Cremele și uleiurile naturale pentru gravide ar trebui să fie cât mai „curate” și nonalergene, fără parabeni, parfumuri, uleiuri esențiale sau minerale, fără particule de microplastic, fiind obținute prin procese omologate și din produse naturale, organice. Vă propunem câteva creme, loțiuni și uleiuri de corp care protejează pielea gravidei împotriva uscării excesive și a vergeturilor.

Creme de corp și uleiuri naturale antivergeturi, de utilizat în sarcină

Emulsie Antivergeturi Me&Mom 200ml COSMETIC PLANT

Produsul poate fi cumpărat de aici.

Hidratantă, nutritivă și emolientă, Emulsia Antivergeturi previne apariția vergeturilor prin masajul cu efect de stimulare a circulației sanguine. Vitamina E şi pantenolul hrănesc şi hidratează tegumentul. Elastina și colagenul, cu excelente proprietăți de legare a apei, alături de extractele de gălbenele, muşeţel şi pătlagină cu proprietăţi emoliente şi hidratante, sporesc elasticitatea epidermei, riscul apariţiei vergeturilor fiind semnificativ diminuat.

Mod de utilizare: Se aplică încă din primele luni de sarcină, de două ori pe zi, pe pielea curată a abdomenului, feselor, şoldurilor şi sânilor. Se masează lejer până la absorbţia completă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Este indicat a se utiliza încă 4 - 5 luni după naşterea bebeluşului, pentru a accelera procesul de recuperare şi regenerare a pielii, sau chiar pe termen mai lung, pentru îngrijirea generală a pielii corpului.

Ulei natural antivergeturi pentru sarcină, 150 ml - BIOBAZA MAMA

Produsul poate fi comandat de aici.

Textura de ulei uscat, cu absorbție ultra rapidă.

Un amestec de 10 uleiuri hrănitoare, prețioase, îmbogățit cu vitamina A și E, un cocktail unic de substanțe esențiale pielii în timpul perioadei delicate a sarcinii. În timp ce uleiurile de măsline, migdale, avocado și ricin hrănesc pielea, uleiurile de caise, argan, jojoba, macadamia și germeni de grâu mențin elasticitatea și previn apariția vergeturilor. Are o aromă delicată de vanilie naturală și o textură plăcută.

Utilizare: aplicăți uleiul pe zonele predispuse la vergeturi: burtă, coapse, șolduri, sâni și masați ușor. Repetați de câteva ori pe zi dacă simțiți pielea uscată sau întinsă.

Nu conține parabeni, coloranți, parfumanti sintetici, uleiuri esențiale, uleiuri minerale.

Crema Antivergeturi 250ml VIVA NATURA

Produsul poate fi cumpărat de aici.

98% substanțe naturale și de origine naturală

FĂRĂ PARABENI

Procesat la rece

Crema antivergeturi cu unt de sheâ şi cătină hidratează şi creşte elasticitatea pielii.

Untul de sheâ are un rol regenerant asupra pielii, se absoarbe ușor. Cătina are un puternic efect antioxidant şi este recunoscută pentru concentrația mare de vitamina C pe care o conține şi care, la rândul ei, este esențială pentru formarea fibrelor de colagen.

Masajul previne apariția vergeturilor şi stimulează regenerarea celulară. Se aplică pe zonele predispuse, pe abdomen, feșe, şolduri, sâni, masandu-se până la absorbția completă în piele. Masajul se realizează înca din primele luni ale sarcinii, cât și 2 – 3 luni după naștere. Crema este recomandată și persoanelor cu fluctuații în greutate sau care urmează o dietă.

Crema corp antivergeturi pentru gravide și mămici, 500 ml, BIOBAZA MAMA

Produsul poate fi cumpărat de aici.

99% ingrediente de origine naturală

Cu ulei de ricin, avocado, măsline și mușcată, unt de sheâ, extract de grâu și morcov

Fără parabeni, parfum sau coloranți

Perfectă pentru femeile însărcinate sau proaspetele mămici

Produsul netestat pe animale

Creată cu 99% ingrediente de origine naturală, crema de corp Biobaza are o textura delicată și lejeră, îmbogățită cu uleiuri naturale (ricin, avocado, măsline), unt de sheâ și morcov care previn formarea vergeturilor și păstrează elasticitatea și fermitatea pielii atunci când corpul tău trece prin schimbări datorită sarcinii.

Crema Antivergeturi 150ml ALEVIA

Produsul poate fi cumpărat de aici.

Untul de Sheâ este bogat în acii grași esențiali și antioxidanți naturali, ce ajută la hidratarea pielii. Extractul de coada-calului are un puternic efect antiinflamator și cicatrizant în timp ce colagenul ajută la netezirea pielii afectate

Atenuează vergeturile, mărește elasticitatea și fermitatea pielii, aducând o senzație de prospețime și confort.

Recomandat pentru remodelarea și combaterea aspectelor inestetice de pe abdomen și șolduri.

Foto articol: Jacky Brown/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri