oare napoleon avea dreptate?

tipa arata destul de bine . Corect ?. Astea s genu de femei care se simt cineva daca umbla cu mai multi barbati si ii manipuleaza si ii joaca pe degete . Tu esti unu dintre ei . Fara sa-ti dai seama ai intrat demult in jocul ei . Si ii da satisfactie credema . Ea se simte importanta . Tu te simti mai putin important .chiar exclus si folosit de ea . Tocmai deaia acum iti versi frustrarea oarecum deranjat ca ea face si drege tragand sforile ... psihologie
MadMax
Postat pe 24 Decembrie 2011 04:12
tu ce fel de barbat te consideri din moment ce ai facut ceea ce ai facut cu ea, desi stiai ca are un iubit? nu vroiai, nu faceai. nu cred ca ti-a pus arma la tampla sau te-a violat. dupa ce savarsesti fapta, poti sa te scuzi cat vrei, daca scuzele mai mult te acuza. pe tine de fapt te doare ca ti-a reamintit care e locul tau, in 2 timpi si 3 miscari.
iceboxxx
Postat pe 7 Februarie 2012 03:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
E normal sa apara o astfel de durere? 2 De la: garbo_414701 20 Martie 2016 11:47
Fetelor, va vreau pe toate ... si chiar pot 96 De la: elisabeta_boia 9 Octombrie 2011 16:33
In ce locuri faceti sex sa scapati de monotonie? 92 De la: tutankhamon 7 Septembrie 2009 12:32
M-am indragostit de.....varul meu!!! 139 De la: cordor 25 Noiembrie 2012 16:30
De ce unele femei accepta sa fie mintite si insealate de barbati doar ca sa aiba un mascul langa ele? Si sa fie ajutata material...Asta inseamna ca nu au demnitate si se vand 9 De la: politistul 21 Aprilie 2010 03:01
Setari Cookie-uri