Despre homosexualitate

chit ca este despre lesbianism sau gay , cati sunt deschis sa respecte categoria acesta de oameni?
Cineze
Postat pe 27 Februarie 2015 20:23
Nu cred ca de respect este vorba aici. Cercetarile au demonstrat ca nu este un lucru normal, nici cu care te nasti, nici impus de cineva ci este propria alegere care te determina sa fii gay. Cu riscul ca cineva sa ma considere o persoana conservatoare, acest lucru este o extrema a vietii sociale. Un om normal tinde spre echilibru nu spre extreme. Si la fel ca magnetii, polii opusi se atrag, iar cei de acelasi fel se resping. Este in firea lucrurilor sa fie asa. Ei bine, a fi gay nu duce in nici un fel la echilibru. Echilibrul este dragostea dintre o femeie si un barbat. Fara suparare, dar viata reala arata ca a fi gay survine, in majoritatea cazurilor, din faptul ca o persoana are o stima de sine scazuta, se simte nedreptatita de viata, este dezamagita de cei din jur si considera ca nu mai poate gasi intelegere in persoanele de sex opus. Dar toate acestea se pot "repara". Nimic nu e batut in cuie. Trebuie doar vointa. In consecinta, parerea mea personala este ca o persoana cu asemenea orientare are nevoie de cineva care sa o ajuta sa depaseasca starea asta. Nu e vorba de un psiholog (desi in unele cazuri ar fi chiar indicat) ci de un prieten bun.
angel_forever
Postat pe 16 Martie 2015 10:53
" Cercetarile au demonstrat ca nu este un lucru normal, nici cu care te nasti,..."

Dimpotriva , eu citisem ca homosexualitatea (in unele cazuri) , e un "defect" din nastere. Am spus "in unele cazuri". Mai e si varianta expusa de tine.
Si da , e vorba si de respect in cazul asta. Sunt oameni ca si noi care muncesc si-si "cladesc" familii si nu avem nici un drept sa-i "aruncam" la marginea societatii , sau sa-i desconsideram din cauza orientarii sexuale pe care si-au ales-o , sau nu.

Rotty
Postat pe 16 Martie 2015 11:53
Nici nu este vorba de a-i arunca la marginea societatii, ci de a-i ajuta. Cazurile de care vorbesti sunt niste exceptii (si ele confirma regula). Daca vreodata vei avea tangenta cu o persoana cu aceasta orientare si vei incerca sa ajungi la sufletul omului atunci vei vedea ca ceea ce am scris eu e adevarat. Pareri putem avea, dar doar daca ajungem fata in fata cu cineva de genul asta putem fi obiectivi si capabili sa dam o mana de ajutor.
angel_forever
Postat pe 16 Martie 2015 17:35
Tangență colegul meu e homosexual.
Nu cred că are nevoie de ajutorul meu.
Tot o părere personală.
Nici prietenii nu-mi aleg, în funcție de orientarea lor sexuală.
Axl_R
Postat pe 16 Martie 2015 18:25
" Daca vreodata vei avea tangenta cu o persoana cu aceasta orientare..."

Am avut , am. Nu mi-a facut impresia ca ar avea nevoie de nici un ajutor , dimpotriva.
Rotty
Postat pe 17 Martie 2015 07:40
Cu ani in urma, judecam usor si gratuit.Nu ca ar fi vorba despre asta in comentarii, e doar pmdv.In timp, am inteles ca in mintea si sufletul oamenilor, uneori se dau mari batalii.Si fiecare alege calea prin care sa-si gaseasca linistea si fericirea.Punct! Fug la cafea, ca...
Schmetterling
Postat pe 17 Martie 2015 08:46
depinde ce vrei sa spui prin "respect". Personal nu am nici o problema cu ei, nici cu ce fac, nici de ce sunt asa, atat timp cat nu se afiseaza in modurile acelea scarboase la paradele alea oribile.
Amor_Aeternus
Postat pe 1 Aprilie 2015 00:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
"Cafeaua verde" 52 De la: blondina_X 30 Decembrie 2018 16:30
Orgasmul feminin-o analogie interesanta 137 De la: garbo_11407 7 Ianuarie 2015 16:18
se poate de inselat sotul daca nu mai traesti cu el? 10 De la: elenita_2 1 Iunie 2012 16:03
despre penis 13 De la: garbo_13657 25 August 2014 19:53
de ce un barbat face sex ca dragoste nu o poti numi chiar daca iti spune ca nu te iubeste? 174 De la: kaladris 19 Aprilie 2010 06:33
Setari Cookie-uri