Barbatul Balanta

Cum sa-l recistig???
garbo165771
Postat pe 11 Iulie 2012 09:59
daca te iubeste te va cauta singur si la-sai timp sa gandeasca pt caci se va intoarce singur , dai timp si se va intorce la-sal sa analizeze
Andreea_Diaconu_1
Postat pe 17 Iulie 2012 18:56
te asezi ca in poza ta... si cutzu-cutzu... Nu?
quasaria
Postat pe 17 Iulie 2012 19:19
Daca nu te tine nimic langata de el decat iubirea ta pentru el, ar fi foarte bine daca ti-ai cauta pe altcineva. Daca a plecat, nu te iubeste. Barbatul balanta se iubeste pe numai sine. Vrea sa fie mereu in centrul atentiei, sa ii spuna femeile "ce barbat bine esti"... si asa mai departe. Da va reveni la tine vine nu pentru ca te iubeste ci pentru ca are nevoie sa fie iubit in permanenta de cineva. Iti va spune ca te iubeste dar de fapt minte cu nerusinare.II SPUNE SI CELEILALTE CA O IUBESTE. Este un barbat frivol . Cand se va satura de cea pentru care te-a lasat, daca va reveni la tine, o va face pentru ca nu si-a gasit o alta care sa il admire si sa ii cada la picioare. Barbatul balanta iubeste de cate ori are ocazia indiferent ca este intr-o relatie sau nu. Cand se satura se acea relatie, cauta pe altineva. Chiar daca este casatorit. Este mincinos, egoist,frivol... Se simte foarte bine casatorit si cu amanta din cand in cand. Nu se desparte de sotie pentru ca are nevoie sa il stie lumea om la casa lui si serios. Cu tine in casa sta pe internet cu gagicile si daca cumva l-ai prins nu el este vinovat ci tu ca l-ai descoperit si i-ai ruinat viata. Nu te respecta, de fapt nu respecta pe nimeni. El si numai el. Este cel mai destept, cel mai cel mai... Fetelor, va dau un sfat: fiti mai pretentioase, impuneti respect, pentru ca daca nu te respecta, atunci cand nu mai este iubire, te calca in picoare, la figurat vorind, trece cu tancul peste tine. Nu il intereseaza sentimentele tale.Noi femeile putem face multe fara ajutorul barbatilor. SA IL RECUCERESTI?, DE CE? DE CE A PLECAT? SINGURA POTI FACE MULTE. Dar iti poti gasi un barbat care sa te RESPECTE si sa te iubeasca. Nu lasati sa se vada ca sunteti topite de la prima intalnire. Este cea mai mare greseala a noastra a femeilor. Avem impresia ne ne iubeste , dar un barbat, barbatii in general nu gandesc ca noi femeile .Viata in doi, daca nu te respecti pe tine insuti si nu te respecta, devii sclava iubirii pentru el si sclava lui. NU MERITA. Viata poate fi frumoasa traind, iubind, crescand (profesional, spiritual..) langa un om care te RESPECTA si TE IUBESTE. Pe lumea aceasta sunt femei si barbati care cauta sa traiasca frumos impreuna. Sunt din ce in ce mai putini. Dar sta in puterea noastra CA FEMEI sa ne educam copii . Noi ii crestem. Daca o mama este mandra de adolescentul ei care este mare FANTE printre fete, atunci sa nu ne mai miram cand va ajunge adult ce ar putea sa faca. Si invers este valabil si pentru fete. Asadar sfatul meu este sa il uiti si sa nu incerci sa il recuceresti. Vei reusi, dar nu iti va fi bine, nu vei fi fericita mult timp si vei regreta. Toate cel bune.
garbo221171
Postat pe 23 Iulie 2012 11:02
De la: quasaria, la data 2012-07-17 19:19:04te asezi ca in poza ta... si cutzu-cutzu... Nu?


Axl_R
Postat pe 23 Iulie 2012 11:35
Waw. Sunt maritata cu un barbat balanta si deocamdata e ok. Recunosc ca s-a mai schimbat putin de la nunta, dar sper sa ma insel. Ptr ca altfel imediat pun capat.
Laura76
Postat pe 3 August 2012 15:15
eu zic ca toate femeile sa-si caute barbatii de zodie. si dupa o asa descoperire uimitoare sa divorteze de ei.
sau sa ne tatuam zodia pe frunte
Eugenia_
Postat pe 3 August 2012 15:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Armonie din casa mea!:) 200 De la: Fss_ssu 27 Ianuarie 2016 10:22
Cartea de vizita a unei femei... 92 De la: iasomia 9 Decembrie 2010 16:22
top! 67 De la: elisabeta_boia 10 Noiembrie 2011 18:33
ijefalva 22 De la: ready_vivus 15 Noiembrie 2009 20:44
dau o cafea degeaba! 47 De la: AGAPI_MOU 27 August 2009 17:26
Setari Cookie-uri