Dizertatie

Ei bine, fratii si surorile mele, azi schimba-vom obiectul dizertatiei. Asta pentru ca, si cu regret ma vad nevoit sa o spun, nivelul cultural al postatorilor de pe garbo, ca si al administratorilor, este unul extrem de scazut.
Pe ce ma argumentez, oitele Domnului?
Pe fapte simple. Ieri am postat, pentru cunoscatori, un fragment dintr-o piesa de teatru, la care userii auto-intitulati inteligenti (si aici pot sa amintesc pe esme, cricat) au reactionat asa cum reactioneaza tiganul pe care il prinzi in cotetul gastelor - au incercat sa transbordeze obiectul conversatiei, mutandu-l spre prespupusele mele deficiente, ori sentimentale, ori legate de varsta.
Fragmentul postat era transcrierea capitolului 7 (intitulat "sa nu preacurvesti") al monodramei Alinei Nelega Cadariu, "Decalogul dupa Hess". Nu cred ca v-as jigni daca v-as spune cine a fost acesta, dar va las sa folositi cu placere farmecul wikipediei pentru a va conexa sinapsele.
Apogeul a fost atins de catre administratorul siteului, care a gasit de cuviinta sa stearga intreg subiectul, demonstrand inca odata, daca mai era cazul, ca in curtea scolii unde a facut gimnaziul era cainii dezlegati, aceasta fiind o posibila explicatie pentru lacunele sale, dar si pentru absentele repetate de la lectia de limba romana ori istorie. Fiindca refuz sa cred ca vreun administrator cu un minim de cultura generala nu ar fi sesizat ca este vorba de un fragment, scos ce-i drept din context, al unei piese de teatru.

In incheiere, sfatul meu pravoslavnic ar fi urmatorul: lasati naibii discutiile de pe siteurile astea de socializare, mai bine puneti mana si cititi o carte, mergeti la un film sau la o piesa de teatru. Chiar daca refuzati sa acceptati acum, reactiile de ieri si de azi conchid, la modul general, spre o singura concluzie - indobitocirea prematura a populatiei care inca mai stie sa scrie.
Si fiti fericiti! si la multi ani tuturor femeilor pentru ziua de ieri!
Amin +++
daniil_pravoslavnic
Postat pe 9 Martie 2011 16:19
hmmm... si zi ashe, parintele
iti stersera astia topicu' lu' Hess? anatema sa atragem asupra lor. da' eu oare di ce nu-l vazui? l-or fi stersera deja cand am ajuns eu?
amu, de cricat nu zic niik, ca n-am pretentii, da' daca zici ca esme o facut ce-o facut, o s-o trag de urechi.
Thor_again
Postat pe 9 Martie 2011 16:25
..........ce semanati voi doi , parca a-ti fi frati
jeanette40
Postat pe 9 Martie 2011 16:29
ei, parca! frati in Domnul, janeto, frati in Domnul...
Thor_again
Postat pe 9 Martie 2011 16:31
Daniil ... nu pot spune ca m-am auto intitulat inteligenta. Poate nu sunt, poate am vreo farama, tu nu ai de unde sa stii. Postarile mele, este adevarat, sunt potrivite forumului, pentru cultura exista topice specifice. Poti sa postezi acolo impreuna cu celelate minti care se cred luminate. Daca vrei sa te dai destept, fa-o, dar nu arunca cu noroi in altii.
aaa. si multumesc ca ai alaturat numele meu alaturi de Esme.... chiar imi face onoare.
cricat
Postat pe 9 Martie 2011 16:39
ce-i, popimea ta?! nu suporta vanitatea pravoslavniciei tale sa i se dea replica? te-am blocat, asa-i?
esme
Postat pe 9 Martie 2011 16:48
poate vrea sa ne dea meditatii esme...... sa ne creasca cultura ... spera si el....speranta moare ultima.
cricat
Postat pe 9 Martie 2011 16:53
cri, e doar un fanfaron mult prea zelos, insa cu imaginatia pe sponci. zau ca nu ma mai impresioneaza. o tine langa, pe aceeasi tema. nu are niciun fas. ar trebui sa schimbe registrul, daca vrea sa nu ma plictiseasca de moarte, astfel incat sa incep sa casc.

popimea ta, ti-ai pierdut carisma! parol!
esme
Postat pe 9 Martie 2011 17:00
ce-a facut ? mi-au sters postarile...

suntem in post, bai, nu fiti tzigani...alde andramicu, fa-ti meseria , taticu`.. ca-i vrajeala ce faci tu...

noroc ca mi se rupe...Freya__
Postat pe 9 Martie 2011 23:40
daca o mai fi pe aici, ca vaz ca intra numa' la cateva zile, da' nu mai zice nimic
Thor_again
Postat pe 9 Martie 2011 23:46
este, este..da` are auzul selectiv.. daca nu ea, il au altii, n-am io grija...

toate forumurile lor sunt varza cu carne...problema lor.
Freya__
Postat pe 9 Martie 2011 23:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce este rautatea si viciile rele...Sunt ca fumul de tigara...Daca traesti printre fumatori fumul te afecteaza,,,dar daca fumezi si tu nu ii mai simti mirosul toxic pt ca el te degradeaza in interior.La fel si cu rautatea,,daca traiesti intre oameni rai si 62 De la: ingerasulluptator 2 Iulie 2012 09:58
hainute 1 De la: garbo195175 10 Martie 2011 10:31
Cum sa castigi intre 50 -150 euro pe luna 8 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:40
Motive pentru care m-asi insura in 2010 ! 176 De la: preciouss 3 Ianuarie 2010 15:53
Rugaciune catre Sf. Marta (novena) 19 De la: garbo159660 22 Octombrie 2015 16:45
Setari Cookie-uri