atentie la planta otravitoare-DUMB CANE(trestie de zahar salbatica)

"ATENTIE SI LA ANIMALUTE!!!!!!!!!!

Pentru cei care nu stiu engleza planta Dumb Cane, prezentata in fotografie, este o planta extrem de otravitoare, daca gusti din frunza chiar si o bucatica mica.Ucide un copil intr-un minut si un om matur in 15 minute.. Atentie mare, mai ales pentru ca se gaseste in multe locuri ca planta ornamentala!!!Aceast plant este foarte comun n casele noastre, gradini, parcuri si birouri (popular ca planta de interior si exterior). Planta Dumb Cane ( trestie de zahr salbatica) este acum dovedita a fi periculoasa, astfel, v rugm s aveti !!... grij. tiu c frunza acestei plante provoac mncrimi n cazul n care seva (lapte) atinge pielea. Dar exist mai multe fapte periculoase !!..... Citeste detaliile de mai jos. Poate fi util pentru tine!

V rugm s citii mai jos. Mesajul este adevrat.

Unul din prietenei mei aproape ca si-a pierdut fiica, care a pus o bucata de frunza din aceasta planta in gura si limba ei s-a umflat pn la punctul de sufocare.Aceasta este una din plante, dar mai sunt si altele, cu aceleai caracteristici ale coloritului. Acestea sunt, de asemenea, otrvitoare i noi ar trebui s scapam de ele. V rugm s fii ateni pentru copiii votri. Aa cum am lsa toate acas copiii notri n minile de ajutoare, ar trebui s le ofere un mediu sigur, unde se pot juca.

Nume: Dumb Cane ( trestie de zahr salbatica)

Aceast plant pe care o avem n casele noastre i birouri este extrem de periculoas!
Aceast plant este comun n Rwanda, n birourile i n multe case. Este o otrava mortala, mai ales pentru copii.Poate ucide un copil n mai puin de un minut i un adult in 15 minute. Ar trebui s fie dezrdcinate din grdini i scoase din birouri. Dac o atingi, niciodat nu trebuie s atingi ochii; aceasta poate provoca orbire parial sau permanent. V rugm s alertati prietenii.'"

veti gasi poza plantei in fotografiile mele.vuvuzela
Postat pe 16 Ianuarie 2011 19:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CUM IMI PURIFIC CASA?? 204 De la: ely_troya 30 Martie 2012 12:09
florile mele 17 De la: daniilia 24 Februarie 2010 23:32
credit imobiliar 12 De la: iqart 19 Decembrie 2009 20:10
De ce barbatilor le place sa fie rai si curvari si sa profite de femei? 8 De la: ingerasulluptator 27 Mai 2013 11:52
Ce parere aveti de barbatii care ajuta in bucatarie si la cresterea copiiilor? 18 De la: luptatoareacurajoasa 11 Martie 2010 21:16
Setari Cookie-uri