Vremea caldă parcă ne îndeamnă să ne uităm cu mai multă atenție la silueta noastră și ne ambiționează să adoptăm un stil de viață cât mai sănătos. Vă propunem 5 suplimente alimentare care ajută în arderea grăsimilor și accelerează procesul de mobilizare a acestora, astfel încât dietele noastre să dea cele mai bune rezultate într-un timp cât mai scurt.

5 Suplimente pentru slăbire care te ajută să te menții în formă

Slăbire Max 60cps HYPERICUM

Produsul poate fi comandat de aici.

Adjuvant în curele de slăbire și în managementul natural, eficient și de durată al greutății. Extractul de Garcinia contribuie la scăderea rapidă în greutate prin inhibarea poftei de mâncare și menținerea unui echilibru energetic sigur datorită conținutului de gume rezinice, acid tartric și acid hidroxicitric ce scad gradul de transformare al glucidelor în grăsimi și intensifică procesele de oxidare totală a zaharurilor.

Similar, rădăcina de Cicoare are și ea o acțiune anorexigenă. Frunzele de Păpădie au acțiune diuretică (datorită conținutului mare de potasiu), hipocolesterolemiantă și depurativă, facilitând eliminarea toxinelor și a reziduurilor toxice ce se acumulează în țesuturile grase. Florile de Soc și mătasea de Porumb au și ele o acțiune diuretica, fiind benefice în stimularea eliminării excesului de lichide și acid uric din organism. Volbura are o acțiune purgativă neiritanta, fiind utilă în reglarea tranzitului intestinal. Ceaiul verde reglează metabolismul lipidelor și conținutul său în theină ajută la reducerea stărilor de oboseală caracteristice curelor de slăbire. Lecitina este prezentă în învelișul protector al fibrelor nervoase și contribuie la menținerea sănătății sistemului nervos.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tratamente naturiste și suplimente pentru articulații flexibile și fără dureri 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor

Acțiune detoxifiantă, diuretică, hipocolesterolemiantă, anorexigenă, energizantă și purgativă.

Minus zece kg, supliment de slăbit, 60 capsule, MEDICAS

Produsul poate fi comandat de aici.

INDICAȚII: Cură intensivă pentru slăbit .Suprimă pofta de mancare. Nu trebuie să te înfometezi sau să ții diete drastice.Poftă de mâncare dispare după prima zi de administrare.

Conține ingrediente active care ajută la scăderea în greutate, stimulează metabolismul să ardă grăsimea din organism și reduce pofta de mâncare.

Cum funcționează?

Acționează asupra enzimei care produce grăsimi și crește nivelul de serotonină, contribuind la reducerea de grăsime din organism și reducerea poftei de mâncare. Creierul înregistrează informația că a servit o masă și dispare senzația de foame, ajutându-te să slăbești fără să îți dai seama!

5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare Brandul de suplimente Good Routine®, creat de Secom® Healthcare Group, își extinde prezența pe piața internațională prin listarea pe Amazon Ghid pentru alegerea mobilierului interior

5 HTP Slăbire 60cps HYPERICUM

Produsul poate fi comandat de aici.

Suplimentul alimentar 5 HTP Slăbire este un produs atent formulat pentru controlul greutății corporale și susținerea organismului în timpul curelor de slăbire. Acest demers este cu atât mai important cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar rutina asociată odihnei active (exerciții fizice) și pasive (somn) este tot mai haotică sau insuficientă. La aceasta se adaugă alimentația tot mai procesată, plină de toxine și cu un profil nutrițional dezechilibrat. Toți acești factori de stres, împreuna cu un program de lucru supraîncarcat, o hidratare insuficientă și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), pot duce la creșterea poftei de mâncare, încetinirea metabolismului și acumularea de kilograme în plus. Pe de cealaltă parte, urmarea unor diete cu restricții alimentare foarte severe poate avea un impact negativ asupra nivelului de energie și a stării psiho-emoționale.

Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

De aceea, suplimentele ce au la baza compuși activi precursori ai serotoninei (5-HTP), compuși ce ușurează digestia și asimilarea nutrienților (Bromelaina), compuși ce stimulează sistemul nervos central (Ceaiul verde) și compuși ce optimizează metabolismul energetic celular (ALCAR) sunt o soluție naturală și la îndemâna pentru susținerea organismului și combaterea acestor factori cu impact negativ asupra sănătății noastre psihice și fizice.

Supliment pentru slăbire, Burn Fat, flacon 120 capsule, arde grăsimea, relief muscular

Produsul poate fi comandat de aici.

Supliment alimentar pe bază de carnitină, extracte de plante, colină, vitamine și minerale.

Fără gluten. Fără dioxid de titan. Fără ingrediente de origine animală.

100 % vegan. Ingrediente active brevetate. Certificat antidopaj normă AFNOR .

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 5 Seturi complete pentru manichira semipermanentă chiar la tine acasă 5 Creme și seruri cu NIACINAMIDĂ care vor face minuni pentru tenul tău

Acțiuni :

  • Coleus forskohlii ajută la reglarea metabolismului grăsimilor și împiedică acumularea acestora în țesuturi
  • Guarana suprima senzația de foame și de oboseală și contribuie la arderea grăsimilor
  • Ceaiul-verde, susține metabolismul și oxidarea grăsimilor (termogeneza)
  • Colina contribuie la metabolismul lipidic normal
  • Cromul contribuie la metabolismul normal al macronutrienților și la menținerea concentrațiilor normale ale glucozei din sânge

Slăbire Extra 60cps HYPERICUM

Produsul poate fi comandat de aici.

Prin slăbire urmărim eliminarea depozitului de grăsime în exces, provenit fie pe cale exogenă din alimentație, fie pe cale endogenă, datorită unor predispoziții genetice sau dereglări ale glandelor endocrine. Indiferent care este cauza, greutatea corporală trebuie ținută sub control.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Produsul reduce pofta de mâncare și crează o stare de sațietate, prin conținutul în gume rezinice; reglează metabolismul glucidelor și al lipidelor; reduce gradul de transformare a glucidelor în grăsimi și ajută la oxidarea totală a zaharurilor, stimulează transformarea lipidelor în energie la nivel celular. Datorită lecitinei asigură hrană și protecția celulei nervoase, iar datorită substanțelor active din Ceaiul-verde și Spirulină este un antioxidant redutabil în lupta de reducere și neutralizare a radicalilor liberi nocivi, cauza apariției majorității bolilor degenerative și inflamatorii. Depurează organismul de toxine și ajută la reglarea regimului hidric; este hipolipemiant: scade nivelul grăsimilor din sânge (colesterol, trigliceride) și împiedică depunerea acestora pe pereții arterelor, prevenind ateromatoza, ateroscleroza și accidentele vasculare.

Profesoară înjunghiată de un elev în timpul orei, la Colegiul „Ion Creangă” din București Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

Sursa foto: pexels.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri