Atunci cand dam cu bata-n balta si scuzele n-au niciun efect, ce naiba mai facem?![]() ![]() |
||
AleSim Postat pe 2 Decembrie 2010 23:32 |
||
---|---|---|
depinde daca mai ai ce sa faci | ||
Laura_M Postat pe 2 Decembrie 2010 23:39 |
||
Te obisnuiesti cu situatia... ca doar nu o sa-ti ceri scuze la infinit... daca nu le primeste nici nu le merita..... |
||
|
||
cricat Postat pe 3 Decembrie 2010 00:10 |
||
am patit-o si eu, mi-am cerut scuze, sau am incercat sa o intorc ca la ploiesti :D sa fie cum vreau eu, daca n-a mers, ne-am ignorat vorba ta cri, doar n-o sa-ti ceri scuze pana nu mai poti |
||
Laura_M Postat pe 3 Decembrie 2010 00:15 |
||
de aia mai bine fara scuze....:))) ceau fetele ![]() |
||
anaROBERT Postat pe 3 Decembrie 2010 00:20 |
||
![]() |
||
Laura_M Postat pe 3 Decembrie 2010 00:21 |
||
Cred ca o merita intr-o oarecare masura. Roata se intoarce, si a venit si pentru el vremea sa se intoarca roata. Imi pare rau, i-am spus-o. Dar ce pot sa fac mai mult? Candva, si el a facut la fel. Si nu i-a parut rau. ![]() ![]() |
||
AleSim Postat pe 3 Decembrie 2010 00:26 |
||
De la: AleSim, la data 2010-12-03 00:26:47Cred ca o merita intr-o oarecare masura. da nu vrei si sa dezvolti,ce,cum si cui i-ai facut-o??? tare curioasa m-ai facut....de,defect profesional :)))) |
||
anaROBERT Postat pe 3 Decembrie 2010 00:29 |
||
ei vezi, tie de ce ti-ar parea, unii oameni nu merita sa te agiti prea mult pentru ei, sa-ti bati capu' nici atat, daca n-ai cu cine, n-ai cu cine | ||
Laura_M Postat pe 3 Decembrie 2010 00:30 |
||
eu cand v-am spus,fiti bre o idee mai egoiste,ajuta la ten :))) nu stres,nu riduri... deci,fara stres :)))0 |
||
anaROBERT Postat pe 3 Decembrie 2010 00:33 |
||
Viitorul sot al prietenei mele parea foarte indragostit. L-am prins, fara sa vreau, cu altcineva, intr-un oras apropiat. Si nu e o aventura de o saptamana. Asa ca am ales sa nu tac. Pentru ca si el, dragul de el, a avut grija acum ceva timp sa minta intr-un mod foarte "elegant" in legatura cu mine. Diferenta e ca eu nu am mintit... |
||
AleSim Postat pe 3 Decembrie 2010 00:43 |
||
Imi pare rau ca am facut-o pe prietena mea sa sufere. ![]() Dar el, magarul, a meritat-o! |
||
AleSim Postat pe 3 Decembrie 2010 00:49 |
||
Imi pare rau ca am facut-o pe prietena mea sa sufere. ![]() Dar el, magarul, a meritat-o! |
||
AleSim Postat pe 3 Decembrie 2010 00:49 |
||
ai facut-o pe prietena ta sa sufere pentru moment decat pentru o viata... eu cred ca ai procedat cum nu se putea mai corect....bravo.. dar ce rost au scuzele???scuze catre cine??? |
||
anaROBERT Postat pe 3 Decembrie 2010 00:51 |
||
De la: anaROBERT, la data 2010-12-03 00:51:38ai facut-o pe prietena ta sa sufere pentru moment decat pentru o viata... o viata???? :-))) asa muuuuuuuult?? :-))) pei atunci trebuie sa aibe grija domnisoara sa i-o faca scurta aluia ...fie ea si viata :-)) |
||
reyya Postat pe 3 Decembrie 2010 01:05 |
||
Scuze pentru ea, ca sufera. Pareri de rau pentru el, banuiesc ca o iubeste. Si pentru mine, ca nu o sa mai joc la nunta. ![]() |
||
AleSim Postat pe 3 Decembrie 2010 01:15 |
||
nunta in sine e o chestiune la care mai mult esti trist decat vesel...un fenomen ,,claustrant " in sine sa-ti vezi rubedenii pe care oricum ai vrea sa-i trimiti la dreaku..sa vezi persoane cu care oricum nu ai tangenta decat de maxim 3 ori in existenta pe acest pamant :-)) Mai faine in schimb mi se pare voiajele de divort , alea da..am tot respectul pt ele, pe ,,principiul"...daca am baut sampanie cand ne-am luat ..de sa nu bem si cand ne despartim :-)) | ||
reyya Postat pe 3 Decembrie 2010 01:24 |
||
Eeeeh, e buna ideea cu bautu` la despartire, numai sa nu se ajunga la bataie. Prea putini stiu sa se desparta frumos... ![]() |
||
AleSim Postat pe 3 Decembrie 2010 01:28 |
||
mami, jos palaria! m-ai surclasat pana si pe mine la cinism si luciditate dureroasa ![]() io nush ce fel de psiholog esti tu ![]() |
||
michelle_ Postat pe 3 Decembrie 2010 01:29 |
||
multumesc frumos..M dar sa stii ca aceste ,,invataturi " le-am dobandit pe cale empirica :-))) | ||
reyya Postat pe 3 Decembrie 2010 01:33 |
||
![]() ![]() acum serios vorbind, eu am observat ca de cate ori emit panseuri de-astea, prima reactie a oamenilor e ca o rup la fuga. cred ca se tem ca-s contagioasa ![]() |
||
michelle_ Postat pe 3 Decembrie 2010 01:34 |
||
up-s ..era un plural ...il ratasem pe undeva mai sus intr-o greseala de tastare, acum ma vazut | ||
reyya Postat pe 3 Decembrie 2010 01:36 |
||
Pot suporta multe dar fara nunti si cununii :-))) | ||
reyya Postat pe 3 Decembrie 2010 01:36 |
||
De la: me_reloaded, la data 2010-12-03 01:34:46 pei daca-i nimeresti doar pe astia visatori .. :asa-ti trebuie sml-happy0009: |
||
reyya Postat pe 3 Decembrie 2010 01:38 |
||
De la: reyya, la data 2010-12-03 01:24:29nunta in sine e o chestiune la care mai mult esti trist decat vesel...un fenomen ,,claustrant " in sine sa-ti vezi rubedenii pe care oricum ai vrea sa-i trimiti la dreaku..sa vezi persoane cu care oricum nu ai tangenta decat de maxim 3 ori in existenta pe acest pamant :-)) Mai faine in schimb mi se pare voiajele de divort , alea da..am tot respectul pt ele, pe ,,principiul"...daca am baut sampanie cand ne-am luat ..de sa nu bem si cand ne despartim :-)) reyya ![]() |
||
aly_fab Postat pe 3 Decembrie 2010 01:39 |
||
nu-s visatori, pisi...is de-aia care au ridicat mistificarea la rang de arta, hehehe... cel mai mult imi place cand imi zic ca eu de fapt nu gandesc asa, ci ca o spun din teribilism. mor dupa de-astia care stiu mai bine decat mine ce gandesc ![]() |
||
michelle_ Postat pe 3 Decembrie 2010 01:40 |
||
Vai de mine, doamnelor. ![]() ![]() |
||
AleSim Postat pe 3 Decembrie 2010 01:43 |
||
ale, fugi cat poti de repede... eu si reya nu prea suntem pe dunga noastra ![]() |
||
michelle_ Postat pe 3 Decembrie 2010 01:47 |
||
Ladies, nu stiu pe ce dunga sunteti voi, dar nu fug nici batuta. ![]() ![]() |
||
AleSim Postat pe 3 Decembrie 2010 01:52 |
||
hehehe...ai sa dai in dependenta ![]() mai, eu intrasem ca sa postez oarshice grafica, da' vad ca ma fura peisaju' ![]() |
||
michelle_ Postat pe 3 Decembrie 2010 01:54 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Job Operatoare sondaj opinie | 1 | De la: ioanatodi 7 Iunie 2012 09:35 |
efectele societatii actuale-dezumanizarea,nebunia,sinuciderea... | 74 | De la: ingerasulluptator 7 Iulie 2011 16:46 |
dIscriminare ! | 5 | De la: quasaria 26 August 2011 19:43 |
|
||
Care e cel mai nesimit postac? | 7 | De la: garbo_4558 14 Ianuarie 2013 01:14 |
Mai sunt oare femei care le este frica de nastere? Pt ca mie imi este frica si de o injectie... | 181 | De la: luptatoareacurajoasa 4 Iunie 2010 11:29 |
Habitat for Humanity România strânge și anul acesta fonduri pentru copiii afectați de lipsa unei locuințe decente prin campania: Facem loc, donație cu donație!
Învățătorul care a adus prima medalie de aur la școala din Giurgița face naveta 100 km pe zi pentru a le preda copiilor
Studiu: Peste o treime dintre gravide nu au fost la control ginecologic în timpul sarcinii. 18% dintre gravidele incluse în studiu au între 13 și 17 ani
Always, un brand P&G, susține și în acest an beneficiarele Asociației Pe Stop, femei din medii defavorizate, cu peste 220.000 de absorbante distribuite gratuit