atentie la planta otravitoare-DUMB CANE(trestie de zahar salbatica)

"ATENTIE SI LA ANIMALUTE!!!!!!!!!!

Pentru cei care nu stiu engleza planta Dumb Cane, prezentata in fotografie, este o planta extrem de otravitoare, daca gusti din frunza chiar si o bucatica mica.Ucide un copil intr-un minut si un om matur in 15 minute.. Atentie mare, mai ales pentru ca se gaseste in multe locuri ca planta ornamentala!!!Aceast plant este foarte comun n casele noastre, gradini, parcuri si birouri (popular ca planta de interior si exterior). Planta Dumb Cane ( trestie de zahr salbatica) este acum dovedita a fi periculoasa, astfel, v rugm s aveti !!... grij. tiu c frunza acestei plante provoac mncrimi n cazul n care seva (lapte) atinge pielea. Dar exist mai multe fapte periculoase !!..... Citeste detaliile de mai jos. Poate fi util pentru tine!

V rugm s citii mai jos. Mesajul este adevrat.

Unul din prietenei mei aproape ca si-a pierdut fiica, care a pus o bucata de frunza din aceasta planta in gura si limba ei s-a umflat pn la punctul de sufocare.Aceasta este una din plante, dar mai sunt si altele, cu aceleai caracteristici ale coloritului. Acestea sunt, de asemenea, otrvitoare i noi ar trebui s scapam de ele. V rugm s fii ateni pentru copiii votri. Aa cum am lsa toate acas copiii notri n minile de ajutoare, ar trebui s le ofere un mediu sigur, unde se pot juca.

Nume: Dumb Cane ( trestie de zahr salbatica)

Aceast plant pe care o avem n casele noastre i birouri este extrem de periculoas!
Aceast plant este comun n Rwanda, n birourile i n multe case. Este o otrava mortala, mai ales pentru copii.Poate ucide un copil n mai puin de un minut i un adult in 15 minute. Ar trebui s fie dezrdcinate din grdini i scoase din birouri. Dac o atingi, niciodat nu trebuie s atingi ochii; aceasta poate provoca orbire parial sau permanent. V rugm s alertati prietenii.'"

veti gasi poza plantei in fotografiile mele.vuvuzela
Postat pe 16 Ianuarie 2011 19:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
"Iubirea fa de care mi-am deschis sufletul rmne n sufletul meu pentru totdeauna." 2 De la: demonsauinger 6 Iulie 2011 15:48
buna 4 De la: ficus 23 Ianuarie 2014 17:46
Sfaturi 4 De la: garbo_431210 16 Aprilie 2016 21:33
Masina de spalat 21 De la: garbo_506060 29 Iulie 2020 11:41
atentie la planta otravitoare-DUMB CANE(trestie de zahar salbatica) 1 De la: vuvuzela 16 Ianuarie 2011 19:12
Setari Cookie-uri