fidelitate

mda. Sa incerci...ce, flora? Sa faci din rahat bici, sau ce sa incerci?
quasaria
Postat pe 14 August 2011 16:53
sa fumezi maijuana in loc de kent ...stiu eu ???
din rahat bici e ceva mai greu ,si daca as reusi sa fac asta ,nu cred ca m-ar multumi cu ceva ...
flordavis
Postat pe 14 August 2011 17:03
scumpa mea esme ,nu stiu cum ai subintels tu din mesajul meu toata nebunia aia pe care ai scris-o ..nu are nici o legatura una cu alta
flordavis
Postat pe 14 August 2011 17:09
pai, sigur ca n-are, flora! erau ironie si ceva cinism in it. dar, deh, e greu uneori cu subtextul!...
esme
Postat pe 14 August 2011 17:16
De la: esme, la data 2011-08-14 17:16:21pai, sigur ca n-are, flora! erau ironie si ceva cinism in it. dar, deh, e greu uneori cu subtextul!...



cum zici tu draga esme ....
flordavis
Postat pe 14 August 2011 17:22
Ai ajuns sa iubesti un barbat mai tinar cu 9 ani si ti-ai inselat sotul cu el,acum suporta consecintele.O sa-l uiti cu timpul nu te mai gindi la el,bucura-te ca-l ai inca pe sotul tau linga tine,o sa-ti treaca cu timpul...sper
garbo162553
Postat pe 14 August 2011 18:03
cam da...am ajuns sa fiu ceea ce uram odata, acum o sa suport consecintele, oricum nu am ce sa mai fac...
mistic
Postat pe 14 August 2011 18:12
Mda... numai jale si prapad pe toate subiectele astea....
Nu ca n-am avut bucata mea de tort, da' zau ca mi s-a cam luat sa bocim asa, continuu....
quasaria
Postat pe 14 August 2011 18:34
Q, de-aia zic...nu mai bine tragem un gec? si-o cana de cafa asezonata cu 3 tigari?
by the way...ai speriat doctorii aia?
michelle_
Postat pe 14 August 2011 18:38
multor femei li se intampla sa aibe parte de ce ai avut tu,deoarece multor barbati le place jocul de a cucerii o femeie maritata,si vb din experienta . cuvintele frumoase pe care sunt capabili sa le spuna si sa faca sa para ca totul e perfect si el e barbatul perfect,dar de fiecare data toate astea sunt prea frumoase ca sa fie adevarate.
nu trebuie sa te judece nimeni dar de fapt pe tine ce te doare mai mult ? ca el e indiferent sau ca ai facut prostia sa-ti inseli sotul,mai ales ca zici ca era totul frumos?
nu te mai framanta ca el e indiferent fata de tine,bucura-te ca nu unul dinala care sa te santajeze cu relatia vostra pentru a-ti distruge casnicia.
analizeaza caree problema de la care a pornit totul,pentru ca trebuie sa ai un motiv pentru care ai lasat de la bun inceput pe cineva sa se apropie de tine. faptul ca te-ai indragostit nu s-a produs de la primul moment,deci daca era totul ok intre tine si sotul tau l-ai fi respins cate goric inca de la prima tentativa de apropiere.
tu chiar crezi ca merita sa acorzi importanta unui astfel de barbat,care nu a vrut decat sa isi demonstreze ca poate sa aiba o femeie maritata?
ca pt el sunt sigura ca doar asta a fost,un pariu cu sine insusi.nu ar fi primul care procedeaza asa,la inceput ai fost o prada grea de atins ,iar asta a devenit un joc palpitant,iar in momentul in care el si-a atins scopul,era normal sa se plictiseasca,deoarece a primit ce a vrut,nu a rectionat ca un barbat care vrea o femeie pentru el ,prin motivul ca o iubeste.
nu trebuie sa-l mai lasi sa profite de sentimentele tale.
mult succes in salvarea adevaratului barbat care te iubeste ,si anume sotul tau.
panacristina
Postat pe 14 August 2011 19:06
michelle, buna idee... chiar nu stiam ce imi lipseste....
I-am speriat, gata. Da' m-am speriat si eu. Ce e prin spitalele astea... m-am lamurit. Pina si obstescul mi-l dau acasa, si pe acolo nu mai calc....
quasaria
Postat pe 14 August 2011 19:22
let me quess! nesimtire crunta, indolenta, mizerie, gandaci, cearsafuri carpite, si asistente insolente, este?
michelle_
Postat pe 14 August 2011 19:27
cu mine n-au fost insolente, da' ce mi-au vazut ochii in rest...
Bine, e drept ca am fost taman la urgentza, si alora se pare ca oricum nu le prea arde de chestii duioase, ca sint contra timp. Pe de alta parte, nici cind nu sint contra timp nu prea iti dai seama daca e spital sau macelarie.

N-oi fi eu obisnuita... da'... totusi...
quasaria
Postat pe 14 August 2011 19:33
stii ce , ai sot, f bine, te intelegi cu el , dupa cate inteleg aici si el nu stie ce ai facut. singura greseala a ta pe care ai facut-o a fost sa te indragostesti de amant. e cea mai mare prostie pe care puteai s-o faci . amantul e pt diversitate, n-ai stiut asta? sotul, daca ti-l iubesti, e temelia. in cazul celalalt, amanta pt un barbat tot pt diversitateeste. eu n-am intalnit barbat care sa isi lase nevasta pt amanta. te sfatui atat, nu cumva sa pici in latura asta , de la o prostie de indragosteala juvenila, sa iti lasi sotul . aduna-te si daca nu iti trece , cauta-ti alt amant , PT DIVERSITATE,nu uita.
elly
Postat pe 14 August 2011 19:33
mda... alta intzeleapta....
De unde tot ies astea... ca parca se inmultesc prin diviziune...dispare una, apar sapte....

Iete ca eu am intilnit barbat care sa isi lase nevasta pentru amanta - ba am intilnit si unii care au lasat-o pentru ca nu le era suficienta, na. Si tot respectul pentru aia, ultimii.
quasaria
Postat pe 14 August 2011 19:42
Q, sistemul e bolnav
apropos de boala, tu ai observat ca cele mai cinice sfaturi le dau femeile?
michelle_
Postat pe 14 August 2011 19:43
pai daca citesti despre criminali in serie, toate femeile criminale actioneaza cu cinism si premeditare - si urmaresc un anume interes (de obicei financiar), motiv pentru care victimele sint preponderent familia sau apropiatii. Asta spre deosebire de barbati, care ucid la impuls si, in general, persoane necunoscute.
In concluzie...
quasaria
Postat pe 14 August 2011 19:45
nah...ca am fost amandoua intr-un gand...pariez ca e genul "nevasta" care crede ca e stapana pe ala de acasa, hehehe
auzi, e tarziu daca cer si eu o consiliere? ca m-a inselat berbatu' acu' tz ani, ba inca am mai avut si surpriza sa-i gasesc in action?

mda...de vreo trei saptamani am senzatia ca mai am putin si ma transform intr-un serial killer
michelle_
Postat pe 14 August 2011 19:46
"cauta-ti alt amant , PT DIVERSITATE,nu uita. "

un fapt intelept. dragi femei casatorite aveti neaparat nevoie de diversitate...ca na, d-na elly, aici prezenta, ajunge acasa cu zambetul pe buze, isi saruta sotul cu mai mult drag, mai abitir umple camara cu fel de fel de borcane de muraturi si pune capul linistita pe perna. e si asta un stil de viata...


blahh blahh
Eugenia69
Postat pe 14 August 2011 19:46
De la: Axl_22, la data 2011-08-14 08:46:32
De la: ovidiu42, la data 2011-08-14 05:27:06
mai sa fie.....ce simplu ierea!!!



ierea,mai....da nu mai e! aia-i baiu...

nu vezi ce complicat ii...





axl....zau...cand cetesc ce se vede....ma intreb daca...scriitoru`....stie despre ce e vb in propozitie...
atatea dileme...la care multi au solutia....incat...zau...ma intreb de ce dreaq o duce unii...atat de rau cand...lucrurile au o rezolvare atat de simpla!!!!
ovidiu42
Postat pe 14 August 2011 19:48
da, eugenia - e si asta un stil de viata, da' mai bine il pun pe dl la borcan, undeva la Antipa, si il mai vizitez din cind in cind. De ce sa il mai tin pe acasa, daca tot e simbolic?!
Sa stea acolo, la raft.... sa il vada lumea ca e, si e etichetat, pe numele meu, etc.
quasaria
Postat pe 14 August 2011 19:48
chiar asa, victoria! cum sa-ti lasi tu sotul? ai innebunit? sa-l lasi pe seful tuturor gintilor, pe regele junglei, pe marele Zeus, pe capul fameliei, pe barbatul, pe care statul ti l-a daruit prin primarele, care este, si te-a pus sa semnezi drept gaj pt achizitia facuta? ca, iote ce zice elly! ea le stie bine daaa tooot!


ellyo, ma intreb daca tu esti reala! a te indragosti e o greseala??? a iubi e interzis ori controlabil? bre, societatea asta plina de conexiuni strambe si defectuoase, v-a furat si bruma de neuron viabil pe care ati fi putut-o avea. io ma intreb cum dreak nu va dati seama, tu si altii de-aceeasi rarisima inteligenta, ca decibelii din gura voastra nu va fac absolut deloc mai destepti! hai, ia o bomboana si de la mine sa mai calmezi lipsa aia, de care-ti vorbeam!
esme
Postat pe 14 August 2011 19:49
c'mon esme, hold ur horses... n-ai cu cine sa discuti....
quasaria
Postat pe 14 August 2011 19:51
da, Q, m-am ambalat aiurea! much ado about nothing! ideea e ca, daca prostia n-ar fi si agresiva, as sta in banca mea, ca nu m-ar gadila asa de tare la talpa. si ar trebui sa stau oricum. uit ca unii nu-si doresc nicio schimbare si au si ei dreptul la viata, chiar daca le place sa fie mediocri. asa se simt ei bine. si, pana la urma, au dreptate, asa sunt ei, fiindca nu pot fi altfel.
esme
Postat pe 14 August 2011 20:00
esme, asa cum ti-am mai povestit eu, unii "asa ESTE ei" si, daca vor sa aiba viata de kkt in care sa nu aiba cum sa puna capul pe perna linistiti, wtf ar trebui sa ne pese noua sau altcuiva, in afara de ei.... Probabil asta le place, sa fie fugariti, injurati, urmariti.... reprosuri din toate partile, minciuni in toate partile... Na, e si asta un stil.
Personal, cit timp n-am omorit pe nimeni, nu vad de ce drak m-as complica....
Nu il iubesc, ii spun omului, ca sa isi poata aranja si el viata in continuare, sanatate si un praz verde. De ce sa il mint, la urma urmei?!
quasaria
Postat pe 14 August 2011 20:06
corect, Q, si asta cu atat mai mult, cu cat lucrurile se intampla! caci se intampla!
esme
Postat pe 14 August 2011 20:13
"problema" Q, este, ca d-ne ca elly, chiar dorm linistite... sunt mandre...si-i dispretuiesc pe amaratii aia care spun nu ne mai iubim, gata, pa si un praz verde....

motive, cum s-au mai enumerat...certificatul confera pozitie in societate, sotul aduce bani buni sau e prea bleg ca sa observe etc...

sincer, imi este sila, nici nu stiu de ce am postat

poate ma nervozeaza si pe mine ataat ipocrizie , laudarosenie...merita o corectie uneori
Eugenia69
Postat pe 14 August 2011 20:16
ar merita chiar doua, eugenia!



cu toate astea, nu pot sa nu ma intreb CE sa observe sotul?
esme
Postat pe 14 August 2011 20:18
nu-i dispretuiesc, mor cu ei de beregata si cu certificatu' roz de gat
si da, din varii motive, iar cel cu interesul material primeaza
michelle_
Postat pe 14 August 2011 20:19
pai, eugenia, linistite n-au cum sa doarma, nu din motive de constiinta si pentru ca na, cind ascunzi cadavru' in sifonier, risti sa mai si cada... mai vede unu', altu'... strici bunatate de imagine.... Iti dai seama ca la mentalitatea asta, gura tirgului te-a facut, tot aia te omoara... e principala valoare din viata astora...
Li s-a dus "onoru' " de nevasta, le-a repudiat ginta, pa...
quasaria
Postat pe 14 August 2011 20:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce credeti de CRISTI TABARA?ESTE VINOVAT? 125 De la: fleurdelis 5 Septembrie 2010 17:55
suferinta...dragoste....suferinta....pana cand? 9 De la: kyra 22 August 2009 22:17
Incredibil s-au oparit "doamnele rele de gura" 89 De la: garbo265966 9 Iulie 2012 06:31
cand plictiseala te cuprinde 58 De la: garbo180888 3 Aprilie 2014 12:41
Copiii indigo si 2012? 80 De la: pantera_neagra 27 Decembrie 2011 00:57
Setari Cookie-uri