Virgin la 21 de ani

"Astept pareri din partea unor baieti (pentru ca intrebarea era adresata lor) si persoane cu picioarele pe pamant "

Baiete ,ai cam gresit adresa. Baietei de varsta ta nu am prea intalnit pe aici.... Coteste inapoi la stanga pe fb...
Rotty
Postat pe 5 Aprilie 2013 21:37
a vazut-o pe mami a lui ca statea pe garbo... in timp ce el se masturba pe alte site-uri... si a crezut ca aici e site de baieti.... ca daca el era p site-uri de femei... mami lui trebuia sa fie pe site-uri de baieti!
heartbit
Postat pe 5 Aprilie 2013 23:54
Ma iertati dar postarea asta chiar e de ras. La 21 de ani pasarica doar in revista ? Cred ca ori o ai mica rau, si-ti spune fratele tau...marimea conteaza aia ca nu conteaza e spusa ca si consolare pentru cei cu cucu mic ori esti urat cu craci adica cum te vede o femeie cum se duce dracu, ori nu te speli, ori n-ai bani de una alta, daca vrea sa bea un suc pe banii tai asta nu inseamna ca e materialista....ia-o pe aia de 25 de ani, si eu la 21 am trait cu una de 26 dar vezi ca sigur vrea sa-i pupi sfarleaza sa nu te ia cu leshin daca o vezi de aproape
PerfectStranger
Postat pe 7 August 2013 18:57
din ce in ce mai penibil...
oare chiar e necesar sa ne arati la fiecare postare ca penibilul te precede?
du-te perfectule cu marimea ta si trageti-o dupa tine singur!
heartbit
Postat pe 8 August 2013 00:53
De la: garbo_10639, la data 2013-01-14 01:31:58Va salut pe toti. Sunt nou pe forum am venit aici ca sa ma ajutati macar cu niste sfaturi in problema pe care o am.Sper ca am postat unde trebuie..
Ma numesc Stefan am 21 de ani si inca sunt virgin recunosc si pentru mine nu este o rusine ca inca sunt virgin , nu stiu cati mai sunt in ziua de azi virgini la varsta asta.Problema care este am avut si eu destule relatii dar nu s-a ajuns la nici un act sexual poate ca asa a fost sa fie sa nu se intample nu stiu...insa recent am cunoscut o fata care are 25 de ani deci este mai mare ca mine, are mai multa experienta ca sa zic asa, pot sa spun ca dintre toate fetele pe care le-am cunoscut nu m-am simtit niciodata asa de bine cum ma simt cu fata asta, pur si simplu ma facut sa ma simt cu adevarat barbat, este acel feeling si acel fior care te ia din cap pana in picioare este ceva de nedescris.
Acum problema este ca mi-e teama sa facem sex, mie frica nu stiu de ce am emotii ( eu sunt un tip mai timid) ma iau toate caldurile, ma pierd si nu stiu ce sa fac, am avut discutii despre orice tine de sex si de placeri si de tot. Se vede clar ca ea are o experienta si stie multe..si eu stiu dar nu le-am pus niciodata in aplicatie, nu stiu cum sa incep ce sa fac.Mi-e si rusine ca zic chestia asta..dar asta sunt si m-am cam pierdut, nu stiu la cine sa mai apelez, si ea ma doreste si eu o doresc pe ea si cand suntem aman2 parca radiem din cauza la feelingul ala... Numai cand ma gandesc ca nu stiu cum sa ma comport in pat si ce trebuie sa fac ma apuca o stare de melancolie din care greu mai ies.
Va rog ajutati-ma cu sfaturi cat mai multe posibile , orice , numai sa scap de teama asta si de timiditatea pe care o am in mine si sa trec pragul asta al virginitatii care nu credeam ca este asa de greu .
Multumesc
eu zic sa nu te Avanti asa ..ci mai bine cunoaste persoanja ce carcater are..de obicei barbatii astia ciu bun simt sunt alesi de panarame de femei..
nu te grabi la sex,,ci cunoaste persoana si apoi daca va potriviti la carcater si este si o fata linistita sigur va veti potrivi si la pat..
ingerasulluptator
Postat pe 8 August 2013 01:13
eu cred ca nu este bine nici sa te masturbezi...
poate esti virgin fizi dar nu si moral.

nu trebuie sa ne uitam si sa ne lasam imaginile de sex.
uite multi baieti cu bun nsimt se incurce cu panarame..

eu cred ca nu trebuie sa n e lasam sedusi ci sa gandim cu creierul apoi cu inima apoi cu hormonii..dar multi isi incep viata sexuala cu cine stie ce,,pana se casatoresc au avut multe relatii si inima sfasiata..

poti fii virgin este o lauda,dar sa fii si moral virgin,sa nu te uiti ;la filme porno..sa nu te masturbezi
ingerasulluptator
Postat pe 8 August 2013 01:21
afectiunea nu trebuie sa dispara dar dupa parerea mea nu trebuie facut sex prea des,,ci trebuie facut alte lucruri interesante..daca poate partenerii ar face sex mai ras poate ar avea si placere..dar daca mananci o mancare asa des nu te saturi..
mie una nu mi se pare placut toata ziua sex,,poti face si alte lucruri interesate..
daca iubesti o persoana trebuie sa fii fericit ca o ai mereu in preajma.o vorba buna,,o afectiune.pt ca si cand apare copilul nu mai ai timp tot se sex asa ca este bine sa nu il inveti gresit pe barbat de la inceput..el trebuie sa se multumeasca si cu vorbe frumoase,,afectiune si sex mai rarut pt ca este mai dragut ..mai pasional..dar daca il faci in fiecare zi dupa mine te si saturi cand de iubire ar fii si cat de mult ti-ar placea..ce este muly strica parerea mea.
partenerii trebuie sa fie afectuosi sa nu uita sa isi spuna altuia vorbe frumoase ca sa le faca ziua mai frumoase,vorbe incurajatoare,,dar sex mai rarut,pt ca este mai placut si mai pasional.;./
barbatul trebuie sa se invete sa aiba si alte preocupari nu toata ziua sa se gandeasca la sex,,spre exemplu sa citeasca o carte,sa faca o excursie,,lucruri interasate.
ingerasulluptator
Postat pe 8 August 2013 01:35
uite ti l-ai gasit pe asta cu dumnezeu, asta sigur te invata ce si cum si daca ai noroc poate e membru in vreo secta dasta ca a lui Bivolaru si sa te tzii atunci orgii
PerfectStranger
Postat pe 8 August 2013 09:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
as dori ceva sfaturi in legatura cu relatia cu un coleg de servici 41 De la: liaiedera 11 Aprilie 2010 21:06
de ce barbatii sunt niste lasi? 2 De la: zambil 26 Iulie 2009 20:52
curiozitatea sexuala a fetitelor,,,, 81 De la: estela 5 Decembrie 2012 07:53
Orgasmul feminin-o analogie interesanta 137 De la: garbo_11407 7 Ianuarie 2015 16:18
ce pot face cu un sot "bolnav" de inernet? 62 De la: miky65 27 August 2020 14:31
Setari Cookie-uri