Dacă ai ajuns în punctul în care îți dorești să folosești cât mai multe produse naturiste, blânde cu corpul tău, îți propunem astăzi 5 variante de paste de dinți cu ingrediente naturale, care îți îngrijesc dantura și gingiile și care au, totodată, un puternic efect de albire.

Pastă de dinți pentru albire, 88ml, Dr. Sheffields

Produsul poate fi comandat de aici.

Pastă de dinți pentru albire Dr. Sheffields îndepărtează petele pentru a obține un zâmbet mai alb și mai luminos. Enzimele din ananas și papaya sunt responsabile de albirea dinților. Pasta de dinți fără fluor pentru albire are a aromă naturală de mentă.

Dr. Sheffield a inventat pasta de dinți în 1870, iar în 1879 a ambalat-o pentru prima dată în tub. În 1893 a construit fabrica, iar, astăzi, pastele de dinți fără fluor Dr. Sheffield’s sunt produse în aceeași fabrică.

Pasta de dinți Dr. Sheffields nu conține fluor, SLS, îndulcitori, conservați, coloranți sau aromă artificială. Nu conține ingrediente modificate genetic și este un produs Cruelty Free.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Pastă de Dinți pentru Albire cu Lămâie și Mentă Bio 75ml NORDICS

Produsul poate fi comandat de aici.

Pastă de dinți naturală, certificată bio, fără SLS, fără conservanți, vegană. Are o textura superbă, cremoasa, și o aromă excelentă de lămâie și mentă. Formulă potrivită pentru prevenirea apariție cariilor și albirea dinților.

Aroma de lămâie te poftește la un periaj mai lung, iar menta oferă prospețime respirației în mod natural.

-conține fluor-

Ingrediente INCI: Aqua, hydrogenated starch hydrolysate, hydrated silica, glycerin, xylitol, zinc citrate, xanthan gum, sodium lauryl sulfate, mentha piperita oil, sodium fluoride, aloe barbadensus leaf extract, punica granatum fruit extract, citrus limon fruit extract, eucalyptus globulus leaf oil, mentha, piperita leaf extract.

Pastă de dinți pt. albire cu cărbune și matcha, 75ml Nordics

Produsul poate fi comandat de aici.

Pastă de dinți naturală, fără fluor, fără SLS, fără conservanți, certificată vegan. Are o textura superbă, cremoasă, și o aromă excelentă de cocoș și mentă. Formulă potrivită pentru albirea dinților, cu cărbune activ și matcha.

Cărbunele activ este recunoscut pentru proprietățile sale de eliminare a taninilor, iar matcha are un efect puternic antioxidant.

BiSeptol Pastă de Dinți cu Bicarbonat de Sodiu și Argint Ionic 75ml DACIA PLANT

Produsul poate fi comandat de aici.

Pastă de dinți cu argint ionic și bicarbonat de sodiu se recomandă pentru îngrijirea cavitații bucale și împrospătarea respirației.

Pastă de dinți prezintă efect de albire al dinților.

Argint Ionic - soluție care conține ioni de argint în suspensie, cu proprietăți antibacteriene, obținută printr-o metodă de ultima generație ( electroliză și concentrare în vid )

Bicarbonat de Sodiu - agent abraziv blând, cu efect de albire al dinților. Îndepărtează petele, neutralizează aciditatea și împrospătează respirația.

Albastru de Metilen - substanță cu efect antiseptic

Uleiuri Esențiale - eucalipt și mentă

Beneficii: împrospătează respirația, acționează împotriva bacteriilor din cavitatea bucală, ajută la reducerea plăcii bacteriene de la suprafața dinților, ajută la prevenirea apariției cariei dentare.

Fără parabeni. Fără clor/fluor. Fără dioxid de titan.

PASTĂ DE DINȚI NATURALĂ CU SARE VULCANICĂ, 85GR - Bunica Agafia

Produsul poate fi comandat de aici.

Pastă de dinți naturală, cu pudră vulcanică, hrănește gingiile cu microelemente și oferă dinților un alb natural.

Sarea de mare curata eficient dintii, iar carbunele activ nu doar ajuta la redarea albului natural al dintilor, ci reduce formarea placii bacteriene. Datorita continutului ridicat de minerale, intareste smaltul dintilor.

Foto:Prostock-studio/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri