daca sotia nu mai are chef de sex

Fa ti o amanta si laso in pace pana ii vine pofta.
Fao geloasa cat poti.Culcate separat de ea perioada mai indelungata.Intarzie mai mult venirea la domiciliu.
Succes.
garbo111247
Postat pe 18 Iunie 2011 09:11
Depinde de planta. Daca e cactus, iarna are novoie de apa doar o data pe luna ..
cuniela
Postat pe 18 Iunie 2011 09:12
si cum ramane cu :"pofta vine mancand.." sau " ochii nevazuti se uita....dar in alta parte"
cuniela
Postat pe 18 Iunie 2011 09:16
intradevar...atentia sotului si ajutorul in gospodarie, cate o zi la salon asa macar de 2 ori pe an sa ne facem frumoase... care o surpriza, o floricica, o fustita...

si mai luati in calcut hormonii nevestei....cu timpul acestia se deregleaza si scad apetitul sexual... pt asta recomand Multi Macca de la Forever Living Products de 2 ori pe zi (e putin piperat la pret) dar o sa ii faca garantat o pofta de sex nevestei de o sa se urce pe pereti si o sa ii mentina si sanatatea si tineretea. (produs testat pe o tanti de 49 de ani totusi---face minuni)



ioanamed
Postat pe 18 Iunie 2011 09:39
buna dimineata Garbo , Raspund si eu da-mi permiteti , cei care nu au bani , scriu la mana , ca nu ei au inventat apa calda , si luatul la l.... , sau varianta 2 , meri la un prieten , adik , vecina , si pe datorie , o rogi frumos , sa te scoata din ra.... Sa aibe peste 48 , , si ii achiti prima rata de 5 lei din 20 , apoi te faci ca uiti , dar sa o pu sa treaca acolo ca 'imprumutat pe vecinul , si o sa tii de-a tie , barbate , ca-i baiat sarac , dar de treaba , si sa nu stie sotia lui , ca ii face capul mare , mai bea si el o bere pe ascuns , ' Si uite asa scapi de incarcator , cu bani putini , si mai faci si un sah cu vecinu , mananci si o pralitura , de la vecina , [ si cate 2- 3 pulpe , cand n-ui vecinu , acasa , saturat de fasolik , si depost , ca si tine de altfel ] , La barbat , peste 45 , nu mai e la butonul din f... si dupe 50 ani trecuti, dai din c... si zici ca f.... 'Tine minte bine prietene , femeia trebuie protejata , sa o aibe altcineva la batranete , ca tu esthi varza la 60 , ea inca verde , de aceia fac atatea nazuri , ; ca-s obosite , ca vine copilul de la scoala , ca-i post , cai bonlava masa , si nu are chef , ba ca i-ai vb, urat acum 15 ani , ca ea tine minte tot , adik si cand ai injurat-o pe soakra , ma rok , ba capul , ba piciorul , ba nu ai curatat bine cartoful , sau au deschis usa masini de spalat in mers , , a ca nu aresandale de mers la cumatra , , Ok , daca te iei dupe ia , scrii doar manual , Tandrete , iubire , [ din inima ] , flori , ciocolata , aspirat, calcat , spalat , poti sa faci si gaura-n cer , tot nu e bune , ca uite vecinu , nu are datorii la intretinere , si uite vecina , schimba fusta de 2 ori pe zi , si eu nu , esthi un rau , ce , nu sthiu , ca acum 25 de ani , ai skapat-o intentionat pe mama din brate , cand si-a scrantit glezna la noi? hmmm , sunt multe , o femeie niciodata nu e multumita , dar niciodata , Sa-mi zica mie cineva , ca sotia lui e multumita , barbati , se multumesc cu putin , ; Adik , cand e dreapta , 2 minute din atentia sotiei , si e ok , Daca nu , are ceva de umblat , pana gasesthe linistea , apoi iar e ok , in casa , Apoi incepe sotia ; ca nu tii la mine , ca parca ma neglijezi , ca nu ai trecu-to in pomelnic si pe masa , , si dai , si dai , dar nu sa sa-si revizuiasca comprtamentul , vis-a-vis de sex, dragoste exista , un barbat iubeste cu inima mult , si sufera chiar de mere la vecina , mult lai mult ca o femeie , ele iubesc cu creierul , fiecare cat il are de mare , si mintenas , , cand i se pune pata , pleaca la coafor , la cumatra , la o cafea la vecina , [ oricum , unde o cauti , niciodata nu dai acolo unde spune ] , deci capul sus , si nu uita ; tandrete , dragoste , iubire pasi, ca la 22 ani , flori , cioco. si ai sa ai .... nimik , pa ,
ombinsibland
Postat pe 18 Iunie 2011 09:41
De la: quasaria, la data 2011-06-13 11:24:01cam asta e valabil de ambele parti... cu casatoriile ca asa trebe, sa intri in rindul lumii, nu ca iubesti prea tare. Daca doamnele isi simt tronul amenintat, s-ar putea sa il iubeasca mai cu foc... si sa uite de telemea, sa isi ia vreo pereche de bikini de banii aia. Sau s-ar putea sa il zboare pe domn pe usa afara. Deh, doza de risc...
Am o cunostinta - cam sleampata de felul ei - pe care am vazut-o brusc scoasa din cutie. Bine, PREA scoasa din cutie, la modul toc cui la 12 ziua.... toata panoplia de margele la git... samd....
Mi-a declarat, tantosa, ca ea crede ca barbat-sau si-a gasit una, si a purces cu tot arsenalul din sifonier la recucerirea redutei.
Acum... m-m abtinut sa o intreb... daca pina acum tot nu te interesa, cum de devenit brusc asa important sa nu il pierzi? Sau... sa nu pierzi, in general?

Solutia e sa atingi unde doare: daca fiinta de linga ea n-are relevanta, si institutia casatiriei are, atunci ameninta-i statutul de NEVASTA si sa vezi cum se transforma din gaina in lebada...
Desigur, daca mai vrei. Daca nu ti se pare circul asta obositor si inutil.



Chiar daca barbatii sunt buni si, nu stiu sa se comporte pentru a face acea femeie sa tremure ,raman la concluzia ca sunt buni ptr ei si nu ptr ele .
GEDGED
Postat pe 18 Iunie 2011 09:58
E o intrebare de nota 10!

Problema lipsei interesului fata de sex(din partea oricaruia din cuplu) se poate rezolva daca exista comunicare, respect si dorinta de a merge mai departe in acea casnicie. Altfel, nu.

Spui ca de discutat s-a discutat - deci nu mai insist pe latura asta. Asta ar fi primul pas.
Al doilea necesita un mic efort din partea sotului. In primul rand el trebuie sa stie care sunt motivele pentru care ea nu mai e interesata.
-Poate ea e bolnava - si atunci e necesar sprijinul medical - de preferat unul homeopat, naturist, acupunctor...Unul care stie sa vindece energetic afectiunile si sa le inetrpreteze cauza subtla.
-Poate ea e coplesita de problemele zilnice, domestice - si atunci e necesar ca el sa o sprijine mai mult in aceste activitati
-Poate e stresata de problemele de la serviciu - si atunci un we in doi, la munte, intr-o zona linistita, poate ajuta.
-Poate, pur si simplu, nu e niciuna din cele e mai sus. Ea a ajuns intr-un punct in care nu se mai simte iubita, admirata, ascultata, rasfatata. In acest caz el ar fi bine sa..."ii ceara prietenia" exact ca la inceput. Mai multa atentie, flori, intelegere. Sa-i arate, asa um stie el, ca inca o iubeste, o doreste, o respecta. E de dotir sa nu insiste cu gesturile cu conotatie sexuala si sa aibe rabdare ca ea sa se deschida.
Un buchet superb de flori, asa, fara motiv!
Un mic dar - si poate fi o lenjerie intima sexi, care sa ii puna femeii in valoare frumusetea, care sa o faca sa se simta sexi.
O cina romantica - la restaurant, sau chiar acasa. Lumanari, un fond muzical romantic.
Poate chiar o camera inchiriata la hotel - ca sa iasa mai usor din rutina zilnica.
Un biletetel cu cateva ganduri frumoase lasat la vedere pe perna.
Un flirt sincer cu propria sotie, care, probabil, a uitat ca e o femeie frumoasa si iubita.
Si multa rabdare si intelegere din partea lui.

Le recomand prietenilor tai sa incerce sa-si aminteasca cum erau ei la incepututl relatiei si sa reediteze acele momente. Cu siguranta isi vor regasi sotiile.

O relatie trebuie intretinuta. Dupa 10 ani de casnicie avem tendinta de a sari peste preludiu si peste postludiu, care sunt extrem de importante pentru femeie. Poate mai importante decat actul in sine.
O femeie care se stie iubita, ascultata si inteleasa, se va darui cu tot sufletul barbatului de langa ea.
Spre deosebire de barbat, femeia are nevoie de un cadru psihologic si sentimental adecvat pentru a fi disponibila sexual.
iza1973
Postat pe 18 Iunie 2011 09:58
Bun ziua. E prima dat cnd intervin cu un rspuns dar citesc mesajele postate cu interes. Acest subiect e interesant i merit o dezbatere serioas. Dac intervin probleme de acest gen ntr-o familie, e necesar o discuie sincer, cu "crile pe mas", iar dac asta nu rezolv problema, e necesar o vizit la un specialist, la un consilier marital sau la un psiholog. Eu aa a proceda.
ecologistul
Postat pe 18 Iunie 2011 10:04
@oo2010

O femeie serioasa, de 61 ani ,nu face "un studiu" socializand cu "domnele casatorite", mai bine s-ar apuca de studiat si ar lasa acele "'cupluri " sa-si rezolve problemele.
Un sfat de la "un cuplu".
clauditza71
Postat pe 18 Iunie 2011 10:10
sa mearga la altele care au chef sa faca aia ar trebui sa faca
garbo098792
Postat pe 18 Iunie 2011 10:19
De la: garbo111247, la data 2011-06-18 09:11:43Fa ti o amanta si laso in pace pana ii vine pofta.
Fao geloasa cat poti.Culcate separat de ea perioada mai indelungata.Intarzie mai mult venirea la domiciliu.
Succes.




Pentru cei care nu-si mai iubesc nevasta,este cel mai simplu sa procedeze asa:,,Fao geloasa cat poti.Culcate separat de ea perioada mai indelungata.Intarzie mai mult venirea la domiciliu''.Cei care isi iubesc sotia si vor sa-si pastreze relatia incearca sa se analizeze si sa discute cu soata si sa descopere impreuna cauza efectului
garbo068041
Postat pe 18 Iunie 2011 10:20
TREBUIE SCHIMBATE PUTORILE ASTEA,SE GANDESC LA VREUN FOTOMODEL,SA INVECHIT PROSTUL DE LANGA EA.!
tamango_007
Postat pe 18 Iunie 2011 10:25
am lipsit cateva zile ...m am bucurat din plin de ele....am petrecut clipe minunate care mi au incarcat bateriile ..
ok acu sa revin la subiect
va multumesc pentru tratatarea cu seriozitate a subiectului ,am fost placut surprinsa sa vad ca am primit atatea raspunsuri ..am descoperit multe pareri ,unele diferite ,,de ale mele dar demne de luat in seama ,luni ma intorc la servici si am sa le povestesc colegilor mei toate parerile voastre si sper ca le vor fi de ajutor ,
Am vazut ca cineva a inteles ca le tin partea bietilor domni .,,,departe de mine asta ,am trecut printr o casnicie ratata tocmai din cauza lipsei de comunicarei ,a nepotrivirii in stabilirea prioritatilor ..
fac parte dintre femeile care apreciaza un barbat atent ,bland care e capabil sa mi asculte problemele chiar daca lui i se par fleacuri la care eu dau prea multa importanta .care imi stie dorintele si tine cont de ele ...Am avut noroc sa intalnesc acest barbat si dupa multi ani pierduti intr o casnicie in care traiam amandoi o cumplita singuratate in doi acum ma simt implinita ,,,nu uit sa i spun asta zilnic celui de langa mine ,Il sun la munca sa i spun ca -i pregatesc prajitura preferata si il astept cand vine sa l imbratisez si sa i spun ca mi a fost dor de el . Spre fericirea mea el nu uita niciodata sa mi spuna ca ma iubeste ,ca se simte barbat langa mine,ma imbratiseaza cand pleaca din casa si ma maingaie cand fac mancare ,,,si uneori cand ii fac felul lui preferat de mancare chiar daca sunt f obosita nu uita sa mi dea un pupic pe manutele care s au straduit pentru el ... DEci apreciez un barbat care stie sa si iubeasca femeia exact asa cum are ea nevoie ,,,dar si reciproca e absolut valabila ,,si barbatul trebuie iubit asa cum are el nevoie
...AM CAUTAT RASPUNSURILE LA PROBLEMA DIN SUBIECT tocmai pt ca eu in trecut nu am gasit rezolvare si s a ajuns la divort ,colegii mei insa isi doresc sa si salveze casniciile , desi in secret si ar dori sa aiba curaj sa puna stop acestor relatii.. ,, SINCER,cunoscandu le familiile cred ca lupta pt o cauza pierduta
Parerea mea personala e ca intre ei nu mai exista atractie ,,,dintr o multime de cauze doamnele nu ii mai apreciaza,amandoi avand o parte de vina ..se privesc ca niste straini ,nu mai au in comun decat copii casa si ratele ,,,mie tare -mi e teama ca s au pierdut undeva pe drum ,,,,
.Citeam ca ei ar trebui sa vina cu flori sa fie tandri si atenti sa vina cu cadouri ...ok !asta stiu ca fac ....,,,,dar ele?????trebuie doar sa astepte sa primeasca si sa fie vesnic nemultumite ??ele oare nu ar trebui sa fie tandre sa i astepte cu o vb buna si sa le spuna ca sunt multumite de eforturile lor ??entru ca din nefericire in cazurile de fata asta nu se intampla..si atunci ??ce ar fi de facut ?


.


garbo002010
Postat pe 18 Iunie 2011 10:40
De la: garbo111247, la data 2011-06-18 09:11:43Fa ti o amanta si laso in pace pana ii vine pofta.
Fao geloasa cat poti.Culcate separat de ea perioada mai indelungata.Intarzie mai mult venirea la domiciliu.
Succes.


247 .. e in capul tau ca o amanta apropie nevasta de sot. Poate pentru termen scurt... apoi isi va pierde interesul si mai tare si vor ramane colegi de apartament.
cricat
Postat pe 18 Iunie 2011 10:43
De la: clauditza71, la data 2011-06-18 10:10:34@oo2010

O femeie serioasa, de 61 ani ,nu face "un studiu" socializand cu "domnele casatorite", mai bine s-ar apuca de studiat si ar lasa acele "'cupluri " sa-si rezolve problemele.



Multumesc de sfat....''draga cuplu "
din neatentie data nasterii era gresita ,am modificat o ,,,deci sunt o femeie serioasa de 40 de ani nu 61 ....nu inteleg insa care ar fi problema daca o doamna de 61 ani ar fi interesata de acest subiect??
la 61 brusc iti ramane doar dreptul de a impleti pluovere si a merge la biserica??pt ca nu sunt de acord cu asta
garbo002010
Postat pe 18 Iunie 2011 10:49
Eu zic sa incerce cu ceva nou, sa o surprinda, ca probabil dupa 10 ani sa saturat de aceleasi chestii, si stiti cum sunt unele femei, nu au chef pana nu incep, mai greu e inceputul, ca pe urma totul vine de la sine.Eu sunt casatorita de aproape 4 ani si suntem impreuna de aproape 12, dar, la noi e ca la inceput sau poate chiar mai bine, De multe ori si eu sunt obosita si nu am chef, dar dupa ce ne "jucam" oboseala si stresul trec si sa vezi ce chef imi vine.Important este sa diversificati sa incercati lucruri noi.
monyca_moldovan
Postat pe 18 Iunie 2011 10:56
iti zic eu de ce nu mai au doamnele chef de sex. pentru ca s-au saturat de sotii lor. ia sa vina alt barbat sa vezi cum le-ar reveni cheful. cand te saturi de partenerul tau cam asa se intampla. eu nu-s casatorita si am deabia 24 de ani, dar stiu pt ca eu ma saturasem de prietenul meu deabia dupa 3 ani. si la fel ii faceam. ca n-am chef sau ca nu ma simt bine etc. dar cand vedeam unul frumusel pe strada, ma treceau fiorii si automat ca as fi avut chef cu ala daca era sa ajungem la altceva. aca ca......cam asta e adevarul!
garbo082745
Postat pe 18 Iunie 2011 11:13
...la 24 de anisori!
Eugenia69
Postat pe 18 Iunie 2011 11:17
ai foarte mare dreptate garbo082745.barbatii dupa 45ani sunt preocupati doar de propria imagine si cum sa conduca mai mult in familie;romantici,respectosi care apreciaza munca partenerului sunt ff rar.........concluzie : primesc exact ceea ce ofera si astfel barira este pusa si greu se mai poate reface ceva
garbo038481
Postat pe 18 Iunie 2011 11:18
i-auzi frate ...........ca , ca cam cum vine treaba parca eram mai stabili noi
de , lumea evolueaza cam cum se vede
jeanette40
Postat pe 18 Iunie 2011 11:18
De la: oo2010, la data 2011-06-12 20:19:08interesant,,
asa credeam si eu ,,,inainte sa vb cu ele ..acum insa sunt dea dreptul incurcata ,,,
desi pare greu de crezut nu motivul ca nu sunt tratate ca femeile este cauza la //grupul meu de studiu ///
eu una am ramas uimita sa aud raspunsul //asa sunt eu mai rece /..nu mi place sa ma mangaie cand fac mancare la aragaz ..nici sa ma ia in brate cand se aseaza in pat lllanga mine//a nu se intelege ca acele mangaieri aveau tenta strict sexula ci mai degraba erau dovezi de tandrete
unul dintre domni face mancare si pune aspiratorul cand doamna nu i acasa ca sa i faca o surpriza ..altul intinde rufele din masina cand vine de la servici ..inainte sa manance ..pt ca masina e in bucatarie si el a vazut ca a terminat programul ...
me una mi se par gesturi dragute
.si atunci mi se pare ca mai ramane doar o problema ...asa or fi unele doamne ???mai reci??pur si simplu din ///fabricatie?//



Din cate mi se pare , tu tii cu ursul!!! Preia atributiile maica, daca tot ti se pare de-afara ca e treaba buna si fetelor li s-a pus pata degeaba!!!!Asta voiai sa auzi?
pusastef
Postat pe 18 Iunie 2011 11:19
iar concluzia este ca poate va devenii divortat in mainile unei pustoaice daca are bani si atat cat va avea bani......halal gandire .........pre mult ignori inteligenta femeii
garbo038481
Postat pe 18 Iunie 2011 11:21
giocco di mano...palma de mallorca :D
donul83
Postat pe 18 Iunie 2011 11:23
eu disper cand tot citesc chestii de genul '' ca amandoi sa discute sa vada care e cauza, bla bla bla''. nu cred in prostii dastea. HAIDETI SA VA ZIC EU CEVA: DACA NU MAI EXISTA ATRACTIE NU MAI EXISTA NIMIC. ASTA E ADEVARUL. eu stiu foarte bine cum simti fluturasii aia in stomac la inceput dar cand toata atractia se duce si intervine obsnuinta s-a dus dracu relatia. ce e asa greu de inteles? voi chiar credeti ca se rezolva cu discutii? ha ha ha.........
garbo082745
Postat pe 18 Iunie 2011 11:24
hyhyyyy vrajala de care vorbesti nu tine la o femeie matura ,e clar ca inca esti boboc
garbo038481
Postat pe 18 Iunie 2011 11:24
Lipsa "chefului"de a face dragoste poate fi din varii motive:l.Ar putea fi vorboba despre vre-o boala,un amant,dar cele mai multe cazuri sunt din comportamentului dominilor.O femie iubita,apreciata pregatita(binenteles de catre partener) pentru a face dragoste, nu poate refuzata.Dar o femeie dispretuita,jignita(poate dnii mai si consuma alcool peste limita),NICIODATA nu va avea chef sau dispozitie pentru a face pe plac sotului ei, oricat de mult ar vrea sa fie mangaiata,iubita.Deci domnii despre care vorbesti, ar fi bine sa-si caute raspunsurile in ei insisi.
garbo168107
Postat pe 18 Iunie 2011 11:40
...745, nu-ti face multe griji, ai tot timpul inainte!

nu de alta, dar sa nu imbatranesti inainte de vreme
sex placut
Eugenia69
Postat pe 18 Iunie 2011 11:40
jeanette40
Postat pe 18 Iunie 2011 11:44
clar ..nu poti generaliza ....insa cred ca doamnele ar trebui sa se gandeasca mai bine si mai mult ,asa nu trebuie sa isi puna intrebarea mai tarziu de ce si-a gasit sotul meu o amanta.Ca in toate relatiile,casniciile la un moment dat apare monotonia si cred ca..., cate o surpriza macar o data pe luna pregatita sotului tine flacara aprinsa,chiar daca o sarcina,problemele,oboseala...etc schimba multe,cu un mic efort...se poate reveni la ce a fost.
garbo017305
Postat pe 18 Iunie 2011 11:59
Fiindca s-au bagat altii peste cuplu si au facut f mari presiuni, manipulari, interese, santaj, teruare,distrugere.
Atmosfera de sapte ani.
garbo002049
Postat pe 18 Iunie 2011 12:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Pasii spre o relatie... 51 De la: Doara 15 Octombrie 2010 06:26
dat in gura ca la coasa? 40 De la: tutankhamon 22 Octombrie 2009 19:05
Sunt confuza!!! 2 De la: 8 Septembrie 2018 21:43
Am fost un pariu 52 De la: faith74 14 Octombrie 2011 20:12
Garbo089465 16 De la: nazirra 23 Decembrie 2009 09:49
Setari Cookie-uri