Pielea noastră are adesea nevoie de îngrijire. Fie că soarele puternic îi provoacă mecanismele de hidratare, ori frigul o afectează, sau pur și simplu ritmul nostru de viață nu ne permite întotdeauna să avem o dietă plină de vitamine și să bem suficientă apă. Îți propunem 5 recomandări pentru unt de corp, care îți îngrijesc delicat pielea, lăsând-o hrănită, mătăsoasă și cu aspect sănătos.

Unt de corp Manuka Bio 450 ml

Produsul poate fi comandat de aici.

Formulă intens nutritivă, pe baza unui complex unic de ingrediente naturale: miere de Manuka BIO, unt de Sheâ, ulei de migdale. Ingredientele naturale, bogate în nutrienți, lipide esențiale și antioxidanți, hrănesc pielea, ajută la refacerea barierei hidro-lipidice și-i conferă un aspect neted. Se absoarbe rapid în piele, lăsând-o moale și mătăsoasă.

Unt de Corp Ultra Hidratant Hydrain3 225ml DERMEDIC

Produsul poate fi comandat de aici.

Oferă pielii hidratare în profunzime și de lungă durata

Conferă calmare imediată, reduce senzația de piele congestionată.

Reface funcția barierei cutanate

Hipoalergenic, cu apă termală

Unt de Corp Natural cu Orhidee Aurie, 200 ml, Eolia

Produsul poate fi comandat de aici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Îngrijirea și igiena pielii fragile a bebelușului: 7 obiceiuri de evitat 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 Seturi complete pentru manichira semipermanentă chiar la tine acasă

Conține 100 % ingrediente naturale.

Ingrediente cheie ● Ulei de măsline ● Ceară de albine naturală ● Ulei de sunătoare ● Orhidee

Eolia Cosmetics alege și selectează fructele și ierburile care va oferă toți nutrienții de care are nevoie pielea dumneavoastră. Untul de corp este natural pe bază de ulei de măsline în combinație cu ulei de sunătoare, miere și ceară de albine naturală.

Unt de Sheâ Fair Trade Pur Inodor SOiL, bio, 100 ml

Produsul poate fi comandat de aici.

Descriere

• Untul de Sheâ SOiL este un puternic hidratant natural care protejează și hrănește pielea uscată și deteriorată.

• Produs din nuci de sheâ, acesta este un unt de corp nutritiv, în forma sa cea mai pură.

• Bogat în vitaminele A și E, untul de sheâ ameliorează afecțiunile pielii, cum ar fi cicatricele, eczemele, psoriazisul, arsurile, erupțiile cutanate, acneea, vergeturile, scalpul uscat și buzele crăpate.

5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE

• Hrănește atât pielea, cât și părul și unghiile.

• Poate fi utilizat și pe pielea bebelușilor.

• Untul de sheâ SOiL este un produs pur, crud și nerafinat.

• Adecvat pentru pielea sensibilă.

• Poate fi folosit pentru a calma mușcăturile de insecte și iritatiile.

• Toate ingredientele provin din agricultură ecologică.

Unt de corp relaxant, Body Therapy (250 ml) – Gerocossen

Produsul poate fi comandat de aici.

Bucură-te de mișcare fără dureri musculare!

Pentru a ne putea bucura de sănătate și pentru a avea o stare de bine interioară și exterioară, mișcarea zilnică, indiferent de vârstă, este esențială.

Exercițiile fizice intense sau în unele cazuri, chiar și cele lejere, efectuate de către persoane neantrenate pot duce la un disconfort resimțit sub formă de crampe, dureri musculare sau senzație de picioare obosite.

Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! 5 Creme și seruri cu NIACINAMIDĂ care vor face minuni pentru tenul tău OFICIAL Cum se va face înscrierea în clasa pregătitoare pentru anul școlar 2023-2024

Specialiștii GEROCOSSEN au creat gama BODY THERAPY, o gama dedicată îngrijirii corpului și relaxării musculare. Produsele gamei sunt formulate pe baza de uleiuri esențiale precum Eucalipt, Rozmarin, Mentol, Lavandă, Busuioc în asociere cu extracte de Castan, Ghimbir, Arnica, Aloe vera, toate ingredientele fiind special selectate pentru a putea combate eficient și natural simptomele de dureri musculare și pentru a oferi o senzație de relaxare a corpului și de hidratare a pielii.

Produsele Body Therapy pot fi folosite de către tineri, adulți și seniori.

Produsele Body Therapy nu au fost testate pe animale și pot fi folosite de către persoanele vegane.

Sursa foto articol: maramorosz/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri