Nu stiu cum sa-l fac sa inteleaga ca-l plac dar vreau sa aflu daca si el ma place

uite-aicea, nuti

http://www.youtube.com/watch?v=Us9G4P60RvY

arta, nu altceva
ufishor
Postat pe 31 Ianuarie 2012 12:20
aha
si care-i Thor?
nuti_vio
Postat pe 31 Ianuarie 2012 12:34
mh, pramatiilor!
pi voi credei c io defilez aeaaa, pe orice corzo cu "dnsa"-n zpad?
Thor_again
Postat pe 31 Ianuarie 2012 12:38
auzi maestre... nu te mai lauda atata cu cubuletele alea... ca n-o sa mai primesti invitatie de la Ciociolina... asa cum am primit io ! vad ca forumul a donat 5% din spatiu, la chestii de porno... !!! pe mine nu ma deranjeaza, ca eu n-o sa fac peste 2000km. ca sa ma.... cu de-astea !

http://img.garbo.ro/comunitate/photos/7/2/9/4099271.jpg

barboneli
Postat pe 31 Ianuarie 2012 13:34
Barbo,la tine nu se pune problema.....abia trecu aniversarea a 39 de ani.....pana la 120..ar mai fi....

problema -i alta!...de ce dracu' primesc eu astfel de invitatii? nu de alta,da-s batrana si bolnava!!!
Cristina_Adler
Postat pe 31 Ianuarie 2012 13:58
Cristina, o fi o d-aia "open mind"!
Mai faci i fie amu?
Thor_again
Postat pe 31 Ianuarie 2012 14:02
Thor...nu fac fite....ma bag si eu in seama...open mind,open mind dar sa stim si noi.....
mama dracu'...o fi de la caldura...pa valea Rhein-ului is fo 6 grade cu plus..."pasarelele" ciripesc...na...ce sa spui si eu? ...incalzire globala.....

adevarul e ..ca parca mi-e dor de zapada...ooofff....unde-s zapezile da altadata?....nu scriu in franceza ca iar mi-o iau peste bot!!!!!
Cristina_Adler
Postat pe 31 Ianuarie 2012 14:20
zpezile de altdat-s pe aici.
ori prin Calgary, dac te aranjeaz mai bine
Thor_again
Postat pe 31 Ianuarie 2012 14:23
ei na! Calgary....si prin Bavaria ninge ...Tsugspitze 2962 metern....zapada ca-n dr. Zhivago....da-i cam departe....
Cristina_Adler
Postat pe 31 Ianuarie 2012 14:39
draga ma numesc elena si am 12ani sunt romanca dar locuiesc la roma in vila adriana si mie imi place un baiat pe nume claudiu care are 14ani din clasa a-4a de cand am fost cu clasa in exursie la mare in preuna cu clasa sa si an vorbit toata exursia si abia la sfarsit miam dat seama ca el este fratele pretenei mele cele mai bune din clasa a-3a iar apoi nu ne-a mai vazut pana in clasa a-5a iar apoi un baiat dintro alta clasa ma lovit si el mi-a luat apararea . eu cred ca acest baiat te place asa ca i-ati inima in dinti si spuneo succes
garbo262125
Postat pe 1 Februarie 2012 17:30
De la: dor72_, la data 2012-01-29 15:20:26
De la: garbo225715, la data 2012-01-29 01:33:21
Stimata doamna..
Si eu ca si altii am fost impresionata de inocenta unei fetite expusa pe un astfel de forum.
Pe de alta parte, desi dvs ati simpatizat initial cu situatia/varsta acestei fetite, toate postarile dvs pe acest topic s-au limitat strict in sustinerea unei conversatii dintre alti doi forumisti: esme si zack.
Evident este parerea dvs, opinia dvs si simpatia expusa de mult prea multe ori pentru acest personaj numit: " esme".
Nu pot sa judec asa ceva si nici macar nu incerc sa-mi explic cu toate ca parerea mea anterior exprimata a fost ca ea nu se poate compara cu om ca dvs..
Si va rog sa ma credeti ca nu v-am ridicat pe un piedestal, dar v-am urmarit postarile inr-un timp destul de indelungat si v-am purtat si va port un respect deosebit.
Simpatia dvs pentru "esme" pentru mine inseamna o dezamagire
Eu nu cunosc pe " esme" decat din postarile dumneaei. Dvs probabil o cunoasteti mai bine.
Nu am gandit niciodata ca un astfel de personaj poate rezona atat de bine cu un om ca dvs.
Ca eu am un sentiment de dezamagire totala... ce ar conta pentru dvs?
Si maine incepe o noua zi

Nu voiam sa par nepoliticoasa, neraspunzand, dar nici superficiala
e suficient daca imi spui "dor"
eu nu inteleg de ce trebuie mereu sa punem oamenii in balanta, sa ii cantarim, sa le punem etichete, etc.
nici nu trebuie sa dau explicatii de ce mie imi place esme ( nu o cunosc deloc in particular, nu stiu nimic despre ea)
prin felul in care mi te adresezi, ma faci sa ma simt oarecum jenata, din pricina faptului ca imi atribui niste calitati pe care e foarte posibil sa nici nu le am, sa fie o perceptie gresita despre mine
dezamagirea asta poate veni tocmai din aceasta perceptie gresita, m-ai vazut intr-un anume fel ( cum nici nu eram , de fapt) si acum, descoperi ca nu ma recunosti
eu, prin existenta mea , sunt pozitiva si privesc viata cu un optimism mai greu de inteles pentru unii. In acest sens, vreau sa iti spun ca prefer sa apreciez mai degraba latura pozitiva a unei persoane, decat sa ii caut defecte. Din acest punct de vedere, vei observa citind cu atentie ceea ce posteaza esme, o profunzime extraordinara, si o seriozitate a lucrurilor, cum putini oameni poseda; asta apreciez in mod deosebit si voi aprecia in continuare
si acum, cred ca putem considera acest subiect inchis

inca ceva: daca vei citi cu atentie tot ceea ce am postat aici, vei vedea ca, absolut tot ceea ce am scris are legatura cu fetita asta inocenta, mai putin acest ultim raspuns, adresat tie ( chiar si in discutiile cu zack, sa nu mai zic de cele cu esme)


Dupa cum spuneam... consider in continuare ca sunteti un om de mare calitate.
V-am urmarit postarile de mult timp si nu consider ca am o perceptie gresita pentru urmatoarele motive: intotdeauna ati putut identifica o problema si mai mult de atat v-ati apropiat de realitatea fiecaruia, de multe ori incercand chiar sa va puneti in pielea persoanei respective si ati exprimat de fiecare data o parere raportat la inteligenta si experienta dvs cu foarte mult bun simt.
Intotdeauna am apreciat oamenii simpli si modesti, doar ca in cazul dvs realitatea e doar o simpla constatare si nu un compliment.

Vis a vis de ceea ce apreciati dvs ca posteaza "esme" este foarte adevarat ca nu am urmarit cu mare atentie. Nu prea am remarcat profunzimea si nici seriozitatea lucrurilor pe care le expune pe acest forum.
Punctul meu de vedere este acelasi pe care l-am expus anterior: este o persoana care traieste intr-un univers idilic, total pararel fata de universul altora in care inteleg sa ma autoinclud
Parerile sale, sunt in opinia mea, cele ale "teocratului" care primeste prin altii senzatii/informatii dar pe care niciodata nu le traieste.
Poate de unde si aceasta vivacitate in a expune pareri raportat, zic eu, la un nivel mai mult senzorial decat experimental.
Este destul de greu, in opinia mea, sa expui o problema in fata unei astfel de persoane si sa te poti face inteles.
Saracia, nivelul de trai, cresterea copilului, educatia, sanatatea in raport cu postarile sale mi s-au parut ca niste simple dicutii de " salon", ca si cand am citi fiecare cate o informatie in presa despre care simtim nevoia sa exprimam o parere.
Si banuiesc ca e tare usor sa faci asta cand copilul tau a mancat si doarme, cand sotul e plecat la munca iar tu nu stii cu ce sa-ti mai ocupi timpul liber.
Revenind la discutie, imi pare rau daca v-am facut sa va simtiti rau in vreun fel.. Chiar nu am intentionat asta............
garbo225715
Postat pe 2 Februarie 2012 01:53
De la: garbo225715, la data 2012-02-02 01:53:57[quote name='dor72_'

A discuta in public un alt forumist, atunci cand nu avem proprietatea temenilor (apropo, stiti ce inseamna teocrat? cautati in dictionar si o sa fiti surprins de definitie!) mi se pare de asemenea o activitate nepotrivita pe un forum (si nepotrivita in general din punct de vedere etic); daca doriti totusi sa dialogati exclusiv cu un anumit forumist pe orice subiect aveti chef si sa va exprimati parerile vis à vis de el sau de altii puteti sa-i trimiteti un mesaj direct si privat.
charmelen
Postat pe 2 Februarie 2012 07:37
ia mai terminati cu indicatiile despre cum trebuie sa arate un forum, ca nu v-a acordat nimeni nici competente, nici functii pe aici...
vi se pare ca superioritatea / pretziozitatea gaunoasa va serveste la ceva.
ei bine, NU!... aici sunteti egale cu ceilalti.
aveti ceva cunostinte de gramatica / scriere corecta, si cam atat... nu-mi amintesc sa fi citit ceva interesant scris de voi.
doar ifose proportionale cu golul din tartacutza voastra de tute cu niscaiva ani de scoala in plus fata de altele la fel de "istete" ca si voi (de prosti scolarizati e plina Romania)...:D

iar daca nu va convine cum scrie lumea pe-aici, atunci caramba,... ca nu va retzine nimeni.
:))))))
eu_geminy
Postat pe 2 Februarie 2012 08:22
Ce-ai tataie, probleme cu bila de simti nevoia sa-ti versi veninul dis de dimineata? Sau te incearca oarece frustrari existentiale? Vad ca atunci cand te enervezi nu esti doar mi-tocan ca de obicei, ci si incoerent. Ia incearca sa gandesti un pic inainte de a perora ca un papagal fatarnic si sa recitesti ceea ce scrii ca sa nu te faci singur de kko.
Pentru ca tot vorbisi de prostii scolarizati, personal in afara de mici rautati la adresa altora si comentarii narcisiste n-am citit nimic vrednic de pomenire produs de dumneata. Si nu, nu suntem egale(i) cel putin nu cu dumneata, iar mata esti chiar ultima persoana potrivita sa emita sentinte morale sau sa-i spuna altcuiva ce sa faca sau sa nu faca.
Eu nu dau indicatii, imi exprim doar o opinie ca majoritatea de pe aici; mata, insa, daca vrei sa fii consecvent n-ai decat sa urmezi propria indicatie: daca nu-ti convine cum scrie lumea pe aici n-ai decat sa te cari, nu te retine nimeni. Ceva imi spune insa ca n-o sa te abtii sa nu te faci in continuare de ras.
charmelen
Postat pe 2 Februarie 2012 09:32
De la: garbo262125, la data 2012-02-01 17:30:30draga ma numesc elena si am 12ani sunt romanca dar locuiesc la roma in vila adriana si mie imi place un baiat pe nume claudiu care are 14ani din clasa a-4a de cand am fost cu clasa in exursie la mare in preuna cu clasa sa si an vorbit toata exursia si abia la sfarsit miam dat seama ca el este fratele pretenei mele cele mai bune din clasa a-3a iar apoi nu ne-a mai vazut pana in clasa a-5a iar apoi un baiat dintro alta clasa ma lovit si el mi-a luat apararea . eu cred ca acest baiat te place asa ca i-ati inima in dinti si spuneo succes



cum? cum??

poti sa refolmulezi, ca m-ai pierdut dupa primele doua randuri
zambila
Postat pe 2 Februarie 2012 14:06
ge, ce-ai frate cu prostii scolarizati?
parintii mei n-au avut bani sa ma trimeata la dracu'n praznic....
am ramas aceeasi taranca , cu niscaiva cunostinte si cu mult umor ( pe asta l-am mostenit si nu mi-l poate lua nimeni)

715, multumesc, este incantator ceea ce ai spus dar, te rog, nu este cazul, haide sa nu mai ridicam tensiunea lumii p-aci

si de ce n-as fi eu "mai egala decat altii"...ie-te frate, va rupe invidia

hai va tzuc si va iubesc, asa ca pe la mine, pe la tara

dor72_
Postat pe 2 Februarie 2012 20:28
hai, ma , nu fa pe necunoscatorul si neintelegatorul, ca io vorbeam despre mine...
nu te face ca nu te-ai prins

va freaca la splina, ca ma lauda si pe mine careva
am vazut acum, si la "sanatate" ca nu suntenti sanatosi niciunu'
ge, tu stii foarte bine cat de greu te faci "inteles"
al dracu ce-ti place sa te joci, pezevenghiule
io, ca thor, nu prea sufar pupaturile astea. da' acum vreau sa bagi la cap ce ti-am spus asa cum stiu eu ca o poti face
dor72_
Postat pe 2 Februarie 2012 20:42

adica le treci cu vederea?
ma, tu chiar ai nevoie de o chelfaneala
dor72_
Postat pe 2 Februarie 2012 20:52
esti "montata" in seara asta, vaz...;)
:)))
eu_geminy
Postat pe 2 Februarie 2012 20:58
da, montata....surub, piulita, saiba...
nu lipseste nimic...
dor72_
Postat pe 2 Februarie 2012 21:09
las' ca vin eu cu trusa de chei...:P
:)))
eu_geminy
Postat pe 2 Februarie 2012 21:10
aham, la tine e cheia, de obicei...
asa mi s-a parut mereu
oricum, pe mine, cu toata taranimea mea, nu ma poti tu demonta
cu o trusa de chei...
dor72_
Postat pe 2 Februarie 2012 21:14
mi-e ca nu pot eu ajunge, pana acolo...spre ...oras
dor72_
Postat pe 2 Februarie 2012 21:17
asa, asa, fa intai teren, ca pe urma, pe terenul ala, vei "face" curtea
dor72_
Postat pe 2 Februarie 2012 21:27
ge, io, deocamdata stau bine...cu toate instalatiile

da tot e bine, ca atunci cand incepi, cu canali(zare)a trebuie sa incepi....sa ai loc...de evacuare
ce ma distrezi
credeam ca e pierduta seara...

P.S. acum inteleg io de ce scurtcircuitezi asa usor
dor72_
Postat pe 2 Februarie 2012 21:48

te-ai simtit bine Cristina? Pana la urma, asta e tot ce conteaza
( sper ca stii de gluma...daca nu, cer scuze anticipat)
dor72_
Postat pe 3 Februarie 2012 17:57
Hei, luati-va o camera fratilor.
zack
Postat pe 3 Februarie 2012 18:36
vrei sa te filmam? am eu camera
dor72_
Postat pe 3 Februarie 2012 22:51
Aha...am inteles...deci daca te place ce mai astepti?...parerea mea e ca ar trebui sa-i pui o intrebare directa...de ce nu?
Hey...toata lumea place pe cineva "in secret" sa spun asa...si eu la randul meu plac pe cineva si nu stiu ce sa fac..dar in fine, era vorba de tine...incearca sa te bagi cu el in seama de cate ori ai ocazia, poate pana la urma o sa-si dea seama ca esti atrasa de el.. Nu incerca prosti precum ar fi laude, fictiuni sau alte chestiim; fi tu insuti...si dupa cum spuneam incearca sa-i atragi atentia de fiecare data..cu orice, nu conteaza... Sper sa ai noroc ! Bafta multa! Sa-mi spui si mie daca ai rezolvat ceva ;)
gryig
Postat pe 4 Februarie 2012 02:45
De la: eu_geminy, la data 2012-02-02 08:22:23ia mai terminati cu indicatiile despre cum trebuie sa arate un forum, ca nu v-a acordat nimeni nici competente, nici functii pe aici...
vi se pare ca superioritatea / pretziozitatea gaunoasa va serveste la ceva.
ei bine, NU!... aici sunteti egale cu ceilalti.
aveti ceva cunostinte de gramatica / scriere corecta, si cam atat... nu-mi amintesc sa fi citit ceva interesant scris de voi.
doar ifose proportionale cu golul din tartacutza voastra de tute cu niscaiva ani de scoala in plus fata de altele la fel de "istete" ca si voi (de prosti scolarizati e plina Romania)...:D

iar daca nu va convine cum scrie lumea pe-aici, atunci caramba,... ca nu va retzine nimeni.
:))))))


Interesant ce spui tu..
Sa termine toti cu indicatiile despre cum ar trebui sa arate un forum...
Din pacate ptr tine, forumul asta inseamna o mica societate care respecta mai mult sau mai putin regulile unei societati mai mari, de genul stat.
Faptul ca Garbo xxx emite o parere care tie ti se pare supraevaluata este fix acelasi lucru cu cetateanul Ion ( cu care te aseman), care din spatele micului sau birou de bugetar isi da cu parerea si se straduieste sa rezolve problemele tututror in materie de orice.
In plus, mai fiecare roman sufera de "sefie"... Iar in tara asta a mea, fiecare sef are un alt subaltern tot sef si tot asa...
Dar si mai interesant pentru mine este urmatoarea ta fraza: "aveti ceva cunostinte de gramatica / scriere corecta, si cam atat... nu-mi amintesc sa fi citit ceva interesant scris de voi."
Si chiar nu esti singurul forumist care face o astfel de apreciere.
Nu-mi vine sa cred ca un lucru banal, precum gramatica limbii romane ( adica forma de exprimare ) a ajuns sa fie mai mult apreciata, decat fondul ( si sa zicem ca ar fi vorba doar de vocabular sau de substanta )..

Ca nu ai citit ceva interesant pana acum din partea mea sau a altora..n-are nimik: iti raman stirile de la ora 5 pro tv chiar sin pro tv internatiomal ...sunt foarte interesante si le poti dezbate cu cine vrei tu..

Iar vis a vis de "prostii scolarizati in Romania", tu.. tanar scolarizat prin spania, portugalia, ai fi putut sa faci o diferenta de opinie..............
doar ca nu prea ai facut-o
din punctul meu de vedere esti la fel de "prost scolarizat" ca si noi restul.........

garbo225715
Postat pe 4 Februarie 2012 04:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Prietenul meu nu se poate muta de la parintii lui 8 De la: Daniela_C_1983 30 August 2017 14:59
Pauza In Relatie 4 De la: Alins80 1 Septembrie 2010 12:00
La multi ani la toti,,cu numele de Gheorghe 1 De la: luptatoareacurajoasa 23 Aprilie 2010 17:35
criza tot mai profunda pe continent 28 De la: eu_geminy 2 Decembrie 2011 23:16
Cine ma ajuta si pe mine cu detalii despre pastilele de slabit 4 De la: alina73 25 Februarie 2011 09:36
Setari Cookie-uri