Unde v-ar placea sa va facecti concediu?Si unde va da voie....bugetul?

Alaska sa fie ciresica!

te rog, intelegi dorinta mea cu maciu piciu?
Eugenia69
Postat pe 5 Iulie 2011 19:35
De la: Ciresica, la data 2011-07-05 19:22:56Borbo ai si tu dreptatatea ta cu Norvegia dar pentru mine tot Alaska o sa fie!


sincer iti doresc ca asa sa fie... !!! Amen !
barboneli
Postat pe 5 Iulie 2011 23:04
mersi Betty pentru invitatie... !!! interesaqnt acolo la casa parinteasca... ! si cine pazeste pestii ? si cine ii hraneste ? o sa ma mai gandesc... ! da' ce e cu galagia aia in jurul localitatii Rosia Montana ? mie imi plac rosile la nebunie, abia astept sa mananc si din asta montana... !



da draga eugenia... te-ai calificat ca bucatareasa ! ii facem praf cu bucatele gatite de noi... !


dor si alf nu au parte de distractie... fi sigura ! nu e usor sa dai la carbuni si nici sa conduci Mocanitza... ! mai ales ca la deal, cam trebuie sa si impingi la ea... !!! da, la vale merge mai usor totusi... !


oricum nu ai bani, asa ca nu e nevoie sa te mai inrosesti de rusine... ! chiar daca roseata iti sta teribil la culoarea ochilor tai... ! asa ca o sa-ti petreci o vacanta in cetatea ta, tot in-casa... ! sorry !


nu, nu cred ca au considerat-o indecenta... pentru ca nici nu au inteles despre ce e vorba... !!!! stii tu... "usturoi n-am mancat, gura nu-mi miroase... !" e mai simplu sa faci disparuta o postare care nu stii ce vrea sa spuna ! asa ca eu, adica el, poate are dreptate.... !


barboneli
Postat pe 5 Iulie 2011 23:30
unde as vrea sa ma duc in vacanta ???
sincer .............pe Camino del Santiago de Compostella , numai ca nu pot anul asta
poate la anul
jeanette40
Postat pe 5 Iulie 2011 23:50
O croaziera de 7 zile / 8 nopti pe Mediterana, nu suna rau. Livorno-Capri-Tunisia-Baleari-Barcellona- Montecarlo-Livorno (Italia). Navigare doar noaptea, ziua excursii pe tarm, organizate sau pe cont propriu... .
marianamirela
Postat pe 6 Iulie 2011 00:31
foarte multi fac asa... !!! (poate mai putin Africa de Nord...). nu e scump, mancare buna la discretie, spectacole (mediocre), cantareti la fel, Dutty Free si in fiece dimineatza ai alt port, alta imagine, alta atmosfera... ! eu iti urez calatorie placuta.... !
barboneli
Postat pe 6 Iulie 2011 09:19
elisabeta....abia m-am intors dupa 4 zile de vis ....turismul este una din pasiunile mele....si chiar am noroc ...nu banii sunt o problema.....ci timpul liber...dar se rezolva.iti doresc si tie un concediu de vis!
ratuscaceaurata
Postat pe 6 Iulie 2011 13:35
http://www.youtube.com/watch?v=Jn1M0wqEeFU
ratuscaceaurata
Postat pe 6 Iulie 2011 13:59
vuvuzeaua... hai sa facem un parteneriat ... io am timp ... tu ai bani .. ne combinam ...
imi dai banii si cu timpul ma descurc eu .. sa-i cheltui si etc ...
tu doar sa-i produci ...
in rest sa nu mai ai nici o grija .. ca ma voi plimba si iti voi trimite poze de peste tot ...
daca obosesc cu plimbatul .. ca sa fac economie si de bani si de piciorushe .. iti mai trimit si poze de pe net ...
alfheim
Postat pe 6 Iulie 2011 15:08
ehe.. banii.. marea piedica in realizarea vacantelor de vis...
eu daca as avea bani si nu m-ar impiedica frica de a calatori pe apa sau cu avionul as vrea asa vreo 2 saptamani in ceva croaziera .. cum zicea cineva mai sus..cu mai multe locuri unde sa acosteze vasul...... visam cu ochii deschisi cand imi povestea o prietena care lucreaza pe un vad de croaziera........
daca nu croaziera macar o vacanta pe ceva insula exotica dar pe care sa nu o mature nici un tzunami .. aa si sa nu aiba vulcani activi
adryaana
Postat pe 6 Iulie 2011 15:46
adryaana.....niciodata sa nu pornesti la drum cu ganduri de genul...."dar daca...dar sa nu fie..."....cu povestea drobului de sare... nu vei realiza ce iti doresti !optimismul,increderea personala si implicarea....."sunt cheia marilor succese"!
ratuscaceaurata
Postat pe 6 Iulie 2011 15:58
da.. la cat de optimista sunt eu... ma trezesc ca erupe vulcanul ce a fost declarat inactiv
adryaana
Postat pe 6 Iulie 2011 16:03
De la: adryaana, la data 2011-07-06 16:03:22da.. la cat de optimista sunt eu... ma trezesc ca erupe vulcanul ce a fost declarat inactiv




ai de lucrat la perceptie ...
ratuscaceaurata
Postat pe 6 Iulie 2011 16:24
De la: adryaana, la data 2011-07-06 16:03:22da.. la cat de optimista sunt eu... ma trezesc ca erupe vulcanul ce a fost declarat inactiv
voiam sa vad si io cum arata o optimista
floare_cu_colti
Postat pe 6 Iulie 2011 16:55
"da.. la cat de optimista sunt eu... ma trezesc ca erupe vulcanul ce a fost declarat inactiv"



si ce e rau in asta, draga adriana... ? o sa apuci totusi sa vezi... cel mai senzational, fantastic, spectacol, pe care foarte, foarte putini au curajul sau tin sa-l vada !!! dar tu o sa-l vezi ! o sa apuci sa simti, temperaturi pe care foarte, dar foarte putini ar avea curajul sau ar vrea sa le simta... ! iar peste cateva sute sau mii de ani... forma corpului tau se va dezgropa si poate chiar o sa se tipareasca si un timbru, cu ea... ! eu am in colectie si timbre cu imagini din astea, de la Pompei.... !!! iar eu o sa propun ca timbru sa poarte numele: "pesimista"... !!!
barboneli
Postat pe 6 Iulie 2011 22:27
mi-ar placea o excursie in siberia... nu conteaza ... vara sau iarna ...
astept sponsorizari ...

si apropos ... mi-ar placea sa fac ocolul pamantului ... pe picioare .. fara nici un mijloc de transport ...
decat cel mult o barca cu vasle, acolo unde e cazul ...
cine se incumeta cu o sponsorizare ... ca eu sunt gata s-o fac!
alfheim
Postat pe 6 Iulie 2011 23:34
mie mi ar place un safari...bre!!!!!!!!!!!!la Africa......mai un leu,un tigru.....
nazirra
Postat pe 6 Iulie 2011 23:46
pai io sunt leu ... deci o siberie ... ar fi minunat ... :) mai vaz si io locuri noi ...
alfheim
Postat pe 6 Iulie 2011 23:53
tati ai pus o!!!!!!!!!si io...adica io....is leu!!!!!!!!!!!unde i Siberia????????
nazirra
Postat pe 6 Iulie 2011 23:56
eu as vrea sa merg/em la Moneasa ! acolo mi-am cunoscut nevasta ! in alt mileniu... !
barboneli
Postat pe 7 Iulie 2011 12:00
si ai uitat-o ? sau n-o mai recunosti? de ce vrei sa revii?
nu dadea!
dor72
Postat pe 7 Iulie 2011 12:21
nu dau draga... nu dau ! eu prefer sa iau... !!!!
da.... am uitat cum arata Moneasa ! probabil ca s-a schimbat mult in bine ! am dovezi si de pe net si de la amici care au mai fost pe acolo... ! si ma crede-ti sau nu, nici pe nevasta-mea n-am uitat-o.... exact acum... cam cand te-ai nascut tu !!! e... poate deja facea-i la olitza.... ! nu prea e in drum.... Moneasa asta... asa ca trebuie ceva timp ca sa ajungi la/in ea si de stat macar 3-4 zile acolo ! nu degeaba ii zice "Perla Muntilor" ! amandoi, ne-am dus acolo in concediu de ravaci... care se dadea in toamna, de obicei ! eu la mare, plecam in fiecare an, in august, dar cu concediu medical.... !!! aveam pile ! mie, noua, ne place sa luam concediu numai toamna.... ! este anotimpul nostru preferat ! n-are legatura cu bobocii.... ci cu culorile si vremea ei ! fara ploi, incarcata cu roade, cu sarbatori de strangerea recoltei.... de culori am zis, dar asta stie fiecare !


http://youtu.be/YK7A8WdT9i0
barboneli
Postat pe 7 Iulie 2011 13:59
nazzi, daca esti leu... nu mergem, daca esti leoaica, mai ai o shansa! siberia e unde vrea muschii nostri, nu unde zice harta!
stai sa vina iarna acilea, sa taie rusul gazili si sa vezi ce ramane marinelul in ghetzuri cu flota aia vanduta... o sa fie in tarishoara asta a lui papurish voda, mai ceva ca in siberia aia...!
deci cu putina rabdare, tot pe acilea pe undeva e si siberia noastra, ca de gulag tot avem parte de aproape 10 ani!!!
alfheim
Postat pe 7 Iulie 2011 14:10
Nazi, in Siberia ii frig, iti spun io!
Africa e mai potrivita!
zambila
Postat pe 7 Iulie 2011 15:22
Barbo tare-i frumoasa Moneasa. Ce amintiri frumoase am eu din locul ala ascuns de lume.Oare cum o mai arata? Acolo am mers eu la colindat cu gasca prima data in viata mea. O mai fii restaurantul ala care servea crapi din bazinul personal de pe drumul spre Moneasa?. Hmmm, hai ca am devenit nostalgica si nu e bine.
Ciresica
Postat pe 8 Iulie 2011 06:56
de ce nu e bine, tu... ? ati aminti cu placere de fragmente din viata ta... mie mi se pare foarte bine si frumos ! o mai fi popicaria aia primitiva... ??? sigur nu ! de fapt, daca vrei si esti interesata, poti sa intri pe net si ai sa gasesti o multime de informatii noi, ma refer la poze si filme... ! intradevar arata traznet ! si noi am incercam sa ghicim daca ca vedem acum, era si atunci, ma refer la casele unde eram cazati... dar e greu ! pe toate le-au refacut... ! dar e frumos !
barboneli
Postat pe 8 Iulie 2011 07:06
Barbo, am fost la Moneasa de multe ori dar in '87 am fost cu mama mea (Dumnezeu sa o odihneasca) si am stat la o vila, undeva mai sus de drumul principal si tare bine ne-a fost. Dar biblioteca aia mica a orasului o mai fii? si bazinul in aer liber acum cred ca e ditamai si hotelul din centru si restaurantul dinspre sat unde am avut eu odata o cina romantica....eeeee cum mai zboara anii...
Ciresica
Postat pe 8 Iulie 2011 07:22
am petrecut deja aproape o luna in Franta, in august sper sa pot merge la mare in Bulgaria si in Suceava la o fosta colega de facultate ce are o statiune turistica.
Bugetul meu nu e mare, ca la bugetari, dar m-a invitat ex-ul cu fetita, casa, masa pe banii babacului nu se refuza!
charmelen
Postat pe 9 Iulie 2011 07:37
Acum exista oferte ieftine la noi la mare.........dar pentru cazare.....
Ce ne facem insa cu ospatarii cae aduna la nota si nr.de la pantofi ?
garbo197910
Postat pe 9 Iulie 2011 10:37
oriunde, dar sa fiti atenti pe tren, in caz ca, calatoriti cu trenul!!!!!!!!!!.......aveti grija cu persoanele in varsta...IGNORATI-LE....pentru ca merita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
caleidoscop
Postat pe 9 Iulie 2011 18:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Prima dragoste: ,,Casanova'' 11 De la: Naif 28 Aprilie 2012 16:16
bancurile cu ' blondele sunt proaste'-o frustare? 5 De la: anakin 8 Octombrie 2010 15:27
Poveste de dragoste -Ramas bun Doamnelor. 62 De la: garbo265966 29 Iunie 2012 12:14
hey 59 De la: betty37 19 Aprilie 2011 23:40
Exista sau nu experienta personala ? 15 De la: garbo265966 20 Iunie 2012 16:51
Setari Cookie-uri