aceasta este povestea mea de dragoste.. sa arat ca exista si iubire adevarata...sper sa nu ma injurati dupa..:(


Poveste mea de dragoste

Totul a inceput,acum c-am vre-o 3 ani..cunoscandu-ne pe un site...upload poze.. ave-am vre-o 13 ani..nu mai stiu exact..m-am uitat la pozele lui.. si incepusem sa imi place de el.. si foarte mult..dar el avea pretenti..era mai amre.. 17..18 ani.. cu varsta mai mare ca mine..eu un copil...cu mintea.. in alta parte.. incepusem sa vorbim ...dar dupa aia..totul s-a schimbat.. ne'am "pierdut".. nu mai stiam nimic de el..dar.dupa 3 ani.. ne-am regasit iar..eu cu mintea pe umeri trecand ..prin toate..in acelasi timp pana la il regasesc iar..am avut o poveste de iubire.. foarte grea si dureroase.. plina de sange.si de ura.. care a durat.. c-am 2 an si jumatate..a fost prima mea dragoste pe care nici nu vreau sa mi-o amintesc..a fost prea dureros..pentru mine si-a batut joc de mine..eu fiind mai mica el mai mare.. nu zic ca nu m-a iubit.m-a iubit si el..dar cu timpul am inceput sa il urac pentru tot ce mi-a facut.. dar..am trecut pestee tot... Cand l-am regasit pe el dupa 3 ani.. am crezut ca sunt in al 9-lea cer.. totu era prea frumos..mi-e inca imi placea de el..cand l-am vazut.. indradevar se schimbase.. cu totul.. mintea.. chipul.. tot.. se maturizase..mult..si el trecand prin multe.. la fel ca mine..El vazuse ca m-am schimbat si eu.. cu totul si m-am maturizat foarte mult am inceput sa povestim..i-am povestit de relatia mea..pe care o avusesem 2 ani jumatate .. am inceput iar sa vorbil mult.. ne intelegeam ft bine..eram singura care vorbea cu mine.. consumam minutele si mesaje.. foarte repede nu ne ajungeau .. 800.. ne intelege-am perfect.. ne-am spus .. fiecare cum suntem.. ce idei avem in cap.. el tipul mai rusinos..eu fata..mai timida..dar care isi exprima sentimenele.. in fine..am vorbitmult ..pana sa ajungem sa fim impreuna.. Intr-o noapte de 24 iulie.. s-a hotarat sa vina la mine.. sa fumam o tigara si sa ne cunoastem mai bine.. !
Cand l-am vazut am crezut ca mi se taie picioarele..eram ..foarte fericita..in al 9-lea cer..
L-am cunoscut si in realitate..in seara aia a inceput totul.. m-a luat in bratze si m-a sarutat pe neasteptate.. ma topeam.. in bratzele lui.. parca eram un cub de ghetza pus la soare...
Nu stiam cum sa vorbesc cu el.. cum sa ma comport..ca sa nu cumva sa il deranjez cu ceva.. imi era frica sa nu isi schimbe impresia despre mine..ne-am intalnit si a dua zi..eram foarte fericita..foarte.. a 3 zi..s-a hotarat sa ma arate parintilor lui,eram foarte impresionata de ceea ce vreea sa faca.eram foarte timida nu vrea-m sa fac o impresie proasta,nu vrea-m sa las ganduri urate despre mine..
Timpul a trecut..toate ziele frumoase cu el.. totul frumos.. mi-a redat.. fericirea pe care nu o mai avusese-m de niciodata.M-a facut sa ma indragostesc nebuneste de el.. sa ma maturizez cum nici nu crede-am,sa ma gandesc numai la el... Se purta foarte frumos cu mine.era si esti ingerasul meu.M-a facut sa iubesc cum nici nu crede-am vreodata..Timpul a trecut foarte repede.. cu el.. trecuse un an de cand eram cu el.. si ne hotarasem sa ne mutam impreuna.. la eu doar 17 ani.. si el 21..Tin sa spun ca el primul din viata mea care mi-am inceput viata sexuala..si nu mi-a fost vreodata frica,ca o sa ma lase,nu imi daduse niciodata impresia asta si nu aveam de ce sa imi fie frica.. Ne-am mutat impreuna...a inceput sa munceasca el.. si eu ..cu scoala.. ii cere-am ajutorul lu mama daca avea-m nevoie de ceva.. totul a decurs foarte bine.. Primea telefoane de la anonim ca eu il insel..si ca nu sunt pentru el.dar el nu a crezut niciodata ce spun alti.. a crezut in mine.. si in iubirea mea ...sii dupa 3 ani de zile..inca suntem foarte indragostiti unul de altul.. relatia noastra evolueaza foarte bine.. m-a maturizat foarte mult... Imi vorbeste foarte frumos..ne intelegem de minune..Poate Dzeu a vrut asa.. si mi-a aratat ce esti viata si cu bune si rele..am trecut prin multe cu el.si prin bune si prin rele..si sper sa o tinem tot asa..!! Asta e povestea mea..pe care am vrut sa o povestesc...!!
zuzu_bombonyk15
Postat pe 20 Iunie 2010 12:40
Ok.....in primul rand esti varza murata , cu carne , calita sau cum vrei tu , la scris. In al 2-lea rand te exprimi ca masina de tuns iarba. Nu vreau sa te jignesc dar.....sa fim seriosi! In al 3-lea rand....n-am inteles eu mare lucru....doar ca sunteti impreuna si locuiti impreuna de vreo 3 ani si va merge bine. Multi inainte...ani! Si la cat mai putine postari!
Rha
Postat pe 30 Iunie 2010 15:45
wooooooow,ce poveste,ma atins la suflet
ce fuuumoooos,m-ai facut sa-mi pice doua" lacrimi" din acelasi ochi
dancris
Postat pe 30 Iunie 2010 15:49
LILO
Postat pe 30 Iunie 2010 15:51
deci, imi pare rau, faceti loc: io am inteles tot:
1. stati departe de PC
2. sa-l ia dracu' de Cosmote, ca la toti ... le-a dat minute!
3. Feriti-va de cifra 3
4. sa nu fiti "singura" cu care vorbiti, Doamnelor
5. N-aveti frica sa dormiti, da' nu singurica!
6. Lasa-ti-o dracu' de scoala, ca de aia nu va maritati!!!
7. poate "Dzeu" a vrut sa se fiinteze GARBO!


moniq_
Postat pe 30 Iunie 2010 15:58
moniq,ce ai zis tu acolo e in romana?
dancris
Postat pe 30 Iunie 2010 16:02
De ce, Crisuto, ai nevoie de traducere?!
iote, o rugam pe zuzuca...
moniq_
Postat pe 30 Iunie 2010 16:05
nuuuuu,nuam nevoie de traducere

vrei sa mi-o pui pe zuzuca pe cap?
dancris
Postat pe 30 Iunie 2010 16:11
moniq,nu mi-ai zis:place poza?

special for iu am schimbat-o
dancris
Postat pe 30 Iunie 2010 16:13
ba, pardon! Mi-am exprimat admiratia si dragostea pentru ochisorii dulci!
Numai ca mataluta nu ai observat! o mai fac de o suta de ori: sunteti frumooooosi!!!!
moniq_
Postat pe 30 Iunie 2010 16:16
De la: zuzu_bombonyk15, la data 2010-06-20 12:40:21
Poveste mea de dragoste

Totul a inceput,acum c-am vre-o 3 ani..cunoscandu-ne pe un site...upload poze.. ave-am vre-o 13 ani..nu mai stiu exact..m-am uitat la pozele lui.. si incepusem sa imi place de el.. si foarte mult..dar el avea pretenti..era mai amre.. 17..18 ani.. cu varsta mai mare ca mine..eu un copil...cu mintea.. in alta parte.. incepusem sa vorbim ...dar dupa aia..totul s-a schimbat.. ne'am "pierdut".. nu mai stiam nimic de el..dar.dupa 3 ani.. ne-am regasit iar..eu cu mintea pe umeri trecand ..prin toate..in acelasi timp pana la il regasesc iar..am avut o poveste de iubire.. foarte grea si dureroase.. plina de sange.si de ura.. care a durat.. c-am 2 an si jumatate..a fost prima mea dragoste pe care nici nu vreau sa mi-o amintesc..a fost prea dureros..pentru mine si-a batut joc de mine..eu fiind mai mica el mai mare.. nu zic ca nu m-a iubit.m-a iubit si el..dar cu timpul am inceput sa il urac pentru tot ce mi-a facut.. dar..am trecut pestee tot...

Cand l-am regasit pe el dupa 3 ani.. am crezut ca sunt in al 9-lea cer.. totu era prea frumos..mi-e inca imi placea de el..cand l-am vazut.. indradevar se schimbase.. cu totul.. mintea.. chipul.. tot.. se maturizase..mult..si el trecand prin multe.. la fel ca mine..El vazuse ca m-am schimbat si eu.. cu totul si m-am maturizat foarte mult am inceput sa povestim..i-am povestit de relatia mea..pe care o avusesem 2 ani jumatate .. am inceput iar sa vorbil mult.. ne intelegeam ft bine..eram singura care vorbea cu mine.. consumam minutele si mesaje.. foarte repede nu ne ajungeau .. 800.. ne intelege-am perfect.. ne-am spus .. fiecare cum suntem.. ce idei avem in cap.. el tipul mai rusinos..eu fata..mai timida..dar care isi exprima sentimenele.. in fine..am vorbitmult ..pana sa ajungem sa fim impreuna.. Intr-o noapte de 24 iulie.. s-a hotarat sa vina la mine.. sa fumam o tigara si sa ne cunoastem mai bine.. !
Cand l-am vazut am crezut ca mi se taie picioarele..eram ..foarte fericita..in al 9-lea cer..
L-am cunoscut si in realitate..in seara aia a inceput totul.. m-a luat in bratze si m-a sarutat pe neasteptate.. ma topeam.. in bratzele lui.. parca eram un cub de ghetza pus la soare...
Nu stiam cum sa vorbesc cu el.. cum sa ma comport..ca sa nu cumva sa il deranjez cu ceva.. imi era frica sa nu isi schimbe impresia despre mine..ne-am intalnit si a dua zi..eram foarte fericita..foarte.. a 3 zi..s-a hotarat sa ma arate parintilor lui,eram foarte impresionata de ceea ce vreea sa faca.eram foarte timida nu vrea-m sa fac o impresie proasta,nu vrea-m sa las ganduri urate despre mine..
Timpul a trecut..toate ziele frumoase cu el.. totul frumos.. mi-a redat.. fericirea pe care nu o mai avusese-m de niciodata.M-a facut sa ma indragostesc nebuneste de el.. sa ma maturizez cum nici nu crede-am,sa ma gandesc numai la el... Se purta foarte frumos cu mine.era si esti ingerasul meu.M-a facut sa iubesc cum nici nu crede-am vreodata..Timpul a trecut foarte repede.. cu el.. trecuse un an de cand eram cu el.. si ne hotarasem sa ne mutam impreuna.. la eu doar 17 ani.. si el 21..Tin sa spun ca el primul din viata mea care mi-am inceput viata sexuala..si nu mi-a fost vreodata frica,ca o sa ma lase,nu imi daduse niciodata impresia asta si nu aveam de ce sa imi fie frica.. Ne-am mutat impreuna...a inceput sa munceasca el.. si eu ..cu scoala.. ii cere-am ajutorul lu mama daca avea-m nevoie de ceva.. totul a decurs foarte bine.. Primea telefoane de la anonim ca eu il insel..si ca nu sunt pentru el.dar el nu a crezut niciodata ce spun alti.. a crezut in mine.. si in iubirea mea ...sii dupa 3 ani de zile..inca suntem foarte indragostiti unul de altul.. relatia noastra evolueaza foarte bine.. m-a maturizat foarte mult... Imi vorbeste foarte frumos..ne intelegem de minune..Poate Dzeu a vrut asa.. si mi-a aratat ce esti viata si cu bune si rele..am trecut prin multe cu el.si prin bune si prin rele..si sper sa o tinem tot asa..!! Asta e povestea mea..pe care am vrut sa o povestesc...!!vaz ca-ti place sa pui liniute...si" mi-e-mi " place
dancris
Postat pe 30 Iunie 2010 16:18
dancris
Postat pe 30 Iunie 2010 16:19
da' si pe mine ma iubeste
elodia
Postat pe 30 Iunie 2010 16:32
hai, bre, sa stam gramada! ca dragoste... avem!
moniq_
Postat pe 30 Iunie 2010 16:35
se zice "hai sa ne organizam!"
elodia
Postat pe 30 Iunie 2010 16:42
ce atata organizare, bre?! io vreau la gramada!!!
moniq_
Postat pe 30 Iunie 2010 16:44
moniq,adica in grup?
dancris
Postat pe 30 Iunie 2010 16:45
offff.... mi-a trecut chefu' de cand desenez....
moniq_
Postat pe 30 Iunie 2010 16:47
gramada organizata
elodia
Postat pe 30 Iunie 2010 16:47
De la: elodia, la data 2010-06-30 16:47:07gramada organizata


sa vezi acu scantei....
dancris
Postat pe 30 Iunie 2010 16:48
bau
Postat pe 30 Iunie 2010 16:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce putem face ca sa intram in contact cu Dumnezeu? 183 De la: tutankhamon 23 Decembrie 2009 22:41
momente nasoale...? 154 De la: quasaria 3 Martie 2010 21:51
nunti,botezuri,cumetrii..... 33 De la: dor72_ 12 Septembrie 2011 18:44
Topic povestiri scurte 1110 De la: anakin 23 Octombrie 2015 16:55
crdeti k puteti avea incredere intro iubire virtuala 8 De la: pantera_neagra 14 Septembrie 2009 05:31
Setari Cookie-uri