Probabil că ai auzit deja sfaturile medicilor și experților în nutriție, care te îndeamnă să renunți sau să limitezi consumul de zahăr. Dar cum să renunțăm la dulce? Ei bine, există o soluție care împacă ambele tabere: înlocuiește zahărul cu îndulcitori naturali.

Miere de Manuka polifloră cu lămâie MELORA, MGO 85+ Noua Zeelandă, 250 g, naturală

Produsul poate fi comandat de aici.

Proprietăți:

Susține buna funcționare a organismului, întărind sistemul imunitar.

• Îndulcitor natural și sănătos, conține un complex unic de nutrienți (aminoacizi, enzime vii, vitamine și minerale precum cele din grupa B, calciu, fier, magneziu, potasiu, zinc).

• Puternice proprietăți antioxidante, datorită cantității mari de compuși fenolici. Folosită zilnic, reduce activitatea radicalilor liberi protejând celulele corpului împotriva stersului oxidativ (principala cauza a îmbătrânirii celulare). Mierea de Manuka reprezintă „standardul de aur” pentru testarea și evaluarea capacității antioxidante a altor tipuri de miere de diferite origini botanice și geografice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Sirop de Agave Light Ecologic/Bio 250ml/350g NIAVIS

Produsul poate fi comandat de aici.

Siropul de agave a fost utilizat încă din cele mai vechi timpuri ca remediu naturist datorită proprietăților medicinale ale agavei. Siropul de agave are un conținut bogat de vitamine și minerale conținute, și anume Vitamina B, C, Vitamina D, Vitamina E, dar este bogat și în calciu, fier, zinc, fosfor, potasiu, seleniu, crom și magneziu.

Acest sirop este bogat în fructoză și sărac în glucoză, astfel se eliberează destul de lent în sânge fără a provoca o creștere bruscă a indicelui glicemic. Față de alți înlocuitori ai zahărului alb, precum mierea de albine sau siropul de arțar, nectarul de agave este cel mai bogat în fructoză și mult mai dulce. Este ideal ca înlocuitor al zahărului, dar cu condiția de a pune o cantitate de sirop redusă la jumătate față de cantitatea de zahăr utilizată în mod normal.

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Zahăr din nectar de cocos eco - Republica BIO, 200 g

Produsul poate fi comandat de aici.

Proprietăți

• Indicele glicemic scăzut ajută la menținerea unui nivel redus al glicemiei în sânge, ajutând funcția pancreasului.

• Alimentele cu indice glicemic scăzut sunt considerate benefice pentru sănătate.

• Zahărul de cocos reprezintă alternativa optimă în locul zahărului rafinat și al indulcitorilor sintetici.

Dulce De Ștevie Îndulcitor Natural 50ml DACIA PLANT

Produsul poate fi comandat de aici.

Ștevia Rebaudiana este o plantă originară din America de Sud și populară de sute de ani în zona Braziliei și a Paraguayului. Extractul din ștevie este un îndulcitor natural de 300 de ori mai dulce decât clasicul zahăr. Rădăcina era folosită pentru ungerea pielii. Rizomii conțin tanin, crizofaneină, gluco-emodina, reocrizină și gluco-reină.

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Se recomandă îndulcirea alimentelor cu ștevie în caz de diabet zaharat. Este un adjuvant eficient în caz de constipație, hepatită, răni etc, are un efect neglijabil asupra glucozei din sânge, deci pericolul creșterii în greutate scade.

Sirop de curmale bio 250 ml Amrita

Produsul poate ficomandat de aici.

Un îndulcitor 100% natural extras 100% din curmale ecologice. Se folosește ca și îndulcitor în preparate culinare, în cafea, ceai.

Ingrediente: sirop de curmale*

*din agricultură ecologică

Sursa foto articol: Rimma Bondarenko/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri