piele uscata

Folosesc de 2 saptamani gama completa Johnson's baby si vad ca a dat rezultate pentu ca inainte micutul meu avea o piele foarte uscata, iar acum a revenit la normal. Vreau sa spun ca este asa cum trebuie sa fie pielea unui copilas de 6 luni.
Totusi, nu stiu daca este de durata.
A mai folosit cineva aceasta gama ca sa-mi spuna si mie daca functioneaza petermen lung sau daca se va obisnui pielea cu uleiul de corp si pielea ingerasului meu va redevenii uscata?:(
garbo165453
Postat pe 23 August 2010 14:31
ce faci acum? te uiti la drobu' de sare?

secretul este sa fie f bine hidratat, da-i sa bea apa,in timp se regleaza uscaciunea aia...
iasomia
Postat pe 23 August 2010 15:39
Am prietene care si-au crescut bebelusii cu Jhonson baby oil cu aloe (cel verde), si au ajuns la varste la care copiii merg la olite si nu au avut probleme cu arsuri, rani sau uscaciune a pielii cat au fost infanti. Una din ele mi-a spus acum 15 ani sa folosesc uleiul si pentru mine dupa baie sau ca demachiant. Sunt foarte fericita ca am ascultat-o.
loanacristina
Postat pe 9 Septembrie 2010 19:16
dispari, bre, cu reclamele astea mincinoase de aici!
Thor_again
Postat pe 13 Septembrie 2010 22:29
Thor_again, ne pare rau ca am deranjat, nu asta a fost intentia noastra. Nu intelegem insa partea cu minciuna, ce e neadevarat in ce-am postat. Nu stim din ce oras esti, dar daca ai fi de prin apropierea noastra te-am invita sa vezi ca nu e nici o minciuna. Daca pe langa domiciliul tau exista vreo salina, naturala sau artificiala, fa cateva sedinte de terapie si ne vei multumi. O zi buna si mai ales linistita.
office_salinasusesi_ro
Postat pe 15 Septembrie 2010 11:54

Recomandari

Setari Cookie-uri