1 Mai 2022 publicat în Tratamente naturiste 12 share-uri

Cu toate evenimentele pe care încercăm să le parcurgem și să se facem față în acest an, începând cu pandemia și urmările acesteia și culminând cu starea de conflict de la granițele țării noastre, nu este de mirare că anxietatea să cuprindă tot mai multe persoane. Vă recomandăm 5 remedii naturiste care alungă anxietatea și vă ajută să vă redobândiți starea de bine și liniștea interioară.

5 Remedii naturiste care alungă

Supliment alimentar Pentru Anxietate, Stres, Somn Liniștit, Echilibru Psihic Pro Control 500mg, 60 Capsule

Produsul poate fi comandat de aici.

Ingredientele Pro Control au rolul de a îmbunătăți sănătatea psihică și echilibrul mental și calitatea somnului. Acest produs poate fi un remediu împotriva stărilor de anxietate, tensiune psihică și împotriva bătăilor neregulate ale inimii. Administrarea produsului poate avea efecte benefice pe termen lung și poate reface echilibrul psihic și emoțional. Produsul conține doar ingrediente naturale 100%, rețeta acestuia fiind creată de către medici români, cu renume în medicină naturistă.

PASSIFLORA CU MAGNEZIU, 90CPS - HEALTH NUTRITION

Produsul poate fi comandat de aici.

Indicații:

Tulburări de somn (dificultate în adormire, treziri nocturne frecvente, somn ne-odihnitor etc.), anxietate, sindrom anxios-depresiv, atacuri de panică, depresie, adjuvant în depresia bipolară, aritmie cardiacă (tahicardie, extrasistole), tulburări de apetit pe fond de stres, oboseală cronică, variații ale tensiunii arteriale pe fond de stres, ADHD, comportament agresiv (irascibilitate, crize de furie etc.)

Anti-Anxietate 60cps HYPERICUM

Produsul poate fi comandat de aici.

Recomandări:

Adjuvant în gestionarea stresului psiho-emoțional. Contribuie la ameliorarea stărilor de nervozitate, agitație, frică sau tristețe. Facilitează eliberarea tensiunii nervoase și obținerea unui somn liniștit și profund. Ușurează parcurgerea fazelor de menopauză și pre-menopauză la femei. Participă la normalizarea ritmului cardiac și a tensiunii arteriale.

RHODIOLA ROSEA BIO 550MG, 60 CAPSULE VEGANE RAAB

Produsul poate fi comandat de aici.

Rhodiola rosea este o plantă foarte robustă, care crește în principal pe un pământ steril și într-un climat rece. Se poate dezvolta chiar și în condiții dificile de creștere în regiunile arctice și montane. Vitamina C conținută în capsule contribuie la susținerea sistemului imunitar și a sistemului nervos.

Rhodiola rosea este un adaptogen puternic, fiind folosită în stări emoționale oscilante, depresie, anxietate. În medicina tradițională chineză este folosită pentru tratarea răcelii și gripei, deci pentru ridicarea imunității, în timp ce poporul mongol a folosit de secole rhodiola rosea pentru a preveni tuberculoza și cancerul.

Complex de Uleiuri Esențiale Anxietate 10ml ADAMS VISION

Produsul poate fi comandat de aici.

Stresul alimentează emoțiile negative precum anxietatea și depresia. Procesul este și invers: atât anxietatea, cât și depresia pot accentua sentimentele de stres.

Scapă de anxietate și depresie cu complexul de uleiuri esențiale Anxietate!

-Ulei esențial de bergamotă: Vaporizat în cameră are efecte excelente în îndepărtarea insectelor și a mirosului de fum de țigară. Calitățile sale răcoritoare și înviorătoare sunt benefice pentru persoanele supărate, frustrate, foarte critice, foarte pretențioase.

-Ulei esențial de portocală: Se creează o senzație de fericire și relaxare, schimbând în bine starea de spirit, ajutând persoanele care suferă de depresie sau anxietate.

-Ulei esențial de ylan-ylang: ”Floarea florilor” emană un parfum exotic intens și are proprietăți antidepresive, afrodisiace și euforizante recunoscute. Esența extrasă din florile de ylang-ylang este apreciată în aromaterapie pentru efectul echilibrant asupra sistemului nervos favorizând detensionarea, reducerea anxietății și frustrărilor.

-Ulei esențial de tămâie: Tămâia calmează mintea, ajută la o respirație profundă, este excelent pentru a fi utilizat în meditație. Ajută la atenuarea anxietății și ameliorează stările obsesive legate de trecut. În vechiul Egipt, femeile foloseau tămâia împreună cu mirul în măști de întinerire a pielii.

-Ulei esențial de lemongrass: În aromaterapie uleiul esențial de lemongrass este utilizat adesea pentru combaterea stresului, anxietății și a depresiei.

Sursa foto: luboffke/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri