+fiica adolescenta insarcinata

copilul va creste si va va judeca,fii ingaduitoare cu fiica ta,poate nu ai ajutat-o cind trebuia,ajut-o acum.E greu cu greu dar mai greu fara greu.....Copilul asta o sa-ti dea apa la batrinete....
Cunosc mame sociale-unele sunt OK,altele sunt niste hahalere.Aveti grija !
Pe vremea mea nu te sfatuia nimeni pe net...
garbo197910
Postat pe 30 Aprilie 2011 14:54
910, dar pe vremea ta probabil ca si solicitantii de sfaturi nu erau atat de comozi si vorbeau cu cineva care se mai pricepea cat de cat in materie, nu afisa problema la avizier si astepta pe urma raspunsuri de la cei care treceau pe acolo

nu ma mai mir, din moment ce mai incolo, pe un topic, o fetiscana ne spunea ea ce bine ii este copilasului in premergator si intreba daca nu cumva e ok, desi un cadru medical real ii spusese ca nu e bine sa il lase in premergator la sase luni...
Thor_again
Postat pe 30 Aprilie 2011 14:59
ehe,,,Thor...cred ca esti de pe aceeasi vreme..
garbo197910
Postat pe 30 Aprilie 2011 15:36

poti sa mai adaugi cateva vremi in plus
Thor_again
Postat pe 30 Aprilie 2011 15:40
HRISTOS A INVIAT!!
I ti multumesc pt, comentarii, rade cat vrei,((geminy +restul)) dar eu in 18 ani de scoala, am reusit sa invat sa scriu ! Inainte de a-mi posta ce am scris imi verific, cat de corect am scris, nu ma grabesc pt, ca nu am de ce.
In privinta radeti si plangeti cat doriti, daca asa va pica bine!Dar eu am scris corect, la obiect, si decent!! Nu este prima data cand postez si mi se trece numai jumatate din ce am scris dar altora ,care scriu de membru lor l i se posteaza. Tot !!! Ce sa facem??!!
Traim aici si este posibil orice! Nuuuuuuuuuu ma mira nimic!! Radeti si comentati la subiect!!!
Jojolin
Postat pe 30 Aprilie 2011 16:48
De la: Jojolin, la data 2011-04-30 16:48:58 HRISTOS A INVIAT!!
I ti multumesc pt, comentarii, rade cat vrei,((geminy +restul)) dar eu in 18 ani de scoala, am reusit sa invat sa scriu ! Inainte de a-mi posta ce am scris imi verific, cat de corect am scris, nu ma grabesc pt, ca nu am de ce.
In privinta radeti si plangeti cat doriti, daca asa va pica bine!Dar eu am scris corect, la obiect, si decent!! Nu este prima data cand postez si mi se trece numai jumatate din ce am scris dar altora ,care scriu de membru lor l i se posteaza. Tot !!! Ce sa facem??!!
Traim aici si este posibil orice! Nuuuuuuuuuu ma mira nimic!! Radeti si comentati la subiect!!!

Ma adresez voua, celor care :radeti _plangeti,,,,,,,,,,, sau credeti ca s senila si nu stiu scrie,,,,,,,,,,,,,,,, eu sunt romanca si fiind asa la scoala am invatat l. romana, adica >!!!! Am specificat mai sus acest lucru,,, a scrie si a disparut!! Atunci dragi tovarasi ............. radeti!! Radeti!!!!!!!!! Ca este permis orice!!
Jojolin
Postat pe 30 Aprilie 2011 17:01
A DISPARUT IAR qq
CE PARERE AVETI??????????????? DE CUV. RO-MA-NES-TE??????!!!!!!!!!!!!!!!
Jojolin
Postat pe 30 Aprilie 2011 17:04
Jojo, da ce scriu astia de membru lor?
si l-i se si posteaza...automat?
si ce-ai facut 18 ani la scoala? iti dispareau si acolo raspunsurile si nu ti-au putut incheia situatia scolara?
dor72
Postat pe 30 Aprilie 2011 17:15
Fiind coordonatorul unui proiect provita, am facut multe consilieri la fete tinere insarcinate, si care au devenit mame, fiind inca eleve. Cel mai bun sfat pe care vi-l pot da este sa NU dati copilul la un asistent maternal ci sa o lasati pe fiica Dv sa-i fie mama. Am ajutat multe astfel de eleve sa treaca peste o asemenea greutate, prin incurajarea lor de a continua scoala, cu o paza de cateva luni. Directoarele colaborau f bine cu noi si clasa le ajuta. Ele frecventau scoala pana la nastre, dupa care puteau intrerupe scoala, avand acest drept legal, pentru a naste si creste copilul. Va trebui sa stea cu el 6 luni cel putin ca sa-l alapteze iar copilul are f mare nevoie de mama sa( si nu de una adoptiva) in primii 2-3 ani! In acest timp se formeaza o legatura f stransa intre mama si copil . Acesta se va dezvolta fizic si psihic perfect doar in aceste conditii, afectivitatea lui putand fi puternic afectata daca este rupt de mama in primii 2 ani. Puteti apela la un ajutor din cand in cand dar fata isi poate continua studiile dupa ce copilul poate fi dus la cresa. Nu va fi prea tarziu pentru ea. Copilul o va motiva si mai mult sa isi continue studiile. Dv de asemenea va veti bucura mult de nepot/nepoata. Sa stiti ca cei mai sanatosi copii sunt cei din parinti tineri si spre mirarea mea, elevele erau chiar niste mame extraordinare. Poate tineretea si optimismul specific ei isi spune cuvantul..
dr Christa Todea-Gross
Cluj-Napoca,
christa_todea_gross
Postat pe 30 Aprilie 2011 18:00
sfatul meu este sa cresteti dv copilul si sa ajutati si pe fata sa treaca usor peste toate greutatile sa fiti aproape de ea pina naste si apoi mai vedeti cred ca e devreme sa luati decizii asteptati momentul si apoi vin si rezolvarile va doresc succes si pe fata sa o ajutati cu scoala mai departe nu conteaza ce sa intimplat e ceva omenesc si real daca are sustinere mai ales din partea mamei e ok o zii buna si va doresc baiat
garbo112718
Postat pe 30 Aprilie 2011 21:55
Nu te crede D-zeu s hotrști viața, abandonul...temporar....și școala....exist seral, F.R.. Ajut-o,dar nu o obliga s abandoneze copilul, transfer-o la seral sau FR, peste 5 ani o s treci prin greutți, dar vei fii mai bogat cu un suflet, cu un mic ngeraș. M ofer s v ajut, dar nu abandona mici fiica și nici nepotul, nu-i obliga la nimic. D-zeu a ales s existe și nu-i v-a lsa.
garbo034528
Postat pe 30 Aprilie 2011 23:41
De la: Jojolin, la data 2011-04-30 17:04:16 A DISPARUT IAR qq
CE PARERE AVETI??????????????? DE CUV. RO-MA-NES-TE??????!!!!!!!!!!!!!!!


mamy Jojo... eu cred ca adminii astia au ceva special cu tine...:)))):PPP
eu_geminy
Postat pe 1 Mai 2011 03:30
scuza-ma dar unde erai cand fiica ta si-a inceput viata sexuala ? ce fel de mama esti daca fiica ta nu ti-a zis ca este insarcinata ? acum iti este teama ca vei fi bunica tanara ? tu vrei sa dai copilul sau fiica ta ? cred ca esti extrem de egoista si suferi de narcisism !!!
vrei sfaturi ? fii prietena cu fiica ta , ascult-o si incurajeaz-o , las-o pe ea sa decida , tu oti doar sa-i ii spui parerea ta , dar daca pana acum nu ai fost aproape de ea , sigur nu ai sa reusesti nici de acum ! din cele cateva randuri pe care le-ai scris reiese clar ca esti foarte egoista si narcisista !!! si nu este o rautate !! este un adevar !!!
garbo174849
Postat pe 1 Mai 2011 12:12
DACA DORITI UN NEPOT SANATOS NU-L INDEPARTATI DE MAMA SA NATURALA, RAMAN TRAUME ADANCI CAND ESTE RUPT DE MEDIUL SAU, MUTAT DE COLO COLO, CA UN BAGAJ. EI CHIAR DACA NU SE POT EXPEIMA VERBAL LA VARSTE MICI AU SENTIMENTE DE AFILIATIE F PUTERNICE, FIIND EXTREM DE VULNERABILI.
LEGEA PREVEDE CA POATE INTRERUPE LICEUL UN AN (VECHEA LEGE).
TATAL COPILULUI TREBUIE IMPLICAT , SA-SI ASUME RESPONSABILITATILE DE RECUNOASTERE DE SUPORT FINANCIAR, DACA E MINOR FAMILIA LUI.
DVS. SUNTETI IN SOC MOMENTAN, INSA CONSULATI SPECIALISTI, AVOCAT, PERSOANE CARE CUNOSC LEGEA SI CARE NU SUNT IMPLICATE EMOTIONAL SI VA POR AJUTI.
ORICE MICA SLABICIUNE DE ACUMA, COSTA MAI TARZIU. LUPTATI SA FIE SI COPILUL RECUNOSCUT LEGAL.
garbo101216
Postat pe 1 Mai 2011 13:33
eu sa zic k am fost in aceeasi situatie k fiica dumneavostra ,dar nu mi-am dat copilul chiar daca eram in clasa a 12 si trebuia sa dau bac-ul,parerea mea e sa il tineti si sa nu-l indepartati de voi k in viitor sar putea sa regretati
ionela1claudia
Postat pe 1 Mai 2011 16:43
"scuza-ma dar unde erai cand fiica ta si-a inceput viata sexuala ?" tare asta de la garbo174849
cum adica unde era ma-sa clar nu era acolo cu ea sa o tina de mana

referitor la viitoarea bunica ...e o japitza daca face ce a zis pe la inceputul topicului.
ameno
Postat pe 1 Mai 2011 16:49
era si ea pe la numere simetrice...
japita, ameno?
dor72
Postat pe 1 Mai 2011 17:19
da JAPITZA fara menejamente
de obicei nu pun eticheta omului da ma-sa o merita....

da erau impartit/luat numere
ameno
Postat pe 1 Mai 2011 17:22
si fata nu?
dor72
Postat pe 1 Mai 2011 17:25
de fata mi se rupe sincer iti zic
de ce???
pentru este la limita inconstientei in ziua de azi!!!ai la dispozitie 1001 de mijloace de informare..internet...scoala,profi,medici,prieteni...si ajung din nou la internet(asta-i nr.1)si sa te foouti sa ramai gravida la prima infatisare.mahhh..
daca ma-sa e asa de incuiata si nu a vorbit cu fata ei nimic sa o invete ceva despre viata asta ea putea sa aibe un dram de minte sa se informeze una alta..mijloace sunt vointa sa ai !
si mai vine si ma-sa aici sa zice ce sa faca ca ia ramas fata cu burta la gura
nu stiu eu sunt mai rea de felul meu cand la mijloc intervine idiotzenia.
pe fata nu o condamn dar nici nu o compatimes...vina ei este ca a avut o japitza de mama prea ocupata cu viatza ei personala,cu scuza eu sunt la munca nu am timp trece puntea,ca sa aibe timp si de copila.
ameno
Postat pe 1 Mai 2011 17:34
ameno, de acord...dar tu crezi ca exista educatie in Ro la cote...macar acceptabile?!
desi...daca umbla pe net...un minimum ar trebui sa existe...
iar daca si ma-sa a patit-o la fel...e de jale...cat de multa prostie exista in casa aceea...
dor72
Postat pe 1 Mai 2011 17:39
sa stii ca pe al meu fecior, l-a facut ma-sa...dintotdeauna....
insa pentru cei mai multi, din pacate...asta este durerosul adevar...
si nu cumva sa stie copiii "prostii"...mai bine sa le faca...in necunostinta de cauza...
si cum sa discut cu el/ea despre asa ceva?
mai bine il "donam" la orfelinat...ca io eram un pic cam...ocupata... cu...munca...la negru...
offf
unde esti steluta? mai existi? zi-ne si noua ce mai faceti...nu ne lasati sa ne omoram nervii si supararile aiurea...
dor72
Postat pe 1 Mai 2011 17:55
a mers sa puna stelele pe orfelinat, sa spuna ca l-a dat la unul de 5 stele
Laura_M
Postat pe 1 Mai 2011 17:59
adica s-o fi angajat acolo...sa aiba aia o steluta in plus...pfuiii...
dor72
Postat pe 1 Mai 2011 18:03
pai vedeti voi ca asa-i cum zic eu
are 38 ani viitoare bunica, mai mare decat mine cu 4, eu imi aduc aminte destul de bine cum era pe vremea mea, daca vroiai sa sti ceva era imposibil sa nu afli!

si mama mea era mai inchisa de felul ei dar asta nu ma impiedicat sa ma duc la un planing sa discut de masuri contraceptive.deh..tropaiau hormoni si se lasau cu urlete
daca ma gandesc bine mama mea habar nu are cand mi-a venit ciclul, cand am fost prima data la gineco, cand am avut primul meu iubit samd.si nu am crapat.
ameno
Postat pe 1 Mai 2011 18:05
poate nu e destul lo acasa,

bai, am o vecina la care fiica-sa a nascut la 16 ani (daca nu ma insel) tot bunica singura, nu aveau o situatie financiara stralucita si pentru asta, nepoata e mare, la gradi, frumusica, bunica se bucura ca o are si uite asa

daca nu stii sa fi langa copil atunci cand trebuie.. degeaba incerci mai tarziu
Laura_M
Postat pe 1 Mai 2011 18:09
sa nu ma intelegeti gresit...eu nu o condamn pe fata dar nici nu o compatimesc.Nu sunt eu in masura sa o judec pe ea, sper doar sa ia o decizie justa, ea fata, nu ma-sa.
ma-sa din punctul meu de vedere ramane o japitza si punct.
ameno
Postat pe 1 Mai 2011 18:14
sa ne traiesti Alina
Laura_M
Postat pe 1 Mai 2011 18:21
1000 de ani
ameno
Postat pe 1 Mai 2011 18:24
1000 si 100
io va tzuc, nu vreau sa ma dea astia la protectia copilului din cauza ca stau cu voi aici :D
no, haide pa si aveti grija ce pozitii mai practicati
Laura_M
Postat pe 1 Mai 2011 18:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
HELLO! 7 De la: eladaela 3 Decembrie 2009 13:10
satul de viata 111 De la: elisabeta_boia 15 Mai 2011 22:23
E POSIBILA O RELATIE INTRE DOUA PERSOANE CARE S-AU CUNOSCUT PE NET 37 De la: Helen29 26 Noiembrie 2009 16:21
un sfat..va rog!! 7 De la: silfida 29 Mai 2010 17:12
am aproape 14 ani,si am un iubit de 24 2 De la: garbo_490138 14 Iunie 2018 15:19
Setari Cookie-uri