ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Acnee help

Voteaza
*****Scor: 5 din 1 vot
 

Am o gramada de cosuri pe fata si nu trec cu nimic. mi-am facut o programare la dermatolog, la Dr. Anca Dobos. stie cineva ceva de dansa? chiar vreau sa scap de toate cosurile astea inestetice.
  citeaza   raspundeda, stim... ! ca e doctor dermatolog !!! ca o sa te scape de toate cosurile alea inestetice... asta nu mai stim !!!
  citeaza   raspunde

pai ce ar fi sa mergi intai sa vb cu dumneaei si apoi sa respecti un timp indicatiile ei si daca nu functioneaza...sa schimbi medicul ,dar ca sa iti dau totusi un sfat ,incepe sa iti schimbi modul de alimentatie,scapa de prajeli,grasimi si vezi ce se intampla.daca nu merge,ia in calcul primul sfat totusi,e cel mai probabil sa te scape de acnee
  citeaza   raspunde

Cred ca ar trebui sa consulti si un medic endocrinolog,respectiv ginecolog..acneea poate avea si cauze hormonale..n-ai incercat sa ti le storci singura..? eu mi le storc cu degetele invelite in batista si dupa aceea imi sterg fata cu vata cu spirt...
  citeaza   raspunde

cred ca ar trebui facut un tratament intern cu antibiotic < eritromicina la 6 ore> pana la 7-10 zile si 2-3 luni cu anticonceptionale LOGEST sau DIANE 35
iar extern cu lotiune eritroacnol sau aknesol si odata pe zi seara sterse cosurile cu sol betadine
  citeaza   raspunde

Eu am facut un tratament la dr. Anca Dobos si acum nu mai am cosuri aproape deloc. dar nu are rost sa iti spun tratamentul meu pentru ca ea iti va da unul dupa ce te va consulta si probabil iti va face si cateva analize.
  citeaza   raspunde

www.tratament-antiacnee.ro/
  citeaza   raspunde

Acneea are o cauza interna deci trebuie tratata cauza ca sa elimini efectul iti recamand o detoxifiere apoi un tratament pentru imunitate deoarece cauza este sistemul imunitar . Recomand produsele 4 life .Pentru amanunte 0728324688
  citeaza   raspunde

Vezi ca exista tot felul de masti naturale foarte bune.
  citeaza   raspundeasa e... exista tot felul de masti naturale, dar nu contra acneei... ! de obicei e de natura hormonala. intr-o sau la o anumita varsta. restul... tine si de igiena.
  citeaza   raspunde

De la: venizigoldplated, la data 2012-12-14 17:26:43pai ce ar fi sa mergi intai sa vb cu dumneaei si apoi sa respecti un timp indicatiile ei si daca nu functioneaza...sa schimbi medicul ,dar ca sa iti dau totusi un sfat ,incepe sa iti schimbi modul de alimentatie,scapa de prajeli,grasimi si vezi ce se intampla.daca nu merge,ia in calcul primul sfat totusi,e cel mai probabil sa te scape de acnee


ok... daca vrei sa cauti cea ce iti trimit, te poate ajuta la acnee... ! traducerea e facuta de google... ! dar daca stii engleza o sa intelegi mai bine. in Romania, dupa ce am dus la cineva o sticlutza, l-a gasit la o farmacie in Cluj care trimite si acasa. el statea la Baia Mare... !

en.wikipedia.org/wiki/Tea_tree_oil

sideris.ro/ulei-esential-tea-tree-arbore-ceai-bio.html

A NU SE FOLOSI IN APROPIERE DE OCHI SAU IN OCHI !!!!!! RESTUL... POTI SA-L FOLOSESTI ORIUNDE PE CORP SAU CHIAR, DILUAT LA LOCURILE INTIME !!!!!

pentru coshri, acnee e grozav. daca pui la timp, usuca inainte sa se desvolte cosul... !!!!
  citeaza   raspunde

Pastile pentru acnee - track.derminax.ro/product/Derminax/?uid=2484&sid=748&pid=123&bid...
  citeaza   raspunde

De la: garbo_9367, la data 2012-12-13 11:12:59Am o gramada de cosuri pe fata si nu trec cu nimic. mi-am facut o programare la dermatolog, la Dr. Anca Dobos. stie cineva ceva de dansa? chiar vreau sa scap de toate cosurile astea inestetice.si crezi ca madam' Dobos, o sa-ti prescrie o reteta ca sa devina "cosuri estetice"?
N-am pomenit, dar stiu ca priopriul tau pipi, dimineata la prima ora, poate sa dea rezultate, in sit. in care nu ai relatii sexuale.
Mai, nu cumva sa-l bei ;))
  citeaza   raspunde

Incearca Brevoxyl crema . La mine a functionat si poate medicul iti va prescrie antibiotic, ca in cazul meu. Succes!
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: