patriotismul -un sentiment pierdut pentru multi , din cauza situatiei dezastruoase in care se afla ROMANIA acum

pai capul plecat sabia nu il taie are si un inteles pozitiv....Ca cateodata trebuie sa te mai faci frate si cu dracul ca sa poti trece puntea.
adica privirea inainte sa iti urmaresti interesul si capul plecat adica sa nu te dai mare, mai ales cu unii de care depinzi pe moment.
si stramosii nostril si-au demostrat demnitatea prin a-si decapita dusmanul...si razbunarea atrage razbunare,asta nu inseamna demnitate..demnitatea inseamna sa fii demn..adica cinstit si sa te impui cand cineva face lucruri care te afecteaza,,sa stii sa mai si pleci capul dar sa iti urmaresti interesele chiar daca ai de-a face cu oameni rai..ori ii ocolesti ori te impui daca inteleg daca nu mai bine cauti alti oameni mai intelegatori..

pt ca te poti impune dar la unii practice nici nu ii intereseaza ce doresti tu,,asa ca daca vezi ca nu ai cu cine discuta mai bine ii ignore decat sa te enevezi si sa iti strici ziua.

a-ti pleca capul inseamna si faptul sa nu te dai mare cu oamenii de care depinzi...A-si pleca capul nu inseamna sa te lasi condus de altii manipulate de altii...A-ti pleca capul inseamna sa stii sa sa cedezi cand depinzi de altii si in acelasi timp sa iti cauti si un loc mai bun,,,sa vorbesti pe un ton respectuos,,cu superioriii,chiar daca sunt oameni de 2 bani..si asta inseamna sa pleci capul dar prvirea iti este inaintea si iti urmaresti interesele care pot fii si corecte iti faci treaba ta...dar trebuie sa te mai faci frate si cu dracul,,adica cu oamenii de 2 bani,,,care te trateaza de sus dar tu trebuie sa vorbesti cu respect..pt ca altfel nu poti supravetui..Eu asa gandesc
ingerasulcumintesiluptator
Postat pe 31 Mai 2014 13:56
Patriotismul exista sau...nu, indiferent ce situatie economica/sociala/politica are tara ta , asa cum iti iubesti copiii neconditionat indiferent cate griji si necazuri ti-ar face ...
cristina5
Postat pe 31 Mai 2014 16:20
mie mi-e oarecum neclar conceptul - cind iti iubesti copiii, barbatul, amantul - iubesti PERSOANE. Cind iti plac anumite peisaje, iti place casa, iti place masina, iti place gardul vecinului - iti PLAC obiecte. Obiecte definite. Sau ITI PLAC anumite obiceiuri. Sau iti amintesti cu nostalgie de copilarie. Sint afecte primare.
Chestia cu "iubirea" de "patrie" e oarecum metaforica si nedefinita - cu ce identifici "patria" de poti sa spui nu ca iti place, ci ca "o iubesti"?! O tara e pina la urma un teritoriu definit de niste pietre de hotar - well, ce "iubesti" fix la nr ala de km patrati?!
quasaria
Postat pe 31 Mai 2014 17:26
@ingerasule..cum "sa te faci frate cu draqu pana treci puntea" ? Inseamna sa faci compromisuri ca sa o duci bine la locul de munca, sau oriunde te afli ? In rest ,apreciez ca ai pus si tu punctul pe I ..Sunt de acord cu tine ca demnitatea este,in primul rand, cu mult bun simt, e respectuoasa si curajoasa...Adica are curajul de a si spune parerea, cu respect bineneteles, si in situatile cele mai dificile.. Nu cum am vazut, cum spun unii "Bravo sefule, idei ca ale dv nu le are nimeni", si cand trece de zidul care l separa, parerea li se schimba si spun despre seful elogiat cu cateva secunde inainte, " Prostu', draq, numai aberatii spui"...Am avut multe joburi tocmai ca nu m am facut sora cu draqu asa cum sugerezi , tu...daca ma faceam sora lui eram acum prin parnaie..
garbo_401523
Postat pe 1 Iunie 2014 09:42
De la: garbo_401523, la data 2014-06-01 09:42:36@ingerasule..cum "sa te faci frate cu draqu pana treci puntea" ? Inseamna sa faci compromisuri ca sa o duci bine la locul de munca, sau oriunde te afli ? In rest ,apreciez ca ai pus si tu punctul pe I ..Sunt de acord cu tine ca demnitatea este,in primul rand, cu mult bun simt, e respectuoasa si curajoasa...Adica are curajul de a si spune parerea, cu respect bineneteles, si in situatile cele mai dificile.. Nu cum am vazut, cum spun unii "Bravo sefule, idei ca ale dv nu le are nimeni", si cand trece de zidul care l separa, parerea li se schimba si spun despre seful elogiat cu cateva secunde inainte, " Prostu', draq, numai aberatii spui"...Am avut multe joburi tocmai ca nu m am facut sora cu draqu asa cum sugerezi , tu...daca ma faceam sora lui eram acum prin parnaie..


eu ma refer a te face si frate cu dracul nu sa faci lucruri ilegale..
Eu ma refer la faptul ca nu imi vorbesc de rau sefii sau colegii chiar daca am o parere foarte proasta despre ei..spun ca si eu spun ceea ce ma derajeaza dar fara sa jignesc sefii sau colegii pt ca ei te parasc si iti faci dusmani..Oamenii sunt asa perversi te trag de limba ca sa vorbesti urat de sefi sau colegi apoi merg si te parasc si uite asa iti faci dusmani..ma refer la te face frate cu dracul in faptul ca sa fii mai destept ca el,,,nu sa te iei dupa el
ingerasulcumintesiluptator
Postat pe 1 Iunie 2014 20:23
eu ma refer a te face si frate cu dracul nu sa faci lucruri ilegale..
Eu ma refer la faptul ca nu imi vorbesc de rau sefii sau colegii chiar daca am o parere foarte proasta despre ei..spun ca si eu spun ceea ce ma derajeaza dar fara sa jignesc sefii sau colegii pt ca ei te parasc si iti faci dusmani..Oamenii sunt asa perversi te trag de limba ca sa vorbesti urat de sefi sau colegi apoi merg si te parasc si uite asa iti faci dusmani..ma refer la te face frate cu dracul in faptul ca sa fii mai destept ca el,,,nu sa te iei dupa el ci doar sa fiii siret sa nu ti-l faci dusman
ingerasulcumintesiluptator
Postat pe 1 Iunie 2014 20:25
CE fel de ingeras esti tu daca folosesti in fiecare propozitie numele necuratului !!!!!!!!!!!!!!!!!!!??
garbo_19362
Postat pe 2 Iunie 2014 09:06
lol...isi tine dusmanii aproape :-))
quasaria
Postat pe 2 Iunie 2014 10:25
Axl_R
Postat pe 2 Iunie 2014 12:45
da probabil ... este o strategie si asta
garbo_19362
Postat pe 2 Iunie 2014 18:35
De la: quasaria, la data 2014-06-02 10:25:25lol...isi tine dusmanii aproape :-))

ei gresit daca as fii vrut sa imi tin dusmanii aproape eu aveam un dusman de barbat in pat care daca nu te culci cu e;l si nu ii curesti mizeria si nu ii faci de crapare nici nu sta c tine.Si apoi barbatul spune asta este iubirea dintre un barbat si o femeie sa stai cu dusmanul aproape de tine
ingerasulcumintesiluptator
Postat pe 3 Iunie 2014 15:05
ei ingeras, welcome to real world :-)))
Trebuia sa ii spui si tu daca daca nu iti cumpara 20 de perechi de pantofi de lux nu ii faci de crapare, daca nu te duce in croaziera in Bahamas nu cureti nimic si daca nu iti umple cardul nu te culci cu el - ar fi fost un rapsuns pre limba lui, pe care l-ar fi inteles!
quasaria
Postat pe 3 Iunie 2014 15:18
e grele si e multe cum zicea un celebru ' ...
garbo_19362
Postat pe 3 Iunie 2014 20:25
http://www.youtube.com/watch?v=VzBXJB_otlc... nu am cuvinte
garbo_19362
Postat pe 4 Iunie 2014 06:48
http//ro.stiri.yahoo.com/photos/cele-mai-frumoase-locuri-din-apuseni-i-slideshow/
garbo_19362
Postat pe 4 Iunie 2014 12:15
Sarut mainile si felicitari pentru patriotismul de care dati dovada, stimata doamna!
Ca slujitor al catedrei de istorie de aproape trei decenii, am ceva de spus in legatura cu acest subiect.
Dupa cum vedeti, aici s-au format doua tabere:
1. A patriotilor care sustin ca iubirea de tara este o emotie, o traire sublima aflata mai presus de lipsurile si problemele cu care se confrunta.
2. A nepatriotilor, care sar la gatul celor dintai si le contesta dreptul de a fi patrioti.
Din tabara a doua fac parte neromani care au ca interes sa-i atate pe romani unii impotriva altora, pentru a culege foloasele vrajbei lor. Istoria romanilor abunda in astfel de situatii.
Si tot aici se incadreaza romanii care nu vad padurea din cauza copacilor.Ei sunt incapabil sa vada si sa inteleaga ce se intampla in fapt si vin cu argumente legate de diverse lipsuri, care afecteaza in egala masura ambele tabere.
Din categoria din urma au fost racolati de-a lungul istoriei noastre tradatorii de neam, cei care sunt dispretuiti de toate taberele, dar folositi de cea potrivnica noua si aruncati ca orice lucru folosit, la groapa de gunoi a istoriei.
Dar raul facut de tradatori se perpetueaza.
Asta este in fapt istoria Romaniei pana in contemporaneitate.

Odata cu venirea rusilor pe tancuri dupa 1945 si instaurarea comunismului cu forta, elitele romanesti din toate domeniile au fost bagate in puscarii, duse la Canal, torturate, decimate, ei si familiile lor.
Romania nu a mai fost a romanilor.
Urmasii strainilor securisti care au condus tara atunci, fii si neamurile lor, sunt cei care o conduc azi
Au furat tot ce au putut si au dus banii in tarile lor, in conturi din strainatate, in paradisuri fiscale.
Dorinta lor acum? Sa plecam toti din tara sau sa ne punem streangul de gat, sa le ramana pamantul nostru sfant lor.
Sunt ardelean din tata in fiu, sunt patriot si imi doresc sa nu moara caii cand vor cainii.
Argumentele istoriei:
Ana Pauker, om politic comunist român, de origine evreică (Hanna Robinsohn, pe numele premarital), a fost în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial lideră a grupării „moscovite” ("Pauker") a Partidului Comunist Român, pentru ca în perioada 1947-1952 să fie vice-prim-ministru și ministru de externe al României: prima femeie ministru de externe din lume.“Tovarăşa de fier” a participat activ la procesul de impunere în România a unui sistem bazat pe crimă și fărădelege. Un caz elocvent asupra modului cum acționa este cel al Ecaterinei Gata: pentru că a scuipat-o pe Ana Pauker în timpul interogatoriului, i-au fost smulși sânii cu cleștele, a fost violată și apoi omorâtă.
S-a văzut clar că în perioada cea mai neagră a comunismului din România în posturi de conducere, de represiune, în direcțiile ideologică şi culturală se găseau în special evrei (adică proveniţi din familii evreieşti). Aceştia au pus umărul cu sârg şi entuziasm să ducă România pe calea cea dezastroasă. Judecaţi şi dvs.:

