23 Mai 2022 publicat în Tratamente naturiste 14 share-uri

De multe ori se întâmplă să consumăm în special produse din grâu, orez, porumb, cel mult orz și ovăz. Dar natura ne oferă o diversitate mai largă de cereale și pseudocereale, cu multiple beneficii asupra sănătății, pe care merită din plin să le consumăm. Vă invităm să descoperiți 5 cereale și psuedocereale pe care să le introduceți în dieta voastră.

Quinoa albă Bio FĂRĂ GLUTEN

Produsul poate fi comandat de aici.

Proprietăți

• Quinoa este o sursă vegetală bogată de proteine (inclusiv cei 9 amioacizi esențiali) fibre, antioxidanți, vitamine și minerale importante pentru menținerea sănătății.

• Fiind un produs ecologic și crud, asigură o biodisponibilitate mai ridicată a nutrienților.

• Deși face parte din familia cerealelor, quinoa este, de fapt, o sămânța, astfel nu conține deloc gluten.

• Specialiștii în nutriție consideră quinoa un superaliment care ar putea eradica foametea și malnutriția datorită calităților sale nutritive.

• Corpul nostru nu produce aminoacizii esentiali, de aceea este foarte important să-i furnizăm acest nutrient printr-o alimentație echilibrată, iar consumul de Quinoa poate ajuta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

• Datorită conținutului de fibre, poate susține îmbunătățirea tranzitului intestinal.

• Quinoa conține grăsimi bune, cu un raport optim de Omega-6 și Omega-3, vitaminele A, B, C și E, importante în funcționarea metabolismului și menținerea imunității.

• Potrivit pentru dietele vegan/vegetarian.

Amarant Ecologic/Bio 500g BIO PLANET

Produsul poate fi comandat de aici.

Amarantul ecologic este una dintre cele mai vechi și nutritive plante cultivate din lume.

Este perfect pentru micul dejun, pâine, supe și feluri de mâncare din cereale.

Ingrediente: 100% Amaranth*

* ingredient certificat ecologic PL-EKO-07

Mod de preparare: amarantul se spală într-o sită deasă, după care se pune la fiert într-un raport de 1:2 (la o porție de amarant, 2 porții apă) pentru aproximativ 20 de minute.

5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare 5 Seturi complete pentru manichira semipermanentă chiar la tine acasă 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară

Hrișcă boabe, bio

Produsul poate fi comandat de aici.

Proprietăți

• Boabele de hrișcă sunt foarte bogate în aminoacizii esențiali precum arginina, lisina, threonina, triptofanul și cisteina, dar și în minerale, precum fierul, seleniul și zincul.

• Foarte important este conținutul în rutin și taninuri.

• Hrișca este recomandată persoanelor care au diabet fiindcă ajută la menținerea nivelului de glucoză din sânge în limitele normale.

• Semințele au și proprietăți antimutagene și antitumorale, previne degradarea neuronală, ajută circulația cerebrală și memoria, fiind recomandată bolnavilor de Alzeimer

• Potrivit unor studii, compușii aromatici, vitaminele, oligoelementele și fibrele alimentare au rol de prevenție în cazul cancerului colo-rectal, gastric sau pulmonar.

5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor 5 Creme și seruri cu NIACINAMIDĂ care vor face minuni pentru tenul tău MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

• Datorită concentrației mari în fibre insolubile, împiedică formarea calculilor biliari.

Semințe de Chia Ecologice/Bio 100g ALEVIA

Produsul poate fi comandat de aici.

Semințele de Chia sunt considerate alimentul minune, pline de vitamine, minerale și proteine, care ajută organismul să se apare de radicalii liberi. Bogate în fibre, semințele de Chia sunt ușor de digerat și ajută la alungarea poftei de mâncare, oferind organismului senzația de sațietate.

Pe lângă proprietățile nutritive, produsul Semințe de Chia Bio Alevia, provine din agricultură ecologică, care combină cele mai bune practici de mediu, conservarea resurselor naturale, aplicarea unor standarde înalte și o metodă de producție care respectă normele europene pentru produsele obținute cu ajutorul unor substanțe și procese naturale.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Profesoară înjunghiată de un elev în timpul orei, la Colegiul „Ion Creangă” din București

Chia (Salvia hispanică) este o specie de plantă cu flori din familia Lamiaceae, nativă din zona centrală și sudică a statelor Mexic și Guatemala. Semințele de chia sunt alimentele cu cel mai valoros conținut nutrițional, care pot avea beneficii importante pentru sănătate. Sunt o sursă excelentă de energie. Ajută la reglarea greutății corporale. Îmbunătățește anumiți indicatori din sânge, care pot scădea riscul bolilor de inima și a diabetului de tip 2.

Pot fi consumate în salate, supe sau amestecate în shake-uri și smoothie-uri.

Mei decorticat bio

Produsul poate fi comandat de aici.

Proprietăți

• Produs certificat bio, proveniență 100% italiană.

• Ajută digestia și conferă energie.

• Este o sursă importantă de fier, fibre, siliciu, magneziu, potasiu și vitamina E.

Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop

• Conține multe proteine și are puține calorii.

Sursa foto: Luis Echeverri Urrea/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri