daca e casatorit s-ar putea indragosti cu adevarat???

De la: garbo160235, la data 2012-01-15 09:58:10Lizandra,ai facut sex cu el,cu barbatul altei femei?Si inca iti mai acorda atentie?Inseamna ca esti o tarfulitza buna la pat,care o inlocuieste pe sotia,indisponibila sexual,pe motiv de sarcina,sau poate vreo boala.Sa inteleg ca sotul tau nu te satisface asa de bolnava esti pentru sex.Vezi ca sunt barbati care pentru contracost pot presta conform dorintelor tale.



nu , nu am facut sex cu el, poate de asta si cred in sentimentele lui, pentru ca ma curtat (imi facea curte) vreo jumatate de an, si cind a inceput totul facea doar ce vroiam eu si doar cind hotaram eu...
lizadra
Postat pe 15 Ianuarie 2012 20:15
De la: garbo083472, la data 2012-01-15 18:18:49Sa fii indragostit,daca esti casatorit ?Hmm...cu siguranta ca se poate ,nu stiu banuiesc ca asta nu tine de varsta ,statut, si asa mai departe.Itrebarea ta este daca sa iti parasesti familia pentru el sau nu??Din punctul meu de vedere, cred, ca acest lucru, clar se va intampla, chiar daca nu o vei face acum ,undeva ,sigur exista o problema .CREZI CA MERITA ??ESTI SIGURA CA TE IUBESTE ?SAU ESTE VESNICUL INDRAGOSTIT ,,,PAREREA MEA CONTEAZA PREA PUTIN, DAR CRED CA L-AI PUTEA TESTA, INAINTE SA FACI O GRESALA IRECUPERABILA !
Cunosc un astfel de caz ,si i-am spus la fel prietenei mele ...dar din pacate dragostea e oarba ...Si-a parasit familia ,a plecat in lume dupa un indragostit care i-a promis cate-n luna si in stele si stii cat a durat??? DOUA SAPTAMANI ...GRESALA E,I A FOST CA EA A FACUT PRIMA PASUL.
Nu A TINUT CONT DE NIMENI ,ceea ce cred ca se va intampla si in cazul tau .
SFATUL MEU :TESTEAZA-L !!!SA NU FUGA LA PRIMA GREUTATE .PLUS CA LUMEA VA VA CONDAMNA CA A-TI DISTRUS VIETILE SOTILOR VOSTRII .TREBUIE DUSE NISTE LUPTE crezi ca merita?????



sal testez? imi dai un exemplu
lizadra
Postat pe 15 Ianuarie 2012 20:22
Daca este casatorit cu siguranta e indragostit de-adevarat !Iar tu nu esti indragostita de sotul tau ?
anisoaraf
Postat pe 15 Ianuarie 2012 22:03
De la: anisoaraf, la data 2012-01-15 22:03:59 Daca este casatorit cu siguranta e indragostit de-adevarat !Iar tu nu esti indragostita de sotul tau ?




eu nu , nu sunt indragostita de sotul meu, el a facut tot posibilul sa stearga si ultima picatura de dragoste pentru el din sufletul meu , acum regreta mult , dar nu cred ca mai poate reface ceva sa fim ca alta data...
de ce spui ca daca e casatorit atunci e indragostit cu adevarat, de cine e indragostit ? de sotia lui ? sau de cine ai in vedere?
lizadra
Postat pe 15 Ianuarie 2012 22:21
De la: hot_pisi_18, la data 2012-01-07 09:37:49buna:) pot sa iti zik din propria experienta,aceeasi situatie ca tine.
Este posibil sa stii sa se indragosteasca mai ales daca acasa nu are fericire,liniste si respect.Un barbat se poate indragosti si daca are 10 copii daca nu are acasa ceea ce vre,si ceea ce isi doreste.

Vai.vai,vai...ce bestii sunt sotziile !!! Cum ii mai persecuta ele pe bietzii sotzi nevinovatzi !!! Cum le fac viatza (degeaba ) un iad !!! Hai, papusha , ca imi vine greatza shi ma ia shi somnul ... Mai scrie-ne dupa ce te schimba shi pe tine cu alta Ca (nicio grija!!!) itzi vine shi tzie randul ...
carco
Postat pe 16 Ianuarie 2012 08:09
De la: rubioclaro, la data 2011-12-25 08:13:30Bineinteles ca te poate iubi o persoana casatorita, asa cum tu te poti indragosti de acea persoana. E ceva firesc si deseori intalnit in relatiile dintre oameni.



avand in vedere cca vb din perspectiva unui barbat iti dau dreptate,,te poti indragosti de o alta femeie ,,dar cred ca ambii parteneri cauta altceva ce nu au in casa,,,eu una sunt scarbita de aventurile extraconjugale ,,,de fiecare data credeam ca,ii vin mintile la cap,,,m am inselat amarnic,,si cine are azi o relatie extra conjugala care poate sa tina multtttttt si bine,,pana afla sotia,,iese scandal amenintari cu divort etc,,,omul revine la casa lui,,dar nu pentru mult timp,,pt ca maie apare alta,,vb in numele meu acumm si zicala romaneasca daca cateaua nu ridica coada,,cainele nu o fu...........e Acum fiecare are pareri diferiteSi consider ca,daca nu mai vrei sa fii cu sotul sau sotia ta ,,si vrei sa fii cu amanta sau amantul este mai bine sa rezolvi prin divort ,si apoi ai cale libera pt relatia cu amantul sau amanta
garbo036144
Postat pe 16 Ianuarie 2012 17:01
Da, barbatii intotdeauna se pot indragosti de alte femei casatoriti fiind. A pielea pe ei! Femeile niste mironosite sfinte sunt manipulate psihologic sa li se supuna . Asa e!
Unde e Irina ca mi-e dor de ea?
Oare sunt indragostit??
SAL
Postat pe 16 Ianuarie 2012 17:31
poti sti ??
jeanette40
Postat pe 16 Ianuarie 2012 17:34
carco, de la distanta nici eu nu as crede in indragostala asta,
dar daca apare la persoana intaia singular si se transforma in plural, adica el+eu=noi, cam dispare cerebralitatea pe care stiai ca o ai si revine ceva mai tarziu, odata cu introspectiile si eventual, regretele...
de-abia atunci iti dai seama (da)ca ai fost naiva.
sau nu.

pentru banc,
alanna
Postat pe 17 Ianuarie 2012 08:49
Alanna
Ai dreptate!
Sa nu spui nici o data niciodata! Cand te loveste indragosteala, nu mai tii cont de ratiune, de varsta ... de nimic. Esti orb, credeti-ma
SAL
Postat pe 17 Ianuarie 2012 12:51
oh, da....
ratiune, varsta, statut;
dar n-as spune ca esti orb, ci dimpotriva, vezi totul scaldat intr-o lumina stralucitoare (dar nu orbitoare), si simti cum el iti aduce toata caldura soarelui, in suflet.
intai soare de vara, apoi soare de iarna...
alanna
Postat pe 17 Ianuarie 2012 13:16
Si apoi soarele bland si mai putin generos , de iarna...
SAL
Postat pe 17 Ianuarie 2012 13:21
sau soarele cu dinti, din pacate
alanna
Postat pe 17 Ianuarie 2012 13:27
Eiii, vise... si cum spunea J.M. Power referitor la vise: ,,Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa-l faci, e sa te trezesti"
SAL
Postat pe 17 Ianuarie 2012 14:04
ce e drept e drept, eu tot timpul eram impotriva relatiilor extraconjugale , niciodata numi puteam imagina cum poti sa fii asa sau cum poti sa faci asa ceva, tot timpul eram de parerea ca mai intii divortezi daca nu iti convine apoi iti gasesti pe altcineva , in nici intrun caz cu copil,
dar iata ca tocmai peste mine a dat .... sa ma indragostesc de cineva care are si copil, si credetima , realizezi destul de bine ca nu e bine ceea ce faci , ca are copil si e mai mult ireal decit real sa fii cu el , dar... parca ti se leaga gura sa ii raspunzi ceva urit ca el poate sa te lase si asa va trece totul, parca iti ia mintile pentru moment si nu si nu iti permiti sa ratezi prezenta lui ... dupa care iarasi iti dai seama ca are copil dar cind il revezi ... se pune plasa si esti doar tu si el pe lumea asta
sa fim seriosi ,destul de des ne apar in cale diferite ispite , dar nu cedezi atita timp cit nuti cade cineva tronc la inima, dar sati cada tronc la inima poate doar in momentul cind inima ta e libera, indiferent ca esti casatorita sau nu , ca ai copii sau nu , sau ca are el copii.
este un sentiment foarte frumos dar in acelasi timp si dureros cind te gindesti ca are copil , tu esti casatorita si ca nu e corect asa
daca ar fi sa te indragostesti cind vrei tu sau sa alegi cind si cum cum , poate ar fi mai usor
ca doar nuti iei o luminare in mina si te pornesti la cautat pe cineva de care sa te indragostesti si sa gasesti anume unul fara copiii , necasatorit.... asta vine cind te astepti mai putin, important e sa nu cazi in plasa cuiva pentru care sa fii doar o papusa, dar din pacate de asta ne dam seama cind e prea tirziu...
lizadra
Postat pe 17 Ianuarie 2012 14:10
Lizadra, nu doarme si ne bazaie cand ne tinem mai ,,tzantzosi" ca noi suntem fideli si in familia noastra nu poate interveni nimeni si nimic. Cunosc si eu o multime de cazuri si pana la urma e de apreciat intelegerea si maturitatea in gandire cu care au stiut sa treaca mai departe.
SAL
Postat pe 17 Ianuarie 2012 14:18
da, mergem mai departe, ca sa luam totul de la capat...
Ana32
Postat pe 17 Ianuarie 2012 14:24
De la: lizadra, la data 2012-01-17 14:10:46
sa fim seriosi ,destul de des ne apar in cale diferite ispite , dar nu cedezi atita timp cit nuti cade cineva tronc la inima, dar sati cada tronc la inima poate doar in momentul cind inima ta e libera, indiferent ca esti casatorita sau nu , ca ai copii sau nu , sau ca are el copii.
este un sentiment foarte frumos dar in acelasi timp si dureros cind te gindesti ca are copil , tu esti casatorita si ca nu e corect asa
daca ar fi sa te indragostesti cind vrei tu sau sa alegi cind si cum cum , poate ar fi mai usor
..


lizadra, cand te indragostesti, te indragostesti! punct!

ce uimitor, frate!: cei mai multi n-au invatat in viata lor matematica si se trezesc acum cu o pofta nebuna sa aplice nush`ce fractii si algoritmi la nivel de corazon.

si la fel, nu exista ma indragostesc, cand am io chef ori cand mi se scoala in axonul nush`carui neuron. in primul rand ca nu alegem noi sa ne indragostim si de cine sa ne indragostim, ci ceva ne alege. n iubire nu alegi, nu optezi, ci eti ales de ...habar n-am ...o for care nu poate fi cntrit, msurat, logicizat, disciplinat. e ca un fulger care te frnge i te las ntins, legat de mini i de picioare, n mijlocul drumului, strazii, cu un picior pe o treapta, rumegand guma etc. eti ales, dar nu alegi. ceva (i nu cineva) te alege, se npustete asupra ta, dar nu e fptur omeneasc.

si, dincolo de asta, iti dai seama ca ceea ce esti tu cu adevarat, nu sunt norme, reguli, doctrine si atributii (de aici si extraordinara, covarsitoarea dilema intre ce sa aleg: amputarea mea tacita si ireversibila intr-un mediu care nu ma implineste si nu ma lasa sa devin sau pe mine insumi/insami intreg/intreaga?!), ci propriile trairi si modul in care le gestionezi.
esme
Postat pe 17 Ianuarie 2012 14:51
De la: alanna, la data 2012-01-17 08:49:05carco, de la distanta nici eu nu as crede in indragostala asta,
dar daca apare la persoana intaia singular si se transforma in plural, adica el+eu=noi, cam dispare cerebralitatea pe care stiai ca o ai si revine ceva mai tarziu, odata cu introspectiile si eventual, regretele...
de-abia atunci iti dai seama (da)ca ai fost naiva.
sau nu.

pentru banc,

Mi-a disparut postarea ... Dar nu ma enervez pentru ca nu este pentru prima oara . Ma cenzureaza ashtia la greu din cauza limbajului agresiv ... Asha este precum spui. Intotdeauna cei care sunt spectatori vad lucruile mai clar deoarece nu sunt implicatzi. Cand te indragosteshti vezi doar ceea ce vrei tu sa vezi... Eu , din principiu tzin cu femeile shi imi pare rau sa le vad cum sufera. Doar sunt "n" exemple numai aici pe Garbo, care se dau cu capul de peretzi ca au fost oarbe. Sunt mai dura in exprimare in sperantza ca le trezesc putzin la realitate. Dar , pana la urma, "fiecare cum ishi ashterne ,asha doarme"!
carco
Postat pe 17 Ianuarie 2012 22:36
De la: esme, la data 2012-01-17 14:51:23
lizadra, cand te indragostesti, te indragostesti! punct!

ce uimitor, frate!: cei mai multi n-au invatat in viata lor matematica si se trezesc acum cu o pofta nebuna sa aplice nush`ce fractii si algoritmi la nivel de corazon.

Daca ar fi vorba in ecuatzie despre sotzul tau shi o prietena de familie ,m-ash intreba daca tot asha ai judeca lucrurile, Esme?
carco
Postat pe 17 Ianuarie 2012 22:43
carco, exact asa le-am judecat! ex-ul meu s-a indragostit, i-am dat voie sa fie fericit. chiar daca apoi s-a gandit el ca nu e fericit asa. dar ce-a fost (des)facut, asa a ramas!

crede-ma, nu-mi doresc si nu vreau sa traiesc cu un barbat care se gandeste la alta si, in consecinta, nu ma vrea.
esme
Postat pe 17 Ianuarie 2012 22:51
carco, in principiu sunt de acord cu ce zici, dar nu pot sa spun ca tin cu tabara fetelor sau tabara baietilor, pentru ca altele sunt criteriile mele
acum am ceva franjuri de impletit
o sa tapetez niste pereti cu ele, pentru a atenua impactul
alanna
Postat pe 17 Ianuarie 2012 22:52
Carco, si mai e ceva!: nu conteaza ca e prietena de familie sau o necunoscuta! tot femeie e si eu tot cea nevruta raman. cum as putea fi fericita cu un barbat care e nefericit cu mine? la ce bun?
asa ca, restul sunt doar vanitati inutile, ca de ce tocmai cu aia si nu cu alta...
prostii!
esme
Postat pe 17 Ianuarie 2012 23:07
acu nu o lua si tu asa in tragic, esme... nevruta nu e chiar cel mai rau lucru intotdeauna...:))
eu_geminy
Postat pe 17 Ianuarie 2012 23:09
nu e, ge! corect! dar in raport cu celalalt pt mine (si oricare) e cat se poate de dureros si ineficient.

hai ca ma intrec cu gluma! am luat-o prea in serios, nu? :))))
ptiu, ce paradox am scos! :P :)))
esme
Postat pe 17 Ianuarie 2012 23:16
numai in gluma (hahaha:P) o spuneam, esme... dar ar putea sa si nu fie...:P
:)))
eu_geminy
Postat pe 17 Ianuarie 2012 23:19
aoleu, ge, dar io chiar incepusem sa-mi imaginez ce-ar putea fi mai rau!
:))))
esme
Postat pe 17 Ianuarie 2012 23:30
ei nah... unora le place joaca... :))
eu_geminy
Postat pe 17 Ianuarie 2012 23:31
ei, cui nu-i place?! :P
da` sa vezi, ce-mi trecu prin cap! lucruri rele, zau! hahahaha!

:))
esme
Postat pe 17 Ianuarie 2012 23:40
si mie, era sa-mi treaca un glontz...:D
:)))
eu_geminy
Postat pe 18 Ianuarie 2012 00:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Greu cu dragostea asta.. 18 De la: garbo_407018 30 Ianuarie 2016 19:20
Ganduri frumoase/pure/sincere 38 De la: Clm 12 Mai 2009 15:23
oare sunt si fete sub 18 ani aici? 17 De la: pantera_neagra 29 August 2010 13:09
Cum ar trebui sa ma comport? 28 De la: LadyLove 6 Iunie 2016 19:10
indragostita 135 De la: LILO 20 Noiembrie 2009 16:14
Setari Cookie-uri