in ce masura Elena Gabriela Udrea poate avea soarta candidatei Lia Roberts la Presedintia Ro. | ||
garbo159480 Postat pe 28 Iunie 2010 18:28 | ||
---|---|---|
De la: garbo159480, la data 2010-06-28 18:28:48in ce masura Elena Gabriela Udrea poate avea soarta candidatei Lia Roberts la Presedintia Ro. ![]() ![]() | ||
teodor_el Postat pe 7 Iulie 2010 15:58 | ||
as zice unaaa!!! da' mai bine lasa! ![]() | ||
moniq_ Postat pe 7 Iulie 2010 16:01 | ||
Presedinta........Nu.........Acum. Prim ministru, insa........Se prea poate. Deoamdata situatia economico fnanciara e cam grea. Dar cand se va stabiliza.......dl presedinte ar putea sa o numesca prim ministru. Nu credeti? | ||
angelicadavid Postat pe 11 Iulie 2010 14:49 | ||
De la: angelicadavid, la data 2010-07-11 14:49:31Presedinta........Nu.........Acum. Prim ministru, insa........Se prea poate. Deoamdata situatia economico fnanciara e cam grea. Dar cand se va stabiliza.......dl presedinte ar putea sa o numesca prim ministru. Nu credeti? ![]() | ||
teodor_el Postat pe 11 Iulie 2010 16:09 | ||
o femeie putrnica ajunge sus, prin propriile forte. cand f..undul e la bataie,am dubiii mari in ce priveste potentele ei intelectuale. cocona asta o fi cum o fi. eu, daca as fi barbat,nu as dori-o. e frivola si urata. nu stiu cine o vede frumoasa. poate gresesc eu. consider ca o femeie care poate ,se ridica singura. nu are nevoie de scara | ||
si_totusi Postat pe 11 Iulie 2010 16:40 | ||
maiiiiiiiii Spania campioana mondiala.....ce ziceti? | ||
estela Postat pe 13 Iulie 2010 05:35 | ||
De la: si_totusi, la data 2010-07-11 16:40:35o femeie putrnica ajunge sus, prin propriile forte. cand f..undul e la bataie,am dubiii mari in ce priveste potentele ei intelectuale. ![]() | ||
teodor_el Postat pe 13 Iulie 2010 13:41 | ||
la cat este ea de "infipta" are sanse reale..ca de...femeia poate orice, barbatul nu ![]() | ||
tymbark Postat pe 13 Iulie 2010 14:00 | ||
Udrea..o daaaa..o femeie ,, capabila"...intr-adevar..sa recapitulam: nascuta la Plescoi , acolo unde se fabrica celebrii carnati de Plescoi, urmeaza liceul teoretic "Bogdan Petriceicu Haºdeu" din Buzãu, secþia Filologie - limbi strãine,ulterior ca orice ,,domnisoara respectabila " pleaca la Bucuresti unde desigur face facultatea pe langa alte ,,chestii" menite sa o propulseze in randul ,,femeilor capabile" :-) Potrivit CV-ului, Elena Udrea cunoaºte franceza "foarte bine", iar engleza ºi italiana "bine", asta dupa ce a terminat un profil de limbi straine :-) ,,bine" insemnand mediu la dansa :-) Între 1997 ºi 2005 a fost avocat titular al cabinetului Individual de Avocaturã "Udrea Elena Gabriela" din Bucureºti,cabinet facut tot pe ,,merit si nu numai" iar între iunie 2004 ºi februarie 2005 a fost consilier în cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureºti, preºedinte al Comisiei Juridice ºi de disciplinã. În 2002 a intrat în Partidul Naþional Liberal, iar în iunie 2004 a devenit consilier municipal din partea PNL. Pe 21 octombrie 2005 a demisionat din PNL, iar la 12 februarie 2006 se înscrie în PD. În prezent este secretar executiv al PDL. In 2007, Universitatea Creºtinã "Dimitrie Cantemir" a emis pliante publicitare în care se arãta cã Elena Udrea este doctor în ºtiinþe militare, predând masteratul de "Integrare Europeanã”. Ea a recunoscut însã cã este "doar doctorand" :-) Aceasta este evolutia unei femei ,,capabile" , cu ceva puternic pus la bataie atunci cand situatia o impune...si acel ceva nefiind creierul :-) | ||
reyya Postat pe 13 Iulie 2010 14:18 | ||
De la: si_totusi, la data 2010-07-11 16:40:35o femeie putrnica ajunge sus, prin propriile forte. cand f..undul e la bataie,am dubiii mari in ce priveste potentele ei intelectuale. adevar grait-ai cu precizarea ca ridicarea pe merit este pe zi ce trece tot mai putin posibila daca nu chiar imposibila in Romanica zilelor noastre populata de stim noi ce... :-) | ||
reyya Postat pe 13 Iulie 2010 14:28 | ||
esti informata bine reyya ![]() oricum...tot cu fundu' a ajuns unde a ajuns si culmea...vrea mai mult ![]() | ||
tymbark Postat pe 13 Iulie 2010 14:42 | ||
pai, nu-i normal, tymica?daca tot s-a antrenat , trebe sa ajunga la performante mie mi-a placut cum s-a dus sa imparta pantofi cu toace babelor sinistrate. saracele femei, nu mai aveau nici pestelca in poale si le trebuia catalige. imaginati-va cum, toate doamnele satului, imbracate sau dezbracate de viitura, isi pun pantofi negri cu 12 cm toc, jartiere portocalii si papioene. apoi, sa incinga gioc de can-can pe varful dealului unde s-au adapostit ![]() domnii, sa nu se lase nici ei mai prejos. sa-si puna peste costumul lui adam crevetile ![]() va amintiti ca acum doi ani, tot la niste sinistrati a aparut un camion cu ajutore tot de la guvern? lumea buluc. nacajitii credeau ca le-au adus aia paturi sau vreo pereche de nadragi. cand colo, CRAVATE ![]() stiu dilii astia ce nevoi au cei de la sate. mai ales ca au ramas cu c urul gol | ||
si_totusi Postat pe 13 Iulie 2010 15:09 | ||
ioi! ![]() de niste matze de rasa n-au nevoie? | ||
zambila Postat pe 13 Iulie 2010 15:12 | ||
zambilici, nu strica programul folcloric cu matele. ![]() daca eram in locul acelei femei careia ii spunea aurolacu de base sa faca paine, il stuchiam in ochi ca pe motanii paduchiosi | ||
si_totusi Postat pe 13 Iulie 2010 15:13 | ||
De la: si_totusi, la data 2010-07-13 15:09:27pai, nu-i normal, tymica?daca tot s-a antrenat , trebe sa ajunga la performante | ||
reyya Postat pe 13 Iulie 2010 15:15 | ||
na, ca mi-am amintit. ma duc iar la chestiune sa-i cer bani zambilului . ca doar el l-a votat pe base. sa-mi plateasca diferenta de leafa luata de florile cucului . daca o fi avand asa ceva base. ![]() ![]() ![]() | ||
si_totusi Postat pe 13 Iulie 2010 15:16 | ||
reya, da cravatele ce au fost? ![]() ii doare in trisca de romani. si mai spun ca noi nu suntem performanti | ||
si_totusi Postat pe 13 Iulie 2010 15:17 | ||
ei, ce?? probabil le avea pe stoc fabrica unui bastan, le-a cumparat statu si le-a dat sinistratilor ![]() is paranoia, au ba? sufar de teoria conspiratiei? ![]() | ||
zambila Postat pe 13 Iulie 2010 15:20 | ||
aia acu cravatele a fost asa...strigator la cer..bietii oameni...cum poate una de asta de a supt-o din a 10 si a ajuns pe ,,merit" sa-si bata joc de niste oameni amarati..acum citeam in presa ca doreste sa cumpere apartamentul de la ultimul etaj (4) din blocul de unde a copilarit..Cata fatarnicie, te apuca greata! | ||
reyya Postat pe 13 Iulie 2010 15:21 | ||
astia trebuie batuti cu pietre.nu dans de pinguin, nu conversatie eleganta. bataie ca la hotii de cai | ||
si_totusi Postat pe 13 Iulie 2010 15:45 | ||
scumpo, astia nu stiu ca bataia doare ![]() | ||
zambila Postat pe 13 Iulie 2010 15:47 | ||
Nici bataia nu-i sperie... au soriciul gros. ![]() | ||
Tylly Postat pe 13 Iulie 2010 15:58 | ||
pusca si cureaua.......cu multe gloante. asta le-ar trebui | ||
si_totusi Postat pe 13 Iulie 2010 16:02 | ||
Ak-47= Automat Kalasnikov ... ![]() | ||
reyya Postat pe 13 Iulie 2010 16:08 | ||
katiusa. foc cu foc ![]() | ||
si_totusi Postat pe 13 Iulie 2010 16:14 | ||
dap...si cu funtionalitate ,,multipla" ... ![]() | ||
reyya Postat pe 13 Iulie 2010 16:21 | ||
mie imi place doamna Udrea si nu inteleg de ce este mai grozava doamna Andronescu sau Norica Nicolai sau si mai rau Aura Vasile.Doamna Udrea este o femeie ambitioasa descurcareata si daca este si frumoasa norocul ei, cei care ii gasesc nod in papura sunt fie misogini, barbatii, fie invidioase ,femeile | ||
garbo160158 Postat pe 14 Iulie 2010 15:45 | ||
oo daaa, du-te si canta la alta masa cu udrea ta si pup-o-n dos pe alt sait, ti-a dat si tie niste pantofi ceva, 30 de lei, 1 kil da faina si unul de ulei? | ||
Laura_M Postat pe 14 Iulie 2010 15:56 | ||
poate s-o pupe si in opusul dosului...sau nu mai are loc de politicieni probabil ![]() una peste alta, acesti tembeli si nenorociiti care se numesc politicieni, au ajuns sa sfideze bunul simt si durerea romanilor amarati din zonele afectate de inundatii! ![]() | ||
tymbark Postat pe 15 Iulie 2010 08:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna ziua, | 8 | De la: alfheim 27 Mai 2011 22:52 |
Oare videotelefonul te ajuta in relatie.......? | 6 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 22:35 |
haideti sa ucidem lumea virtuala! | 239 | De la: fleur_de_lis 14 Septembrie 2009 06:11 |
I ! ZIUAMULTI ANI FERICITI CELOR CARE-SI SERBEAZA ASTAZ | 4 | De la: VOIAJOR 22 Septembrie 2012 09:52 |
SCURT TRATAT DE FERICIRE - CITESTE ! NICI NU STII CE PIERZI ... | 27 | De la: fleurdelis 6 Ianuarie 2010 15:09 |
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?