De ce??

ehei Laurici,batranetea mama......
cum fu treaba,lasa-i sticlele in legea lor??
anaROBERT
Postat pe 19 Decembrie 2010 23:24
si care se termina cu: "doi pesti stateau pe gard si se pieptanau...." !!!
barboneli
Postat pe 2 Ianuarie 2011 00:26
Natali ...probabil ca isi dau seama ca le esti superioara si barbatii, majoritatea, nu prea pot accepta asta , mereu vor sa fie ei "sefii". Partea buna e ca mai sunt si barbati care isi doreste un partener "egal" , care sa gandeasca, cu care sa poata sa si discute, nu doar ...in pat. Il vei gasi sau te va gasi el.Bafta!
cornelia_leia
Postat pe 7 Ianuarie 2011 21:18
multumesc
nataly32
Postat pe 8 Ianuarie 2011 15:14
Sau poate cauti tu ceva gresit. Sau la persoanele gresite. Eu nu pot intelege cum stati cu un barbat 7 ani fara sa va casatoriti. Hai nu zic sa te casatoresti la 2-3 luni dupa ce l-ai cunoscut dar daca intr-un an doi nu s-a lamurit ce vrea de la tine.... la ce bun sa mai continui....
Lady_Di
Postat pe 8 Ianuarie 2011 17:28
si daca esti cu acte si pe numele lui, te iubeste mai mult sau asa-ti dovedeste ca te iubeste?
nici eu nu sunt maritata, suntem tot de atatia ani impreuna si avem si un copil... si? cine ma pedepseste sau ce rau imi fac, nu inteleg?
Laura_M
Postat pe 8 Ianuarie 2011 17:33
Lili Marlene, culmea, tot timpul am confundat piesa asta cu actrita,, ei acum vi le dau pe amandoua:

http://www.youtube.com/watch?v=MO0lUXnAs-U&feature=autoplay&list=MLGxdCwVVULXfQWXBxp4PvwzfNDa_s7PKI&index=12&playnext=3
casperphantom
Postat pe 8 Ianuarie 2011 17:47
Poate problema e la tine....te lasi cucerita prea usor, nu ii dai ocazia celui ce te vrea, sa lupte pentru a te cuceri, sa fie sigur ca te vrea...Fii mai inaccesibila, vezi intai daca chiar te vrea sau esti un capriciu, o noua cucerire...si asa vei fii convinsa ca e si matur si vrea o relatie serioasa, indelungata, bazata pe lucruri solide. Succes in urmatoarele alegeri !
calla
Postat pe 9 Ianuarie 2011 12:34
ete fleosc - la ce folosesc actele alea, de fapt? In afara de situatia in care vrei sa faceti pe din doua tot ce castigati in urmatoarea perioada si atunci da, cam folosesc... si sa te ia pe numele lui si sa ii torni repede un copil sa te asiguri ca plateste pensie vreo 18 ani vrea-nu vrea - deci nu ramai TU muritoare de foame.
In rest?
quasaria
Postat pe 9 Ianuarie 2011 13:39
Dumnezeu a lasat institutia casatoriei, ca pe un dar, ca pe ceva sfant , binecuvantat. Nu ar trebui sa gandim superficial, casatoria e o taina sfanta, care uneste doi oameni , care devin una. Daca unii calca in picioare acest legamant care se face pe viata (chiar daca intervine divortul, in fata lui Dumnezeu el este pana traiesc cele 2 persoane), nu inseamna ca el nu mai are aceeasi semnificatie. O lege , daca e calcata, nu inseamna ca nu e buna sau ca nu mai exista. Ne mintim singuri cand spunem ca e doar o foaie. Oare asa sa fie ? Un crestin tine legea si o are in inima si o tine pe toata, nu doar ce ii convine. Nu vedeti ca de cand sunt mai putine casatorii decat concubinaje, sunt tot mai multe imoralitati? ...asta spune multe...si orice comentariu e de prisos...Fiti intelepti !
calla
Postat pe 9 Ianuarie 2011 18:00
Salut
Probabil ca esti tu foarte posesiva, si a vazut ca-l iubesti mult; barbatii profita; ia fii mai rece si da-le cu lingurita; adica arata-le la inceput ca-i iubesti apoi cauta pretexte gen "merg cu fetele la o cafea, ne vedem mai tarziu" ; sa vezi cum te cauta; nu spune usor te iubesc chiar daca mori de dorul lui
garbo182935
Postat pe 18 Ianuarie 2011 09:51
clasa a patra nu alta
da-i cu lingurita, nu-i arata aia si aia...........mai biletele sa-si trimita si gata!viitorul asigurat

s-au dus vremurile cand baiatul facea curte la fata.........acum in ziua de azi in doua randuri pe mess si gata au rupt fashul.Romantic
ameno
Postat pe 18 Ianuarie 2011 09:58
calla, cu parere de rau te anunt ca nu-i nici o taina! cunosc asa multi oameni casatoriti si nefericiti, care nu se inteleg sau nu se suporta, incat nu mai vad nici o taina, sincer!
si, ce inseamna imoralitate?eu zic ca e tocmai invers, de cand nu mai sunt atatea casatorii, nu mai sunt atatea imoralitati!
fiecare alege sa traiasca exact cum doreste, atata timp cat nu deranjeaza pe nimeni! e simplu!
nu stiu de ce oamenii complica asta!
zambila
Postat pe 18 Ianuarie 2011 09:59
De la: Lady_Di, la data 2011-01-08 17:28:25Sau poate cauti tu ceva gresit. Sau la persoanele gresite. Eu nu pot intelege cum stati cu un barbat 7 ani fara sa va casatoriti. Hai nu zic sa te casatoresti la 2-3 luni dupa ce l-ai cunoscut dar daca intr-un an doi nu s-a lamurit ce vrea de la tine.... la ce bun sa mai continui....


lady, ce inseamna sa lamureasca baietul ce vrea de la tine?
mai, is io cu capu'? sau ce???
faptul ca stam impreuna, nu e suficient?? ce e casatoria? o demonstratie?? ceva de genu: ce tare sunt, ma ia de nevasta, sa ne chefuim!!?
ah, si ca sa fie parintii mandri, cum altfel?

io am impresia ca exista oameni care se plictisesc foarte tare si atunci isi centreaza existenta pe faptele altora, traiesc prin altii si le place sa iti influenteze existenta! foarte trist!
get a life!
zambila
Postat pe 18 Ianuarie 2011 10:04
De la: calla, la data 2011-01-09 18:00:46Dumnezeu a lasat institutia casatoriei, ca pe un dar, ca pe ceva sfant , binecuvantat. Nu ar trebui sa gandim superficial, casatoria e o taina sfanta, care uneste doi oameni , care devin una. Daca unii calca in picioare acest legamant care se face pe viata (chiar daca intervine divortul, in fata lui Dumnezeu el este pana traiesc cele 2 persoane), nu inseamna ca el nu mai are aceeasi semnificatie. O lege , daca e calcata, nu inseamna ca nu e buna sau ca nu mai exista. Ne mintim singuri cand spunem ca e doar o foaie. Oare asa sa fie ? Un crestin tine legea si o are in inima si o tine pe toata, nu doar ce ii convine. Nu vedeti ca de cand sunt mai putine casatorii decat concubinaje, sunt tot mai multe imoralitati? ...asta spune multe...si orice comentariu e de prisos...Fiti intelepti !


Si eu cred la fel. Sincer si din tot sufletul cred ca Dumnezeu a facut doua parti ale unui intreg - barbat si femeie - si doar impreuna in cuplu poti fi intreg. Asta am crezut si dinainte sa merg prima data la biserica.
Lady_Di
Postat pe 18 Ianuarie 2011 14:22
Si oricum nu era vorba de casatorie - era vorba ca respectivii nu vor sa se implice intr-o relatie .
Lady_Di
Postat pe 18 Ianuarie 2011 14:24
Sunt multe casatorii nefericite, pentru ca relatiile premergatoare sunt superficiale, merg doar pe atractie, pe sex. Insa o relatie adevarata merge pe prietenie, pe cunoastere si apoi pe sex. Daca nu vezi casatoria ca pe o binecuvantare din partea lui Dumnezeu, ca pe o promisiune ca vei fi protejat prin aceasta alegere, ca pe un legamant pe care ar trebui sa il respecti pana la capat, normal ca nu vezi taina.. . Citisem undeva ca pornim in relatii fara nicio pregatire, desi in toate domeniile sunt cursuri de specializare. Si in acest aspect, parca nimic. Dar daca ai o legatura zilnica si sincera cu Dumnezeu, este imposibil sa nu mearga o relatie, pe care o alegi in functie de spiritualitatea ta. Daca ai ales un om necredincios si iresponsabil, poate mai si bea, fumeaza....ce sa astepti? Doar esec si suferinta.... E usor sa pornesti cu ideea ca poti divorta daca lucrurile nu merg, dar de ce sa nu te gandesti matur si pe genunchi cu rugaciune daca acela e sotul potrivit pentru tine, daca vrei ca el sa fie tatal copiilor tai, daca ii place munca, daca...etc?
Ameno! Corect punctat!
Zambila! Ma faci sa zambesc trist! Cum sunt mai putine imoralitati? Tu nu vezi ca acum sexul se incepe de pe la 13 ani, si devin parinti saracii copii si au nevoie de asistenta? Imoralitate inseamna cand nu respecti decalogul, cand te crezi mai destept decat divinitatea si crezi ca poti face tu regulile! Sunt atatia nefericiti? Pentru ca a disparut atractia sexuala, care i-a unit si nu a mai ramas nimic. Vin atatia oameni la psiholog si spun ca nu isi cunosc deloc partenerul. Si atunci cum sa ii implinesti nevoile partenerului, daca nu stii care sunt? Relatiile sunt f superficiale si nu ne miram de ce nu functioneaza atat de multe relatii , casnicii. E simplu> NU SUNT binecuvantate de Dumnezeu si sunt sortite esecului din start! Totul e doar o chestiune de timp.
calla
Postat pe 18 Ianuarie 2011 19:57
Eu sunt de parere ca atunci cand ai sentimente pentru cineva, si acel cineva simte la fel,nu trebuie sa se prefaca ocupati sau inaccesibili din cand in cand ....ori da ori ba...sunt o gramada de barbati care renunta sa mai caute o femeie daca ea ii spune uneori ca e ocupata sau ca iese cu fetele...motivele pot fi variate....depinde de caracterul fiecaruia...
nataly32
Postat pe 20 Martie 2011 18:08
siigur ca da... buhuhu...divinitatea... cum sortim noi pe aici pe forum. Si normal ca daca ai ales unul care fumeaza divortezi, asta e treba facuta de necuratu'... nu corespunde spiritualitatii tale....

Terminati cu frectiile astea: doi oameni se inteleg sau nu se mai inteleg, ce mare brinza. Nu ne-am nascut impreuna cu nimeni, nu murim impreuna cu nimeni - iar intre cele doua evenimente sintem perfect capabili sa ne vedem de ale noastre fara sa se faca gaura in cer ca nu a mers o relatie sau o casnicie. O casnicie e simpla conventie - de fapt relatia dintre cei doi oameni este cea importanta, legalizata sau nu. Esti a lui si este al tau cind asta simtiti VOI, nu trebuie sa fie si popa si primarul si tzatza Floarea din coltul strazii de acord.


quasaria
Postat pe 20 Martie 2011 18:47
salutari
Toti sunt niste bestii ; vor doar relatii de o seara si atat ; nu ai gresit nicaieri; va veni si soarele pe ulita ta
garbo182935
Postat pe 21 Martie 2011 15:28
zi-le domnu' Geo!!!
michelle_
Postat pe 21 Martie 2011 15:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Va rog sa ma ajuta-ti 4 De la: alex2007 25 Martie 2010 10:29
INTELECTUALII 2 De la: VOIAJOR 30 Martie 2012 19:25
Poveste 5 De la: eu_geminy 25 Noiembrie 2011 03:51
De ce oare barbatilor nu le plac plac lucrurile spirituale,,,dar in schimb le plac lucrurile materiale fara munca si minciunile,,si sa faca dragoste cu mai multe femei,,nu le ajunge doar o femeie 1 De la: ingerasulluptator 13 Decembrie 2011 23:06
despartire 46 De la: garbo_9458 28 Februarie 2013 11:58
Setari Cookie-uri