Oare barbatii ce fel de oameni sunt?

De la: ingerasulluptator, la data 2011-07-14 14:51:52Am hotarat ca nu mai intru deloc seara pe net..Pt ca ma faceti cu nervii seara apoi nu mai pot dormi..Si apoi seara trebuie sa fii linistit ca sa poti dormi linistit..Apoi voi suntewtri retardati si nu intelegeti asta ca si eu trebuie sa dorm..Voi va ganditi doar la intersele voastre asa a-ti fost programati


e, hai sa-ti dau un somnifer si sa-ti mai intind nitzel ridurile, irinooka...

iti voi repeta o chestie... tocmai, fiindca esti precum reptilele: uiti instantaneu:P

anume ca stiam eu ce stiam atunci cand am afirmat ca, pe langa faptul ca esti obsedata sexual, mai ai o mega-calitate:

esti o imputzita fruntasa pe ramura...:D
:)))))

eu_geminy
Postat pe 4 August 2011 23:15
De la: george30, la data 2011-08-03 16:11:34buna
si eu sunt nou pe aici asa ca.....sunt unpik in afara mentalitati de acasa dar...............acum parerea mea. nu ca var interesa dar eu o zic oricum.
ma gandeam ca dupa ani si ani mentalitatea barbatului din romania sa schimbat dar pare ca nu si asa ne miram de ce femeile noastre cand intalnesc un spaniol ,italian,olandez care sunt gentiluomini din nastere fug in bratele lor....noi spunem ca sunt..scuze curvustine...nop noi suntem barbari care nu stim sa le tratam.

si ca sa revin la subiect daka are ceva impotriva barbatilor probabil ca un bastard (sau mai multi) a ranito acolo unde nu se astepta, in loc sa o faceti sa intelega ca nu suntem toti la fel ati sarit cu piatra repede.
cred ca ne trebuie alti 50 de ani sa putem intelege ceva cu si despre femei
Buna seara ! George, tocmai pentru ca esti nou, ar trebui sa-ti iei un "ghid" pentru topicele deschise de ingerasulluptator si ti-ar arata ca tocmai domnia sa este impotriva barbatilor si a femeilor, deci impotriva vietii. Iar noi, ca sa n-o lasam sa vorbeasca singura, suntem impotriva ei, asa, din.... simpatie. Ar trebui sa citesti tot ce-a postat ea si dupa aceea sa "ne pui la zid". Nu intotdeauna, cei care citesc sau citeaza din biblie sunt credinciosi sau buni, iar ingerasulluptator numai ingeras nu e. Asta e parerea mea., ea este de alta parere.
oktaviatdy
Postat pe 5 August 2011 21:03
oktavia, strici cuvinte furmoase pe nimic!
strici margaritarele pe porci ...!
Zau e nonsens sa i te adresezi scolitului si cultului si experimentatului gigel ... care nu e in stare sa priceapa un sens al cuvintelor sau altul!

alfheim
Postat pe 5 August 2011 23:46
Buna dimineata si sa aveti o zi plina de lumina, iubire si armonie ! Alf, de multe ori "scolirea" nu poate face pe oricine sa si inteleaga anumite lucruri, de aceea trebuie putina rabdare si cu cuvinte simple sigur va intelege. E nou si nu a prins toate topicele postate de ingeras. Sunt convinsa ca va fi mai precaut inainte de a posta. Multumesc pentru flori, mi-ai inveselit ziua. Trebuie sa plec nu inainte de cu urarea SA AI O ZI IN TOATA SPLENDOAREA !
oktaviatdy
Postat pe 6 August 2011 08:47
mda i see

e exact cum gandeam partide partiduletze..eu nu tineam partea nimanui ..eram impotriva atacurilor la femei in general ...culte ..inculte ..ori cum ar fi ele... si credema stand depare imi dau seama de mentalitatea romanului(barbat cu se crede) doar pentru ca am o unitate de masura sa pot compara.
si dorule ...a fi gay nui o problema doar ca nutzi da dreptul sa ataci toate femei pentru frustrarile tale sexuale(nu ale tale personal)
george30
Postat pe 6 August 2011 17:04
am sa tin cont de mess ul tau oktavia
george30
Postat pe 6 August 2011 17:14
de-ai fi avut cu ce sa gandesti ... ai fi priceput de multa vreme ce tzi-am spus eu si altzii... dar nu esti nici macar tamaie, esti mult mai rau... aia cel putin are o utilitate!
mai obsedatule si frustratule .. nevasta-ta a facut armata?
eu nu am nevoie sa ma uit de 3 ori pe zi in pantaloni ca sa-mi dau seama ce sunt si cine sunt! insa tu fara oglinda si verificari dimineatza pranz si seara, deja ai dubii cu privire la stadiul tau in care te aflii!
mai labinshtain, ti-am mai spus si ti-o mai repet o singura data ... daca tu crezi ca fiind insurat scapi de banuiala de-a fi gay, te insheli ... insa eu nici insurat si nici divortat sau neinsurat n-am predispozitiile de care vorbesti tu cu lipsa ta de creier si coerentza!
in caz ca n-ai cu cine comunica incearca sa discutzi cu nevasta-ta, aia care inca nu s-a aruncat in bratzele italienilor, in baltoaca carora te scalzi si pe care ii ridici in slavi!
aici nu e vorba de partide sau partidutze... e vorba ca vii si incepi sa judeci fara a stii despre ce vorbesti! dar nu ma mir, de habarnishti si aberationisti este lumea plina, n-ai putea sa te dezici!
esti exponentul clasic si chiar de baza!
de aici in colo abereaza singurel si cu spor!
dar inainte de-a abera, invatza sa citesti si cat te duce pe tine chestia aia pe care o ai pe umeri ca sa nu-ti ploua in gat, incearca sa si intelegi ce citesti!

ca sa vezi ca esti prost pana faci bau, vezi de care gen este dor72 si apoi vezi cum i te adresezi!
alfheim
Postat pe 6 August 2011 22:13
da ce te-ai nervat alfule....
ce zici ma coafeaza sa fiu gay?
asta nu am mai fost....poate ii dau o dezamagire crunta lui 30....cand ma pipaie....
alf, ia o pastila, calmeaza-te...tu nu vezi ca omul nu a priceput nimic din ce am zis? pe cine sa te superi, atunci? pe mine ma distreaza....
hai mai, fa-te si tu gay...si discutam si noi, asa, ca intre " guys"

30, io atac si femei si barbati deopotriva....asta inseamna ca sunt bisexual?
sau explica-ne tu, din imensitatea experientei tale, ce suntem....sa nu murim prosti si neinstruiti....
dor72
Postat pe 6 August 2011 23:40
nu doar din imensitatea experientei lui, ci si din vastitea cunoasterii lui, chiar si a aleia nestiute, dar intuite si banuite.

esme
Postat pe 6 August 2011 23:49
de fapt, acolo e imensitatea, in insasi necunoasterea lui 30....
deh, acum si tu, sigur esti invidioasa...ca habar n-ai cum e sa poti compara cu " alte tari "
si daca nu esti un pic gay, da-te dracului de roman parlit....
dor72
Postat pe 6 August 2011 23:57
doruletule numai daca ne facem amandoi gay sunt de acord, altfel nu ma complic!
nu m-am enervat bre, doar ca atunci cand il vad ca persista in ineptii, simt o jena in cot!

stitzi fetili ce-mi place mie la rapciugitul asta care vine sa ne dea lectzii de civilizatzie?
pai imi place ca el ... prapadenia, a trebuit sa sara granita si sa stea vreo 15 ani pe coclauri, pentru a afla cat de tandrii sunt italienii, spaniolii si olandezii!
a se intelege ca el a colindat toata europa, facand prsopectiuni de tandretzuri... si avand in vedere ca vorbeste despre barbatii tandri si femeile care fug in bratele lor, incep sa cred ca soatza lui i-a servit drept studiu de caz! mai ales ca una ca ea, nu se mai naste in veci vecilor amin!
cred ca acest specimen a facut trotuarul din barca la Amsterdam, si-au fost foarte tandri cu el olandezii, ca aia sunt extrem de desxchisi la treburi din astea!
alfheim
Postat pe 7 August 2011 00:28
si italienii sunt la fel de deschisi....stiu io sigur....

alf, si tie trebuie sa iti explic?
ce citesti? si unde? doar am fost mai mult decat explicita....

apoi, omul vrea sa se convinga, prin noi, ca nu-i chiar asa de rau sa fii gay....
sa ii stricam noi karma, pentru atata lucru? neeeeee.....
si o nevasta unicata, asa cum are 'mnealui...nu se mai naste...sa il tolereze cu toate prostiile pe care i le face si i le insira, asta e clar....
dor72
Postat pe 7 August 2011 00:35
nu-mi explica, ca oricum nu inteleg nimic de cand cu psihoza asta a strainezilor...
mai bine imi faci un desen colorat.... si cu sclipici, mult sclipici...
alfheim
Postat pe 7 August 2011 00:55
bine ca nu vrei si lipici...
de fapt vad ca ai...prea mult
se lipesc trollii de tine ca mustele de lipinol....
vrei sa vina acum si ca la lumina?
dor72
Postat pe 7 August 2011 01:01
De la: george30, la data 2011-08-06 17:04:31mda i see

e exact cum gandeam partide partiduletze..eu nu tineam partea nimanui ..eram impotriva atacurilor la femei in general ...culte ..inculte ..ori cum ar fi ele... si credema stand depare imi dau seama de mentalitatea romanului(barbat cu se crede) doar pentru ca am o unitate de masura sa pot compara.
si dorule ...a fi gay nui o problema doar ca nutzi da dreptul sa ataci toate femei pentru frustrarile tale sexuale(nu ale tale personal)
Mai bine las-o" moarta:", Alf nu a atacat pe nimeni. Daca te referi la Ingerasulluptator EA se ataca singura. N-o cunosti , iti repet, intai defaimeaza barbatul, apoi dafaimeaza femeia, apoi vorbeste despre reeligie si de fapt are niste obsesii pe care le posteaza pe multiple topice deschise de EA. In ceea ce priveste comportamentul barbatilor in alte tari....uscaturi sunt in toate partile lumii, dar.... ce-ai spune sa ai alaturi o femeie ca ingerasulluptator ??? Nu te-as vedea prea clar , dar sigur ai fi deschis un topic plangandu-ti de mila, iar noi te-am fi compatimit
oktaviatdy
Postat pe 7 August 2011 21:17
De la: george30, la data 2011-08-06 17:04:31(...) nutzi da dreptul sa ataci toate femei pentru frustrarile tale sexuale(nu ale tale personal)



he he he, ce tare e nutzi!!!
si nutzi stie de asta?
despre limba ta romana ce zice?!:P
:))))


eu_geminy
Postat pe 8 August 2011 19:53
De la: dor72, la data 2011-07-13 22:13:20la cate stii tu despre ei...ma tem ca nu putem sa iti oferim nimic nou....
al meu e programat....la mine e telecomanda...


Tu ai probleme mintale foarte serioase, nu cred ca aici pe forum iti gasesti leacul, parerea mea este sa mergi la un specialist....esti dusa rau ....tine-ti sfaturile pentru tine..inca nu am citit unul care merita urmat de alte femei...decit daca vor sa ramina nemaritate....
garbo216962
Postat pe 8 August 2011 20:07
De la: dor72, la data 2011-07-13 22:13:20la cate stii tu despre ei...ma tem ca nu putem sa iti oferim nimic nou....
al meu e programat....la mine e telecomanda...


Tu ai probleme mintale foarte serioase, nu cred ca aici pe forum iti gasesti leacul, parerea mea este sa mergi la un specialist....esti dusa rau ....tine-ti sfaturile pentru tine..inca nu am citit unul care merita urmat de alte femei...decit daca vor sa ramina nemaritate....
garbo216962
Postat pe 8 August 2011 20:07
Pfuuuui...ce bine ca nu sant singura care gandeste astfel.....!

Postat pe 8 August 2011 20:12
Eugenia69
Postat pe 8 August 2011 20:18
mda
michelle_
Postat pe 8 August 2011 20:22
eh, mai e cate unii care n-are treaba la ei in comuna acolo si mai ies pe imash, mai aduc si ei cate-o vorba, se mai cred si ei telectuali, ca isi mai dua cu parerea fara sa fi citit mai mult decat abecedarul...
daca-i intrebi de radacina patrata se apuca s-o caute prin gradini...
n-ai ce-i face...
asta-i viatza!
culturile astea nu e dom'le pentru orcine...
trist e ca unii fac vechime persistand prin persistentza in prostie!
eh ... si ce s-ar face lumea fara putin pupindosism ...
adicatelea pe cand leul e cazut la pamant vine si cate-un magar sa de-a cu copita!
n-ai ce-i face dom'le, n-ai cu cine.....!
vorba lui nea Marin a lu' Juvete...
alfheim
Postat pe 8 August 2011 21:44
Barbatii au fost cocolositi de mame care le-au facut taoate de-a gata,,,poate ca si tatii sunt vinovati pt ca au vrut sa isi educe copiii dupa cum gandeste el....barbatii tin unii cu altii,si cred ca si-au transmis gandirea unii la altii,,,dominand gandirea femeii
ingerasulluptator
Postat pe 8 August 2011 22:11
luptatoarea cu scobitoarea, scobitorici draga... pe unde umblii ...?
ne lasi asa in ceatza? zicea cineva pe aici ca ai fugit din galaxie! da' io n-am crezut, am zis ca o urma de sperantza tot mai e sa reapari ... macar asa ca o cometa, cu limina cognoscibilitatzii tale, exhaustiv vorbind!
alfheim
Postat pe 8 August 2011 22:17
pushchea pe limba,alfi!
nu aghesmui p'acilea,ca habar n-ai de un' apare agiutza!
precizilla
Postat pe 8 August 2011 22:19
De la: precizilla, la data 2011-08-08 22:19:59pushchea pe limba,alfi!
nu aghesmui p'acilea,ca habar n-ai de un' apare agiutza!
aghiuta apare mereu,,,se baga mereu ca musca in lapte,chiar daca nu il place nimeni....apoi ce mai la deal la vale,,barbatii tot nistemichiduta sunt...majoritatea pt ca mai sunt si exceptii si sa nu jignit toataz specia masculina..pt ca mai cunosc si barbati care se simt nemultumiti pt faptul; ca sunt barbati,din cauza ca majoritatea le fac specia masculina de ras......mie una mi-ar fii placut sa fiu barbat....si asa le-asi fii dat exemplu la barbati...ca mai sunt si barbati destepti,,nu doar puturosi...si ipocriti
ingerasulluptator
Postat pe 8 August 2011 22:33
nah...ti-o trebuit show,nene...deal with it!
precizilla
Postat pe 8 August 2011 22:35

Mielutza
Postat pe 8 August 2011 22:36
De la: alfheim, la data 2011-08-08 22:17:57luptatoarea cu scobitoarea, scobitorici draga... pe unde umblii ...?
ne lasi asa in ceatza? zicea cineva pe aici ca ai fugit din galaxie! da' io n-am crezut, am zis ca o urma de sperantza tot mai e sa reapari ... macar asa ca o cometa, cu limina cognoscibilitatzii tale, exhaustiv vorbind!
Ce mai,,am cumva contract cu voi...Ce ma platiti cumva ca sa va tin de urat.....Voi le umflati burtile la preoti,,,care va mint si va spun doar lucruri care vreti voi sa le auziti....
ingerasulluptator
Postat pe 8 August 2011 22:36
lasa ca aduc imediat tamaie si dispare...
am plecat spre muntele lui Athos...
revin imediat!!!
alfheim
Postat pe 8 August 2011 22:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Buna 101 De la: garbo_12638 6 Mai 2013 14:46
Domnia si prostia- cele doua defecte cel mai scump platite 8 De la: garbo265966 6 Iulie 2012 13:35
Cum sa iti invingi teama de a nu fii atacat verbal atunci cand iti spui parerea? 28 De la: ingerasulluptator 19 August 2012 08:56
CE ESTE ,,VEDETIA '' BARBATULUI??! 30 De la: moniq_ 28 Mai 2010 12:35
Gemenii 1 De la: epopescu58 3 Februarie 2011 23:50
Setari Cookie-uri