Ana Pauker născută Hannah Rabinsohn
Teohari Georgescu născut Burach Teskovich
Gheorghe Apostol născut Aaron Gershwin
Lothar Rădăceanu, născut Lothar Wuertzel
Iosif Kişinevsky născut Ioska Roitman
Liouba Kişinevschi
Leonte Rautu născut Lev Oigenstein
Petre Borilă născut Iordan Dragan Russev
Vasile Luca născut Lukacs Laszlo
Alexandru Moghioroş născut Balogh Joszef
Silviu Brucan născut Saul Brukner
Emil Botnăraş născut Emilian Botnarenko
Walter Roman născut Ernő Neuländer
Miron Constantinescu născut Mehr Kohn
Alexandru Bîrladeanu născut Saşa Goldenberg
Leontin Sălăjan născut Szilágyi Leon
Gheorghe Gaston Marin născut Ghiuri Grossmann
Leonid Tismăneanu născut Leon Moiseevici Tismeneţki,
Avram Bunaciu născut Abraham Gutman
Gheorghe Stoica născut Moscu Kohn
Maxim Berghianu născut Maximilian Bergmann
Gheorghe Pintilie născut Pantelei Bodnarenco zis Pantiuşa
Dumitru Coliu născut Dimităr Kolev
Ion Vinţe născut Vincze János
Alexandru Nicolschi născut Boris Grünberg
Mihai Dulgheru născut Mişa Dulbergh
Mihai Florescu născut Misha Iakobi
Ana Toma născută Ana Grossman
Alexandru Sencovici născut Szenkovits SàndorŞtrul Mauriciu
Moises Haupt
Ştefan Coller (Koller)
Feller Moritz

Domeniul cultural:
Aurel Baranga născut Ariel Leibovich
Marcel Breslaşu născut Mark Breslau
Jules Perahim născut Iulis Blumenfeld
Nina Cassian născută Renée Annie Cassian
Veronica Porumbacu născută Veronika Schwefelberg
Alexandru Graur născut Alter Brauer
Alexandru Toma născut Solomon Moscovici
Ion Călugăru născut Ștrul Leiba Croitoru
Maria Banuş fata lui Max Banush de la banca Marmorosch Blank
A.E. Bakonsky născut Anatol Eftimievici Baconsky
Ovid S. Crohmălniceanu născut Moise Cohn
Alexandru Jar născut Alexander Avram
Mihail Davidoglu născut Moise Davidson
Ion Vitner născut Iţic Wittner
Alexandru Mirodan născut Alexander Zissu Saltman

Peste 90 la suta din conducerea Partidului Comunist din Romania, in perioada anilor 50-60 era formata din alogeni – unguri, evrei, tigani.
Poate inteleg si cei care n-au inteles pana acum, de ce se afla Romania intr-o situatie dezastruoasa!

Surse: Historia- www.historia.ro
Lucian Boia, Miturile comunismului romanesc
Adrian Cioroianu, Pe umerii lui Marx


Vlad51
Postat pe 4 Iunie 2014 13:33
Cu mult interes am citit materialul postat de d-voastra!Sunt lucruri le stiam dar sunt si unele pe care nu le cunosteam , va multumesc . Sunt incantata ca mi-ati raspuns mi-as permite sa va invit sa mai vorbim cand aveti ceva timp desigur. Pe sfert sunt si eu ardeleanca , una dintre bunicile mele fiind din BLAJ , pe numele de domnisoara ANA BLAJ .Ceilalti bunici sunt din Dobrogea si sunt mandra cu adevarat ca m-am nascut si am crescut langa MAREA mea cum ii spun ,IMI IUBESC PATRIA din tot sufletul , sunt trista pentru lucrurile care nu sunt asa cum ar trebui dar nu imi pierd speranta si nu renunt la a crede in bine , in oameni , in dreptate , in DUMNEZEU, in prietenie si in viitor !SPERANTA MOARE ULTIMA !
AVETI TOT RESPECTUL MEU !
garbo_19362
Postat pe 4 Iunie 2014 14:10
''Din tabara a doua fac parte neromani...''
Nu mi-am schimbat numele că nu-s o persoană importantă, poate aţi citit ce am scris, din ce categorie fac io parte?
Tăt ardeleancă, da' o ţârucă corcitură...acum aştept răspunsu'!
Axl_R
Postat pe 4 Iunie 2014 16:11
De la: Axl_R, la data 2014-06-04 16:11:51''Din tabara a doua fac parte neromani...''
Nu mi-am schimbat numele că nu-s o persoană importantă, poate aţi citit ce am scris, din ce categorie fac io parte?
Tăt ardeleancă, da' o ţârucă corcitură...acum aştept răspunsu'!

...
Stiu si eu ca esti ardeleanca si asta iti face cinste dar te corectez stiu eu ca in buletin nu esti Axl_R,,, deci ar fi momentul sa recunosti ! seara buna !
garbo_19362
Postat pe 4 Iunie 2014 20:34
din neromani, Axl ...
Rasismul dus la extrem.

Pt informarea populatiei excitate de aici, "evreu" se numeste doar din ce e din mama evreica (alti rasisti, desigur) iar numele se mosteneste de la tata. Cum n-au nici o legatura una cu alta, reactia unor evrei veritabili la tot ce s-a insirat aici va fi a, pai astia nu-s evrei...

Si btw, singura atitudine civilizata oriunde in lumea asta este sa judeci dupa FAPTELE PERSONALE, nu dupa culoarea pielii, accent, nume, locul in care s-a nascut. Din pacate pentru isterizarile astea generalizate, trendul mondial e de globalizare. Iar globalizare nu inseamna ca vine careva sa iti ia cotetul - ca n-ar interesa pe nimeni, oricum. Dar e amuzant sa vezi cite lozinci, pentru o populatie care s-a imprastiat cu gratie prin toata europa si defileaza tot vestul ca "vin romanii sa ne ia joburile". Ceea ce nu se poate spune ca nu e adevarat. Dar, personal, macar eu cu romanii aia care iau joburi sint de acord: sa castige cel mai bun, in fond.
quasaria
Postat pe 4 Iunie 2014 21:35
eu una cred ca la oameni le trebuie mai mult sa ii iubeasca pe oameni...Si o iubire constructiva..Nu inseamna ca daca iubesti un om trebuie sa il lasi sa is bata joc din tine..

si in alte tari oamenii devin rasisti doar ca fac parte dintr-o regiune anume..
cum adica ardelenii urasc moldovenii,oltenii,,sau bucurestenii..pt ca oamenii au intanit cativa moldoveni rai cred ca toti moldovenii sau oltenii sunt la fel.
apoi la fel si nemtii,,se cred superiori fata de cei care fac parte dintr-o alta regiune decat regiunea lor.si asta este si in religii...

femeile din Germania vor egalitate cu barbatii in drepturi locuri de munca egale,salarii...Dar ele nu vor corectiudine si nu le place si nu lupta pt corectitudine pt ca si ele nu sunt corecte...Si femeile sunt impotriva corectitudinii..
poate ca nemtii nu fura bani...dar si ei sunt smecheri si rafinati si ei exploateaza pe cei care sunt la nevoie apoi vorbesc ca Dumnezeu este de vina pt toata saracia in lume...Dar cand la ei vin sa munceasca oamenii saraci ei isi bat joc de ei..Asteapta sa coboare Dumnezeu sa ii ajute,dar ei in schimb sa isi bata doar joc.

sentimental de superioritate exista in religii si doar intr-o singura tara,dintre barbat si femeie...celui care ii merge mai bine se crede mai superior si isi da dreptul de a-I trata pe ceilalti oameni de sus.
ingerasulcumintesiluptator
Postat pe 4 Iunie 2014 22:21
Ingerasluptatorcurajos,imi pare rau dar prin comentariul pe care l-ai facut la raspunsul meu ,referitor la "Patriotism"esti in afara subiectului la acel dicton"Capul plecat sabia nu taie".Daca esti de parerea ca poti fi fericit,respectat ,pretuit si inplinit cind traiesti cu capul plecat,este alegerea dvs.Eu traiesc frumos respectata si pretuita pt. ceia ce reprezint ca persoana atit pe plan profesional,cit si social si privat,faceti o mare confuzie in exprimare daca va referiti la atitudinea de-a fi cu capul pe sus,arogant,plin de sine,sfidator,un astfel de comportament este discutabil la aprecierea pe care ati facuto ,conform proverbului:"Prostu nu e prost destul daca nu e si fudul,sau numai prostu nu are loc de altii".Dar comportamentul,atitudinea,modul de socializare ,competenta etc.sint discutabile in raport de cultura si experienta de viata a fiecaruia nu credeti????
garbo255960
Postat pe 5 Iunie 2014 00:13
" femeile din Germania vor egalitate cu barbatii in drepturi locuri de munca egale,salarii...Dar ele nu vor corectiudine si nu le place si nu lupta pt corectitudine pt ca si ele nu sunt corecte...Si femeile sunt impotriva corectitudinii..
poate ca nemtii nu fura bani...dar si ei sunt smecheri si rafinati si ei exploateaza pe cei care sunt la nevoie apoi vorbesc ca Dumnezeu este de vina pt toata saracia in lume...Dar cand la ei vin sa munceasca oamenii saraci ei isi bat joc de ei..Asteapta sa coboare Dumnezeu sa ii ajute,dar ei in schimb sa isi bata doar joc."

Mai ingeritzo , dar cati ani ai trait tu in Germania de vorbesti asa ceva ? Ia nu mai prostii tu lumea cu aberatiile tale .

Rotty
Postat pe 5 Iunie 2014 08:01
e o persoana consecventa ... are idei putine dar fixe si se tine cu dintii de ele !de cat timp scrie ea ar fi trebuit sa nu te mai miri !
garbo_19362
Postat pe 5 Iunie 2014 10:23
O MARE BUCURIE , SIMONA HALEP s-a calificat in semifinale , inca un motiv sa fim mandri ... de 17 ani nu a mai fost Romania in sferturi la acest turneu de legenda !http://www.evz.ro/simona-halep-dupa-victoria-din-sferturi-la-roland-garros-a-fost-o-zi-perfecta-pentru-mine.html
garbo_19362
Postat pe 5 Iunie 2014 10:35
Rotty stai linistita ca nu cred ca o ia cineva in seama pe irinuca... nu cine citeste mai mult de 2,5 randuri din ce debiteaza...

nu ne-am mai auzit.... dar te citesc cu drag aici cand am timp... ce-ti fac copiii cu 2 si 4 picioare?

Da, felicitari Simonei Halep! Ambitioasa si modesta! Hai Simona, azi de la ora 18 iti tinem pumnii, vrem sa vedem spiridusul in finala Roland Garros si de ce nu, locul 3 mondial!
garbo010448
Postat pe 5 Iunie 2014 12:23

Istoria este o stiinta alcatuita din fapte si intamplari legate intre ele prin relatii de cauzalitate.
Ce am prezentat eu aici este o felie subtire din istoria moderna a Romaniei, netrucata si netrunchiata, asa cum a fost ea in fapt, nu aceea care s-a predat in scoli inainte de 1989.
Eu n-am intervenit asupra textelor preluate din bibliografia amintita, le-am redat strict.
Sunt lucruri cunoscute, s-au scris carti, s-au facut filme documentare, sunt marturii ale celor care au trecut prin Golgota comunista.
Acestea au fost faptele, acestea sunt cauzele bolii lungi de care sufera societatea romaneasca.

Scopul alogenilor a fost sa distruga elitele romanesti, "capul", fara de care tara ar fi ramas fara vlaga. Elitele se formeaza in zeci si sute de ani si urmarile se vad. Nu se poate inlocui o pierdere de asemenea proportii in 25 de ani!
Dar nu era suficient!

Au incalcat dreptul fundamental al oricarui om asupra proprietatii sale, fie ca era o bucata de pamant sau o fabrica, spoliindu-l de averea sa.

Au pus la cale o masina diabolica de propaganda securista de transformare a omului intr-un robot fara valori, afecte, nazuinte, gandire proprie. L-au rupt de raporturile lui naturale si firesti cu glia, cu stramosii, au incurajat delatiunea, incat sa fie capabil sa-si tradeze chiar parintii pentru cauza "partidului".

Stramutarea in masa a taranilor la oras, intr-un timp prea scurt pentru a avea ragazul sa se adapteze, i-a rupt de rosturile lor statuate in secole si i-a transformat in niste neadaptati in cea mai mare parte, care pun astazi stampila teleghidati de "baietii destepti", votand fara sa stie ce. Sau bat drumurile strainatatii pentru o bucata de paine.

Au deportat in 1945 un numar de peste 70 000 de sasi si svabi in Rusia si alte mii in anii urmatori - dupa ce le-au fost confiscate averile - inainte de Nationalizarea din '47, sub pretextul ca Germania a pierdut razboiul, desi sasii din Romania nu aveau nici o legatura cu aceasta. Adevarul era ca oamenii acestia muncitori si civilizati, cu proprietati mari si bogate, le stateau in gat din multe motive. In schimb erau incurajati cei care nu iubeau munca sau scoala, ajungandu-se ca indivizi semianalfabeti sa fie pusi in functii de conducere si sa aiba putere de decizie asupra celor care le erau superiori din toate punctele de vedere.

Istoria nu este rasista!
Este un adevar ca romanii sunt discriminati in propria tara, pentru ca inca nu isi stiu drepturile.
Rasism este in Palestina, dar interesele politice, financiare, militare - mondiale nu se impiedica de soarta unor arabi discriminati.
Prezentarea obiectiva a istoriei Romaniei asa cum se procedeaza in orice domeniu al stiintei, nu ma face rasist.
Declararea patriotismului este un drept al meu care nu anuleaza drepturile altora.

Cand un om imi cere o bucata de paine eu nu il intreb de etnie, nu ma intereseaza culoarea pielii si altele asemanatoare. Daca eu consider ca are nevoie de ajutor - ii dau painea.
Dar nu o sa-mi plec capul si nici nu am sa-mi dezgolesc grumazu' daca omul de care vorbesc ma da afara din casa mea si imi ia agoniseala, zicand ca e a lui. Ba il tap din casa si am grija sa ma tina minte toata viata, ca sa nu se mai intoarne alta data!

O societate bolnava are nevoie sa cunoasca ce cauze au dus la aparitia bolii, ca sa se poata trata si vindeca.
Istoria are rostul acesta.

Cu respect,
Vlad P. - profesor de istorie

Vlad51
Postat pe 5 Iunie 2014 14:28
De la: garbo010448, la data 2014-06-05 12:23:03Rotty stai linistita ca nu cred ca o ia cineva in seama pe irinuca... nu cine citeste mai mult de 2,5 randuri din ce debiteaza...

nu ne-am mai auzit.... dar te citesc cu drag aici cand am timp... ce-ti fac copiii cu 2 si 4 picioare?

Da, felicitari Simonei Halep! Ambitioasa si modesta! Hai Simona, azi de la ora 18 iti tinem pumnii, vrem sa vedem spiridusul in finala Roland Garros si de ce nu, locul 3 mondial!



Suntem cu totii bine. Merci . Momentan foarte ocupata. Sper ca si tu esti bine.
Rotty
Postat pe 5 Iunie 2014 14:41
De la: garbo_19362, la data 2014-06-04 20:34:27
De la: Axl_R, la data 2014-06-04 16:11:51''Din tabara a doua fac parte neromani...''
Nu mi-am schimbat numele că nu-s o persoană importantă, poate aţi citit ce am scris, din ce categorie fac io parte?
Tăt ardeleancă, da' o ţârucă corcitură...acum aştept răspunsu'!

...
Stiu si eu ca esti ardeleanca si asta iti face cinste dar te corectez stiu eu ca in buletin nu esti Axl_R,,, deci ar fi momentul sa recunosti ! seara buna !


Mda, ce de cinste sau noroc, că m-am născut în Ardeal.
Ştiam că n-o să înţelegi.
Axl_R
Postat pe 5 Iunie 2014 17:05
Ştiam io că n-o să am parte de săru' mâna!
Nah, nici de un răspuns direct. Bla, bla pe lângă
Decât o dărabă de pită de la tine, mai bine o palmă...măcar vine aşe, din inimă.

Aaaa, vb cu stimabilu'.

Axl_R
Postat pe 5 Iunie 2014 17:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cassey Kaffe 3 De la: micabis 3 Mai 2009 19:38
razi de mori :)) 15 De la: dalyla 1 August 2009 21:07
quija 19 De la: bluelight 9 Noiembrie 2009 14:41
o rugaciune foarte puternica 125 De la: magdalena16 10 Februarie 2017 10:03
Echipa Garbo iti ureaza Paste Fericit! 29 De la: iulia_dibu 26 Iunie 2016 06:25
Setari Cookie-uri