Integrarea pocaitilor in societate ,,,fara ca sa fie luati la misto sau sa rada cineva de ei

Parerea mea este ca de multe ori faza cu "pocaiti inofensivi" e o masca,asa cred ei ca se asteapta oamenii sa fie,si ofera imaginea care este ceruta,dar as zice ca nu este imaginea reala.De exemplu,aici in scris vedem adevarata atitudine:pe ceilalti ii consideri fara minte.Cine iti da dreptul sa judeci?Cine iti da dreptul sa fi dispretuitoare cu altii care poate sunt mai cinstiti ca multi "pocaiti"?In realitate,cei mai multi asta sunteti,niste oameni care afiseaza o imagine de falsa smerenie,care dau impresia ca oricand ar fii gata sa ajute pe altii,dar se vede clar ca de fapt dispretuiti oamenii....Va credeti mai buni,desi nimic nu arata ca ati fii mai buni!
sonia02
Postat pe 17 Ianuarie 2011 17:25
pocaitii se pot " integra" doar in propria lor societate sunt oameni fara personalitate bine definita care sunt captivi intr-o secta.
ludwig
Postat pe 17 Ianuarie 2011 17:28
Am vrut sa dau raspuns la ceva ce era mai inainte scris,dar se pare ca nu m-am descurcat;sper ca ma scuzati-era primul mesaj.Vroiam sa raspund celei care a deschis topicul,si care spunea la un moment dat ca la scoala,la servici....oamenii sunt fara minte dupa parerea ei,si doar pocaitii sunt diferiti....complet eronat,cred.
sonia02
Postat pe 17 Ianuarie 2011 17:28
De la: ludwig, la data 2011-01-17 17:28:35pocaitii se pot " integra" doar in propria lor societate sunt oameni fara personalitate bine definita care sunt captivi intr-o secta.


De acord!
sonia02
Postat pe 17 Ianuarie 2011 17:30
De la: m_ada, la data 2011-01-01 21:03:03Nu inteleg , unde vrei sa-i integrezi pe pocaiti. Ei sunt bine integrati in societate. Am si colegi de munca pocaiti si la sala de sport ii intalnesc si in general in societate. Nu ii percep insa ca agresivi si cu exceptia martorilor lui Iehova , nu fac prozelitism pe unde umbla.
Cum,cum?? Unde sa-i integrezi pe pocNiti?Stiu eu,stiu eu!La Marcuta,la Socola,acolo de unde tocmai a scapat si Lu..pty..uuuu....drace!
tatoo
Postat pe 17 Ianuarie 2011 18:00
Pocait care fac parte din secta de pocaiti,s-au desprins din biserica creata de iisus hristos,ca sa creeze ei alt grup al lor,deci nu au facut efort sa intareasca biserica creata de iisus,in urma cu doua mii de ani.
In biblie scrie clarca toti sectantii dezbina,isericacreeaza grupulete mici,si bisericile lor,cu alte interpretari.
Ideal e sa fim toti uniti,in o singura biserica.
sectele sunt ceva bnou,au cel mult doua sute de ani.
Diavolul cand ispiteste,baga intotdeuna putin dulce,ca sa pacaleasca.
Dulcele,e impresia ca pocaitiui sunt mai credinciosi,in timp ce fac pacatul foarte grav,de a dezbin amarea biserica de crestini ortodocsi.
De ce sa mearga la alte biserici ale lor,au impresia ca sunt mai buni,ca se ocupa mai mult de religie?
Am o prietena de vreo saizeci de ani,vaduva de zece ani,si pensionara.
Se duce la biserica foarte des,in special la sarbatorile unde lumea vine cu mancare,si cozonaci,si aduna sacose intregi,apoi le imparte la familiile cu multi copii,se duce pana si la nebunii de la subsol,la agitati,si le vorbeste,le da haine si mancare.
Asta inseamna crestin,fapte,nu criticat pe altii,dar problema cu secta pocaiti e grava.
Cunosc familii care s-au dezbinat din cauza ca unul a intrat ca martor al lui iehova in secta deci,iar celalalt a ramas cum era.
Cum a zis iisus,pomul bun se cunoaste dupa fructe,ca face fructe bune.
Nu se paote sa dezbini familii si sa ai pretentia ca esti bun in numele lui dzeu.
Cu vorbele adica.
Poti lasa familia asa cum e daca sunt botezati si credinciosi,si sa intaresti credinta pe care o au deja,putina cata este.
Nu sa dezbini,incercand sa ii atragi pe mandoi in secta.
Cati adepti are iisus,si cati adepti au pocaitii?????
Sau martorii lui iehova????
Au putini,si niciodata nu vor avea destui.
Intotdeauna vor ramane oameni care vor pastra drumul drept.
drumul drept l-a trasat iisus,de aia multa lume e contra pocaitilor si altor sectanti.
Pentru ca nu pot fi ei mai destepti ca iisus.
E mare pacat ratacirea din credinta lui iisus,mare pacat deviatul in secta.
Doamne ajuta/


daniilia
Postat pe 18 Ianuarie 2011 09:32
De la: xenaprintesarazboinica, la data 2010-12-31 22:03:04pt ca eu cred ca crestinii trebuie acceptati in societate si sa nu rada nimeni de ei..Pt ca nu au nici in drept...Pt ca in fond fiecare acre dreptul de a alege.....Si mai ales moldovenii sa fie acceptati in societate si sa nu sa se mai creada ardelenii ca sunt mai cu nasul pe sus ca sunt mai bogati si sunt increzuti....Pt ca daca nu esti acceptat atunci nici nu trebuie sa te lasi calcat in picioare si sa lupti sa fii acceptat pt ca fiecare are dreptul sa fie asa cum doreste...
auziiii>....duduie ...?>concluzia este: 1=esti pocaita ;2=esti moldoveanca ;>>>>>Cine-si tradeaza RELIGIA ,capatata la nastere >>>URMARESTE UN BENEFICIU !!!! Tu esti platita de catre POCAITI >>>AR TREBUII SA LE DEA DE GANDIT !! >Moldovencele ,sunt din cele mai frumoase din ROMANIA asa ca NU STIU CE AI CU MINE >>eu fiind o ardeleanca >>>dudie cand pleci in Canada >EU MA IMBAT !
garbo001084
Postat pe 18 Ianuarie 2011 11:38
De la: me_reloaded, la data 2011-01-17 17:20:19mami, io-s agnostica...deci regleaza-ti tirul in alta parte pentru ca pe mine nu ma convingi cu teoriile tale

sunt civilizata si respect orice orientare religioasa, sexuala, nu sunt rasista, nici extremista, iar in viziunea mea asta este destul, capisci?

si da, cred ca orice femeie de bun simt adora sa stea la coafor cu orele si sa se machieze in asa fel incat sa-si mascheze imperfectiunile. se numeste respect fata de sine. nu vad nimic gresit in asta, si nici nu cred ca asta ma face sa fiu un fel de diavol. de sufletele noastre, ale astora care ne fardam si ascultam muzica si mergem prin mall, nu iti face tu griji. nu ne cunosti si nu ai de unde sa stii cat timp alocam noi sufletului in fiecare zi. daca nu ai fi atat de pornita, poate ai avea ochi sa vezi ca manifestarile de circumstanta nu te fac nici mai bun si nici mai pios. da' asta e problema cu voi. aveti impresia ca detineti adevarul absolut, si ca doar dumnezeul vostru este cel adevarat.

cat priveste forumurile pe care ne jucam noi, tin sa-ti atrag atentia ca si tu te joci pe el si-l folosesti ca sa ne pui pe noi la zid. iar asta nu seamana cu toleranta aia crestina cu care va mandriti atat de mult

sincer, nu cred ca ai sa faci prea multi adepti pe-aici. cum am zis, lupty e labila psihic si poarta o cruciada personala impotriva barbatilor. iar icuta si sorela sunt muuult prea inteligente ca sa-ti cante tie in struna
garbo001084
Postat pe 18 Ianuarie 2011 11:42
De la: garbo113747, la data 2011-01-17 16:02:09Incerca sa fii TU asa cum trebuie, lasa LUMEA cu ale ei, ia-l ca exemplu pe Iisus! El a vrut sa ii schimbe si ai vazut ce i-au facut! Vezi-ti de viata ta, lumea asta oricum nu mai are sanse de insanatosire! E la moda sa fii stricat. Nu te uita la ei! Considera-i niste copaci! Oricum in final vor arde. Dupa faptele lor si utilitatea lor pe acest Pamant care e din ce in ce mai contaminat. Vezi-ti de viata ta!
SI ce zici duduie ...?! Isus a fost EVREU si si-a TRADAT RELIGIA ...INTREABA UN EVREU >cine este Isus si >>>NU TE VAD BINE ...Si mai pune mana pe carte si citeste Istoria Religilor a lui EMILIAN vASILESCU daca poti sa-ti rupi din "timp"... tu cu cat esti platita de seniorii de enoriasi ?? SARACII DE EI !
garbo001084
Postat pe 18 Ianuarie 2011 11:59
nu sunt integrati in societate hmmmm ma indoiesc
tusi_Oli
Postat pe 18 Ianuarie 2011 12:05
De la: garbo113747, la data 2011-01-17 16:16:21Si ce daca isi pune un batic ieftin, mai ieftin ca al tiganilor? Voi va spoiti toata ziua si tot urate ramaneti. La ce va foloseste ca va boiti fetele si despletiti parul? Sunteti mai destrabalate. Aia da. Altceva?
ai sa-ti spun O POVESTE ADEVARATA : o prietena din copilarie a traita intr-o stare de stres ,DIN CAUZA PARINTILOR =mama si prietena mea au trecut la pocaiti ,tatal NU >dupa scandalurile din casa >TATAL S-A SPANZURAT in foisorul din curte ...a trecut ceva timp ...prietena mea se marita si >>naste doi copii >unul normal si unul autist [probabil stresul ..] ...si finalul :prin aceasta secta a plecat in canada >>asa ca astept si voi sa plecati ...pentru ca ati DISTRUS O FAMILIE ! tradatorii nu-s destrabalati ...?!?!??
garbo001084
Postat pe 18 Ianuarie 2011 12:24
cine pleaca in Canada? nu de alta, da' sa-mi trimita si mie un pachet
Laura_M
Postat pe 18 Ianuarie 2011 12:29
ai grija maica...sa nu-ti plezneasca vreo vena, ceva...
michelle_
Postat pe 18 Ianuarie 2011 12:29
acuma, una in minus nu se pune
Laura_M
Postat pe 18 Ianuarie 2011 12:34
"Intotdeauna vor ramane oameni care vor pastra drumul drept.
drumul drept l-a trasat iisus,de aia multa lume e contra pocaitilor si altor sectanti." - daniila


Te bati cu pumnul in piept ca religia ta e cea adevarata? Nu am citit nicaieri in Biblie despre ortodocsi, catolici, penticostali sau altceva. Din asta rezulta ca denumirile au aparut mai tarziu si le-au pus oamenii. Deci, ce religie a promovat Isus?

Si inca ceva....unii folositi gresit denumirile de sectanti, atunci cand va referiti la penticostali, baptisti, martori ai lui Iehova , etc.Acestea sunt religii recunoscute de stat. Secte sunt cele care nu sunt recunoscute de stat
Pana la urma religia nu mantuie pe nimeni...deci, cei care va sustineti sus si tare religia stramoseasca nu va agitati asa tare ca va creste tensiunea
alinutzika
Postat pe 18 Ianuarie 2011 15:50
Catolicismul, ortodoxismul si toate celelalte "rubedenii" NU SUNT religii. Religia -in ce priveste aceste rituri- e una singura: crestinism.

Religii sunt doar cateva -crestinism, iudaism (cultul mozaic), islamism, budhism, hinduism. Cam astea ar fi, poate mi-a scapat una-doua. Toate celelalte sunt culte sau rituri derivate.
Thor_again
Postat pe 18 Ianuarie 2011 15:55
Cat despre "drumul drept" "trasat de Iisus"... hai nu zau?
Da' Buddha ce fel de drum o fi trasat? Da' Mahomed? Da' Vishnu? A, da... aici e mintea irinucai
Thor_again
Postat pe 18 Ianuarie 2011 15:57
thor, te ragasesc la fel cum te-am lasat, incercand sa bagi mintile in cap unora si altora
nelly05
Postat pe 18 Ianuarie 2011 15:58
De la: Thor_again, la data 2011-01-18 15:55:46Catolicismul, ortodoxismul si toate celelalte "rubedenii" NU SUNT religii. Religia -in ce priveste aceste rituri- e una singura: crestinism.

Religii sunt doar cateva -crestinism, iudaism (cultul mozaic), islamism, budhism, hinduism. Cam astea ar fi, poate mi-a scapat una-doua. Toate celelalte sunt culte sau rituri derivate.



ai dreptate Thorache, dar la ce bun sa risipesti literele sa explici unei toate diferentza ???
casperphantom
Postat pe 18 Ianuarie 2011 16:28


era un "n" pe acolo pe undeva
casperphantom
Postat pe 18 Ianuarie 2011 16:29
Bine-ai revenit, nenea Thoru! Nu te-am intalnit de anul trecut, sa ai un an bun cu sanatate!
De data asta iti dau dreptate, toate religiile astea monoteiste ce-l au suveran pe Dumnezeu si-l recunosc pe Christos drept fiul sau, sunt religii crestine. Sigur ca si Budha si Mahomed au avut invataturi bune si au trasat ,,drumul drept" numai ca ei spre deosebire de Chrisos, dupa ce-au murit, nu au mai inviat!
m_ada
Postat pe 18 Ianuarie 2011 16:34
multa lume necajita!

nelly, da sa te pup!
zambila
Postat pe 18 Ianuarie 2011 16:35
Casper, de fapt explicatia era pentru ceilalti care mai fac astfel de confuzii. Cu irinuca stiu ca nu are nici un sens sa iti bati capul...
Oricum, faza cu "toate" - "toante" am inteles-o, chiar daca am trecut un pic cu gandul si prin notiunile de "tzoape" - "tzatze"
Thor_again
Postat pe 18 Ianuarie 2011 16:35
unde sunt moshule?
sa le vaz si io...

aparusi?
iasomia
Postat pe 18 Ianuarie 2011 16:37
M_ada, si care e relevanta "invierii"? Sper ca nu o interpretezi mot-a-mot invierea aia
Da, spre deosebire de Iisus, ceilalti nu au "inviat". Da' au destule alte pacate, nu le mai trebuia si asta cu invierea
Thor_again
Postat pe 18 Ianuarie 2011 16:38
De la: xenaprintesarazboinica, la data 2011-01-17 16:28:38
De la: alinutzika, la data 2011-01-17 00:16:17SI DE CE MA ROG, POCAITII TREBUIE "INTEGRATI"? SUNT UN SOI APARTE DE OAMENI, UN FEL DE EXTRATERESTRI? PAI SUNT CATEVA SUTE DE MII DE POCAITI LA NOI IN TARA; TI SE PARE CA EI S-AU IZOLAT UNDEVA IN PUSTIE SI ACUM S-AU INTORS LA CIVILIZATIE SI TREBUIE "INTEGRATI"?
EU SUNT PENTICOSTALA, "POCAITA" CUM SPUNETI VOI, SI MA CONSIDER PERFECT INTEGRATA IN SOCIETATE. SUNT INVATATOARE, AM UN FRATE DIRECTOR LA O FIRMA DE TRANSPORTURI, UN ALTUL ARE FIRMA LUI PERSONALA, ETC.
ASTA INSEAMNA CA NU SUNTEM INTEGRATI? PAI SUNTEM POCAITI PT CA ASA TREBUIE SA FIE TOTI, INAINTEA LUI DUMNEZEU, POCAINTA INSEMNAND DE FAPT CA ITI PARE RAU DE PACATELE TALE. CE E RAU IN ASTA? NU LA ACELASI DUMNEZEU NE INCHINAM TOTI?
SI PT CEI CARE ZIC CA POCAITII NU AU VOIE SA AIBA TV SAU CALCULATOR, ASTA DE UNDE ATI SCOS-O? INTR-ADEVAR, UNII SPUN CA E MAI BINE FARA ELE, PT CA SUNT MULTI CARE NU AU LIMITA NICI LA CE PRIVESC, NICI LA TIMPUL PE CARE IL PIERD IN FATA TV. PLUS CA PREZINTA NENUMARATE SCENE VIOLENTE, IMORALE, ETC, CARE ATACA MINTEA OAMENILOR SLABI.
HAIDETI SA INCERCAM SA NU MAI FIM RAUTACIOSI SI SA NU GENERALIZAM PROSTIA UNEI PERSOANE LA O INTREAGA GUPARE! MAI ALES CAND ACEA PERSOANA NICI NU FACE PARTE DIN EA!!!!
Pai asa este..Asta nu inseamna ca daca esti pocait nu ai voie sa te uiti la televizor,,sau sa stai la calculator....Pai poti sa te uiti la televizor dar sa nu te uiti la lucruri obcene,,la fel si cu calculatorul...Mie una mi-ar placea sa merg si in disco...Dar acolo din pacate sunt doar dementi care nu au limite si nu au limita in distractie....ei merg cu distractia pana la capat....Nu este pacat sa te distrezi,,daca nu faci lucruri obcene....Dar din pacate nu ai cu cine sa te distrezi...Ori sunt oameni care stau doar in casa,,pt ca poate si ei nu au intalnit persoane
care stiu sa se distreze cu limita....nu este rau sa te distrezi daca ai limita si discernamant in toate..Cum ar fii paharul de vin...Nu este pacat sa il bei daca il bei cu masura ca sa nu recurgi la lucruri obcene...


apropo de lucruri obscene . da' voi pocaitzii cand vi-o tragetzi va datzi chilotzii si costumu jos , sau o facetz asha caineshte ?
sau fiecare ishi face lucru manual...shi...gata !
intreb, nu dau cu paru .
ca la secta mea v-am mai povestit. noi din start ne dam toate hainele jos(la semnalul cu clopotu dat de craznic !), da tot tot, inclusiv bikineii aia cu atza'n c*ur si incepem rugaciunea din biblie. dupa aia le dau ceva filme cu ingerashi care si-o trag si dupa aia craznicu stinge lumina. apoi urmeaza circu , ca cateodata nimereshti si unu (una) de acelasi sex cu tine si LA NOI nu-i pardon, ca biblia ne invatza sa ne iubim aproapele asha ca i-o tragi , sau invers, ma rog, care pe care.
xena draga, printzeso razboinica io inca te ashtept sa vi ici'sha la noi. lasa-i dracu' pe ortodocshii tai ca aia umbla numa cu prostii, pomeni, mers taras pe coate la moastele sfintzilor, popi grasi murdari si betzivi, unii bulangii etc etc.
adi27
Postat pe 18 Ianuarie 2011 16:39
Sar'na mami iaso. Aparui meteoric ca sa zic asa... Ma lovii in mail de un link cu garbo si mi-am amintit ca mai exista forumul asta... dar tot asa defect cum l-am lasat.
Thor_again
Postat pe 18 Ianuarie 2011 16:39
De la: garbo001084, la data 2011-01-18 11:59:02
De la: garbo113747, la data 2011-01-17 16:02:09Incerca sa fii TU asa cum trebuie, lasa LUMEA cu ale ei, ia-l ca exemplu pe Iisus! El a vrut sa ii schimbe si ai vazut ce i-au facut! Vezi-ti de viata ta, lumea asta oricum nu mai are sanse de insanatosire! E la moda sa fii stricat. Nu te uita la ei! Considera-i niste copaci! Oricum in final vor arde. Dupa faptele lor si utilitatea lor pe acest Pamant care e din ce in ce mai contaminat. Vezi-ti de viata ta!
SI ce zici duduie ...?! Isus a fost EVREU si si-a TRADAT RELIGIA ...INTREABA UN EVREU >cine este Isus si >>>NU TE VAD BINE ...Si mai pune mana pe carte si citeste Istoria Religilor a lui EMILIAN vASILESCU daca poti sa-ti rupi din "timp"... tu cu cat esti platita de seniorii de enoriasi ?? SARACII DE EI !




draga,toti Isusii au fost evrei.daca citeai "istoria religiilor" precum "o si recomanzi'ai fii stiut diferenta dintre Iisus si restul Isusilor.nu mai critica pe nimeni.toti suntem pamanteni si pacatosi ,dupa scrierile din biblie.nu da pilde daca nu stii cum si unde sa le folosesti .
vuvuzela
Postat pe 18 Ianuarie 2011 16:39
rai, dom'le!!!
voi nu stiti ca pocaitii nu fac sex?? ei se ocupa cu lucruri mult mai importante, cum ar fi traficul de droguri si carne vie
da'n rest poarta baticuri si-s toti sfinti!
zambila
Postat pe 18 Ianuarie 2011 16:46
De la: tatoo64, la data 2011-01-17 18:00:28
De la: m_ada, la data 2011-01-01 21:03:03Nu inteleg , unde vrei sa-i integrezi pe pocaiti. Ei sunt bine integrati in societate. Am si colegi de munca pocaiti si la sala de sport ii intalnesc si in general in societate. Nu ii percep insa ca agresivi si cu exceptia martorilor lui Iehova , nu fac prozelitism pe unde umbla.
Cum,cum?? Unde sa-i integrezi pe pocNiti?Stiu eu,stiu eu!La Marcuta,la Socola,acolo de unde tocmai a scapat si Lu..pty..uuuu....drace!


ce-ai mah animalule, cu pocaitzii de vrei sa-i bagi la balamuc ?
la balamuc du-te matale shi cu vadim tudor de la prm ca vad ca eshti de-al lui de-tzi afishezi in loc de muian tricoloru.?
ra'tz a dracu' de natzionalishti imputztitzi ca atz innebunit lumea.
si vez mah ca daca te mai iei de xena dau de tine si -tz f*ut cu picioru nishte maciuci ca te inscri urgent la pocaitz pt. ajutor. comprende amigo ?
adi27
Postat pe 18 Ianuarie 2011 16:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
1-sarbatori fericite,2-ce mai faceti?????? 2 De la: elisabeta_boia 27 Decembrie 2011 09:43
va rog sa ma ajutati!m'am indragostit de un baiat in zodia balantei. 94 De la: dor72 12 Iulie 2011 15:35
violenta domestica 51 De la: xenaprintesarazboinica 29 Decembrie 2010 15:25
Buna 7 De la: cri_cat 19 Ianuarie 2012 07:51
dau o cafea degeaba! 47 De la: AGAPI_MOU 27 August 2009 17:26
Setari Cookie-uri