Fidelitatea in stil muieresc = infidelitatea in stil barbatesc

Bine zis si la obiect ! Ce mai la deal la vale ? Femeile sunt florile , barbatii sunt ...bondarii ! Daca bondarul ...bazzz , bazzz ...iar Floarea se uita pe geam sa se asigure ca nu o vad vecinii , asta este ! Daca Floricica isi strange petalele , bondarul isi ia zborul catre Narcisa ...
pygmalyon
Postat pe 7 Mai 2014 05:38
Apai deh cocoana ...Ia sa dam noi fuguta pana la madam Eva , sa vedem cine a inceput ? Ca Adam saracul , pana sa-l imbie tanti , nu stia nici cum arata , si nici gura nu ii mirosea ...
pygmalyon
Postat pe 7 Mai 2014 05:43
Diferenta dintre femeile care inseala si cele care nu inseala , este ca dintre hot si negustor cinstit ! La barbati este putin diferit ! Barbatii care nu inseala , probabil ca nu au fost prinsi ...
pygmalyon
Postat pe 7 Mai 2014 05:49
Da` unde-ai vazut tu negustor cinstit ?
Rotty
Postat pe 7 Mai 2014 07:42


sa sti ca mai sunt ! comertul nu este opera de binefacere, are si el regulile lui si mai sunt si negustori care sunt cinstiti. ramane doar acum sa-mi definesti ce e aia cinstit ? la un negustor sa zicem.

nu. cu fraza asta nu-s de acord. nu e corecta. "Barbatii care nu inseala , probabil ca nu au fost prinsi ..." ia cititi-o mai atenti....

barboneli
Postat pe 7 Mai 2014 07:52
Cu fraza aia nici eu nu-s de acord Barbo , dar ce sa-i faci daca mai mult nu poate omul ?
Rotty
Postat pe 7 Mai 2014 08:27
Femeia ...in general sau femeia din interiorul domniei tale ?
pygmalyon
Postat pe 7 Mai 2014 20:53
Adevarul este ca eu de vreo juma de veac , nu am vazut , dar mi-a povestit mie un nene batran ca ar fi vazut unul demult , tare demult , cam pe vremea lu' Cuza ...Acuma si eu is tare curios ...oare cum arata ?
pygmalyon
Postat pe 7 Mai 2014 20:56
Un bun diplomat , nu face afirmatii certe , ci isi lasa intotdeauna o portita !
pygmalyon
Postat pe 7 Mai 2014 21:00
Afirmatia pe care o faci , o faci in cunostinta de cauza , sau presupui ? Nu de alta , dar se poate intampla sa gasesti vreun sceptic ce va dori sa argumentezi cu probe certe iar pentru asta va trebui sa verifici ...De trei ori pentru siguranta !
pygmalyon
Postat pe 7 Mai 2014 21:01
Acuma m-am dumirit eu ...Penelopele din dor de....consort , se pun pe impletit ...
pygmalyon
Postat pe 7 Mai 2014 21:06
Cred ca eu m-am prins ce sunt barbatii care nu s-au prins... adica in mreje!
silfida
Postat pe 7 Mai 2014 22:28
De la: pygmalyon, la data 2014-05-07 20:56:56Adevarul este ca eu de vreo juma de veac , nu am vazut , dar mi-a povestit mie un nene batran ca ar fi vazut unul demult , tare demult , cam pe vremea lu' Cuza ...Acuma si eu is tare curios ...oare cum arata ?



Cine ? ... Ce ? ...
Rotty
Postat pe 7 Mai 2014 23:07
De la: pygmalyon, la data 2014-05-07 05:31:51Daca toti barbatii sunt prosti , cauta solutii alternative ! Cu vibrator ai incercat ? Ala nici nu te inseala , nici gravida nu te lasa si unde il pui , acolo sade ! Numai sa ai grija sa-ti procuri din timp baterii de rezerva !
nu este chestia de vibrator la femeie pt ca femeile traiesc bine si fara sex mai greu atunci cand un barbat iti face ochi dulci si hormonii o iau cam razna..

dar nu vedeti ca astia vor sa porneasca un al treile razboi modial ca cica ne-am inmultit prea multi..Femeile cauta afectiune sufleteasca,,numai ca nu exista poate decat la inceputul relatiei,,cand barbatul se comporta frumos pana sa castige inima femeiii apoi sa o joace cum vor muschii lui,sa ii calce,spele,mancare apoi vin si copii care apoi si ei tot la fel vor sa li se faca ca daca lui tata li se face.
oamenii au nevoie de afectiune sufleteasca mai ales femeile,,dar din pacate nu o au decat la inceputul relatiei pana femeia este prinsa il plasa se implica emotional fara sa gandeasca rational,,si barbatul profita de slabiciuni..
chiar daca te casatoresti femeia nu are parte de afectiune sufleteasca decat la inceput,,draga draga pana ti-o baga si simte ca te-a prins in plasa apoi incepe dresajul femeii si spalarea pe creier,,de aceea toate femeile batrane tin cu barbatii decat cu femeile,,care se inraiesc si ele dar in fond tot femei sunt.
ingerasulcumintesiluptator
Postat pe 7 Mai 2014 23:48
nu este chestia de vibrator la femeie pt ca femeile traiesc bine si fara sex mai greu atunci cand un barbat iti face ochi dulci si hormonii o iau cam razna..

dar nu vedeti ca astia vor sa porneasca un al treile razboi modial ca cica ne-am inmultit prea multi..Femeile cauta afectiune sufleteasca,,numai ca nu exista poate decat la inceputul relatiei,,cand barbatul se comporta frumos pana sa castige inima femeiii apoi sa o joace cum vor muschii lui,sa ii calce,spele,mancare apoi vin si copii care apoi si ei tot la fel vor sa li se faca ca daca lui tata li se face.
oamenii au nevoie de afectiune sufleteasca mai ales femeile,,dar din pacate nu o au decat la inceputul relatiei pana femeia este prinsa il plasa se implica emotional fara sa gandeasca rational,,si barbatul profita de slabiciuni..
chiar daca te casatoresti femeia nu are parte de afectiune sufleteasca decat la inceput,,draga draga pana ti-o baga si simte ca te-a prins in plasa apoi incepe dresajul femeii si spalarea pe creier,,de aceea toate femeile batrane tin cu barbatii decat cu femeile,,care se inraiesc si ele dar in fond tot femei sunt.dar nu tin cu femeile asa cum tin barbatii unii cu altiicand le invata sa fie slugi chiar tatii lor.
ca cica eva a dat marul,,dar din contra barbatul da marul femeii pt ca nu vrea sa mearga pe drumul drept dar nici pe femei nu le lasa ca atunci ar gandi diferit si nu ar putea trai impreuna..

ingerasulcumintesiluptator
Postat pe 7 Mai 2014 23:56
ca cica eva a dat marul, lui adam,dar din contra barbatul da marul femeii pt ca nu vrea sa mearga pe drumul drept dar nici pe femei nu le lasa ca atunci ar gandi diferit si nu ar putea trai impreuna..

lumea este condusa de gandirea barbatilor prin intermediul bisericii..,,care oamenii le dau atatia bani,,dar pe la doctori nu se indura sa dea sa vada cum mai stau cu piesele si sa ia boala din timp cand iese in fasa si sa o trateze...ca nu se gandesc la ei la sanatatea lor
ingerasulcumintesiluptator
Postat pe 8 Mai 2014 00:06
bunaziuza la toti.va imbratisez cu drag si va multumesc caci din pricina voastra am ris cu lacrimi de mai multe ori si nu am mai facut asta de cred citiva zeci de ani.toti sunteti grozavi,aveti umor,bun simt,va consider prietenii mei. ingeras,puiutule,am purtat mininjupa la 16-18 ani,dar era mininjupa serioasa,nu abajur sa se vada slipul.acum la 61,75 ani ma vezi cu mininjupa?eu port pantaloni largi,caci am mereu treaba.cretetinii aia ma cunosc de cind aveam 26 ani,unul este tigan orb si toata viata a visat sa faca sex cu mine si imi da 10 tel.pe zi.la virsta ta gindeam ca tine.insa astazi nu am ajutor la treaba,la curte,nu am mosteniror,la cine las averea,ca doar nu muncim pentru stat,asa scrie in biblie si in codul civil si codul familiei,ba mai mult nu ai tu un suflet de om cu care sa vorbesti,noroc cu voi ca m-a-ti inveselit.cu drag.
greffe
Postat pe 8 Mai 2014 16:36
sau poate nu au cu ce.
greffe
Postat pe 8 Mai 2014 16:38
Ei Greffe , daca te iei dupa ce tot indruga ingeritza noastra , te bulucesti de cap.
Rotty
Postat pe 8 Mai 2014 16:44
raspunsurile nu au fost postate cum trebuie,la raspunsurile voastre. este vorba de barbatii care nu au fost prinsi inselind sau nu inseala pentru ca nu au cu ce.
greffe
Postat pe 8 Mai 2014 16:53
Stiu eu despre zice , ca o zice de cam multisor.
Rotty
Postat pe 8 Mai 2014 17:04
De la: greffe, la data 2014-05-08 16:36:09bunaziuza la toti.va imbratisez cu drag si va multumesc caci din pricina voastra am ris cu lacrimi de mai multe ori si nu am mai facut asta de cred citiva zeci de ani.toti sunteti grozavi,aveti umor,bun simt,va consider prietenii mei. ingeras,puiutule,am purtat mininjupa la 16-18 ani,dar era mininjupa serioasa,nu abajur sa se vada slipul.acum la 61,75 ani ma vezi cu mininjupa?eu port pantaloni largi,caci am mereu treaba.cretetinii aia ma cunosc de cind aveam 26 ani,unul este tigan orb si toata viata a visat sa faca sex cu mine si imi da 10 tel.pe zi.la virsta ta gindeam ca tine.insa astazi nu am ajutor la treaba,la curte,nu am mosteniror,la cine las averea,ca doar nu muncim pentru stat,asa scrie in biblie si in codul civil si codul familiei,ba mai mult nu ai tu un suflet de om cu care sa vorbesti,noroc cu voi ca m-a-ti inveselit.cu drag.

pai da barbatii astia vor sa profite de corpul tau,,apoi sa rada de tine si sa povesteasca ce ti-a facut ce ti-a dress si sa trimita si pe altii barbate sa incerce la tine ca zice ca esti usor de castigat si pot sa te aiba si ei..
eu zic sa nu faci sex niciodata cu barbat pt ca asa vrea el,..sa il cunosti sa vezi ca este baiat serios linistit de familie cooperant nu un badaran insistent care nu tine seama si de ce vrei tu...
barbatii vor lucrurile pe care ei si le doresc si se impugn si te piseaza la cap,,ce o sa faca si dupa casatorie,,tot asa sa te piseze..
pt ca eu am mai intalnit barbati care aveau si 2 copii si care zicea ca el incearca la femei daca ele ridica coada cica femeia este vinovata...daca un barbat gandeste asa de la inceput si dupa casatorie tot la incercat la femei o sa se gandeasca la altele sigur,,pt ca inseamna ca nu este serios..
ingerasulcumintesiluptator
Postat pe 8 Mai 2014 17:49
De la: greffe, la data 2014-05-08 16:36:09bunaziuza la toti.va imbratisez cu drag si va multumesc caci din pricina voastra am ris cu lacrimi de mai multe ori si nu am mai facut asta de cred citiva zeci de ani.toti sunteti grozavi,aveti umor,bun simt,va consider prietenii mei. ingeras,puiutule,am purtat mininjupa la 16-18 ani,dar era mininjupa serioasa,nu abajur sa se vada slipul.acum la 61,75 ani ma vezi cu mininjupa?eu port pantaloni largi,caci am mereu treaba.cretetinii aia ma cunosc de cind aveam 26 ani,unul este tigan orb si toata viata a visat sa faca sex cu mine si imi da 10 tel.pe zi.la virsta ta gindeam ca tine.insa astazi nu am ajutor la treaba,la curte,nu am mosteniror,la cine las averea,ca doar nu muncim pentru stat,asa scrie in biblie si in codul civil si codul familiei,ba mai mult nu ai tu un suflet de om cu care sa vorbesti,noroc cu voi ca m-a-ti inveselit.cu drag.

pai da barbatii astia vor sa profite de corpul tau,,apoi sa rada de tine si sa povesteasca ce ti-a facut ce ti-a dress si sa trimita si pe altii barbate sa incerce la tine ca zice ca esti usor de castigat si pot sa te aiba si ei..
eu zic sa nu faci sex niciodata cu barbat pt ca asa vrea el,..sa il cunosti sa vezi ca este baiat serios linistit de familie cooperant nu un badaran insistent care nu tine seama si de ce vrei tu...
barbatii vor lucrurile pe care ei si le doresc si se impugn si te piseaza la cap,,ce o sa faca si dupa casatorie,,tot asa sa te piseze..
pt ca eu am mai intalnit barbati care aveau si 2 copii si care zicea ca el incearca la femei daca ele ridica coada cica femeia este vinovata...daca un barbat gandeste asa de la inceput si dupa casatorie tot la incercat la femei o sa se gandeasca la altele sigur,,pt ca inseamna ca nu este serios..
ingerasulcumintesiluptator
Postat pe 8 Mai 2014 17:50
pai da barbatii astia vor sa profite de corpul tau,,apoi sa rada de tine si sa povesteasca ce ti-a facut ce ti-a dress si sa trimita si pe altii barbate sa incerce la tine ca zice ca esti usor de castigat si pot sa te aiba si ei..
eu zic sa nu faci sex niciodata cu barbat pt ca asa vrea el,..sa il cunosti sa vezi ca este baiat serios linistit de familie cooperant nu un badaran insistent care nu tine seama si de ce vrei tu...
barbatii vor lucrurile pe care ei si le doresc si se impugn si te piseaza la cap,,ce o sa faca si dupa casatorie,,tot asa sa te piseze..
pt ca eu am mai intalnit barbati care aveau si 2 copii si care zicea ca el incearca la femei daca ele ridica coada cica femeia este vinovata...daca un barbat gandeste asa de la inceput si dupa casatorie tot la incercat la femei o sa se gandeasca la altele sigur,,pt ca inseamna ca nu este serios..

ingerasulcumintesiluptator
Postat pe 8 Mai 2014 17:53
De la: greffe, la data 2014-05-08 16:36:09bunaziuza la toti.va imbratisez cu drag si va multumesc caci din pricina voastra am ris cu lacrimi de mai multe ori si nu am mai facut asta de cred citiva zeci de ani.toti sunteti grozavi,aveti umor,bun simt,va consider prietenii mei. ingeras,puiutule,am purtat mininjupa la 16-18 ani,dar era mininjupa serioasa,nu abajur sa se vada slipul.acum la 61,75 ani ma vezi cu mininjupa?eu port pantaloni largi,caci am mereu treaba.cretetinii aia ma cunosc de cind aveam 26 ani,unul este tigan orb si toata viata a visat sa faca sex cu mine si imi da 10 tel.pe zi.la virsta ta gindeam ca tine.insa astazi nu am ajutor la treaba,la curte,nu am mosteniror,la cine las averea,ca doar nu muncim pentru stat,asa scrie in biblie si in codul civil si codul familiei,ba mai mult nu ai tu un suflet de om cu care sa vorbesti,noroc cu voi ca m-a-ti inveselit.cu drag.


eu una nu vreau avere..pt ca eu nu vreau ca oamenii sa se comporte frumos cu mine ca sa le dau si lor ceva,,zambitori si cu limbile afara.
eu daca as avea un copil sau 2 ceea ce vreau sa le las ca mostenire vreau sa le las caracterul si gandirea mea ca bani si avere isi fac si singuri..
bani sa strang pt batranete,,,dar si eu vreau sa merg in excursii ca doar o viata am si trece si maine poimaine sunt batrana si viata mi-a trecut si eu nu am vizitat locuri frumoase.
eu nu vad ca a-ti trai viata inseamna ca trebuie sa fii cu un barbat,apoi cu altul..
eu vad sa imi traiesc viata sa vizitez locuri frumoase,,
dar daca as inalni un barbat care imi apreciaza caracterul si gandirea pt ca pe mine asta ma intereseaza sa las mostenire la copii gandirea mea..pt ca lor nu le trebuie bani avere ci le trebuie scoala apoi la munca ca sa vada cum se castiga banii si sa se obisnuiasca cu munca pt ca este sanatoasa.
ingerasulcumintesiluptator
Postat pe 8 Mai 2014 18:04
eu una nu vreau avere..pt ca eu nu vreau ca oamenii sa se comporte frumos cu mine ca sa le dau si lor ceva,,zambitori si cu limbile afara.
eu daca as avea un copil sau 2 ceea ce vreau sa le las ca mostenire vreau sa le las caracterul si gandirea mea ca bani si avere isi fac si singuri..
bani sa strang pt batranete,,,dar si eu vreau sa merg in excursii ca doar o viata am si trece si maine poimaine sunt batrana si viata mi-a trecut si eu nu am vizitat locuri frumoase.
eu nu vad ca a-ti trai viata inseamna ca trebuie sa fii cu un barbat,apoi cu altul..
eu vad sa imi traiesc viata sa vizitez locuri frumoase,,
dar daca as inalni un barbat care imi apreciaza caracterul si gandirea pt ca pe mine asta ma intereseaza sa las mostenire la copii gandirea mea..pt ca lor nu le trebuie bani avere ci le trebuie scoala apoi la munca ca sa vada cum se castiga banii si sa se obisnuiasca cu munca pt ca este sanatoasa

ingerasulcumintesiluptator
Postat pe 8 Mai 2014 18:06
Ingeritzo , tu bagi fiecare postare de cate doua , trei ori sa ai activitate ?
Rotty
Postat pe 8 Mai 2014 21:49


nu. ii tremura mana si daca apesi din neatentie pe butonul de trimitere de mai multe ori... tot atatea mesaje pleaca ! uite... asa fac si eu acuma, de 3 ori....
barboneli
Postat pe 8 Mai 2014 21:58


nu. ii tremura mana si daca apesi din neatentie pe butonul de trimitere de mai multe ori... tot atatea mesaje pleaca ! uite... asa fac si eu acuma, de 3 ori....
barboneli
Postat pe 8 Mai 2014 21:58


nu. ii tremura mana si daca apesi din neatentie pe butonul de trimitere de mai multe ori... tot atatea mesaje pleaca ! uite... asa fac si eu acuma, de 3 ori....
barboneli
Postat pe 8 Mai 2014 21:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Relatii pe internet 164 De la: zambil 12 Aprilie 2010 17:15
Buna 4 De la: alfheim 4 Septembrie 2011 14:44
ce pot face sa ies din stare asta 86 De la: Doinita201 2 Septembrie 2010 22:28
Stiinte economice 13 De la: loving 20 Februarie 2014 14:12
Legalizarea prostituției 1 De la: garbo064892 22 Octombrie 2009 22:42
Setari Cookie-uri