GRADINA DE IARNA!!!

PENTRU A VA BUCURA DE NATURA SI IN SEZONUL RECE.
O gradina de iarna ne permite sa fim in natura chiar si in mijlocul iernii. Ea ne aduce o bucata din lumea tropicala in propria casa. Inconjurat de palmieri, citrice si alte plante tropicale, va veti simti ca in vacanta in Caraibe sau un safari in jungla. Un vis de vara poate deveni realitate!
Bine protejati de vremea rece, arbustii si plantele exotice ofera un fler exceptional spatiului de locuit suplimentar. O gradina de iarna este adesea folosita ca spatiu de locuit suplimentar, dar ofera, de asemenea si alte functii utile.
Plantele sunt natura, prin urmare, prospetime si vitalitate, au un efect revigorant, transformand acest spatiu ideal intr-un loc pentru birou sau chiar sala de fitness. Relaxarea si confortul sunt caracterizarea pentru aceasta camera din sticla, inverzita. O gradina de iarna are de asemenea si avantajele sale: Ofera rezidentilor confort (se pot bucura de soare chiar si in sezonul rece), precum si a infrumuseta casa. Ea s-ar putea folosi chiar si ca o gradina botanica, deoarece multor oameni le place cresterea si ingrijirea plantelor. Dar un lucru trebuie sa retineti ca o gradina de iarna necesita a fi incalzita pe timp de iarna, deoarece plantele tropicale au nevoie de o temperatura de cel putin 15 Celsius.
Gradina de iarna este centrul insorit al casei, ofera un loc de intalnire pentru familie si prieteni, este oaza tropicala cu aer curat, locul de revigorare si relaxare a tuturor membrilor familiei!
constructii24
Postat pe 19 Octombrie 2011 15:42
Pentru cine are spatiu si-si permite o gradina de iarna,e minunat.Eu ma multumesc cu plantele ,care le am in apartament,inghesuite pe la ferestre.
constance
Postat pe 19 Octombrie 2011 15:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
PLANTELE SI NATURA IN CASA NOASTRA!!! 3 De la: Ciresica 23 Noiembrie 2011 19:01
daunatori flori 117 De la: fleurdelis 30 Aprilie 2010 15:57
GRADINA DE IARNA!!! 2 De la: constance 19 Octombrie 2011 15:57
Care sunt plantele care se pot tina in casa si ale caror flori dureaza cel mai mult ? 1 De la: Charlotte_Ionescu 27 Februarie 2012 11:18
imi fac casa noua 87 De la: titzian 30 Octombrie 2017 15:54
Setari Cookie-uri