Dacă vă confruntați frecvent cu infecții urinare sau ați aflat că suferiți de nisip sau pietre la rinichi (microlitiază sau litiază renală), ați putea ca, alături de tratamentul recomandat de medic și regimul igieno-dietetic, să asociați un tratament naturist care are grijă de sănătatea rinichilor.

5 tratamente naturiste care curăță rinichii

RenoProtect, rinichi sănătoși

60 Capsule masticabile – produsul este disponibil pe eMag.ro

SEVA aduce inovații în fitoterapie și medicină într-o linie de produse eficace, bazate pe cercetări științifice. Fiecare dintre produsele naturale Seva este rezultatul analizei atente a studiilor recente asupra plantelor medicinale și compusilor acestora.

Indicații- se utilizează ca adjuvant în:

  • infecții urinare (cistite, pielocistite, pielonefrite,glomerulonefrite)
  • calculi urinari.

Acțiuni:

  • antiinflamator,
  • antispastic,
  • antiseptic urinar,
  • litotriptic,
  • diuretic.

Meridian Rinichi 100ml Steaua Divină

Produsul este disponibil pe Bioportal.ro

Suplimentul alimentar Meridianul Rinichi conține un amestec de plante medicinale care echilibrează energetic meridianul Rinichi. Produs natural pentru uz intern, obținut din plante medicinale prin extracție hidro-alcoolică.

Se recomandă ca adjuvant în: - litiaza renală; - nefrita; pielonefrita; - edeme; - frigiditate; - impotența; - tulburări ale ciclului menstrual; - constipație sau diaree; - lumbago.

Polygemma Nr.12 50ml (Rinichi Detoxifiere)

Produsul este disponibil pe Vegis.ro

Funcţia de detoxifiere a rinichiului este extrem de importantă pentru a filtra din sânge şi a elimina o serie de reziduuri toxice (uree, cloruri, acid uric, creatinină, etc.) şi pentru a elimina apă în exces.

Acţiune principală: diuretică – depurativă, antiseptică, antiinflamatoare, regeneratoare – prin aport de glucoză, fructoză, aminoacizi, vitamina C şi o serie întreagă de săruri minerale de: calciu, fosfor, magneziu, mangan, zinc, sodiu şi fier.

Preparatul are şi efect: hipocolesterolemiant.

Gemoterapicul din muguri de Frasin susţine funcţia de detoxifiere renală prin acţiunea diuretică, uricozurică, antiinflamatoare şi hipocolesterolemiantă (este drenor renal dar și hepato-biliar și articular).

Extractul fitoterapic din frunze de Mesteacăn este etalonul de produs vegetal diuretic, de asemenea are efect antiseptic şi antibacterian.

Seva de Mesteacăn realizează o detoxifiere generalizată cu efect de eliminare a toxinelor exogene și a celor endogene. Stimulează cea mai mare parte a organelor și metabolismelor; are proprietăţi diuretice şi depurative, elimină acidul uric, ureea, alţi cataboliţi (arborele nefritic al Europei), reduce nivelul colesterolului; proprietăți antiinflamatoare (conţine doi heterozizi care prin hidroliză enzimatică, eliberează salicilat de metil); proprietăți regeneratoare (concentrează toate substanţele nutritive necesare creşterii arborelui: glucoză, fructoză, betulină, aminoacizi, derivaţi terpenici, vitamine, săruri minerale calciu, fosfor, magneziu, mangan, zinc, sodiu, fier).

Supliment Natural ORGANIC INDIA Liver Kidney

Produsul este disponibil pe eMag.ro

ORGANIC INDIA Ficat & Rinichi, Detoxifiere Ficat & Revitalizare este un produs 100% Certificat Organic și nu conține organisme modificate genetic. Nu conține și nu sunt folosite în niciun stagiu al producției pesticide sintetice, erbicide, îngrășăminte sau alte tratamente chimice.

ORGANIC INDIA Ficat & Rinichi, Detoxifiere Ficat & Revitalizare hrănește, sprijină și revigorează ficatul și rinichii. Aceste două organe vitale lucrează împreună precum o echipa de detoxifiere reducând toxicitatea, curățând sângele și reglând metabolismul grăsimilor. ORGANIC INDIA Ficat & Rinichi, Detoxifiere Ficat & Revitalizare protejează organismul împotriva distrugerilor cauzate de radicalii liberi și stres și susține o funcționare normală și sănătoasă a ficatului și a rinichilor.

URACTIV, 21 CAPSULE

Produsul este disponibil pe CufarulNaturii.ro

Beneficii

- pentru menținerea stării de sănătate a aparatului urinar și pentru îmbunătățirea funcției de excreție a rinichilor.

Ingrediente:

  • extract de strugurii-ursului standardizat în arbutină, lactoză monohidrat, albastru de metilen, talc, stearat de magneziu, capsulă (dioxid de titan, gelatină).
  • Extract uscat din frunze de strugurii ursului (Arctostaphylos uva-urși, standardizat în arbutină) 175 mg.
  • Albastru de metilen (Methylthioninium Chloride) 15 mg.

Sursa foto: De la DOERS/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri