Trebuie să știți că mucoasa cavității bucale este foarte permeabilă pentru unele substanțe, care pot ajunge direct în organismul nostru, chiar dacă nu le înghițim. Tocmai de aceea este important să alegeți cu grijă pasta de dinți, pentru a vă asigura că nu conține SLS sau alte substanțe care pot dăuna sănătății. Vă propunem 5 paste de dinți BIO, cu ingrediente naturale, care prezintă totodată un intens efect de albire a dinților.

Pasta de Dinți pentru Albire cu Celuloză din Bambus 75ml LAVERA

Produsul poate fi comandat de aici.

Conține particule de curățare din celuloză de bambus și fluor.

Beneficii:

  • îndepărtează bacteriile
  • protejează de carii
  • previne depunerea de tartru
  • protejează gingiile
  • respirație proaspătă
  • albire blândă a dinților

Pasta de dinți pentru albire, 88ml, Dr. Sheffields

Produsul poate fi comandat de aici.

Pasta de dinți pentru albire Dr. Sheffields îndepărtează petele pentru a obține un zâmbet mai alb și mai luminos. Enzimele din ananas și papaya sunt responsabile de albirea dinților. Pasta de dinți fără fluor pentru albire are a aromă naturală de mentă.

Pasta de dinți Dr. Sheffields nu conține fluor, SLS, îndulcitori, conservați, coloranți sau aromă artificială. Nu conține ingrediente modificate genetic și este un produs Cruelty Free.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează Ghid pentru alegerea mobilierului interior Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Pasta de dinți fără fluor Dr. Sheffield’s este ambalată în tub de aluminiu reciclabil, iar cutia este din carton reciclat. Tubul este căptușit cu o folie alimentară fără BPA care păstrează calitatea și aroma pastei de dinți.

Pastă de Dinți Naturală pentru Albire cu Mesteacăn Negru din Siberia 85g REȚETELE BUNICII AGAFIA

Produsul poate fi comandat de aici.

Pastă de dinți certificată natural, cu adaos de suc de mesteacăn negru din Siberia, muguri organici de mesteacăn, extracte de mușețel și xilitol, curăță blând dinții, iar cărbunele activ evidențiază albul lor natural. Pasta ajută la menținerea unui aspect sănătos al gingiilor și al dinților cu utilizare regulată.

99% ingrediente de origine naturală. Produs vegan

Pastă de dinți pentru albire, dinți sensibili, cu extracte botanice și zinc mineral, 75 ml, Biobaza

Produsul poate fi comandat de aici.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

96% ingrediente de origine naturală

Ideală pentru dinții sensibili, efect de albire.

Creată cu calciu mineral certificat COSMOS Organic, ulei de mentă, ulei din coajă de lămâie, extract de cuișoare, carbonat de calciu certificat COSMOS Organic și glicerină

Fără conservanți, parabeni, parfum sintetic și coloranți.

Nu conține ingrediente de origine animală

Produsul nu este testat pe animale

Pastă de Dinți pentru Albire cu Lămâie și Mentă Ecologică/Bio 75ml NORDICS

Produsul poate fi comandat de aici.

Pasta de dinți naturală, certificată bio, fără SLS, fără conservanți, vegană. Are o textura superbă, cremoasa, și o aromă excelentă de lămâie și mentă. Formulă potrivită pentru prevenirea apariție cariilor și albirea dinților.

Aroma de lămâie te poftește la un periaj mai lung, iar mentă oferă prospețime respirației în mod natural.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

-conține fluor-

Ingrediente INCI: Aqua, hydrogenated starch hydrolysate, hydrated silica, glycerin, xylitol, zinc citrate, xanthan gum, sodium lauryl sulfate, mentha piperita oil, sodium fluoride, aloe barbadensus leaf extract, punica granatum fruit extract, citrus limon fruit extract, eucalyptus globulus leaf oil, mentha, piperita leaf extract.

Sursa foto articol: Ground Picture/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri