patriotismul -un sentiment pierdut pentru multi , din cauza situatiei dezastruoase in care se afla ROMANIA acum

Q, nu ştiam că am o soră pe Garbo, tot neromân/că.
Axl_R
Postat pe 5 Iunie 2014 17:12
felicitari din tot sufletul pentru SIMONA HALEP !MULT MULT SUCCES SI INSPIRATIE IN CONTINUARE !
garbo_19362
Postat pe 5 Iunie 2014 20:43
Direcția Silvică locală a investit aproximativ 20.000 de lei pentru reamenajarea zonei din apropierea Cascadei Bigăr, după ce americanii au inclus-o într-un top al cascadelor unice din întreaga lume.

Cascada Bigăr se află la marginea Drumului Naţional 57B, între localităţile Anina şi Bozovici.

"Era un foişor care deja stătea să cadă. După cum vedeţi, l-am reamenajat, am refăcut acoperişul, am făcut gărduleţe de protecţie ca să nu avem probleme de accidentare", a declarat Ştefan Stănescu, directorul Direcţiei Silvice Caraş-Severin.

Până de curând, turiștii care vizitau cascada erau întâmpinați de un foişor dărăpănat, panouri ruginite şi multă mizerie.

Cu toate acestea, un site de specialitate din Statele Unite a desemnat-o drept cea mai frumoasă cascadă din lume.

"Am beneficiat, din fericire, de o publicitate neplătită pentru Cascada Bigăr. Nu pot să fiu decât foarte bucuros că un loc din judeţul Caraş-Severin a fost atât de apreciat şi atât de promovat", a afirmat Silviu Hurduzeu, prefectul judeţului, citat de stiri.tvr.ro.

garbo_19362
Postat pe 5 Iunie 2014 22:02
Ţara Almăjului este o lume cu 16.000 de suflete, înconjurată aproape din toate părţile de Munţii Banatului. Culmile nu atrag prin înălţime (cel mai înalt vârf, Semenicul, are abia 1.446 metri), ci printr-un peisaj jucăuş. Pădurile şi păşunile acoperă de multe ori versantul de-a-ntregul, însă uneori stânca îşi cere momentul de măreţie şi săgetează spre cer, cum este cazul celui mai înalt vârf din Munţii Almăjului - Svinecea Marea (1224 metri). Cunoscându-i pe oameni, vei realiza că în ţara Almăjului se contopesc mai multe influenţe, de la cele croate şi sârbeşti la cele turceşti. O imagine interesantă este cea a caselor lipite, specifice satelor de munte. Pereţii exteriori poartă podoabe arhitecturale bănăţene, iar gospodinele se îngrijesc mult de grădiniţele şi ghivecele lor cu flori .
garbo_19362
Postat pe 5 Iunie 2014 22:05
tot catre dl profesor de istorie - apropo, discutind de diversitate, e interesant de ce trebuie folosite titluri, in contextul in care argumentele aduse in discutie sint valide - sau nu sint valide. E cazul sa le confere semnatura pondere?
Eu nu ma semnez cu functia, de exemplu.

In alta ordine de idei, probabil unii de pe aici, mai putin visatori, stiu ca istoria e prezentarea faptelor asa cum s-a perpetuat ea (prezentarea). Istoria e scrisa de supravietuitori.
Ceausescu care a dispus stramutarea satelor avea "origine sanatoasa". Cam tot asa aveau trepadusii din jurul lui. Ba mai mult, conditia "originii sanatoase" nu numai ca era obligatorie ca sa accezi la functii, uneori era obligatorie ca sa mergi linistit pe strada. Stiu, pentru ca n-o aveam. Si nu cred ca imi putea explica mie cineva, fiind copil, care e ratiunea pentru care unii copii sint mai egali cu altii. Si care e vina mea pentru ca tata nu a fost agricultor. Si de ce trebuia sa ma uit la ciocolata Toblerone din shopul de pe Calea Victoriei in vitrina, si nu puteam sa intru sa cumpar fara sa te ia securitoatea la intrebari? Care e verticalitatea unui sistem care sa aresteze un copil pentru ca isi cumpara o ciocolata?
Poate imi poate explica acum domn' profesor lucrurile astea - nu neaparat mie, eu pina la urma am iesit integra din perioada aia. Celor care n-au iesit. Incercam sa explicam un holocaust la scara micro? Si sa sustinem ca e justificat, ca sa acoperim criminalii care erau cit se poate de romani?

Si da, stramutarea satelor a fost o crima pe care au comis-o asupra propriului popor. Si da, ce s-a intimplat dupa Rev. a fost tot o crima impotriva propriului popor. Si da, a existat amestec strain, dar istoria - care e "nerasista" - demonstreaza ca amestec strain a existat si exista peste tot. Si "amestecul strain" are intotdeauna un suport intern. Iar suportul intern a fost negociat de catre un popor incapabil sa se gestioneze centralizat. De catre un popor in care fiecare trage pentru el si piraste vecinul. Asta a facut teroarea atitor ani de comunism posibila - faptul ca s-a pliat pe genetica acestui popor. La sarbi de exemplu a fost diferit. Si da, si in Palestina ar fi fost diferit. Pentru ca sint mai dirzi. Si pentru ca da, unele popoare chiar isi apara pamintul cu singele lor. Romanii, in majoritatea lor, nu o fac decit declarativ. Iar exceptiile sint prea putine sa conteze. Dl. profesor isi iuibeste tara - face ceva concret in sensul asta, in timp ce tara e condusa de cine e condusa? Scrie pe garbo....

Iar in ce priveste painea: apreciez generozitatea , dar nu discutam de strainii care vin in romania, discutam de romanii care pleaca in strainatate pentru o paine.
Si am preferat sa ma refer la cel care castiga, nu la cei care cersesc (apropo, si astia tot evrei care boicoteaza imaginea?)
quasaria
Postat pe 6 Iunie 2014 00:41
Q
vivacedonna
Postat pe 6 Iunie 2014 01:31
Dra/doamna,

Am citit cu atentie ce ati scris si mi-am facut o parere, dar ca sa ma conving de justetea ei, am citit si celelalte raspunsuri ale dv date altora.

Intai va spun ca faceti o confuzie intre profesie si functie. Profesia ma valideaza pe mine, nu argumentele istoriei.
Noi ardelenii suntem educati sa spunem, sa ne purtam si sa facem acele lucruri si fapte care nu ne fac numele da ras.
Si sa nu ne laudam cu faptele noastre bune, sa lasam pe altii sa ne aprecieze eforturile. Ca urmare, nu o sa ma laud aici cu faptele mele.

"Care e verticalitatea unui sistem care sa aresteze un copil pentru ca isi cumpara o ciocolata? "

Vad ca va place literatura SF, si mie, dar n-are a face cu istoria.
Nici securistii, cat erau ei de securisti, nu ar fi arestat un copil care isi cumpara o ciocolata din shop, indiferent de dosarul tatalui.
Problema era ca in shop cumparau cei care aveau dolari si trebuia justificata provenienta lor, este cu totul altceva.
Dar era valabil pentru noi toti, nu doar pentru aceia cu dosar, nici eu si nici alte milioane de romani nu cumparam din shop macar o ciocolata.
Noi munceam pe lei, nu pe dolari.

Si exact despre lipsa de verticalitate a acestui sistem am scris eu in postarile anterioare, ma mir cum n-ati observat...
Un sistem adus de rusi pe tancuri si implementat de acolitii lor evrei, unguri, tigani si in ultimul rand romani, acei romani despre care vorbeam la un moment dat, din a doua tabara.

Constat ca aveti probleme la capitolul logica.
Am scris asa: "erau incurajati cei care nu iubeau munca sau scoala, ajungandu-se ca indivizi semianalfabeti sa fie pusi in functii de conducere si sa aiba putere de decizie asupra celor care le erau superiori din toate punctele de vedere."

Nu acestia la care ma refer eu erau cei considerati cu "origini sanatoase"? Cine i-a propulsat pe ei la conducere?
Cum am spus deja, cei care au distrus elitele romanesti si care au venit in locul lor, si ca raul facut sa fie mai mare, i-au luat alaturi pe cei cu asa zisa "origine sanatoasa"
Credeti ca romanilor le cadea bine sa-l vada pe puturosul satului, pe cizmar sau pe tractorist ca sunt pusi primari, secretari de partid cu puteri discretionare?
Cei care se opuneau erau luati noaptea cu duba si nu mai auzea nimeni de ei!
Cum actioneaza rusii comunisti se vede chiar in zilele acestea, in Ucraina, chiar cu asa zisul sprijin al Occidentului.

Inteleg ca sunteti evreica, e dreptul dv sa va aparati rasa.
Dar nu-mi tineti mie lectii de istorie pe care nu o cunoasteti sau va faceti ca nu o cunoasteti, atunci cand nu va convine.

N-ati iesit integra, cum pretindeti, dimpotriva, sunteti mai "contaminata" decat altii.
Poate nu va dati seama, dar va a arogati o pozitie de superioritate din capul locului, in raport cu celalalt.
Iar daca cineva indrazneste sa aiba o parere diferita, deveniti cel putin nepoliticoasa.
Impolitetea vorbeste despre dv, nu despre cel fata de care o manifestati.
Abordati exact atitudinea tipica a unei tovarase secretare de partid din acele vremuri.

Iar revin asupra lipsei de logica.
Eu n-am spus nicaieri ca romanii sunt boicotati de evrei. Sunt boicotati de toti cei care au interese sa fie boicotati, si nu sunt putini.
Cei care cersesc nu sunt romani, ci cetateni romani, etnia - tigani.

"Asta a facut teroarea atitor ani de comunism posibila - faptul ca s-a pliat pe genetica acestui popor."
Dra, m-ati acuzat de rasism, in conditiile in care eu n-am facut nici un fel de afirmatie privind particularitatile genetice ale unui popor.
Cine este de fapt rasist?

Romanii care au plecat in strainatate, majoritatea muncesc si isi castiga cinstit traiul, lucru imbucurator. Imaginea proasta, am stabilit deja asta,este adusa de etnia amintita.
Nu spun ca nu sunt uscaturi si printre romani, ca la orice popor.
Dar nu s-au dus cu tancurile peste altii, nu si-au impus oranduirea politica, nu i-a ucis ca sa le ia locul, nu le-a furat averile, nu i-a deportat in Siberia.


Observ ca stati mai prost cu nervii, dupa fiecare discutie pe care dv o transformati in una tensionata, va aprindeti o tigara.
In afara de posibilitatea a va pricopsi cu un cancer pulmonar, constat ca alt efect n-are. Poate ar trebui sa va lasati...

Cu respect,
Vlad P - profesor de istorie





Vlad51
Postat pe 6 Iunie 2014 15:19
garbo_19362
Postat pe 6 Iunie 2014 15:38
De la: Axl_R, la data 2014-06-05 17:07:04Ştiam io că n-o să am parte de săru' mâna!
Nah, nici de un răspuns direct. Bla, bla pe lângă
Decât o dărabă de pită de la tine, mai bine o palmă...măcar vine aşe, din inimă.

Aaaa, vb cu stimabilu'.


Vlad51
Postat pe 6 Iunie 2014 15:40
Dra/ doamna,

Daca insistati atat si nu va puteti gasi linistea fara un raspuns de la mine, incerc sa va dau unul.
Mi se pare hilar ca insistati atat, de unde sa stiu eu ce sunteti dv?
Vad ca vorbiti ungureste si ca sunteti insistenta.
Pot sa spun in baza acestor lucruri ce sunteti dv?
Ati spus dv ca sunteti "o taruca" corcitura, daca nu gresesc.
Sa fiti sanatoasa!
Dar ce sunteti si cum sunteti stiti numai dv, ca eu nu va cunosc.
Sau nu sunteti nici dv lamurita si aveti nevoie de ajutor?
Daca intre timp aflati, va rog sa ne comunicati si noua.

Sarut mana, spus din inima.

Cu respect,
Stimabilu'


Asa o fi bine?
Vlad51
Postat pe 6 Iunie 2014 15:44
atitudinea comunista - si lipsita total de logica - este sa combati persoana, nu argumentele. N-are nici o importanta cine sint eu. N-are importanta nici cine esti tu. Nici ce discuta fiecare in rest. Are importanta daca AI sau N-AI argumente valide la subiect. Iar pina acum n-am vazut decit ca te invirti dupa coada.
Exemplul cu shopul e clar in ce priveste coada: aveai voie sa iti cumperi o ciocolata, dar ciocolata e (doar) pe dolari, iar dolari n-aveai voie sa ai. In concluzie da, dupa parerea ne-stimabilului, sigur ca aveai voie sa iti cumperi o ciocolata. Ca tot discutam de logica.... Ratele sint pasari, n-ai voie sa ai pasari, dar sigur ca ai voie sa ai rate.

In general evit relicvele astea comuniste (la gindire ma refer ) cit pot de mult, pentru ca detest stilul. E unul dintre cele mai josnice pe care le-am intilnit pina acum, in oricare colt al lumii. Si da, fiecare padure are uscaturile ei. Dar, ca sa il citez pe omul meu, care a citit foarte interesat subiectul , si care n-a trait intr-o structura comunista niciodata: "indivizii astia vad comploturi acolo unde ar trebui sa caute oportunitati".
Si exact asta e rezumatul situatiei RO.
quasaria
Postat pe 6 Iunie 2014 16:14
''Vad ca vorbiti ungureste si ca sunteti insistenta.''

Am scris româneşte, de vorbit cre' că nu m-aţi auzit.

Q, nu mai ! Strici atmosfera!

Axl_R
Postat pe 6 Iunie 2014 16:33
ah, da. Poluez frumusetile patriei....

quasaria
Postat pe 6 Iunie 2014 16:39
De la: garbo_19362, la data 2014-06-05 10:23:02e o persoana consecventa ... are idei putine dar fixe si se tine cu dintii de ele !de cat timp scrie ea ar fi trebuit sa nu te mai miri !


pai fiecare cu ce ii place si il intereseaza...Eu nu vreau sa fiu excroaca ca voi si sa fiu consecventa in a incurca pe altii..

ingerasulcumintesiluptator
Postat pe 9 Iunie 2014 16:09
De la: garbo_19362, la data 2014-06-05 10:23:02e o persoana consecventa ... are idei putine dar fixe si se tine cu dintii de ele !de cat timp scrie ea ar fi trebuit sa nu te mai miri !


pai fiecare cu ce ii place si il intereseaza...Eu nu vreau sa fiu excroaca ca voi si sa fiu consecventa in a incurca pe altii..

ingerasulcumintesiluptator
Postat pe 9 Iunie 2014 16:09
mie nu imi place sa fiu un lucru slab ca voi si sa fiu consecventa in a-I incurca pe altii...

mie imi place sa fiu o fata inteligenta si sa fiu consecventa in a-I descurca pe altii ...cu toate ca le intra pe o ureche si le iasa pe alta...dar eu sunt consecventa pt ca eu vreau sa am ultimul cuvant de spus si nu lucrurile slabe care incuurca pe alti oameni..
ingerasulcumintesiluptator
Postat pe 9 Iunie 2014 16:16
mie nu imi place sa fiu un lucru slab ca voi si sa fiu consecventa in a-I incurca pe altii...

mie imi place sa fiu o fata inteligenta si sa fiu consecventa in a-I descurca pe altii ...cu toate ca le intra pe o ureche si le iasa pe alta...dar eu sunt consecventa pt ca eu vreau sa am ultimul cuvant de spus si nu lucrurile slabe care incuurca pe alti oameni..
ingerasulcumintesiluptator
Postat pe 9 Iunie 2014 16:16
Dra/doamna,

Daca ati locuit o perioada in Romania cat sa va insusiti limba romana, cunoasteti ca daca cineva vi se adreseaza cu persoana a doua a pronumelui de politete, este dovada de educatie si bun simt sa raspundeti la fel.

Vad ca ati venit cu intariri.
Nu stiu cine este "omul" dvoastra, dar daca aceasta formulare ce evidentiaza posesivitatea se refera la un eventual tovaras de viata - acela nu mai este barbat pentru ca l-ati castrat.
In acord cu logica lucrurilor, dupa aceasta postare astept sa aduceti tot tribul.

Un evreu cu dosar cum era tatal dvoastra, - in conformitate cu documentele gasite de istorici in arhivele directiei la care am avut acces dupa 1989, era intotdeauna un Securist trimis de la Moscova sau din Basarabia - care era impanzita de evrei securisti in acea perioada.

Asadar, dvoastra sunteti fiica unui comunist-securist evreu "scolit" in Rusia, dintre aceia care au produs pagube incalculabile Patriei mele, la toate nivelurile.
Strict din punctul acesta de vedere prezentati interes
Nu am nici un resentiment fata de evreii, ungurii ,rusii, si celelalte natii, care nu s-au intersectat vreodata cu interesele tarii mele si poporului meu.
Ii admir si pretuiesc pe cei care s-au dovedit a fi valori ale culturii si civilizatiei universale.

Si fiica unui evreu securist ii jigneste si ia in deradere pe cei care vor sa-si manifeste patriotismul, aici la noi acasa, pe un site romanesc.
Mai mult, v-ati exprimat defaimator si jignitor la adresa religiei ortodoxe, religia majoritara a romanilor.
In schimb va considerati toleranta si adepta a valorilor democratiei!

Nu v-a cerut nimeni sa-i iubiti pe romani sau Romania.
Nimeni nu v-a spus sa va desfasurati talentele pe un site din tara dvoastra, pentru ca sunteti inoportuna si deranjati.
Nimeni n-a pomenit de problemele nenumarate ale rasei dv, ce deriva mai ales din consangvinitate, dar dvoastra ati facut-o referitor la genetica romanilor.
Nimeni dintre romanii care scriu aici n-a jignit evreii religiosi sau rusii pravoslavnici, nici ungurii reformati.


V-a adus in Romania vreun roman in mod fortat, samavolnic, pe dvoastra sau familia din care va trageti? V-am invitat noi aici?
Nu noi am venit in tara dvoastra - daca aveti una, dumneavoastra ati venit peste noi.
Si dupa ce ati luat tot ce s-a putut lua, acum Romania va miroase urat!


Daca eu as fi scris pe un site israelian in mod defaimator despre evrei cu privire la rasa, politica, religie, ma acuza Mosadul de rasism, antisionism, terorism, si ar fi luat masuri.
O situatie similara s-ar fi produs daca scriam in acesti termeni pe un site nemtesc despre nemti, pe unul francez despre francezi, pe unul american, etc.
Dvoastra n-aveti nici o jena sa jigniti romanii si Romania aici, la noi acasa.

Va petreceti foarte mult timp pe acest site,dupa cum se vede,indiferent de ora.
Asta inseamna ca nu v-ati adaptat in tara in care va aflati, ca nu aveti prieteni acolo. Explicabil.
Din respect pentru prietenii romani pe care ii aveti aici si care s-au dovedit foarte toleranti, trebuia sa va cenzurati pornirile si sa va reprimati veninul si isteria, dar asta presupunea sa aveti caracter, o notiune care va lipseste in totalitate.

Va considerati "alien" - o persoana cu calitati iesite din comun,
dar sunteti doar alienata!


Cu respect (fata de numele meu, tara si poporul din care ma trag),

Vlad Petre, profesor de istorie






Vlad51
Postat pe 10 Iunie 2014 15:28

dom' profesor, scz. asa se intampla cand intri in hora fimeilor pi Garbo, se "asociaza si devin pretine"chiar daca n-au schimbat doua vorbe intre ele :D le e cam frica de Cap!

Io n-am inteles cum ai dedus mata ca "l-o castrat", zau...
si ci are a face cu istoria?


On topic: mai ghini ne pove. despre Vlad Tepes, se poa?

A! si am o vb. alienatii, prin prisma lor ii vad pe alienati".
Fss_ssu
Postat pe 10 Iunie 2014 15:54
lol, nea caisa: daca tot pretinzi ca esti profesor, documenteaza-te sau las-o balta, ca te faci de ris. Iar daca te-ai documentat, ia citeaza din dosarul meu din analele securitatii!
Nu ma indoiesc ca acel dosar exista, insa probabil specifica foarte clar ca "securistul" de taica-meu n-a calcat vreodata in RO. Incredibil, dar nu i-a trecut prin cap sa cotropeasca nimic... nici macar sa viziteze Babele.
Asa ca ia-ti ochelarii de cal si purcede de inventeaza alte scenarii SF! In ce priveste partenerii de viata, eu zis ca iti vezi de iapa de nevasta-ta. Nu cred ca te intereseaza cum si cit o are al meu, pe el in mod cert nu il intereseaza sa iti demonstreze.

Iar in ce ma priveste, nu imi doresc sa mai calc in Ro vreodata, asa ca nu vin nici eu cu ostirile de evrei sa iau ce n-ai, nu iti face probleme. Din partea mea poti sa tragi zidul chinezesc peste granita - din pacate, ar muri populatia locala de foame daca ai face-o.... Nu ca altfel o duce prea bine.
Am prieteni romani asa cum am prieteni pe trei continente - si am intilnit extremisti exaltati peste tot. Tu faci parte din ultima categorie, pe care tarile civilizate nu o lasa sa umble libera pe strada. E sau la zdup sau la ospiciu.
RO asteapta probabil sa rezolve cu maidanezii mai intai....
quasaria
Postat pe 10 Iunie 2014 16:00
o vazut ciocolata la S_HOP(na, dosaru' )
asa-ti trebi daca "mananci cu gura deschisa si vb. cu gura plina" ;))

sa nu-ti vina ideea sa-i spui dimensiunea ca el zace c-o are mai lunga,
ii stiu eu pi profesorii astea!
Fss_ssu
Postat pe 10 Iunie 2014 16:06
las' ca afla oricum nr de cm. din dosarele la care "are acces"....
quasaria
Postat pe 10 Iunie 2014 16:22
Pai atunci IA sa ne spuna domn prof cine le.a dat voie rusilor, etc ... despre care vorbeste domnia sa
Nu.ti cotropeste nimeni Tara Daca nu.i dai voie.
Care au fost romanii de la vremea respectiva care Ie.au permis?
Care sunt romanii de acum care permit alte situatii asemanatoare??
vivacedonna
Postat pe 10 Iunie 2014 17:04
De la: Axl_R, la data 2014-06-05 17:07:04Ştiam io că n-o să am parte de săru' mâna!
Nah, nici de un răspuns direct. Bla, bla pe lângă
Decât o dărabă de pită de la tine, mai bine o palmă...măcar vine aşe, din inimă.

Aaaa, vb cu stimabilu'.

Fss_ssu
Postat pe 10 Iunie 2014 17:06
Szaruma'n di sziv!

na! =))

dom' profesor, nu-i numa' "insistenta" ii si asistenta domana asta daca ai "prins-o" dupa garda, fereaste-te, sau tine mata "garda" sus! :D

Io zic sa te corectezi la scriere inainte sa i te adresezi cumva, ghini?
Fss_ssu
Postat pe 10 Iunie 2014 17:15

Pai domn prof nu vede lucrurile realist, altfel nu scriam.
vivacedonna
Postat pe 10 Iunie 2014 17:23
Io intaleg ca (dupa parerea matali) fiecare tara are cenzura ei dupa "nomenclatura" proprie, mi se pare corect ca si ro. sa aibe una....matali nu?

Situatia politico-economica a fiecarei tari atrage dupa sine patriotismul sau non patriotismul dpmdv. Ro. fiind o tara de agricultori detine doar patrioti pt. 1Mai sau 23 August! pi decembrie nu l-am pus :( stiti voi di ce.
Fss_ssu
Postat pe 10 Iunie 2014 17:33
vivacedonna
Postat pe 10 Iunie 2014 18:19
De la: quasaria, la data 2014-05-31 17:26:58mie mi-e oarecum neclar conceptul - cind iti iubesti copiii, barbatul, amantul - iubesti PERSOANE. Cind iti plac anumite peisaje, iti place casa, iti place masina, iti place gardul vecinului - iti PLAC obiecte. Obiecte definite. Sau ITI PLAC anumite obiceiuri. Sau iti amintesti cu nostalgie de copilarie. Sint afecte primare.
Chestia cu "iubirea" de "patrie" e oarecum metaforica si nedefinita - cu ce identifici "patria" de poti sa spui nu ca iti place, ci ca "o iubesti"?! O tara e pina la urma un teritoriu definit de niste pietre de hotar - well, ce "iubesti" fix la nr ala de km patrati?!


Daca nu ai reusit sa intelegi sensul , sunt uimita .Eram convinsa de istetimea ta..............
cristina5
Postat pe 11 Iunie 2014 17:55
la istetimea mea, nu cumpar slogane superficiale. Ceva detalii mai elaborate ai, in afara de uimiri?
quasaria
Postat pe 11 Iunie 2014 18:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vopsirea parului cu ajutorul plantelor 1 De la: bujjoritza 8 Noiembrie 2009 13:59
shake 17 De la: garbo_398573 12 Martie 2014 17:29
va rog sa imi raspundeti la aceasta dilema daca stiti 44 De la: Dor_marunt 24 Iunie 2010 16:15
cadouri 9 De la: fleurdelis 21 Decembrie 2009 15:48
Pam 16 De la: LOLITTA 8 Octombrie 2008 17:40
Setari Cookie-uri