Daca ai sau daca nu ai "probleme"dupa 40 ani incearca "SENSUAL COFFEE"

Ne face o deosebita placere sa va aducem la cunostinta despre faptul ca GVMI-Institutul Italian de Cercetari ,producatorului cafelei " FITNESS COFFEE" a lansat deja pe piata un nou sortiment de cafea 100% NATURALA si anume "SENSUAL COFFEE" .
Ca si la precedentul sortiment se foloseste cafea 100% naturala (Arabica 80%si Robusta 20%), atent si riguros selectionata , provenind din culturi contolate , prajita cu grija si rasnita utilizandu-se cele mai performante instalatii .
Dupa operatiunea de selectionare a boabelor prajire si rasnire , cafeaua este amestecata cu 10 plante medicinale (a se vedea descrierea si beneficiile lor mai jos !) la fel de atent selectionate , plante medicinale ce provin din intreaga lume si care au fost culese din zone nepoluate .
Rezultatul obtinut este un amestec armonios si aromat , dar mai ales benefic din toate punctele de vedere ,atat pentru femei dar mai ales pentru"masculi" ..

Plantele continute de SENSUAL COFFEE
1)Damiana (Turnera Aphrodisiaca)
Utilizam frunze.
Literatura de specialitate in care se poate regasii descrierea acestei plante dateaza de peste 100 de ani , de atunci cnd rapoartele descriau efectele sale afrodisiace.
Utilizarea sa primara n secolul trecut a fost ca un afrodisiac.
Acesta a fost folosit n Statele Unite nca din 1974 ca un afrodisiac pentru a mbunatatii capacitatea sexuala si ca tonic pentru consolidarea sistemul nervos si cel hormonal.
Aceasta are proprietati anti-depresive, deci este excelenta pentru tratarea anxietatii si/sau depresiei, care are un factor predominant sexual. Damiana apare pe lista US Food and Drug Administration's (FDA) GRAS (n general recunoscut ca fiind sigur).
Utilizata pentru a trata impotenta, are o actiune pe baza de
testosteron si lucreaza prin consolidarea sistemului de sex masculin. Este un tonic de prostata , un anti-depresiv si nutritiv pentru organele sexuale lente.
Damiana este puternic sustinut ca un rejuvenator sexual , daca problema este urmare a unui abuz sau a vrstei.. Potrivit unui studiu realizat de Departamentul de stiinte biomedicale, sectiunea de Farmacologie, Universitatea din Modena si Reggio Emilia, rezultatele par sa sprijine reputatia populara a Turnera aphrodisiaca ca stimulent sexual.

2)Rhodiola Rosea (Rhodiola Rosea)
Utilizam radacinile
In timp ce este probabil una din plantele cele mai fascinante si cu proprietati nenumarate, Rodiola (sau Rhodiola) a fost mult timp necunoscuta pentru o mare parte a populatiei. O lunga serie de studii au identificat n Rhodiola Rosea,capacitatea de a influenta n mod pozitiv anumite functii ale sistemului nervos central, cum ar fi:capacitatea de concentrare ; de memorie ; mbunatatirea starii de spirit ; invatand sa intervina direct pe indicatori primari de calitate a acestor beneficii.
Studiile au aratat ca Rhodiola rosea este n masura sa determine o crestere a concentratiei de serotonina din creier, cresterea disponibilitatii de dopamina, adrenalina, noradrenalina pentru a creste performantele prin acordarea de energie fizica.

3)Real Ginseng coreean (Panax Ginseng)
Utilizam radacina
Este probabil una dintre cele mai renumite plante din intreaga lume. Este o sursa puternica de energie pentru organism, care aduce o puternica energie sexuala.
Rejuvenator, stimulent sexual, si demonstrat stiintific fortifiant pentru organism, Ginseng a fost luat de milioane de barbati si femei de-a lungul secolelor.
Un puternic adaptogen, Ginseng creste de asemenea, rezistenta la probleme legate de sanatate n timp ce serveste la capacitatea organismului de a rezista la stresul vietii cotidiene.

4)Cardamum (Elettaria Cardamomum)
Utilizam seminte
Este adesea numit ca "al treilea cel mai scump" condiment din lume (dupa sofran si vanilie), si pretul ridicat reflecta inalta reputatie a acestui condiment cel mai placut parfumat .
Cardamomul are un gust puternic, unic, cu un parfum senzual intens aromat.
Acesta este un ingredient comun n bucataria indiena si n cafeaua Arabica. Noi folosim doar cele mai scumpe, parfumate si aromatice seminte albe.

5)Ceai verde (Camellia sinensis)
Utilizam frunze
In cultura chineza ceaiul verde este recunoscut si s-a dovedit a fi un puternic antioxidant , reduce pofta de mncare n timp ce creste rata metabolica concomitent.
n general, ceaiul verde este un stilument sigur anti stres ( anti enervare ,calmarea starilor de nervozitate).

6)Hawthorn (Crataegus Oxyacantha, italiana Biancospino)-Paducel
Utilizam frunze si flori
Proprietatile curative ale paducelului sunt renumite, ceaiul din frunze, flori sau fructe de padure, este o consolidare pentru inima, este un factor de echilibrare a tensiunii arteriale , precum si a inimii, deoarece acesta este capabil sa o ridice atunci cnd presiunea este scazuta si sa o scada atunci cnd este prea mare.
Aceasta calitate de echilibrare este de asemenea prezenta n tratamentul de stari de spirit, de apatie si oboseala generala, precum si in tratamentul hiperactivitatii.
Acesta are o calitate buna pentru a vindeca crampe, este n principal un tonic pentru inima si circulatie.

7)Guarana (Paullinia Cupana)
Utilizam seminte
Este probabil una dintre cele mai cunoscute plante amazoniene,
dar, de asemenea, una dintre cele mai gresit ntelease.
Se spune ca Guarana trateaza diareea,oboseala , reduce foamea , si ajuta artrita.
Aceasta ajuta la pierderea in greutate, ameliorarea durerilor de cap , reducerea foamei,
creste performantele atletice, creste vitalitatea si rezistenta.
Este folosit ca stimulent similar cu cafeaua sau ceaiul, un afrodisiac si un tonic pentru foame sau sete .
Milioane de oameni cred ca, de asemenea, ajuta la lupta impotriva imbatranirii premature si detoxifica sngele.
Componentele active din Guarana sunt guaranina si alcaloizi de teobromina si teofilina.

8)Anason (Pimpinella anisum)
Utilizam seminte
Medicina populara l-a utilizat pentru a creste secretia de lapte matern si a fost considerata un remediu pentru a reglementa pofta de mncare, pentru tratamentul bolilor respiratorii,crizelor biliare si de ficat.
Este utilizat ca expectorant si, datorita activitatii sale antispastice pentru tratamentul de dureri abdominale de origine dispeptica mai ales daca sunt nsotite de balonare si flatulenta.

9)Vervain Lemon (Lippia citriodora)
Utilizam frunze
Este o specie de plante care contine mai multe flavonoide si acizi fenolici.
Avnd n vedere interesul farmaceutic n compusi fenolici si antioxidanti naturali, a fost examinat radicalul superoxid , radicalul acid hidroxil si hipocloros din activitatile de infuzie L citriodora .
Rezultatele demonstreaza ca acesta infuzie are o puternica activitate de curatare a organismului.

10)Coriandru (Coriandru sativum)
Utilizam seminte
Este stimulant, aromatic si carminativ.
Fructele uscate sub forma de praf , sunt de asemenea utilizate n Sensual Coffe ca aromatizante usoare care contribuie in mod eficient pentru a obtine echilibrul corect intre aroma puternica si notele de gust armonioase .

Sensualcaffè Sugestii de consum
Aportul zilnic: 1 - 3 cesti de cafea (cu mic dejun dimineata si dupa masa de prnz).

fittnescoffe
Postat pe 3 August 2010 15:41
brazilia si guatemala
elodia
Postat pe 3 August 2010 15:52
china
si_totusi
Postat pe 3 August 2010 16:09
Taiwan....
nazirra
Postat pe 3 August 2010 16:30
..I AAAARRR?!?!?
LILO
Postat pe 3 August 2010 16:33
pai nu?????????daca i concurs.....iote gasca.....
nazirra
Postat pe 3 August 2010 16:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
un sfat fetelor:) 174 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 08:56
"sufar" de singuratate 58 De la: roby_cado 26 Aprilie 2010 09:29
M-a inselat sotia.. Ce sa fac? 37 De la: garbo_474028 21 Noiembrie 2018 19:32
Prima noapte..Sfaturi, Multumesc anticipat! 35 De la: kinga444 4 Octombrie 2009 20:49
????????? 45 De la: garbo396 23 Decembrie 2011 02:24
Setari Cookie-uri