Dacă îți dorești să îți acoperi delicat firele albe utilizând o vopsea de păr naturală, fără efecte nocive asupra părului și scalpului, îți propunem aceste produse pe bază de henna – un mix natural din plante care pigmentează părul în nuanța pe care o dorești.

Henna Roscat 100g MAYAM

Produsul poate fi comandat de aici.

Este un colorant capilar natural, fortifică, conferă vigoare și strălucire părului. Este benefic și pentru părul gras sau în caz de mătreață. Vopsește părul în nuanțe frumoase de cupru, arămiu sau castaniu în funcție de culoarea originală a părului.

Henna e un arbust spinos al cărui frunze sunt prețuite încă din antichitate pentru proprietățile colorante. Henna a fost utilizată din timpuri străvechi pentru colorarea pielii, părului, unghiilor și a materialelor textile incluzând mătasea sau lâna.

Pulberea obținută din frunzele uscate nu este doar un colorant natural pentru păr, ci se remarcă și prin faptul că fortifică și revitalizează firele de păr, conferă strălucire și vigoare, părul devine mai ușor de pieptănat. Henna are proprietăți antifungice și astringente, astfel aduce benficii pentru părul afectat de mătreață, scalpul gras.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De la puncte minimaliste la buline maxi - manichiura cu puncte este manichiura sezonului! 25 de modele de unghii superbe, moderne, cu puncte

Produsul nu conține niciun fel de aditivi, săruri metalice, plumb.

Henna naturala (Rosu) - vopsea de par naturala Khadi, 100gr

Produsul poate fi comandat de aici.

Vopsea henna naturala Khadi (Rosu) - henna pura marca Khadi este o vopsea de par 100% naturala ce confera parului volum si stralucire. Henna pura Khadi este 100% vegetala, nu contine aditivi chimici, conservanti sau coloranti artificiali. Henna pura Khadi vopseste parul in diverse nuante de rosu in functie de culoarea initiala a parului. Se poate aplica pe toate tipurile de par (blond, saten, brunet, alb). Aplicand henna pura pe parul blond se obtine un portocaliu asemanator culorii morcovului. Aplicata pe parul inchis la culoare, henna confera acestuia nuante mahon. Henna pura se foloseste ca baza in cazul in care se doreste vopsirea parului alb sau blond intr-o nuanta inchisa. Henna naturala Khadi vopseste parul in mod natural, acopera firele albe si este indicata pentru toate tipurile de par, inclusiv pentru parul colorat chimic. Vopseaua henna marca Khadi Henna este alternativa sanatoasa la vopselele de par pline de chimicale din comert.

Henna Negru Ecologic/Bio 100gr MAYAM

Produsul poate fi comandat de aici.

Proprietati:

  • conditionator si colorant natural pentru par
  • confera parului stralucire si flexibilitate
  • ajuta la prevenirea incaruntirii premature
  • stimuleaza echilibrul scalpului
  • ajuta la cresterea sanatoasa a parului
  • aduce volum parului
  • face ca parul sa para mai gros si mai dens
  • hraneste radacinile parului
  • face ca parul sa arate mai sanatos si mai vibrant

Henna Blond Deschis Vopsea de Par Khadi, 100gr

Produsul poate fi comandat de aici.

Vopsea de par naturala, Henna Blond Deschis Khadi pe baza de plante ayurvedice, 100 gr

Vopseaua de par vegetala Blond Deschis Khadi confera parului alb nuante de blond care pot varia de la un blond deschis la un blond rosiatic in functie de timpul de actionare al vopselei. Culoarea care se obtine este permanenta.

In functie de nuanta de blond pe care se aplica, vopseaua de par Blond Deschis Khadi poate inchide putin culoarea. Confera parului luminozitate si un aspect sanatos.

Aplicata pe parul inchis la culoare, vopseaua Khadi Blond Deschis nu va schimba culoarea dar va oferi parului stralucire si volum.

Vopseaua de par Khadi Blond Deschis contine doar plante fiind 100% naturala. Nu contine conservanti, coloranti artificiali sau aditivi chimici.

Nuanta de Blond Deschis este o vopsea de par permanenta, 100% vegetala. Important: nu deschide la culoare parul deoarece nu contine decolorant.

Henna Blond 100g MAYAM

Produsul poate fi comandat de aici.

Este o combinatie de pudre vegetale care sunt recunoscute si utilizate in mod traditional pentru revigorarea culorii parului blond si pentru obtinerea de reflexii luminoase aurii. Produsul actioneaza progresiv, nu decoloreaza parul si nu deschide culoarea parului saten inchis, brunet, castaniu sau negru.

Henna Blond se poate utiliza ca atare sau combinat cu alte pudre vegetale colorante pentru a obtine o paleta mai larga de efecte coloristice. Este potrivita pentru aplicarea pe parul alb, blond si saten deschis, acopera firele albe dar poate fi nevoie de aplicari repetate.

Elementele colorante din aceasta pudra se fixeaza in straturile de keratina si nu agreseaza parul sub nicio forma.

Mod de prezentare: pulbere fina verzuie cu miros specific vegetal

Produsul este de calitate superioara, nu contine niciun fel de aditivi, saruri metalice, plumb.

Proprietati

  • colorant natural pur vegetal, nu decoloreaza parul
  • utilizata ca atare, pe parul deschis, coloreaza in blond auriu
  • confera vigoare si stralucire firelor de par
  • fortifiant si revitalizant capilar
  • usureaza coafarea
  • imbunatateste aspectul parului
  • contribuie la mentinerea sanatatii parului si scalpului

Sursa foto articol: Pixel-Shot/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri