importanta realitate pentru tine acum este copilul care e pe cale sa vina si care-ti va aduce echilibrul, pacea interioara, implinirea ta ca femeie. Vei vedea cat de multa bucurie poate genera o fiinta care nu are nevoie de nimic, decat sa fie iubita...
Pe ceilalti... iarta-i, atat cat poti, straduieste-te sa poti, pentru pacea ta si vei vedea cum Dumnezeu va intoarce atitudinea ta pozitiva in beneficiul tau. Sa nu crezi ca ramane ceva trecut cu vederea.
Fii fericita pentru pruncul pe care-l porti, ai grija de el si de tine, iar celelalte se vor implini, in masura in care ai nevoie de ele.
Daca vrei sa vorbim mai multe, scrie-mi pe mail: andregabriela@yahoo.com.
In rest, toata dragostea din partea mea si toata disponibilitatea, daca ai nevoie.

Gabriela
andregabriela
Postat pe 12 Septembrie 2015 16:50
Cred ca orice poveste de dragoste are o durată anume în timp și la un moment dat pur și simplu se termină... Proba timpului este cea care ne arata dacă a fost o simpla aprindere de moment, cu fluturi în stomac și tot restul sau dacă exista o iubire adevărat, sincera și profundă! Dacă filmul s-a rupt și unul din parteneri nu mai simte la fel ca la început, sunt slabe șanse ca venirea pe lume a unui copil sa schimbe ceva...trebuie sa faci ce-ți dictează inima dar și mintea... Gândește-te în primul rand cum ar fi mai bine ptr.tine, imaginează-ți viitorul crescând un copil singura sau crescandu-l împreună cu bărbatul care nu te mai vrea în viata lui...și hotărăște-te singura cum e mai bine sa faci!! Privește optimist spre viitor, sunt atâtea surprize plăcute pe care viata ți le va aduce în cale..fii puternica și nu uita sa zâmbeșt!! Cu el sau fără el, viata merge mai departe!!
garbo272689
Postat pe 12 Septembrie 2015 18:17
...pastreza copilul si vei avea o viata fericita ! nu renunta nicicum la el, insa la sot da. nu te mai uita in urma priveste doar inainte si vei deveni puternica prin copilul pe care deja il porti !
Silverstar
Postat pe 12 Septembrie 2015 19:57
Este foarte clar ca intre voi nu mai exista o relatie de casatorie. Suntem in anul 2015 si nu mi se pare normal sa aduci pe lume un copil care nu va avea din start mama si tata. Daca ai de gand sa lasi sarcina trebuie sa iei in calcul stresul ce va urma in legatura cu pensia de intretinere si toate celelalte care decurg. Totusi, voi v-ati dorit un copil impreuna, de asta ai ramas insarcinata. Drama care ti se intampla ar putea fi un semn ca nu e cazul sa ai un copil cu acel barbat. Iti vorbeste un copil nascut dintr-o mare dragoste, care nu a beneficiat de dragostea si recunoasterea tatalui, tocmai pentru ca relatia dintre parinti nu a avut fundament. In acelasi timp, iti vorbeste o mama care stie ce inseamna sa ai copii.
garbo_415233
Postat pe 12 Septembrie 2015 22:59
Te felicit pentru intelepciunea cu care i-ai raspuns doamnei aflate in deriva. Intr-adevar, un copil nascut dintr-o relatie care nu functioneaza va fi privat de dragostea tatalui si se va simti mereu in inferioritate.
garbo_415233
Postat pe 12 Septembrie 2015 23:05
garbo340690 Deduc ca ai trait o experienta traumatizanta care te face sa generalizezi viitorul. Nu se stie ce va fi in viitor dar in mod cert un copil va fi ceea ce formezi si va intelege exact informatia pe care o dai in aceasta
ioana1305
Postat pe 12 Septembrie 2015 23:47
[quote name='ioana13015-09-12 23:47:43']garbo340690 Deduc ca ai trait o experienta traumatizanta care te face sa generalizezi viitorul. Nu se stie ce va fi in viitor dar in mod cert un copil va fi ceea ce formezi si va intelege exact informatia pe care o dai in aceasta situatie. Nu e ok sa transformam esecurile noastre in scuze ptr a nu fi judecati in viitor. Un copil poate suferi si cu parintii biologici sau poate fi fericit cu un parinte adoptiv. Parinte e cel care il creste nu cine il face. Tatal ii putea parasi oricand s
ioana1305
Postat pe 13 Septembrie 2015 00:28
prietema mea a fost crescuta singura de mama, de curind tatal ei a cautat-o spunindu-i ca are cancer si ca are nevoie de a fi iertat. mi-a marturisit ca scotea vorbele mecanic in fata lui dar, ce era in sufletul ei nu stia nimeni ! cred ca in viata este o judecata Divina, o judecata mai presus de noi!
lllorena
Postat pe 13 Septembrie 2015 11:09
De la: AnnaLyse, la data 2015-09-12 14:52:48Eu nu am inteles de ce ai postat chestia. Vrei ca toata Romania sa-si dea cu parerea? Avem probleme mai importante, cum ar fi problema imigrantilor, dupa ce trece, poate face cineva o petitie on line sa nu mai vrea sotul sa divorteze.


Că bine zici ! Cea mai importantă problemă pt tine este imigranţii.... Cred şi eu că este aşa, deoarece toţi ţi-au umplut sufrageria, casa şi curte, şi stau atârnaţi ciorchine şi pe pereţi.... Chiar aşa, cum de mai ai loc de ei să scrii postarea asta ? Nu ţi-au mâncat laptopul, monitorul şi unitatea ?

Până te ocupi tu de imigranţi, noi ne ocupăm de fata asta. De ce să ne mai batem noi capul şi cu imigranţii, ei sunt clar pe mâini bune, ale tale adică ! Spor cu ei !

Şi, mai treci din când în când şi pe aici, şi spune-ne cum mai evouează lucrurile cu ei ! Tot aşa ciorchini stau în sufrageria ta ?

Ca aici :

http://www.trilulilu.ro/imagini-haioase/aglomeratie-4
VasileDinNuc
Postat pe 13 Septembrie 2015 13:49
Ni la el, fiecare are o problemă.
Și ce dacă fata vrea să vadă lumea că ea se uită la știri?
Axl_R
Postat pe 13 Septembrie 2015 13:56
De la: VasileDinNuc, la data 2015-09-13 13:49:24
De la: AnnaLyse, la data 2015-09-12 14:52:48Eu nu am inteles de ce ai postat chestia. Vrei ca toata Romania sa-si dea cu parerea? Avem probleme mai importante, cum ar fi problema imigrantilor, dupa ce trece, poate face cineva o petitie on line sa nu mai vrea sotul sa divorteze.


Că bine zici ! Cea mai importantă problemă pt tine este imigranţii.... Cred şi eu că este aşa, deoarece toţi ţi-au umplut sufrageria, casa şi curte, şi stau atârnaţi ciorchine şi pe pereţi.... Chiar aşa, cum de mai ai loc de ei să scrii postarea asta ? Nu ţi-au mâncat laptopul, monitorul şi unitatea ?

Până te ocupi tu de imigranţi, noi ne ocupăm de fata asta. De ce să ne mai batem noi capul şi cu imigranţii, ei sunt clar pe mâini bune, ale tale adică ! Spor cu ei !

Şi, mai treci din când în când şi pe aici, şi spune-ne cum mai evouează lucrurile cu ei ! Tot aşa ciorchini stau în sufrageria ta ?

Ca aici :

http://www.trilulilu.ro/imagini-haioase/aglomeratie-4

Ati ajus la un consens? Divorteaza sau nu?
AnnaLyse
Postat pe 13 Septembrie 2015 18:22
Care " ati" ??? Doar nu divorteaza de Vasile !
In rest, asteptam....
Rotty
Postat pe 13 Septembrie 2015 18:33

Asta-i buna!
AnnaLyse
Postat pe 13 Septembrie 2015 18:59
Este intr-adevar o dependenta emotional vorbind , nici acum nu imi vine sa cred ca omul langa care mi-am petrecut 4 ani poate renunta atat de usor la noi . este extrem de distant si nu il recunosc . Sunt zile intregi in care nu imi pot scoate doin cap ideea asta ... sunt socata de comportamentul sotului meu .....
garbo_415173
Postat pe 13 Septembrie 2015 19:22
173, ai toata compasiunea mea. Uite-te la cate pareri sunt pe aici si incearca sa-ti revii....Fii tare fato. Trece. Peste 20 de ani nici nu o sa-ti mai amintesti de el, decat ca despre un episod trecator din viata ta. ....No, ca te-am pupat.
Rotty
Postat pe 13 Septembrie 2015 19:54
De la: Rotty, la data 2015-09-13 18:33:03 Care " ati" ??? Doar nu divorteaza de Vasile !


O divorţa şi de mine, mai ştii ? Da' cam greu să facă asta, că io-s în Nuc, şi poşta nu ajunge pe aici, decât, poate, par avion.
VasileDinNuc
Postat pe 13 Septembrie 2015 21:25
De la: garbo_415173, la data 2015-09-10 15:12:241. Ne doream un copil dar din pacate am pierdut 2 ani la rand 2 sarcini , una in 2014 si una la inceputul anului 2015.

2. Atunci cand am acuzt -o si oe ea in fata de faptul ca nu isi vede de treaba si are nevoie de atentia si admiratia sotului meu ,

3. sotul meu a sarit in apararea ei iar mie mi-a spus sa imi fac bagajul si sa plec din casa ( casa in care stateam amandoi era casa parintilor lui )......sunt multe lucruri pe care mi-as dori sa vi le povestesc , ideea e ca asta e esentialul .

4. Ei , a doua zi mi-am luat o parte din lucruri si am plecat .

5. El mi-a cerut cheia de la apartament si verigheta si inelul ( pe motiv ca era cumparata de tatal lui ).

6. Dupa o saptamana am aflat ca sunt insarcinata , i-am comunicat iar el a zis ca ar fi singurul motiv ca sa stea langa mine .....dar dupa inca o saptamana a zis ca vrea sa divorteze si eu sa cresc copilul singura in locul undee stau acum ( casa parintilor meu - stau doar cu fratele meu ).

7. Eu am incercat sa il fac sa se razgandeasca dar mi-a zis clar si raspicat ca nu mai are sentimente fata de mine .......Ce pot face ?Cum e mai bine ?


1. Înainte de toate, ar trebui să ştii că nu este vina ta asta. Se mai întâmplă, aşa că, nu-ţi amărî sufletul şi cu asta.
2. Ai făcut foarte bine. Astea sunt panarame care distrug casele.
3. E un mare dobitoc, şi...nu găsesc cuvintele despre el, de fapt, le am, dar nu le pot scrie public, aşa că....
4. De ce doar o parte ? La cât de mojic a fost, de ce i-ai lăsa lui lucrurile tale ?

5. Nu-i da cheia de la apartament, decât după ce îţi iei toate lucrurile tale de acolo.
6. Păi, şi, tu ai vrea să stai cu un om care nu te vrea, doar de dragul copilului ? Fii serioasă.... Mie mi-ar crea o stare de repulsie totală să-l văd acolo, ştiind că nu mă suferă.
7. Nu mai te milogi de el. E un mizerabil şi atât. Lasă-l să plece, că nu vei avea zile bune cu el. Şi dacă încetează legătura cu individa asta, va pleca la alta când va apărea, şi tot aşa. Nu merită efortul.

Dar despre copil, eu aş zice să-l păstrezi, mai ales că ai pierdut deja 2 sarcini până acum.

Dar nimeni nu poate decide asta în locul tău. Tu trebuie să ştii dacă ai cu ce să-l creşti, etc. Zicea cineva pe aici despre pensia alimentară, că trebuie să alergi după tip pt ea, etc. Nu este adevărat. Dacă lucrează, statul reţine automat din salariul lui suma respectivă lunară, şi o virează în contul tău.

Un copil îţi poate însenina viaţa. Şi nu este nicio ruşine dacă-l creşti singură, sunt atâtea mame singure în ziua de azi, din cauza unor vite cu care s-au căsătorit, şi care au plecat ulterior.

Nu este vina ta !
VasileDinNuc
Postat pe 13 Septembrie 2015 21:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
imi vand rochita de mireasa! 30 De la: Roxxynela 13 Aprilie 2009 22:49
probleme in cuplu 34 De la: Ioana007 1 Ianuarie 2009 20:39
nu stiu ce se intampla 3 De la: mielutza 24 Aprilie 2009 13:59
Buna,caut iubita? 63 De la: garbo_409202 11 Mai 2016 22:07
Relatia ideala posibila sau egal moarte ca-n majoritatea marilor povesti? 4 De la: maimuticagogosica 24 Februarie 2009 15:21
Setari Cookie-uri