ghid pentru o viaƣă ßmplinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Horoscop zilnic: BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Horoscop pt 2 sept. 2011

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Poți întâlni o persoană care te poate susține într-un proiect la care visezi de ceva vreme. Flexibilitatea și adaptabilitatea, mai ales în discuțiile importante, sunt necesare. Taur O zi fructuoasă. Astăzi ai parte de o zi frumoasă din punct de vedere profesional. Evită luarea unor decizii importante. Gemeni O zi numai bună să-ți deschizi inima și să primești iubirea unei persoane speciale din viața ta. Așadar, soarele răsare și pe strada ta. Rac Dai dovadă de un interes sporit pentru chestiuni ce țin de latura ascunsă a societății. Este posibil să beneficiezi de niște avantaje materiale nesperate. Leu Poți lega noi colaborări în plan profesional sau, de ce nu, începe o relația în plan personal. Discuțiile pe marginea unui proiect sau contract decurg foarte bine. Fecioară În urma discuțiilor purtate astăzi, te alegi cu bani în plus în buzunar. Evită tendința exagerată către critică sau autocritică. Balanță Ești mai încrezător în proiectele tale și mai sigur de calitățile tale. Este o zi favorabilă învățătorilor sau persoanelor care lucrează cu copiii. Scorpion Astăzi te preocupă lucrurile mai puțin accesibile și partea nevăzută a lor. Vei avea parte de evenimente frumoase și o înțelegere foarte bună între tine și membrii familiei tale. Săgetător Evită deciziile majore și discuțiile în contradictoriu cu șefii sau cu alte persoane cu autoritate. Dai dovadă de inteligență și de o curiozitate fără margini.
  citeaza   raspunde

da tu de unde le stii pe toate astea.... ??? sa nu-mi spui ca in.... ashtrii... ca nu te cred ! abia vezi la 23,65m.... daramite tocmai la distante din alea ! apropo, stii care e planeta cea mai mare din sistemul solar ? si cat face radical din 81 ? astept raspuns..... ! noapte buna si tie, bunicutzo..... !!!
  citeaza   raspunde


-bunicutzo,da' de ce ai predictiile asa de vagi?
-ca sa te pot nimeri mai bine..
  citeaza   raspunde


precilico, coasta ta, ca mult lipsishi de aici!
  citeaza   raspunde

poi din cauza la horoscop,thorele...
c-asa mi-o prezis,deci n-am putut sa fac altfel...
  citeaza   raspunde

bunicuto,imi faci si mie astrograma?sunt scorpion.sunt compatibil cu o femeie peste?,care bineinteles m-a ranit al naibii de tare ,inselandu-ma.
  citeaza   raspunde

Eu m-am despartit de fostu sunt singura si sincer imi e mult mai bine fara dureri de cap fac ce vreau cand vreau fara sa dau explikatii, DESI uneori mi-as dori pe cineva alaturi dar raman singura e mai bine pt mine apropo sunt GEMENI
  citeaza   raspundebuni.....ma lasi! cum sa nu critic....banii...!!!!unde-s bani promisi?
  citeaza   raspunde,,m-a ranit al naibii de tare ,inselandu-ma."


lasa ,zenit...cine n-a patit?

in 2...3 ani trece...uiti
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: