Crese din Rahova

Buna, am si eu o mica mare problema cu care ma confrunt de ceva timp si m-am gandit sa apelez la ajutorul celor ce mai urmaresc acest forum.
Am un baietel de 2 anisori si vreau sa-l dau la Cresa. Problema e ca stam in zona Rahova la chirigiu, iar in sect 5 si cel mai aproape de noi ar fi doar 2 crese, cea de langa sebastian cresa nr. 37, si cresa nr.11 str. Leresti care ar fi mai departe dar .....asta e.
La Cresa nr 37 am fost si am vrb cu directoarea care a zis ca locuri nu sunt, gradinita pare a fi ok, curat cald renovata...Despre cealalta nu pra stiu nimic.Poate mai are cineva copii la aceste crese si ar putea sa ma ajute cu ceva informatii....si cum se procedeaza deobicei?Deoarece poezia cu nu sunt locuri am mai auzito, dar varianta cu atentia cat ar fi?carte e suma care se ofera deobicei?
Va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine .....cu aceste intrebari retorice ale mele...
ugo_donna
Postat pe 30 Septembrie 2010 14:53
Donna,ai mai multe variante dea afla ce doresti.vezi ca si locurile la crese se dau pe spaga.

1)urmareste sa te intalnesti cu un parinte cand vine la gradi si vb cu el.

2)vezi daca sunt pe net

3)cauta nr de tel.dupa adss si intereseazte prin tel.

4)abordeaza o femeie de serviciu,si obtii de la ea ce vrei,tragand-o de limba
vuvuzela
Postat pe 30 Septembrie 2010 15:03
sfaturile tale sunt piswaitzer...de ce???
1)urmareste sa te intalnesti cu un parinte cand vine la gradi si vb cu el.
nici un parinte care a transpirat sa obtina un post intr-o cresa buna (de stat) nu o sa-ti dea informatile necesare de teama ca poate isi pierde el locul daca bb are prea multe raceli si lipseste mult.Sezonul mucilor e de vina

2)vezi daca sunt pe net
crese de stat gasesti doar adresa deci trebuie sa bati drumul pe picioare sa vezi la fata locului care-i situatia sau pe forum.
crese particulare garla probabil dar foarte costoase

3)cauta nr de tel.dupa adss si intereseazte prin tel.
i se zice din start ca nu sunt locuri dat fiind faptul ca, cresa a inceput din AUGUST(cele de stat)
4)abordeaza o femeie de serviciu,si obtii de la ea ce vrei,tragand-o de limba
asta a fost tare


concluzia daca nu esti in bransa mucles!nu da sfaturi ampoulea
ameno
Postat pe 30 Septembrie 2010 15:32
Buna, o solutie ar fi tot de pe net sa afli de la parintii care viziteaza acest site . Noi suntem la o cresa de stat din sect 1, n sect 5 nu am idee. Noi am facut cere la cresa din luna martie t luna august si oricum nu mai ereau locuri, dar am avut noroc ca s-a mutat cresa ntr-o locatie mai mare si s-au suplimentat nr. de locuri. Bafta multa. La gradinita nu ti-l primeste ca este prea mic.
alex2007
Postat pe 1 Octombrie 2010 00:40
buna , si eu locuiesc in sectorul 5 si m-am interesat de o cresa buna de stat dar nu prea am avut alternative asa ca am apelat la cunostinte si am gasit o cresa ceva mai departe dar super ok este in sect 4 si iti pot spune ca interventia m-a costat 300 lei numai ca eu o voi duce pe cea mica la primavara , probabil ca atunci vor mai fi ceva atentii....oricum una peste alta am inteles ca ma va costa lunar in jur de 300 lei (cu tot cu atentii pe la ingrijitoare si educatoare)....asa ca incearca si intereseaza-te pe la cunoscuti si daca nu gasesti nimic mergi la cresa la care vrei sa o duci si abordeaza o educatoare sau chiar o ingrijitoare ...iti garantez ca te va ajuta daca vei fi atenta....ce sa faci traim in jungla numita romania si din pacate asa merg treburile pe la noi ...asta e !!!
cory_emy
Postat pe 16 Octombrie 2010 23:19
Buna , eu am avut fetita la Leresti SF Stelian se numeste si nu am dat nici o spaga si in plus dosarele se depun la primaria sectorului 5 si in urma unei anchete sociale esti anuntata prin tel sau prin posta ca esti admisa si era 6 lei pe zi ...... este o super cresa curata si mancarica buna si este pana la 16 programul ............eu am fost multumita ...deci se poate si fara spaga ........succes si incearca ai transport direct pana acolo 32 tranvaiul iti trebuie analizele copia dupa vaccinuri ,secretia vaginala a mamei daca ai fetita ., VDRL fetei ..exudatul fetei ..si adeverinta de salariat si nu in caz ca nu ai venituri de la financiar ca nu realizezi venituri


Bafta ....si sanatate
Lory07
Postat pe 25 Octombrie 2010 15:25
ai gasit ceva pana la urma ?
cory_emy
Postat pe 1 Noiembrie 2010 02:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ONORARIUL LA NASTERE 2 De la: cory_emy 1 Noiembrie 2010 02:32
BONA, calma, vesela,rabdatoare 2 De la: garbo074997 28 Iulie 2010 11:53
Au inceput inscrierile la Scoala de Televiziune Tudor Vornicu 6 De la: Alina_Andrei 3 Septembrie 2014 14:20
Meditatii Matematica clasele 5 - 12 si bacalaureat 1 De la: esteticasibiu 12 Martie 2009 02:23
Confort la cele mai mici preturi 1 De la: inventator 29 Decembrie 2008 11:11
Setari Cookie-uri