Apetitul intim poate fi tulburat de mulți factori din viața noastră, de la dietă și stres, până la anumite afecțiuni și tulburări ale organismului. Pentru că viața intimă sănătoasă reprezintă unul dintre pilonii de bază când vorbim despre menținerea echilibrului unei relații, vă prezentăm 5 afodisiace naturale – pentru momentele dificile din viață.

5 Afrodisiace naturale: pentru o viață intimă sănătoasă

Afrodisiac Natural 200ml DOREL PLANT

Produsul poate fi cumpărat de aici.

INGREDIENTE:

Fructe de Colții-babei (Tribulus teresstris) 10%, rădăcini și frunze de Ţelină 5%, flori și rădăcină de Brânca Ursului 3%, soluţie hidroalcoolică (alcool 96° :apă 1:2) 80%

Indicaţii

Acest produs este un bun adjuvant în stimularea erecţiei, măreşe libidoul, creşte apetitul sexual, combate impotenţa, combate sterilitatea, frigiditatea, creşte numărul şi viabilitatea spermatozoizilor.

Ulei de parfum Oud, 10ml, Sattva Ayurveda

Produsul poate fi cumpărat de aici.

Aroma de oud a uleiului de parfum induce o stare de liniște și pace, reduce stresul, calmează mintea. Oud-ul este considerat ca fiind un afrodisiac natural.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Parfumul pe bază de ulei cu oud Sattva este un ulei parfum de damă și bărbați.

Ulei de parfum concentrat, formulat după o rețetă ayurvedica Indiană. Sticluța are 10ml și este prevăzută cu un aplicator roll-on ce asigură o aplicare ușoară. Este ușor de utilizat și practic de purtat în poșetă. Parfumul nu conține alcool ceea ce înseamnă ca nu usucă pielea.

Ulei de Masaj Afrodisiac cu Ylang-Ylang și Santal 200ml ZANNA

Produsul poate fi cumpărat de aici.

Un blend de uleiuri esențiale din Migdale, Ylang-Ylang și Santal pentru un masaj aromaterapeutic oferand un stimulent afrodisiatic natural.

Ulei de migdale: este bogat în apă și blochează în piele acizii grași esențiali care îi redau hidratarea pielii și o mențin hidratată mai mult timp. Conține vitaminele A și E, dar și acizi grași esențiali naturali.

5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Ulei de Ylang-Ylang: induce o stare de euforie, plăcere, bucurie, poftă de viață, relaxare, senzualitate.

Ulei Santal: are efect calmant, liniștitor și echilibrant. Ajută la păstrarea și restabilirea echilibrului emoțional.

Conține ingrediente de origine 100% naturale, fără SLS, parabeni, parfum sintetic și coloranți artificiali.

Complex de Uleiuri Esențiale Afrodisiac 10ml ADAMS VISION

Produsul poate fi comandat de aici.

Ingrediente:

-Ulei esențial de portocală: Uleiul de portocale are un efect relaxant, dar este mai degrabă înălțător și energizant decât sedativ

-Ulei esențial de ylang-ylang: Miros exotic, dulce, floral, voluptos, senzual. Vaporii de Ylang Ylang au un puternic efect afrodisiac.

-Ulei esențial de mentă: Tonifică și răcorește pielea.

-Ulei esențial lemn de santal: Ne deschide spiritul către înțelegere și ne învăluie în căldură.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

-Ulei esențial de lime: Are o aromă energzanta și relaxantă.

-Ulei esențial de lămâie: Este un tonic al sistemului circulator, îmbunătățește circulația sângelui, menține vitalitatea celulelor roșii.

-Ulei esențial de mandarină: Are o aromă dar și o acțiune foarte delicată.

-Ulei esențial de iasomie: Acest ulei esențial este folosit de sute de ani în scop terapeutic, dar și pentru efectele sale afrodisiace. Acesta accelerează pulsul, crește temperatura corporală și saturația de oxigen din sânge, toate acestea fiind semne ale excitării.

Tinctura Afrodisiacus 200ml FAUNUS PLANT

Produsul poate fi cumpărat de aici.

Tinctura Afrodisiacus - „Vigoare și fertilitate” este obținută prin prelucrare manuală, din ingrediente 100% naturale fiind un remediu natural pentru creșterea potenței masculine. Datorită extractelor de Branca-ursului, Țelină, Ginseng și Năpraznic, suplimentul are efect afrodisiac, revigorant, tonic general și stimulator.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii

Tratamentul pentru erecție și potența este soluția la îndemână oricărui bărbat pentru o viață sexuală mai bună. Nu lăsa stresul, stilul de viață și alimentația să-ți strice plăcerea. Bazează-te pe leacurile naturiste care te ajută să-ți recâștigi intimitatea în cuplu. Întrucât nu conține conservanți sau coloranți artificiali, tinctura din extracte de plante afrodisiace este recomandată pentru creșterea potenței și libidoului masculin, susținerea funcției erectile, combaterea disfuncțiilor erectile, îmbunătățirea vitalității și tonusului organismului.

Fiind un extract hidroalcoolic, este concentrat, ușor de administrat, iar organismul poate asimila substanțele active la scurt timp de la înghițire.

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Proprietăți: Afrodisiac, revigorant, stimulator, tonic general.

Sursa foto articol: Halay Alex/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri