Celulita afectează tot mai multe persoane și, până la un anumit punct, o putem considera normală. Mai apoi însă am dori ca pielea să aibă un aspect mai neted, astfel că putem utiliza câteva cosmetice naturiste care să ne vină în ajutor.

Cauzele celulitei sunt multiple, aceasta afectând aspectul pielii atât la femeile tinere, cât și la cele mai înaintate în vârstă. Celulita nu ține cont de greutate și nici de cât de mult sport faci. Să nu vă mirați dacă veți vedea persoane care practică atletismul de exemplu, dar se luptă cu celulita.

Această grăsime subcutanată este orientată în principal de hormonii feminini pentru a se depune în special pe coapse și fese și chiar corpul femeii are această tendință de a dezvolta celulita la normal. Se consideră că acest strat adipos reprezenta o sursă de energie în situațiile când femeile își procurau singure hrana, dar aveau nevoie de energie pentru a concepe și a susține o sarcină.

Așadar celulita nu este chiar atât de „rea” cum i s-a dus vorba. Uneori însă acest strat adipos poate deveni exagerat și inestetic și parcă ne-am dori un aspect mai neted al pielii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi

Cosmetice naturiste care pot fi de ajutor în combaterea celulitei

Gel Anticelulitic cu Cafea Verde 150ml QUANTUM PHARM

Produsul poate fi cumpărat de aici.

Gelul Anticelulitic cu extract de cafea verde, guarana și castan, este un produs destinat îndepărtării celulitei datorită substanțelor, care prin efectul lor, grăbesc procesul de dispariție a grăsimilor împiedicând totodată depunerea acestora.

Ingredientele acestea stau la baza unei formule, care activează microcirculaţia şi facilitează detoxifierea, permite efectuarea unui masaj eficient pentru diminuarea depozitelor de țesut adipos și a celulitei.

Acțiune

• extractul de cafea verde, cu efect revigorant și stimulant al microcirculației, aduce pielii o senzație de confort și prospețime;

• extractul din semințe de guarana (Paullinia cupana) contribuie la drenarea toxinelor din țesuturi, eliminarea excesului de apă, activarea metabolismului celular;

Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani? Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit

• extractul din semințe de castan sălbatic (Aesculus Hyppocastani Semen) crește circulația sanguină, asigurând astfel oxigenarea țesuturilor izolate de acumulări adipoase de sub epidermă;

• extractul de aloe (Aloe Capensis), în compoziția specială de gel, are un rol important în absorbția principiilor active.

Crema anticelulitică SHAPE CAFFEINE MATE Madara, 150 ml, natural

Produsul poate fi comandat de aici.

Descriere

• Tratați cu dragoste fiecare părticică a corpului vostru cu această crema care hidratează și tonifică pielea dându-i un aspect mai ferm și mai fin.

• Îmbogățită cu cofeină stimulatoare și cu extract de castan, spirulină și ceai mate, formula sa are un efect puternic, activând circulația din zona șoldurilor, coapselor, burții și brațelor.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

• Textura mătăsoasă, ușor de aplicat, învăluie pielea cu o senzație de hidratare puternică și de confort durabil.

Proprietăți

• Produs testat dermatologic.

• Cofeină și extractul de castan stimulează circulația, iar spirulina și ceaiul mate au rol detoxifiant și nutritiv.

• Fără parabeni, siliconi, uleiuri minerale, parfumuri sintetice, coloranți artificiali și alte ingrediente de origine neclară.

Gel Anticelulitic 200ml ALEVIA

Produsul poate fi comandat de aici.

Extractul de Cafea-verde este bogat în cofeină, ce stimulează microcirculația și induce lipoliza. Extractul de Castan are o acțiune tonic venoasă, stimulează circulația. Uleiul din sâmburi de struguri are efecte antioxidante, tonice și revigorante asupra pielii în timp ce uleiul de migdale hidratează intens pielea, oferindu-i strălucire.

CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ? L`Oréal investește într-o companie de biotehnologie, pentru a dezvolta la scară largă ingrediente pe bază de plante pentru o frumusețe sustenabilă 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?
  • Intensifică arderile grăsimilor și facilitează detoxifierea
  • Aduce pielii o senzație de prospețime și confort
  • Contribuie la eliminarea toxinelor din țesuturi și la eliminarea excesului de apă.

Ulei ozonat pentru combaterea celulitei Ozoncelulite HempMed Pharma, 20ml, natural

Produsul poate fi comandat de aici.

Descriere

• Acesta este un produs revoluționar obținut după 50 ani de cercetare medicală și farmacolgică, care folosește în premieră mondială ozonarea ca mijloc de multiplicare de până la 10 ori a efectelor benefice și curative ale substanțelor active din compoziția uleiurilor utilizate.

• Se recomandă ca fiind cel mai eficient mix de uleiuri împotriva CELULITEI.

• Ozonul este asimilat sub formă de ozonide în ulei, iar la aplicare, ozonida se descompune și se obține un efect local de ozonoterapie și o pătrundere de până la 2,5 cm de suprafața pielii a substanțelor active din uleiuri.

România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Leagăn pentru toată copilăria Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii

Proprietăți

• Sticluța albastră asigura păstrarea efectelor benefice ale uleiurilor ozonate 24 luni și este dotată cu pulverizator pentru o aplicare facilă.

• Uleiul esențial ozonat OZONCELULITE se utilizează împotriva CELULITEI.

• Particularitatea produsului provine din combinarea efectelor uleiurile din compoziția sa.

• Adăugarea de ozon O3 aduce un plus major de beneficiu deoarece crește de 10 ori absorbția compusilor activi din uleiuri, are efect antiinflamator și vasodilatator local ceea ce stimulează procesele imunologice și de reparație naturale și are un puternic efect antimicrobian.

• Fiind un produs natural și neavând substanțe de sinteză, produsul este foarte bine tolerat, dar dacă apar reacții alergice acestea dispar la întreruperea tratamentului.

Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Ulei de Masaj Anticelulitic 100ml FAUNUS PLANT

Produsul poate fi comandat de aici.

Ulei pentru masaj cu acțiune benefică împotriva celulitei. Conține extracte de Iederă, Cimbrișor, Coadă șoricelului și uleiuri esențiale de Salvie și Rozmarin. Hidratează și catifeleaza pielea într-o manieră naturală.

Efecte: Acțiune benefică împotriva celulitei.

Sursa foto articol: Tijana Simic/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri