Sistemul nostru imunitar luptă zi de zi pentru a ne apară în fața infecțiilor, dar și a alergiilor ori intoleranțelor. Avem nevoie de un sistem imunitar echilibrat și puternic care să participe la sănătatea noastră și starea de bine generală de care am dori să ne bucurăm în fiecare zi.

5 Poțiuni și alimente care susțin sistemul imunitar

Argint coloidal Argentum Special

Produsul poate fi comandat de aici.

Faţă de celelalte tipuri de argint coloidal din gama ARGENTUM+®, Argentum+®77 acţionează în mod sporit asupra glandei pineale. Imediat de la ingerarea a 10-30ml soluţie, se percepe o activitate crescută în zona centrală a creierului. Argentum+®77 are o putere mult marită de acţiune şi ajută la diminuarea cristalitelor de calciu, fluor şi fosfor ce se formează odată cu vârsta în interiorul glandei pineale şi care îi diminuează considerabil funcţiile.

Sporeşte secreţia de melatonină, regenerarea celulară prin producerea propriilor celule stem, accelerează procesele de cicatrizare, stopează apariţia simptomelor răcelilor, este un puternic antioxidant, antiinflamator, antiviral, antifungic şi bacterostatic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Este supranumit cel de al doilea sistem imunitar al organismului.

Reface circuitul bio-electric al corpului uman sporind oxigenarea celulară. Armonizează circulaţia energiilor prin meridianele bio-energetice (foto aparat kirlian).

Argentum+®77 are un efect aparte de energizare globală a întregii fiinţe şi diminuează stările de oboseală, apatie, melancolie. Este un bun tonic psihic cu efecte ce sunt resimţite perioade îndelungate de timp.

Acest produs este ideal pentru toate categoriile de vârsta, în special pentru tineri şi adulţi.

Lăptișor De Matcă Pur

Produsul poate fi comandat de aici.

Producătorul asigura o cutie izotermă a produsului, care în perioada verii contribuie la păstrarea temperaturii optime pe durata transportului până la 5 zile și rezistă la temperaturi ridicate!

5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară 5 Seturi complete pentru manichira semipermanentă chiar la tine acasă

Cutia izotermă protejează produsul astfel încât proprietățile organoleptice nu se modifică în intervalul 5 zile.

Este vitalizant, imunomodulator, contribuie la bună funcționare a sistemului imunitar, tonic în perioadele de epuizare fizică și psihică (stres, examen, competiții) și în perioadele de convalescență, menopauza sau tulburări de menstruație. Ajută la protejarea ficatului. Are efect antioxidant și întârzie procesul îmbătrânirii. Contribuie la menținerea valorilor normale a tensiunii arteriale și a colesterolului din sânge; remineralizant pentru unghii și par.

Este unul dintre cele mai valoroase produse apicole deoarece:

Conține substanță activă: Acid 10-HDA (acid 10-hidro-2-decenoic) prezentă exclusiv în lăptișorul de matcă pur, cu efect antibacterian, antiviral, antifungic și contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar.

5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor 5 Creme și seruri cu NIACINAMIDĂ care vor face minuni pentru tenul tău 5 Recomandări de Unt de Corp – pentru o piele sublimă

Este singura sursă naturală de Acetilcolină, care facilitează transmiterea influxului nervos între neuroni.

Conține polifenoli care au efect antioxidant și contribuie la eliminarea radicalilor liberi.Este sursă de vitamine din complexul B, indispensabile pentru buna funcționare a organismului (B1, B2, B3, B6) în special vit B5 (acid pantothenic), supranumită “vitamina antistres”.

Conține toată gama de aminoacizi esențiali (în special prolina și lisina) pe care organismul nu îi poate sintetiza, deși sunt necesari într-o alimentație zilnică echilibrată.

Miere De Manuka (MGO 100+)

Produsul poate fi comandat de aici.

Dintre toate tipurile de miere, mierea de Manuka a atras în mod deosebit atenţia lumii medicale datorită proprietăților sale antibacteriene neobișnuite. Puterea vindecătoare a mierii de Manuka se datorează unui compus, dihidroxiacetona care se regăsește în concentrații foarte mari în florile de Manuka, arbore originar din Noua Zeelandă.

5 Suplimente alimentare pentru slăbire sănătoasă 5 Creme naturale antirid, ce acționează intens asupra zonelor cu aspect îmbătrânit ale tenului 5 Afrodisiace naturale: pentru o viață intimă sănătoasă

Mierea de Manuka posedă o activitate antibacteriană ce nu poate fi regăsită în niciun alt tip de miere, fapt confirmat de cei 20 de ani de cercetări, printre care și studiile făcute de Prof. dr. Molan, biochimist la Universitatea Waikato din Noua Zeelandă. Spre deosebire de mierea crudă obișnuită, mierea de Manuka are un conținut extrem de ridicat de MGO™ (metilglioxal), o substanță activă, ceea ce o califică pentru utilizare în scop medical.

Cercătările au descoperit că mierea de Manuka are proprietăți foarte puternice: antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii și antifungice, fiind extrem de eficientă în susținerea sistemului imunitar și ameliorarea unei mari varietăți de probleme de sănătate.

Bitter Dr. Racz (Picături Suedeze)

Produsul poate fi comandat de aici.

5 Februarie – Ultima lună plină a iernii este în Leu. Lecția Lunii de zăpadă? Singura constantă este schimbarea! 5 remedii pentru sinuzită 5 Suplimente alimentare care îți îmbunătățesc memoria

Acest produs natural este obţinut după o reţetă originală Maria Treben, din cele mai preţioase plante medicinale cunoscute. Plantele folosite în acest produs sunt culese şi prelucrate în condiţii ecologice strict controlate. Producătorul garantează respectarea Reţetei Originale. Aceste picături se folosesc în medicină populară nord-europeană ca tonic general, pentru menţinerea vitalităţii şi sănătăţii. Multiplele efecte tămăduitoare ale acestor picături sunt descrise în «Manuscrisul Vechi» din cartea «Sănătate din grădina Domnului» de Maria Treben.

Propolis Brut - Puritate 95%

Produsul poate fi comandat de aici.

Calitățile deosebite ale propolisului sunt date, în principal, de conţinutul său bogat în flavonoide, compuşi din familia polifenolilor care dau colorit plantelor și au puternice proprietăţi antioxidante, antifungice şi antibacteriene. În plus, propolisul conține zaharuri, minerale, uleiuri volatile, acizi grași, ceară. Propolisul stimulează formarea de anticorpi, întărind astfel sistemul imunitar. Din acest motiv, consumul de propolis este foarte indicat în sezonul rece.

5 teste uzuale pentru bebelușii născuți prematur 5 Sortimente de paste BIO pentru copii 5 motive pentru care merită să te muți la Iași

Sursa foto articol: Roman Samborskyi/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri